Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Τι το περάσαμε εδώ μέσα, Αμέρικαν Μπαρ;

Η ανθρωπότης βρίσκεται σε μία περίεργη πορεία προόδου και αποσύνθεσης ταυτόχρονα. Τι εννοώ; Από τη μία έχουμε House, Big Bang Theory, Bugatti Veyron, σπίτια με θέρμανση και ψύξη at request που θα λέγανε και οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι, Μπιγιονσέ και φυσικά, το σημαντικότερο όλων: Μερέντα. Από την άλλη, όμως, έχουμε Ζωή της Άλλης, σάπια μπλε λεωφορεία του ΟΑΣΘ, άστεγους στο δρόμο που τουρτουρίζουν με την επέλαση του χιονιά και το πολικό ψύχος (παρακαλείται ο Χατζηνικολάου μέσα μου να βγάλει το σκασμό, ευχαριστώ), Justin Bieber, σαπιογκόμενες με ψεύτικο μαύρισμα και πλαστικά χάμπουργκερ Goody's.
Και έρχεται ο Καλυβάτσης και σε ρωτάει, "Γιατί μπαμπά υπάρχουν όλα αυτά τα κακά στον κόσμο;". Και τι του απαντάς, Κανάκη; Θα μπορούσες βέβαια να του πεις ότι ο θεός μας στέλνει αυτές τις δοκιμασίες για να δει αν είμαστε άξιοι, μόνο που εδώ υπάρχει ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα: δεν υπάρχει θεός.
Θα μπορούσες επίσης να του πεις ότι υπάρχουν κάποιοι πολύ κακοί άνθρωποι που δεν έκαναν λίστα σαν τον Earl απ'το My Name Is Earl και τώρα το πληρώνουν, απλά το κάρμα ήταν λίγο απρόσεκτο και δεν μπόρεσε να προστατέψει εμάς τους καλούς από την τιμωρία των κακών. Ωραία δε θα ήταν αν το κάρμα ίσχυε και κάπου αλλού εκτός από το My Name Is Earl?
Δυστυχώς, Κανάκη-αναγνώστη μου, μία απάντηση υπάρχει να δώσεις στο μικρό Καλυβάτση που σε κοιτάει με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Και αυτή είναι...
---διακοπή για διαφημίσεις---

