Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σιλβέστερ, έλα να σκουπίσεις τη φοράδα...

Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι, σας ανακοινώνω ότι το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα έχει νέο πρόεδρο. Μισό λεπτό, με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι το Λιμενικό εντόπισε μαζικά κρούσματα πλεούμενων που απέκτησαν επικίνδυνες κλίσεις λόγω της αφόδευσης των επιβαινόντων σε αυτά.
Επίσης, χθες το βράδυ στο ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είχαμε συμπλοκές μεταξύ ζωντόβολων μαλακιστηρίων ντουβαριών οπαδών και των λατρεμένων μας φονικών γουρουνιών. Κάτι το οποίο είναι το ίδιο είδηση με το να πει κανείς ότι ο Τιμ Μπάρτον έκανε ταινία με τον Τζόνι Ντεπ.
Και αφού μας τελείωσε η επικαιρότητα, πάμε για ένα random mix κραξίματος, ζοφερών διαπιστώσεων, γκρίνιας, μίρλας, μιζέριας και πόνου υπό την ευγενική χορηγία της Φάγε, των αυγών Κουρίκος και του ΣΕΚΣΤ (Σύνδεσμος Ελλήνων Καλλιεργητών Σάπιας Τομάτας).

  • Εδώ και κάτι μήνες η κοπελιά που λέει "Επόμενη Στάση-Next Stop" στα υπέροχα, ποιοτικά, άνετα, φιλικά προς το περιβάλλον και ταχύτατα αστικά λεωφορεία της ερωτικής πόλης, στο ενδιάμεσο λέει και το άλλο πετυχημένο: "Παρακαλούμε να επικυρώσετε τα εισιτήριά σας-Πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι". Μόνο που δεν πραγματοποιούνται. Γιατί παίρνω λεωφορείο τουλάχιστον δύο-τρεις φορές την εβδομάδα και έχω να δω ελεγκτή από τότε που ο Βόλντεμορτ είχε μύτη. Ακούτε στον ΟΑΣΘ; Ή βάλτε πραγματικούς ελέγχους, ή πείτε στην κοπελιά να σταματήσει να το λέει για να μην κουράζεται και η φωνή της.
  • Και τώρα ήρθε η ώρα για τη ζοφερή διαπίστωση της ημέρας. Όπως πιθανόν θα γνωρίζετε, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά γυρνάνε από πόρτα σε πόρτα και στην προσπάθειά τους να προειδοποιήσουν τον κόσμο για το κακό που έρχεται, εκτός από το να του πρήζουν τα αρχίδια, πουλάνε το περιοδικό "Ξύπνα". Όπως επίσης θα γνωρίζετε, ο πρώτος στίχος του θεάρεστου άσματος Chop Suey είναι "Wake up!". Δηλαδή ξύπνα στην Αγγλική. Δηλαδή ο Σερτζ Τανκιάν είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά. Και δεν του φαινότανε.
  • Είχα την εντύπωση ότι όλα τα προϊόντα σε κάποιον απευθύνονται. Η Hannah Montana, o Bieber και το "Twi-είμαι-μια-ανοργασμικιά-που-μου-την-πέφτουν-ένας vegetarian-βρικόλακας-και-ένας-σφίχτης-λυκάνθρωπος-και-δεν-ξέρω-ποιον-από-τους-δύο-να-διαλέξω-light", ας πούμε, απευθύνονται σε ηλίθια δεκαπεντάχρονα κοριτσάκια. Οι Πυξ-Βλαξ απευθύνονται στις σκυλούδες που προσπαθούν απεγνωσμένα να αποδείξουν ότι δεν είναι σκυλούδες. Οι ειδήσεις του Σταρ και η Γιουροβίζιον απευθύνονται σε πούστηδες, οι ειδήσεις του Μέγκα στους εναπομείναντες έξι Πασόκους και ο Αυτιάς στα κοινά 85-144.  Αυτό το Sunshine Girls σε ποιον σκατά απευθύνεται;
  • Είχα επίσης την εντύπωση ότι η διαφήμιση της Q με το "Πίτα Γιούρο απ'όλα" είχε ήδη κερδίσει το βραβείο πιο εμετικής διαφήμισης για τα έτη δύο χιλιάδες δώδεκα, δεκατρία, δεκατέσσερα, δεκαπέντε και δεκαεφτά (οι λόγοι που πήδηξε το δεκαέξι παραμένουν άγνωστοι). Αλλά δυστυχώς η Βόδαφον με διέψευσε με το χειρότερο τρόπο.
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί τηλεοπτικός βόθρος. Αν είστε μικρό παιδί ή έγκυος, απομακρυνθείτε από τις οθόνες σας. Αν είστε μικρό παιδί ΚΑΙ έγκυος, what the fuck.
    Κίτσο, you're a shit machine. Αλλά το πιο tragic απ'όλα σε αυτή την αισχρότητα είναι η μάπα της χωριάτως. Λες και κάνανε οντισιόν ειδικά για να βρούνε τη χειρότερη σκατόφατσα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στη χώρα. Κατά τα άλλα, ο μεγάλος κίνδυνος για τη χώρα μας ήταν το Ουκ αν Λάβοις παρά του Μη Έχοντος.
