Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο ήλιος καίει; Να κι εμάς!

Σας έλειψα, πουλάκια μου; Όχι; Καλά, δεν πειράζει, τα κρατάω εγώ αυτά και θα περάσουμε ωραία. Σήμερα, αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, θα συζητήσουμε για ένα καυτό κοινωνικό θέμα ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΟΣΕ, ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ, ΘΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ. Ευχαριστώ.
Θα μιλήσουμε λοιπόν σήμερα για την ομοφυλοφιλία. Πιθανότατα με το θέμα που διάλεξα να σας έρχεται στο μυαλό να πείτε "Ω ρε πούστη". Ειρωνικό, δε θα ήταν; Σε αυτό εδώ το σημείο θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μου αρέσουν αποκλειστικά και μόνο οι γυναίκες, η πιο ομοφυλόφιλη πράξη που έχω κάνει ποτέ ήταν το να αποπειραθώ να ακούσω το YMCA και να τα παρατήσω μετά το πρώτο ρεφρέν και δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγα μπανάνα.
Όπως ίσως θα ξέρετε, οι γκέι ζουν ανάμεσά μας. Και οι λεσβίες βέβαια ζουν ανάμεσά μας, αλλά για κάποιο λόγο ο κόσμος θυμάται ότι υπάρχουν μόνο όταν βλέπει τσόντες. Μια που το ανέφερα: οι αληθινές λεσβίες δεν είναι σαν αυτές που βλέπουμε στις τσόντες. Εκτός από την Portia de Rossi, οι περισσότερες άλλες ενσαρκώνουν το πρότυπο "χοντρή, τριχωτή και έχει να κάνει μπάνιο από το τελευταίο πρωτάθλημα του Άρη". Λυπηρό, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.
Άλλωστε, στη χώρα μας οι λεσβίες τείνουν να κρατάνε χαμηλό προφίλ. Πηδιούνται με γυναίκες και δεν ενοχλούν κανέναν. Ενώ αντίθετα οι γκέι ενοχλούν. Την αισθητική μου.
Παρένθεση: αν είσαι γκέι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω παρέα μαζί σου, αν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες. Εκτός κι αν με δεις ερωτικά, στην οποία περίπτωση η χυλόπιτά σου είναι έτοιμη, θα τη φας εδώ ή να στην τυλίξω; Είπαμε, δεν είμαι τόσο απελπισμένος.
Τι έλεγα; Α, ναι. Ότι οι γκέι ενοχλούν την αισθητική μου. Γιατί για κάθε Freddy Mercury υπάρχουν διακόσιοι Βαλλιανάτοι, για κάθε Rob Halford πεντακόσιοι Πουλόπουλοι (γαμώ τη Γιουροβίζιον) και για κάθε Ian McKellen χίλιοι στυλίστες που δημιουργούν κοστούμια για το Star Wars και νομίζουν ότι κάνουν και υψηλή ραπτική. Και φυσικά, ας μην ξεχνάμε ότι από το στόμα ενός ομοφυλόφιλου βγήκε αυτό:

(θα έπρεπε να σας προειδοποιήσω για το ηχητικό βασανιστήριο που μόλις βιώσατε, αλλά δε με νοιάζει κιόλας. Με δική σας ευθύνη διαβάζετε αυτό το μπλογκ-άρα τα τραβάει ο κώλος σας).
Το άλλο πρόβλημα είναι οι "στρατευμένοι" γκέι, που παλεύουν για τα δικαιώματά τους ωσάν φεμινίστριες που καίνε τα σουτιέν τους. Ε, παράτα μας όμως! Είσαι γκέι. Και τι μας το λες; Μήπως περιμένεις να σου πούμε και μπράβο επειδή σου αρέσει να τρως πέη; Κι εμένα μου αρέσει να τρώω γύρο με τζατζίκι, δε βγαίνω να ζητάω επαίνους από τον κόσμο για τα γούστα μου. Και όχι, δεν είσαι καλύτερος από εμάς επειδή δίνεις κώλο-κι αν το νομίζεις στ'αλήθεια αυτό, είσαι μαλάκας, ενοχλητικός, πρήχτης και χορτοφάγος.
"Μα τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων...", να τα βάλεις εκεί που ξέρεις τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων! Όχι που θα σε χαλάσει κιόλας, αλλά δε γαμιέται; Εσύ πάντως γαμιέσαι. (δύο λογοπαίγνια στη σειρά; Πού τα βρίσκω ο πούστης; ΤΡΙΑ! Έχω κωλοφαρδία σήμερα... ΤΕΣΣΕΡΑ!) Στην γαμημένη Ελλάδα ζεις. Το μόνο δικαίωμα που έχουμε εδώ πέρα είναι το δικαίωμα στο να πληρώνεις χαράτσια σαν μαλάκας ενώ οι πλούσιοι χρωστάνε τα εκατομμύρια και δεν τρέχει κάστανο (είχα δεν είχα, πάλι για την κατάσταση της χώρας μας μίλησα. Είμαι αδιόρθωτος). Εφόσον δε σε κυνηγάει κανένας χριστιανοψυχάκιας με τσεκούρι για να σου πάρει το κεφάλι, μη μιλάς καθόλου.
"Μα εγώ θέλω να παντρευτώ τον αγαπημένο μου!" Γιατί, χρυσή μου; Φοβάσαι μη σε αφήσει αστεφάνωτη και τι θα λέει ο κόσμος; Ο κόσμος ήδη λέει. Αλλά αυτός ο ίδιος κόσμος είναι που βλέπει Λαζόπουλο και τον θεωρεί σύγχρονο Αριστοφάνη. Και στην τελική, την καζούρα δεν τη γλιτώνει ποτέ κανείς. Και δούλεμα θα φας για τα γούστα σου, και θα δουλέψεις και τους άλλους. Έτσι πάει. Κι αν θες, στο κάτω κάτω τη γραφής, τόσο πολύ να παντρευτείς, τρεις ωρίτσες με το αεροπλάνο είναι το Άμστερνταμ. Να τα καλά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τ'ακούς, Παπαρήγα, που θες και να βγούμε; Άκου τα.
Α, και κάτι τελευταίο που μου ήρθε έτσι πρόχειρα. Τι κακός χαμός είναι αυτός που γίνεται με το Gay Pride? Αν είσαι πια τόσο περήφανος που είσαι γκέι, κράτα την περηφάνειά σου για τον εαυτό σου. Κι αν θες τόσο πολύ να λάβεις μέρος σε μια παρέλαση ντυμένος σαν χορεύτρια της σάμπα στο καρναβάλι του Ρίο, υπάρχει ήδη μια παρέλαση που είναι ό,τι πρέπει για σένα: το καρναβάλι του Ρίο! Κι αν όχι του Ντε Τζανέιρο, τότε της Πάτρας. Είδες τι ωραία;
Από την άλλη, για να αντισταθμίσουν τους μαλάκες γκέι, υπάρχουν και οι τριμάλακες στρέιτ. Οι δήθεν ματσό άντρακλες, που αποκηρύσσουν την ομοφυλοφιλία μετά βδελυγμίας, επικαλούμενοι είτε τη Βίβλο (γιατί ο Χριστός είπε, "Αγάπα τον πλησίον σου, εκτός κι αν είναι πούστης") ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και μετά τους πιάνεις στο δωμάτιό τους να μυξοκλαίνε ακούγοντας Barbara Streisand και φορώντας το ξώπλατο και τα δωδεκάποντα της γκόμενάς τους όσο αυτή πηδιέται με τον αδερφό τους.
Και αυτοί που λένε το περίφημο, "Αν ο γιος σου σου βγει πούστης τι θα κάνεις;" Τριήμερο πανηγύρι στην Αριστοτέλους, έτσι για να σου σπάσω τα νεύρα. Δε με ενδιαφέρει αν ο γιος μου βγει πούστης, κομμουνιστής, μπασίστας στους Metallica, μπουζουκοπαίκτης στα πανηγύρια, Παναθηναϊκός ή καθαριστής στη Microsoft. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βγει σωστός άνθρωπος. Και, τώρα θα ακούσεις κάτι που δε θα ακούσεις ποτέ από τις αγαπημένες σου πηγές, δηλαδή τον Άνθιμο: ΜΠΟΡΕΙΣ να είσαι ομοφυλόφιλος και σωστός άνθρωπος ταυτόχρονα.
Αλλά το αποκορύφωμα είναι όταν τους ακούς να λένε ότι "τα παιδιά μας βλέπουν τις αδερφές στην τηλεόραση και γίνονται κι αυτά αδερφές". Λοιπόν, αν το παιδί σου είναι τόσο έξυπνο που επηρεάζεται σε τέτοιο βαθμό από όσα βλέπει στην τηλεόραση και τα μιμείται κιόλας, βάλ'το να δει Mythbusters μπας και γλιτώσουμε από έναν κόπανο παραπάνω.
Άκου δηλαδή τι μας λέει! Γιατί, φυσικά, κάθε φυσιολογικής νοημοσύνης ανθρώπινο ον, με το που θα δει μισή ώρα από μεσημεριανάδικο, αυτομάτως θα αρχίσει να σπάει ο καρπός του, να μιλάει σαν τον Μελένιο από τα Στρουμφάκια, να χορεύει τσιφτετέλι στα σκυλάδικα και να έχει περίεργες ορέξεις για αγγούρι. Και μετά θα κοιτάξει με δάκρυα στα μάτια τον Τρύφωνα Σαμαρά και θα του πει, "Τρύφωνα, σε ευχαριστώ που με ξύπνησες. Τώρα πια ξέρω ότι είμαι ομοφυλόφιλος!"
Ελπίζω, πάντως, να λειτουργεί όντως έτσι το σύστημα. Γιατί τότε θα μπορούσαμε να βάλουμε την τηλεόραση να παίζει έξυπνους ανθρώπους και να σταματήσεις να είσαι τόσο μαλάκας.
Αλλά εντάξει. Πες ότι μπορεί, κάποιος, κάπου, κάποτε να επηρεάστηκε με αυτό τον τρόπο από τα μεσημεριανάδικα. Είδε, ρε παιδί μου, ότι οι πούστηδες πληρώνονται για να προσφέρουν στην κοινωνία το απόλυτο τίποτα και σου λέει, γιατί να μην το κάνω κι εγώ;
Εδώ όμως, ο άλλος, σου λέει ότι ο Μπομπ Σφουγγαράκης περνάει γκέι μηνύματα! Κι άντε, να το αποδεχθώ αυτό. Εδώ που τα λέμε, ο Μπομπ και ο Πάτρικ περνάνε αδικαιολόγητα πολύ χρόνο μαζί. Αρκετά ύποπτο. Όμως, αφενός τα πεντάχρονα δεν πρόκειται να δουν τι το ερωτικό έχει η σχέση μεταξύ ενός σπόγγου και ενός αστερία, κάτι που βλέπεις εσύ ο ενήλικας με το πρόστυχο μυαλό σου, κι αφετέρου, ο Μπομπ Σφουγγαράκης περνάει επίσης μηνύματα ότι είναι εφικτό να ζήσει ένας σκίουρος κάτω από το νερό, να ψήνεις μπιφτέκια κάτω από το νερό και να ανάβεις φωτιές ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ! Πού είναι όλοι οι υποβρύχιοι εμπρηστές που θα έπρεπε να υπάρχουν;
SPONGEBOB SQUAREPANTS
Αυτά, και να προσέχετε να μη μπείτε κατά λάθος σε γκέι μπαρ και σας την πέσει ένας μουστακαλής μπιλντεράς που μοιάζει σαν τον μπάτσο από τους Village People.