(μόνος σκοπός αυτής της διακοπής για διαφημίσεις ήταν να επιτείνει την αγωνία σας. Οι πίπες Νταϊάνα δε με πληρώνουν με κανέναν τρόπο για αυτή την προβολή. Και τώρα συνεχίζουμε)
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι εμείς φταίμε. Φανήκαμε αχάριστοι. Δε δείξαμε τον δέοντα σεβασμό σε θεία δώρα όπως ο Freddy Mercury και οι Απαράδεκτοι, και αυτός είναι ο λόγος που εδραιώθηκαν αηδίες όπως οι Jonas Brothers και η Πολυκατοικία.
Και τι να κάνουμε τώρα; Μερικές από τις λύσεις που απέρριψα κατά τη διάρκεια της συγγραφής αυτού του άρθρου είναι να τα φορτώσουμε στο ΠΑΣΟΚ, να επικαλεστούμε τα αρχαία πνέυματα των Ζουλού, να το ξεχάσουμε και να πάμε για σουβλάκια και να κάνουμε διαγωνισμό στο Facebook και όποιος μαζέψει τα περισσότερα likes να δώσει τη λύση.
Αντ' αυτού, θέλω να δώσω μερικές συμβουλές στην κοινωνία. Και θα ξεκινήσω με αυτούς που, θεωρητικά, θα έπρεπε να έχουν τον πρώτο λόγο στην ανατροφή των μελλοντικών γενεών και την διαμόρφωση συνειδήσεων. Τους γονείς.
Αγαπητέ γονιέ. Πρώτον, μάθε να λες όχι. Είναι προφανές ότι κάποια στιγμή το βλαστάρι σου θα σου ζητήσει κάτι το οποίο δεν πρέπει, δεν μπορείς ή δε θέλεις να του δώσεις, όπως, για παράδειγμα, την καινούρια Μπάρμπι δεν-ξέρω-τι-σκατά-τη-βάλανε-να-παριστάνει-αυτή-τη-φορά-για-να-μαζέψει-χρήμα-από-τα-χαζοχαρούμενα-κοριτσάκια, την σούπερ-γαμάουα σχολική τσάντα που κάνει ln527349837594747630720763085797396528476494064974974 ευρώ ή λεφτά για να πάρει τη δόση του.
ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ! Δεν πάει να κλαίει, να τσιρίζει, να κωλοχτυπιέται ή να απειλεί ότι θα κάνει επίθεση αυτοκτονίας σε τζαμί στην Τεχεράνη Παρασκευή μεσημέρι; Κράτα χαρακτήρα. Μπορεί να σε κοιτάει όλο το μαγαζί με δολοφονικό βλέμμα, αλλά εκείνη τη στιγμή του δίνεις ένα σημαντικό μάθημα ζωής.
Και ποιο είναι αυτό; Το ότι στη ζωή δεν μπορείς να έχεις πάντα το δικό σου. Για την ακρίβεια, στη ζωή δεν μπορείς να έχεις ποτέ το δικό σου. Άδικε κόσμε, πουτάνα κενωνία. Συν, επιπλέον, ότι αν λυγίσεις, το κωλοπαίδι σου θα εκλάβει ότι το να σπάει τα αρχίδια του κόσμου είναι επιτυχημένη τακτική και θα το κάνει ξανά και ξανά. Και τότε θα αγοράσω εγώ τη Μπάρμπι, και θα την βάλω στον πάτο σου σαν τιμωρία που δεν είσαι καλός γονιός.
Και, για φαντάσου!, τα κακομαθημένα παιδιά μετατρέπονται σε κακομαθημένους ενήλικες. Και οι κακομαθημένοι ενήλικες είναι η χειρότερη μάστιγα της κοινωνίας, μετά βέβαια από τη Eurovision και τις βιντεοκασέτες του 80. Για να μην έχουμε παρατράγουδα, λοιπόν, μάθε λίγο μπαλίτσα τα παιδιά σου.
Και λίγο ξύλο πού και πού δε βλάπτει. Στρώνει χαρακτήρα. Ορισμένες φορές το χρειάζονται. Και νιώθεις καλύτερα. Ξέχνα τι λένε οι παιδοψυχολόγοι. Οι παιδοψυχολόγοι θέλουν να βγαίνουν ανίκανοι  μελλοντικοί γονείς με ακόμα πιο ανίκανα παιδιά για να έχουν πελατεία. 29 κατασκευαστές κακομαθημένων συνιστούν αποχή από τα μαπίδια κι έτσι. Δε θα σβήνεις και τσιγάρα πάνω του. Δυο φάπες θα του ρίξεις για να μάθει να μην κατουράει το χαλί.
Επίσης, πολύ σημαντικό, αν κάτι δεν πρέπει να το δει το παιδί σου, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να το δει κι όλος ο κόσμος. Το παράδειγμά μου συνοψίζεται σε επτά λέξεις: Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Θυμάμαι ακόμα υστερικές που βγαίναν και λέγαν ότι το σίριαλ είναι κακό και προβάλλει λάθος μηνύματα και δεν είναι σωστό να σατιρίζουμε το Χριστό και τι θα γίνουν τα παιδιά μας και πότε θα ανακάμψει οικονομικά η ΑΕΚ.