  • Οι γυναίκες είναι απόλυτα ικανές να φορέσουν ακόμα και ένα τσουβάλι από πατάτες (ειδικά τώρα με το κίνημα της πατάτας) πασπαλισμένο με στρασάκια, χρυσόσκονη, σάπιο γύρο και τις παπαρότριχες του Jeremy Clarkson, αρκεί φυσικά να τους πει μία αδέρφω ότι είναι της μοδός. Κάπως έτσι προέκυψαν οι γαλότσες UGG, τα γυαλιά ηλίου-μύγα σε χώρους που ούτε καν φτάνει ο ήλιος, οι βυζοκουρτίνες (γεια σου ρε Maddox), τα κινέζικα τατουάζ που στην πραγματικότητα λένε "βάζω φιάλες υγραερίου στον πάτο μου" και οι σαγιονάρες οπουδήποτε αλλού εκτός από την παραλία. Αλλά ειδικά για αυτόν που εμπνεύστηκε την αηδιαστική αηδιαστικότητα (not really a word, αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω) που λέγεται βράκα, θέλω να του προτείνω να οργανώσει μια βραδιά αλβανικής ποίησης σε ένα τρένο Χρυσαυγίτες.
  • Λέτε να βγει κάποτε ένα κανάλι που να λέγεται "Stupid-reality-shows-aimed-at-fifteen-year-olds-which-have-shit-instead-of-a-brain-and-24-7-coverage-of-personalities-that-no-one-with-an-IQ-greater-than-that-of-a-piece-of-broccoli-ever-cares-has-ever-cared-or-will-ever-care-about-such-as-the-Kardashians-or-those-sluts-and-douchebags-from-the-Jersey-Shore" και να παίζει πραγματική μουσική;
  • Εσείς πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα;
  • Νομίζω ότι ξέχασα να κλείσω το θερμοσίφωνο.
  • Πάω στοίχημα ότι κάποιος, κάπου, στο δυτικό κόσμο, θα κάθεται στο σπίτι του αυτή τη στιγμή, θα ακούει μουσική από κασετόφωνο και θα λέει με αυταρέσκεια "This is so much better than that MP3 shit!".
  • Εδώ που τα λέμε, από τότε που σταμάτησε η μουσική να βγαίνει σε κασέτες, σταμάτησε να είναι μουσική.
  • Αν το να λέω μαλακίες και το να τις κάνω να μοιάζουν σαν φιλοσοφίες ήταν σχολικό μάθημα, θα είχα είκοσι. Όπως επίσης και στα Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Έκθεση, Κείμενα Ν.Ε.Λογοτεχνίας, Αγγλικά, Ιστορία, Δίκαιο, Θρησκευτικά, Γυμναστική, Πληροφορική, αδυναμία εύρεσης γκόμενας και κατανάλωση δύο ταψιών παστίτσιο σε τεσσεράμισι λεπτά.
  • Αλήθεια, τι κακό είναι αυτό το πράγμα με το friendzoning? Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι ο κακομοίρης απέναντί σου, ο οποίος έχει ξεσκιστεί εδώ και δύο μήνες να σου κουβαλάει τα βιβλία, να σου κάνει μασάζ στα πόδια, να γυρνάει μαζί σου σε όλα τα μαγαζιά όλων των εμπορικών όλης της γαμημένης Θεσσαλονίκης και να σου λέει ψέματα ότι όλα σου πάνε για να μη στενοχωρηθείς, να σου κάνει τις ασκήσεις των μαθηματικών, να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ για να σου αγοράσει σοκολάτες και να σε ακούει να μιρλιάζεις για το πόσο μαλάκας είναι ο μαλάκας που σε πηδάει, πιθανότατα έχει ως απώτερο σκοπό να σε ρίξει στο κρεβάτι; Αλλά τι λέω. Εδώ μέχρι και η Lady Gaga το έχει πάθει. Και η Lady Gaga μπορεί να είναι μια ημιμέτρια γκόμενα με το χειρότερο γούστο στα ρούχα που έχει βγει ποτέ, αλλά έχει φωνή. Και λεφτά. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.
  • Από την άλλη, οι χυλοπίτες έχουν ωραία γεύση. Ειδικά αν είναι μαγειρεμένες με κοτοπουλάκι. Οπότε ας μην είμεθα αχάριστοι.
  • Είμαι εκατόν πενήντα τοις εκατό σίγουρος ότι ο Χωστήρας θα βρει πάλι κάποιον τρόπο να κολλήσει ένα σχόλιο για την Μπιγιονσέ και για το πώς είναι ο πατέρας του παιδιού της (μην τον ακούτε, εγώ είμαι). Μετά από αυτό, βέβαια, δεν είναι και τόσο δύσκολο να τον βρει. Πάλι μαλακία έκανα. Τέλος πάντων. Θα το δείτε και μόνοι σας στις επόμενες εγγραφές. Αν βέβαια συνεχίσετε να με διαβάζετε και δεν ρίξετε υδροχλωρικό οξύ κατευθείαν στα μάτια σας.
Αυτά, και να προσέχετε μην έρθει ο Κίτσος να σας πάρει με το αγροτικό και μυρίζει κοπριά.