27 σχόλια:

  1. "μπασίστας στους Metallica"
    Για να σ'την πω το έβαλες.
    Παραδέξου το.
    Έκτος αν τους ειρωνεύεσαι γιατί είχαν 5. Εγώ δεν παρεξηγούμαι, δεν είμαι φανατικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος ρε πούστη (pun intended). Κολλάς κι εσύ σε κάτι πράγματα. Η σωστή απάντηση πάντως είναι η δεύτερη.

      Διαγραφή
    2. Μιλάς με έναν ημιεπαγγελματία μπασίστα που έχει για avatar εξώφυλλο δίσκου των Μetallica. Πού ήθελες να κολλήσει;

      Διαγραφή
    3. Μα, στην αστείρευτη σοφία που πηγάζει από τα γραφόμενά μου, φυσικά!

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. Είχα γράψει κι εγώ πέρυσι για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, αν θες τσέκαρε (http://adiaforia.pblogs.gr/2011/06/to-dikaiwma-sth-diaforetikothta-kai-to-dikaiwma-sth-blakeia.html).

    Όλοι έχουν το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, αλλά οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο σωστός τρόπος να το υπερασπιστείς σίγουρα δεν είναι τα gay parade, κάτι που φυσικά στηρίζουν όλοι αυτοί οι γκέι-δολοφόνοι της αισθητικής που παρελαύνουν από τα κανάλια και κάνουν και τους κουνιστούς για να δείξουν πόσο διαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτή τη διαπίστωση.