Σάλτα και γαμήσου, μωρή τελευταία! Όχι ότι δεν το έκανες ήδη δηλαδή, αλλιώς δε θα ήσουν τώρα εδώ να μας πρήζεις για την ψυχική υγεία του μυξιάρικού σου. Και εδώ που τα λέμε, τι το στραβό έλεγε το ΟαΛΠτμΕ για το Χριστό; Ότι κοιμόταν σε κρεβάτι-αυτοκίνητο και ήταν οπαδός του ΟΦΗ; Big fucking deal! Εδώ όλη η επίσημη βιογραφία του Χριστού μιλάει για φόνους, ληστείες, βιασμούς, αιμομιξίες, εκπόρνευση συζύγου και μισαλλοδοξία προς...χμ, όλους εκτός των Εβραίων, και εσύ βρίσκεις το λάθος πρότυπο στο κρεβάτι-αυτοκίνητο;
Και δε σου έκανε εντύπωση που αυτή η σειρά παιζόταν στις δώδεκα η ώρα το βράδυ, μια ώρα κατά την οποία τα μικρά, αθώα και ευαίσθητα παιδάκια σου θα έπρεπε να κοιμούνται; Για ποιο λόγο, άραγε; Α, ναι. Γιατί δεν απευθύνεται στα παιδιά σου! Απευθύνεται σε κάφρους ηλικίας από δεκαπέντε μέχρι να φύγουν τα καυλόσπυρα, οι οποίοι και βρισιές έχουν ξανακούσει και ξέρουν να ξεχωρίζουν σε τι είδους κρεβάτι κοιμόταν ο Χριστός. Αν δεν μπορείς να συμμαζέψεις το παιδί σου, μην κάνεις την ευαίσθητη μάνα στην κοινωνία.
THIS GUY
ΟΚ. Διασφαλίσαμε το μέλλον μας. Με τα τωρινά μαλακισμένα όμως τι κάνουμε; Θα ήταν πολύ ωραίο να μπορούσαμε να τα μαζέψουμε "στα τρένα", που θα έλεγε και ο Φάε Ένα Μαλάκας, αλλά δυστυχώς αυτό δε θα ήταν αποδεκτό στη δημοκρατία που θέλουμε να λέμε ότι έχουμε.
Και τότε τι κάνουμε; Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Βοήθεια, άνθρωποι! Τα βλαμμένα θα μας κατακτήσουν! Κλειστείτε στα υπόγειά σας! Είναι douchebag apocalypse! Όχι, μικρέ μου Ευαγγελάτε. Εδώ επιζήσαμε από τα Emo, από αυτά τα χαζοχαρούμενα θα φοβηθούμε;
Το μυστικό είναι να μην τους δίνουμε καμία σημασία. Να δείτε ότι θα αποδειχθεί κάποια στιγμή ότι τα σημερινά τρεντοβλαμμένα είναι εξωγήινη φυλή που τρέφεται από την προσοχή του κόσμου. Θα το απεδείκνυα εγώ, αλλά, guess what, βαριέμαι. Το σχέδιο είναι απλό. Πάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι στα μέρη που μαζεύονται, ακούν τις ηλίθιες μουσικές τους και πίνουν αλκοόλ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατεβάσουν κι άλλο το IQ τους, και τους γράφουμε επιδεικτικά στ'αρχίδια μας. Ούτε ένα περιφρονητικό βλέμμα.
Με το που θα καταλάβουν τι παίζεται (εικάζεται ότι έχουν τη βασική νοημοσύνη που απαιτείται για αυτές τις λειτουργίες), θα γίνουν ακόμη πιο καραγκιόζηδες για να γυρίσεις επιτέλους να τους κοιτάξεις. Μη μασήσεις. Αυτό είναι το πιο δύσκολο μέρος του σχεδίου. Δεν πρέπει ούτε για μία στιγμή να φανεί ότι αναγνωρίζεις την ύπαρξή τους. Θα σκυλιάσουν, θα τα πάρουν στο κρανίο, θα κατεβάσουν ακόμα πιο χαμηλά το επίπεδο και το παντελόνι τους. Εσύ κύριος. Το ποτάκι σου, τη γκομενίτσα σου και άρχοντας.
Ε, μετά τα πράγματα είναι απλά. Με το που θα πέσει ο δείκτης "κοιτάχτε-με-όλοι-γαμάω-την-αισθητική-σας" κάτω από τα επιτρεπτά όρια, θα πέσουν σε κώμα κι από κει κατευθείαν διάολο. Το ηλίθιο κοινό θα εξαφανιστεί, η βιομηχανία θα πάψει να έχει κοινό για να παράγει μαλακίες και έτσι θα αδειάσουν όλο το στοκ τους σε κάποια χωματερή του Τρίτου Κόσμου, και τελικά μια λεμονιά θα ανθίσει στη γειτονιά. Και για άλλη μια φορά έδωσα τη λύση. Τι συγκινητικό.
Αυτά, και να προσέχετε μην τυχόν τα παιδιά σας παίξουν GTA και την επόμενη μέρα σκάσουν μύτη στο σχολείο με το AK47, θερίσουν είκοσι άτομα και αυτοκτονήσουν.

