Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

CHANGE! (όχι αυτή του Obamia)

Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη, οι πραγματικά χαζές ξανθιές είναι οι βαμμένες.
Επειδή κάποιος κάποτε αποφάσισε ότι οι ξανθιές αρέσουν στους άντρες, τρέχουν οι Ελληνίδες στα κομμωτήρια, προκειμένου οι κατίνες της γειτονιάς που ξημεροβραδιάζονται στον Χριστοδουλόπουλο και οι wannabe Τρύφωνες-Ένας είναι ο Τρύφωνας-Σαμαράδες που του μοιάζουν μόνο στην αρρενωπότητα  να τους βάψουν τις τρίχες κίτρινες.
Εμένα μου αρέσουν οι ξανθιές, όταν είναι φυσικές. Κι επειδή οι φυσικές ξανθιές στην Ελλάδα είναι έξι, αλλά και επειδή μ'αρέσουν καλύτερα οι μελαχρινές, θεωρώ το όλο κόνσεπτ της ξανθοποίησης μία άνευ λόγου γελοιότητα.
Και κυρίως γιατί μπορείς από μακριά να ξεχωρίσεις τη φυσική ξανθιά από την ιμιτασιόν. Αν δεν το ξέρετε, η φυσική ξανθιά είναι άσπρη το χειμώνα και κόκκινη το καλοκαίρι χάρη στην αποτυχημένη ηλιοθεραπεία στο Σούπερ Παραντάιζ. Η μούφα ξανθιά είναι μελαψή το χειμώνα και ακόμη μελαψότερη το καλοκαίρι. Επίσης, μπορείτε να ψάξετε για μαύρη ρίζα. Βοηθάει.
Αλλά τέλος πάντων, δεν είναι οι εγχώριες βαμμένες ξανθιές το θέμα μας (και) σήμερα.
Το θέμα μας σήμερα είναι η Μπιγιονσού. Η οποία με πούλησε άσχημα. Κατ'αρχήν γιατί το νέο της τραγούδι είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό έκτρωμα της σημερινής εποχής που η μουσική έχει πέσει θύμα επανειλημμένου βιασμού χωρίς προφυλακτικό, αλλά ούτε η κατάντια της μουσικής είναι (και) σήμερα το θέμα μας.
Το θέμα είναι ένα άλλο αίσχος που παρατήρησα στο νέο της βίντεο κλιπ. Αν το είδατε, ή αν προσέχατε την εισαγωγή της εγγραφής και δεν είχατε ανοιχτή από δίπλα τη Μενεγάκη ή το βραζιλιάνικο που παίζει στο Σταρ, μάλλον θα έχετε ήδη καταλάβει. Αν δεν ισχύει τίποτα από τα δύο, το αλεξίπτωτό σας είναι κάτω από τη θέση σας,γιατί το αεροπλάνο που λέγεται κοινή λογική πέφτει. Η Μπιγιονσού έβαψε την κόμη της ξανθή.
Αν υπήρχε θεός, θα έριχνε φωτιά να μας κάψει. Δηλαδή αν οι Ελληνίδες που είναι μελαψές και βάφονται ξανθιές είναι μία φορά γελοίες, η Μπιγιονσού που δεν ανήκει καν στη λευκή φυλή πόσες φορές είναι; Μη βιαστείτε να απαντήσετε, ξέρω ότι δεν ήταν και ποτέ ιδιαίτερα μαύρη, αλλά τι προσπαθεί τώρα, να το παίξει Σουηδέζα;
Μιλώντας για μαύρους που γίνονται άσπροι, νομίζω ότι θα μαντέψατε κιόλας πού το πάω. Ο Μιχαλάκης ντρεπόταν για τη μύτη του. Για αυτό πήγε και την έκοψε ολόκληρη. Και μετά, προκειμένου να αποδείξει ότι η προκατάληψη εναντίον των μαύρων ζει, έγινε άσπρος. Και μετά, η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα και για να μείνει στη δημοσιότητα κρεμούσε μωρά από τα παράθυρα και παρενοχλούσε αγοράκια. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα φανταζόσουν, έτσι δεν είναι, Μικέ;
Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι προσπαθούν να προσποιηθούν κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι. Ίσως νομίζουν ότι θα γίνουν πιο όμορφοι, αλλά, όπως απέδειξε ο βασιλιάς της ποπ, τις περισσότερες φορές καταλήγουν το θέαμα που δείχνουν οι απελπισμένοι γονείς στα κωλόπαιδά τους για να φάνε όλο τους το φαγητό.
Τι κατοχικό σύνδρομο κι αυτό με το φαγητό! Αν το πεντάχρονο δεν καταναλώσει και τα δύο πιάτα νερόβραστες φακές, δε θα μεγαλώσει, θα μείνει για πάντα στο 1,20 ύψος. Το γεγονός ότι δύο πιάτα νερόβραστες φακές τρώνε δέκα παιδάκια στην Αφρική μία φορά το μήνα δε μας απασχολεί, αλλά ούτε και η πείνα στην Αφρική είναι το θέμα μας.
Άλλο ένα παράδειγμα είναι αυτό που συμβαίνει  με τα μεμέ. Για κάποιο λόγο, ο κόσμος θεωρεί ότι τα βυζιά που κοντεύουν να αποκτήσουν δικό τους βαρυτικό πεδίο είναι ωραία. Κι έτσι, οι κοπέλες κάνουν αιματηρές οικονομίες, προκειμένου να πάνε στο Φουστάνο (όχι Μάνθο) για  να τους μεγεθύνει το στήθος.
Είστε καθόλου σοβαρές; Ρωτάω κι εγώ κάτι πράγματα. Αν νομίζετε ότι με αυτό γίνεστε πιο όμορφες, δεν παίζει μία να είστε. Σας μιλάω σαν άντρας, και σας λέω ότι τα βυζιά που μοιάζουν σαν μπάλες του μπάσκετ είναι αντιαισθητικά, ειδικά όταν φαίνεται ότι είναι φτιαγμένο από μονωτικό υλικό.
Ε, συγνώμη, εγώ θέλω τις ξανθιές φυσικές, τις μελαχρινές μελαχρινές και τα βυζιά να είναι φτιαγμένα από κρέας! Σας χαλάει;
Κάποιους φαίνεται τους χαλάει. Πιθανώς τους ίδιους κάποιους που ξημερώνουν στα κλαμπ, βραδιάζουν στις καφετέριες, τρώνε τα λεφτά του μπαμπά και έχουν την Cosmopsolitan και το Poustatus σαν ευαγγέλια.
Και σας ρωτάω εγώ τώρα. Είστε τόσο ρηχοί άνθρωποι που πιστεύετε ότι δε θα βρεθεί κανείς που να σας θέλει με μαύρο μαλλί, φυσιολογικό στήθος και την αρχική μύτη του Μιχαλάκη; Ωραία εντύπωση έχετε για τον πληθυσμό, και, αν κρίνω από αυτό που βλέπω γύρω μου, δεν απέχει  και πολύ από την πραγματικότητα.
Επειδή βλέπω όμως και κάτι φεμινίστριες να ανηφορίζουν από τη Λαγκαδά κραδαίνοντας απειλητικά σουτιέν και αναπτήρες, ας δούμε και τι γελοιότητες κάνουν οι άντρες, προκειμένου να "αρέσουν". Φαίνεται λοιπόν ότι στις γυναίκες, αυτές τις ίδιες που βάφονται ξανθιές, αρέσουν οι γυμνασμένοι άντρες. Αυτό μάλλον ανάγεται σε κάποιο αρχέγονο ένστικτο, από τότε που η γη ήταν ακόμη υπό την ισχύ του νόμου της ζούγκλας, του τύπου "αυτός είναι δυνατός, θα με προστατέψει από τα άγρια θηρία", το οποίο, παρά τις προσπάθειες των στηθοδεσμοεμπρηστριών να μας πείσουν για το αντίθετο, μάλλον υπάρχει ακόμα.
Μέχρις εδώ όλα καλά. Έλα όμως που ο μέσος Έλληνας αρνείται πεισματικά να κόψει το γύρο, το σουβλάκι και τη μπίρα. Πώς, λοιπόν, θα κάνει τους κοιλιακούς sixpack χωρίς να σταματήσει να κατεβάζει sixpacks κάθε βράδυ; Η λύση για να γίνουν φέτες οι φέτες ζαμπόν είναι μία: Στεροειδή!
Επειδή έχω αρχίσει να βαριέμαι, όμως, με όλη αυτή τη συζήτηση περί ηλίθιων ανθρώπων, το σταματάω εδώ, γιατί με βλέπω να χαζεύω κι εγώ και να γίνομαι σαν αυτά που κοροϊδεύω. Ξέρετε, αυτό είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να σου συμβούν μετά από το να σε επισκεπτεί ο Μητσοτάκης, οπότε σας αφήνω και για αυτό το επεισόδιο.
Και να φανταστείτε, δε μίλησα καν για τις μεγεθύνσεις πέους...