      Διαγραφή
    2. συμφωνώ κι εγώ με την αντάρτισσα....εκτός αν οι γκέυ είναι άτομα με ειδικές ανάγκες,άποψη που ενισχύεται και από τις "κοπέλες" που παρελαύνουν στο "βλακ-out"...οπότε ίσως με μια μικρή μετατροπή, ίσως και να τους καταλαβαίνω γιατί σκίζουν καλτσόν και διαδηλώνουν για την διαφορετικότητά τους....Thomas ωραία ανάρτηση ρε παλίκαρε και βάλε καινούρια φωτό εκεί που υποψιάζομαι ότι έβαλες κάποιο demotivational γιατί κάποιος πούστης στο "κατέβασε"

      Διαγραφή
    3. Κανονικά μου το βγάζει. Κι αυτό που λες είναι το πρόβλημα, ότι στην τηλεόραση βλέπουμε μόνο τις κραγμένες και η μπάλα παίρνει και τους σοβαρούς ανθρώπους που απλά είναι ομοφυλόφιλοι. Black Out δεν αποπειράθηκα να δω και ούτε πρόκειται. Εκτός κι αν βγάλουν τη Μπουλέ γυμνή, που δεν το βλέπω.

      Διαγραφή
  3. "χοντρή, τριχωτή και έχει να κάνει μπάνιο από το τελευταίο πρωτάθλημα του Άρη" χαχαχαχαχαχαχ...θα σε γαμήσει ο κάνθαρος..

    Από τον κοινωνικό αποκλεισμό και τα ψυχολογικά τους τώρα σε κοιτάνε με υφάκι και θεωρούν φυσιολογικό να τον παίρνει και ο στρέιτ.Σ' αυτό το μπουρδέλο δεν υπάρχει χρυσή τομή..

    Όταν κατέβηκα στην πορεία την Κυριακή,κατεβαίνοντας λοιπόν από το γκάζι σταματάω να φάω ένα επαναστατικό σουβλάκι και ήταν κάτι πούστρες που έλεγαν "α είχαν πορεία οι κουκουέδες"..Πως κρατήθηκα δεν ξέρω, 700.000 κόσμος κατέβηκε και οι αδερφές την περιφρονητική καυλάντα τους .. ακόμα το μετανιώνω που δεν τους τσάκισα στα χαστούκια.. αλλά μάλλον ήμουν μαστουρωμένος από τα χημικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κάνθαρος έχει το γνώθι σεαυτόν. Άλλωστε, κάποια στιγμή θα πάρει κι ο Άρης πρωτάθλημα. Αν θα ζω δεν ξέρω.
      Περίπου ό,τι έγινε και με τις γυναίκες δηλαδή. Από εκεί που θέλανε ισότητα, τώρα μόνο που δε μας τραβολογάνε με τα λουριά σαν τα σκυλιά. Τα χημικά κάνουν καλή μαστούρα ή να μην τα εισπνεύσω όταν κατέβω σε πορεία;

      Διαγραφή
  4. Πάντως στο περσινό Athens Pride υπήρχαν και όμορφες λεσβίες! (εντάξει οι περισσότερες ήταν μάλλον όπως τις περιέγραψες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε, δε μπορώ πια να πάρω στα σοβαρά κόσμο που θεωρεί πως διεκδικεί δικαιώματα με στυλ "κι αν ξυπόλυτη χορεύω με σημαία μου μια φούστα"..
    Θες να παντρευτείς;Χέστηκα. Θες να συγκατοικήσεις; Επίσης χέστηκα. Θες να κάνεις κοινή φορολογική δήλωση; Χέστηκα, αλλά δε διεκδικείς αυτό, διάφορα άλλα άσχετα διεκδικείς.
    Νομικά το εμπόδιο στο γάμο είναι η εκκλησία (surprise λέμε!) που μετά δε θα έχει επιχείρημα να αντιτάξει στην υιοθεσία..
    Δηλαδή άπαξ και ο νόμος σε δέχεται παντρεμένο ομοφυλόφιλο, τι θα'χει να σου πει για να μην υιοθετήσεις;

    Και το κορυφαιότερο όλων;
    Χριστιανορθόδοξοι ομοφυλόφιλοι.. δηλαδή, ΝΤΑΞ! Τα ρέστα μου! Πάρε τον πάτερ αγκαζούρα, και βόλτα στο πάρκο να βγάλουμε γκόμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, για δες. Η Εκκλησία. Γιατί δε μου κάνει καμία απολύτως εντύπωση; Δεν είναι δα ότι έχουν ποτέ αντιτεθεί σε προσπάθεια της Ελληνικής κοινωνίας να ξεφύγει από το 1500. Όσο για τους χριστιανούς ομοφυλόφιλους, θα πρέπει να είσαι ή μαζόχας ή τεράστιο βλήμα για να ακολουθείς μια θρησκεία που (επίσημα τουλάχιστον) σε θεωρεί μίασμα της κοινωνίας.