37 σχόλια:

  1. Σαν παιδι που δεν εχει τυχει να φαω ξυλο απο γονεις(ο μπαμπας μου απλα με κοιταγε και εβαζα τα κλαμματα δεν χρειαζοταν κατι παραπανω μιλαμε για το ΒΛΕΜΜΑ το εχω κληρονομησει και εγω τι διαολο αυτη η παρενθεση κοντευει να γινει ολοκληρη παραγραφος)εχω να πω οτι:δεν σκοπευω να περασω 9 μηνες σαν αγελαδα και να μεινω αυπνη 18 χρονια για να φερω στον κοσμο ενα παιδι που δεν θα ξερει τι σημαινει η λεξη οριο!Σε δημοσιο χωρο και δη σε καφετερια εστιατοριο βγαζεις τον σκασμο και δεν τρεχεις αναμεσα σε κοσμο με κινδυνο αφενος να πεσει πανω του κανενας δισκος με ποτηρια και να τρεχουμε και ακομα πιο σημαντικο να μην σπαει τα νευρα του υπολοιπου κοσμου που θελει να πιει ενα ρημαδοκαφε με την ησυχια του!Δεν μπορει να κατσει ησυχο επειδη ειναι υπερκινητικο?Τοτε ΔΕΝ πας με το παιδι σου σε τετοια μερη ειναι τοσο απλο εγω δηλαδη που ημουνα λες και μου δινανε κοκαινη αντι για γαλα γιατι με αφηνανε στην γιαγια οταν θελανε να φανε σαν ανθρωποι?Και οχι δεν μου εμεινε ψυχολογικο επειδη δεν με παιρνανε μαζι μια φορα την εβδομαδα ηλιθιε παιδοψυχολογε της συμφορας!Επισης δεν ειμαι υπερ του ξυλου..εχεις το ιδιο αποτελεσμα αν του στερησεις κατι που λατρευει για 1 εβδομαδα!Να δεις για ποτε στρωνει!Και τα παιδια δεν χρειαζονται ουτε πολλα πραγματα ουτε ακριβα πραγματα χρειαζονται απλα τους γονεις τους!Οσο πιο γρηγορα το καταλαβει αυτο η ηλιθια μαμα που κοιταει πως να ψωνισει στο παιδι για να το ευχαριστησει αντι να κατσει να περασει χρονο μαζι του και ο μπαμπας που γυρναει σπιτι για να φαει και να κοιμηθει μονο τοσο πιο γρηγορα θα διορθωθουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως αυτό το βλέμμα προμήνυε το ξύλο που θα επακολουθούσε αν δεν έκοβες τις μαλακίες; Θα μπορούσε. Κι αυτό με τη στέρηση που λες μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Βγάλε το Playstation από την πρίζα, κλείδωσέ το ψηλά στην ντουλάπα να μην το φτάνει, να δούμε μετά τι ωραία που θα τα κάνει όλα σαν ανάποδο γαμώτο.