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/11 14:05

    couldn't agree more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε άνθρωπος με τις ατέλειές του είναι μοναδικός. Αυτές είναι που τον κάνουν να ξεχωρίζει και που πολλές φορές τραβάνε το άλλο φύλλο. Αν περάσεις ποτέ από τα Εξάρχεια, θα το δεις και γραμμένο: "Ο Μάικλ Τζάκσον ξανάγινε μαύρος. Κουφάλες πλαστικοί χειρουργοί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι, δηλαδή ξέβαψε; Μισές δουλειές κάνουν! Από τα Εξάρχεια πέρασα όσες φορές κατέβηκα στην Αθήνα, αλλά μόνο γύρω από το Νέο Χημείο και εκεί που σκοτώσαν το Γρηγορόπουλο-εκεί ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάνω που είχε αρχίσει να με παίρνει από κάτω η πυκνότητα λευκής τρίχας, σε διάβασα και κατέληξα σ'αυτό που σκέφτομαι καιρό.. Αύριο έχει κούρεμα, και βαφή (στο φυσικό μου), ποτέ ξανά.
    Έτσι κι αλλιώς, το καλοκαίρι, γίνομαι κοκκινομάλλα (γάμαμε με τις φακίδες), ποιος ο λόγος;
    Το πολύ πολύ να με πει κανένας "θεία", ή να μου μιλάνε οι πωλητές στον πληθυντικό!

    Στο θέμα περί change, ο κάθε λαός έχει τα κουσούρια του. Εμείς προσπαθούμε να γίνουμε ξανθιές και μας δίνει η μαύρη ρίζα και το γυφτόδερμα. Στην Πολωνία π.χ. αντιθέτως, προσπαθούν να γίνουν μελαχροινές και τις αδειάζει η ξανθιά ρίζα, και το ψευτοκομοδινί αποτέλεσμα του ψολάριουμ...
    ...το οποίο απέχει λιγότερο από 200 μέτρα από το επόμενο!

    Μην το ψάχνεις. Η ομορφιά είναι το σπάνιο, και το σπάνιο διαφέρει από παράλληλο σε παράλληλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, καλά... (άρχισα πάλι...) αν έπιανα και το σολάριουμ, ούτε αύριο δεν τελείωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έχασες το σλόγκαν για τέσσερα στενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.