      Διαγραφή
  6. "Μα τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων...", να τα βάλεις εκεί που ξέρεις τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων! Όχι που θα σε χαλάσει κιόλας, αλλά δε γαμιέται; Εσύ πάντως γαμιέσαι. (δύο λογοπαίγνια στη σειρά; Πού τα βρίσκω ο πούστης; ΤΡΙΑ! Έχω κωλοφαρδία σήμερα... ΤΕΣΣΕΡΑ!)

    Η επικότερη ατάκα που έχει ειπωθεί στο blog σου, θέλω να πιστεύω. Σεβασμός, φίλε. Και συμφωνώ με το άρθρο σε γενικές γραμμές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως το λένε εκείνο το παιχνίδι που έχεις ένα όπλο που σημαδεύεις και πυροβολάς οτιδήποτε είναι στο πεδίο βολής σου ;;; Θα μου πεις ένα μόνο είναι, δεν πειράζει πες εσύ για όποιο θες.
    Πάντως καταλαβαίνεις που το πάω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Counter Strike μου έρχεται, αλλά και το GTA εγώ Counter Strike το κάνω.

      Διαγραφή
  8. Δε γουστάρω τις ταμπέλες, και ο χαρακτηρισμός «γκέι» ή «στρέιτ» είναι ταμπέλα. Εξάλλου, καθένας έχει δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Έχω συζητήσει με ομοφυλόφιλους, και όλοι τους είναι αξιοπρεπέστατοι.

    Και δεν αναφέρομαι στις κραγμένες που βγαίνουν στο γυαλί και φτάνουν στα όρια της ξευτίλας και του αισχρού. Ας αναλογιστούμε, βέβαια, ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι που χαμουρεύεται σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο, αντί να πάει σπίτι του ή σε ξενοδοχείο, είναι ακόμα πιο αισχρό. Αντιθέτως αν δω ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι να έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά, δε θα με ενοχλούσε καθόλου.

    Το θέμα της ομοφυλοφιλίας είναι πολύ λεπτό. Εγώ προσωπικά τους πάω όλους και «γκέι» και «στρέιτ», αρκεί να έχουν κόσμια συμπεριφορά. Όσο για το τι γίνεται όταν κλείνουν οι πόρτες; Όπως έχει πει ένας καθηγητής μου: «Καθένας στο κρεβάτι του κάνει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει, με όποιον θέλει και με όσους θέλει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εξαιρέσουμε βέβαια τα μικρά παιδιά και τα ζώα, συμφωνώ απόλυτα με τον καθηγητή σου. Νομίζω ότι έχω ξαναπεί το πόσο αηδιαστικό θέαμα είναι το public display of affection, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Και εντάξει, ο καθένας έχει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, αλλά η ελευθερία του ενός (στο να είναι διαφορετικός) σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου (να μην ξερνάω το συκώτι μου από τα μάτια).

      Διαγραφή
    2. Σωστή η Λεύκη (βρε λες να κόλλησα πυρετό που συμφώνησα μαζί της;;;)

      Διαγραφή
    3. Ό,τι και να κόλλησες, το άξιζες...

      Διαγραφή
  9. διαβαζοντας δεην ηξερα αν ηθελα να σε χαστυκισω η να γελασω πολυ
    τελικα θελω και τα δυο
    δε ξερων αν εισια στρεητ η γκεη αλλα γελασα! κοιτα οι γκεη στη χωρα το χουν χασει λιγο θελωντας ν αναπαραγουν τα στρεητ προτυπα που εχουν αποτυχει ηδη
    Στο μονο που συμφωνω ειναι να υπαρχει ενα συμφωνο οταν ζευγαρι που ζει μαζι 20 χρονια και εχει κανει περιουσια μαζι να τους προστατευει καπως
    ολα τα αλλα και στρεητ να μουν θα γελαγα ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι στρέιτ (όπως είχα την εντύπωση ότι διατύπωσα αρκετά ξεκάθαρα στην αρχή αυτής της εγγραφής) και εδώ που τα λέμε, σήμερα οι γάμοι γίνονται α)για να μη λέει ο κόσμος και βου)για να εξασφαλίζεται η κοινή περιουσία. Στα γκέι ζευγάρια που έτσι κι αλλιώς λέει ο κόσμος, μένει μόνο το νούμερο βου.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.