      Διαγραφή
    2. Εννοειται ητανε το βλεμμα ΄΄κατσε φρονιμη ΤΩΡΑ αλλιως σε βλεπω τιμωρημενη για το υπολοιπο τη ζωης σου΄΄!Παντα επιανε και στις 3 μας δεν μπορω να πω!Θα τα κανει ολα σαν αναποδο γαμωτο?Ναι την πρωτη φορα που θα του το παρεις!Απο την στιγμη που θα καταλαβει οτι οτι και να κανει δεν πιανει και θα εξακολουθει να ειναι τιμωρια και μαλιστα χειροτερη απο πριν επειδη εφερε τον κοσμο αναποδα στρωνει!Επειδη εχει τυχει να κρατησω πολλα παιδακια οσες φορες ειχα προτεινει αυτην την τακτικη στους γονεις τους παντα επιανε!βεβαια δεν μου εχει τυχει ποτε παιδακι που να μην μπορεις να το κουμανταρεις με τιποτα οποτε και δεν ξερω τι κανουμε σ αυτες τις περιπτωσεις!Ισως μια λοβοτομη...

      Διαγραφή
    3. Ή απλά μια πιστολιά στο κεφάλι. Επτά δισεκατομμύρια είναι ήδη πολλά.

      Διαγραφή
  2. Επειδή είμαι ψυχωτικός και εσύ με έβαλες και έψαχνα, κακούργε,
    log52734983759=10,72209881659516
    Τα 10 ευρά που θα πληρώσει (για να μην πάρει απόδειξη) δεν νομίζω ότι είναι πολλά για τσάντα. Κατά τα άλλα, διαφωνώ στο κομμάτι του ξύλου, εγω προσωπικά έχω φάει ξύλο μια φορά , κι αυτή αν εμπιστευτώ τη μάνα μου, γιατί δεν τη θυμάμαι, και μια χαρά διάνοια έγινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έβαλα καμιά εικοσαριά ψηφία παραπάνω και το έκανα και ln για να βγαίνει παραπάνω, ικανοποιήθηκες; Κατά τα άλλα, μπορεί απλά να μη χρειάστηκε να φας ξύλο. Αν δεν κάνεις μαλακίες, δεν τρως ξύλο. Απλό.

      Διαγραφή
    2. 72-73 ευρά.
      Εσύ δηλαδή έχεις φάει ξύλο;

      Διαγραφή
    3. Λίγα είναι για σχολική τσάντα; Όχι, δεν έχω φάει ξύλο. Αλλά εγώ δεν έκανα και μαλακίες.

      Διαγραφή
    4. Δεν είπα ότι είναι λίγα!
      Και ρωτάω: Μήπως δεν έκανες μαλακίες ΚΑΙ επειδή δεν είχες φάει ξύλο;

      Διαγραφή
    5. Δεν έκανα μαλακίες σκέτο.

      Διαγραφή
  3. Εγώ έχω φάει αρκετές φορές ξύλο (1-2 φορές τι είναι αυτό ???) και απέκτησα ψυχολογικά και για αυτό τον λόγο έφτιαξα το μπλοκ και βρίζω κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως δε μολύνεις την αισθητική μας.

      Διαγραφή
    2. ναι αλλά μολύνει την ατμόσφαιρα με τον γκέυ κουβά που οδηγάει

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι γκέυ ρε κάφρε. Τον έχω μαύρο και βρώμικο με γρατζουνιές και πεταμένα ταμπόν (αχρησιμοποίητα) στα πίσω καθίσματα.

      Διαγραφή
    4. χαχααχαχαχαχχααχαχ ρε Περη ελεος!Χωστηρα αγαπη μου εσυ εχεις μαλλι πιο μακρυ απο το δικο μου και κατα τα αλλα ειναι gay το αυτοκινητο του Περη?Give me a break σε εχω και κουμπαρο γαμωτο!

      Διαγραφή
    5. μικρή μου κουμπαρούλα κάνε μια βολτίτσα και δες πληθυσμιακά τι μαλλί έχουν τα γκέουλα...άσε,θα στο δώσω έτοιμο:κοντό με γλυμμένη φράτζα στ' αριστερά και πρώτα δείγματα καράφλας-μικρολίμανο αριστεροδέξια και είναι λεπτά "αγόρια"....καμία σχέση δηλαδή με νταβραντισμένους "άνδρας" σαν και του λόγου μου....Περή κανόνισε να είσαι όντως γκέη και σ' έφαγα!!

      Διαγραφή
    6. Δεν είμαι γκέυ. Είμαι λεσβία. Πάω μόνο με γυναίκες.

      Διαγραφή
    7. Πάλι μου γαμήσατε τη συζήτηση. Κι αν όντως πήγαινε έτσι με το μαλλί, θα έπρεπε το gay pride να γίνεται στο Terravibe Park...

      Διαγραφή
    8. Αυτός ο μαλλιάς ο Χωστήρας ξεκινάει και γαμάει τις κουβέντες πάντα.

      Διαγραφή
    9. Ωιμέ. Άρχισαν οι αλληλοκατηγορίες. Δε θέλω πια να ζω σε αυτό τον κόσμο.

      Διαγραφή
    10. η κουβέντα είναι γένους θηλυκού και ως θηλυκό ωφείλω να την γαμώ....πολλαπλώς!!

      Διαγραφή
    11. Κατούρα και λίγο...

      Διαγραφή
    12. καριολάκο,βρωμόστομε....μετά που μου το έγραψες αυτό με έπιασε μια γαμημένη γαστρεντερίτιδα που κατουρούσα,έχεζα και έκανα εμετό όλα μαζί ταυτόχρονα.....πρέπει να έχασα και 2 κιλά....ευτυχώς το αναπαραγωγικό σύστημα είχε αρκετή μάζα και δεν υπέστει ζημιές...περίμενε,επιστρέφω...πάω τουαλέτα

      Διαγραφή
    13. Είπαν του τρελού να κατουρήσει κι αυτός ξεκωλιάστηκε...

      Διαγραφή
  4. Τότε εγώ θεωρούμαι και γαμώ τα παιδιά,όχι μόνο γιατί όντως είμαι,αλλά γιατί έτρωγα ξύλο από παντού και κυρίως για να μην το φάνε τ' αδέρφια μου (μεγάλος αδερφός).Η μάνα μου χρησιμοποιούσε κυρίως την όμορφη ομιλία: "Χωστήρα παιδί μου,αν σου πάρω αυτή τη σοκολάτα μετά δεν θα έχουμε λεφτά για να πάρουμε ψωμί" (κάτι που όντως ίσχυε εκείνες τις εποχές),αλλά είχα φάει μπάτσους,μπουνιές,χτύπημα με κομμάτι σκληρό τυρί,κλαδιά δέντρων,ζώνη και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς από συγγενείς εξ' αίματος και μη...στρώνει χαρακτήρα,δεν λέω,αλλά όπως είπες θέλει επιλεκτικά και όχι πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα παιζει να σταματησω να ειμαι τοσο ζεν και βουδας την στιγμη που θα δω καποιον να χτυπαει το παιδι μου....τον σκοτωσα την ιδια στιγμη!Απο την στιγμη που δεν ειναι δικο σου παιδι δεν εχεις κανενα δικαιωμα πανω του!ειναι τοσο απλο!Ουτε τα αδερφια σου εχουνε δικαιωμα πανω στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιδι ουτε οι γονεις σου κανενας αλλος περα απο εσενα και τον αντρα σου!

      Διαγραφή
    2. συμφωνώ και γι' αυτό άλλωστε μισώ και τον παππού μου από τότε...αλλά γενικά το παιδί θέλει και το ξύλο για να διαπαιδαγωγηθεί αν γίνεται ανεξέλεκτο

      Διαγραφή
    3. Άμα είναι να δέρνουμε και τα παιδιά των άλλων πάει αλλού το θέμα. Σε ιδιάζουσες μορφές ψυχοπάθειας. Και τώρα να δεις πώς θα ισχύει η οικονομική σχέση μεταξύ σοκολάτας και ψωμιού. Και τελικά αυτή η μετριοφροσύνη σου θα σε φάει ρε Χωστήρα.

      Διαγραφή
    4. ΕΓΏ ΜΕΤΡΙΌΦΡΟΝΑΣ;;;;;Ρεεεεεεεε!!!Εγώ δεν σε έβρισα καθικάκι!!!Αλλά αν θες το πάμε και εκεί---->
      ΑΓΑΠΆΣ ΚΡΥΦΆ ΤΗΝ ΚΟΥΉΝ ΛΑΤΊΦΑ............ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!

      Διαγραφή
    5. Ω, τι με είπες! Τα μισά να μου 'λεγες! Προσβόλα!

      Διαγραφή
  5. Μου θυμίζει εν μέρει εκείνο που έγραψα εγώ για τα attention whores, πλάκα-πλάκα. Ωραίος, Θωμά. Αν και πιστεύω ότι ο ξυλοδαρμός παιδιών πρέπει να θεωρείται ύστατη λύση περιορισμένης εφαρμογής, ίσα-ίσα για να αντιληφθούν αυτό ακριβώς που λες, ότι δηλαδή η ζωή δε σου λέει σχεδόν ποτέ "ναι" επειδή απλά κλαις και οδύρεσαι. Κατά τα άλλα συμφωνώ με αυτά που λες. Και FUCK THAT SHIT, WE ALL LOVE GTA. Εγώ την καταβρίσκω στο GTA και στην πραγματική ζωή είμαι (όπως είναι φυσιολογικό) κανονικός άνθρωπος. Ένα παιχνίδι δεν είναι αρκετό για να σε φτάσει να κάνεις μαζικές δολοφονίες. Η οικογένεια είναι ο βασικός λόγος που η κοινωνία πάει κατά διαόλου, όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν παιδιά... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ... και το χειρότερο: Οι πιο αμόρφωτοι και με τις χαμηλότερες αξίες και φρονήματα είναι και εκείνοι που έχουν τα περισσότερα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑ, ακόμη και για το πρόβλημα του υπερπληθυσμού (έστω στο δυτικό κόσμο) ευθύνονται οι ηλίθιοι!!! Σοκαριστικό συμπέρασμα...

      Διαγραφή
    2. Ε, ναι, εντάξει, δεν είπα με το πρώτο λάθος να βγάζουμε το βούρδουλα, αλλά κάποιες φορές δεν πίπτει λόγος, και συμπλήρωσε εσύ το ρητό. GTA εννοείται ότι αγαπάμε, κι όμως δεν έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να ληστέψω καζίνα και να σκοτώνω random ανθρώπους στο δρόμο. Αυτοί που δολοφονούν κόσμο είναι ήδη πειραγμένοι, δεν περίμεναν το παιχνίδι. Και εννοείται πως για όλα φταίνε οι ηλίθιοι.

      Διαγραφή
  6. Μικρέ τις ξέρεις τις απόψεις μου στο θέμα, τα σχόλια χάσανε το δρόμο τους σαν μαστάρια στριμωγμένα σε wonderbra, αλλά δεν πειράζει..
    Θέλω να δεις αυτό -> http://youtu.be/kl1ujzRidmU
    Ο τύπος δείχνει σπιρουνόβλαχος, αλλά αν το δεις μέχρι το τέλος, θα γονατίσεις και θ'αρχισεις τις μετάνοιες. Ρίξε και μια ματιά στα σχόλια.. είμαι σίγουρη πως θα βρεις απόψεις ντεμέκ "this is child abuse" (ΨΟΦΑΑΑΑΑ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακοποίηση παιδιού; Μπορεί να υπερβάλλω, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι αν άδειαζε το πιστόλι στην κόρη του αντί για το laptop δε θα τους ένοιαζε τόσο πολύ.

      Διαγραφή
    2. Στο μεταξύ, ένας μαλάκας στα σχόλια κατηγορούσε τον πατέρα ότι είναι κακό πρότυπο επειδή κάπνιζε μπροστά στην κάμερα...τι να πεις τώρα;

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.