34 σχόλια:

  1. Πήγαινε Α Μ Ε Σ Ω Σ να κλείσεις το θερμοσίφωνα γιατί δεν είναι καιροί για έξοδα... Συμφωνώ νομίζω με όλα, αν διαφωνούσα με κάτι θα το είχα ενδεχομένως συγκρατήσει, βέβαια δεν βοηθά και η ηλικία... Αυτό δε με τους ελέγχους το προσυπογράφω, το είχα απορία, τόσες φορές έχω πάρει λεωφορείο στην ερωτική πόλη κι έναν ελεγκτή δεν έχω δει. ξέρεις πότε θα δω; Όταν δεν θα χω εισητήριο πιθανότατα.

    Δεν χάρηκες που το ΠΑΣΟΚ απέκτησε αρχηγό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά δεν τον είχα ξεχάσει. Εγώ πάντως ποτέ δεν μπαίνω σε λεωφορείο χωρίς εισιτήριο, οπότε δεν ξέρω αν θα εμφανιστεί όταν δε θα έχω. Όσο για το ΠΑΣΟΚ, πώς δε χάρηκα; Κατουρήθηκα απ'τη χαρά μου. Βέβαια.

      Διαγραφή
  2. Εκ πρώτης, η διαφήμιση με τον Κίτσο γαμάει και σ' το λέει ένας Κρητικός γκάγκαλος, αν θες χειρότερες διαφημίσεις ψάξε τη μαλακία με τον πακιστανό που λέει στον "παππού" του την απάντηση--->"ΣΤΟ ΝΤΙΤΡΌΙΤ...ΤΟ 1988...ΨΌΦΟΣ HOL KAI VODAFONE, καθώς και τη μαλακισμένη στο ΑΝΤ1 που λέει το "αστείο": το αντίθετο του πείθω, είναι το μπροθτά...της γαμώ τη μάνα μαζί με την οικογένεια του αντένα.

    Στα υπόλοιπα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και χαιρετίζω ένα ακόμα γαμάτο άρθρο σου!!!

    Τελικά το παιδί δεν είναι ούτε δικό σου, ούτε δικό μου....είναι του Bieber AAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAAA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μια μαλακία. Όχι ότι αυτή στον ΑΝΤ1 δεν είναι. Όσο για το Ντιτρόιτ, άι φέιλ του μέικ ένι κονέξιον. Και πώς το έκανε το παιδί ο Bieber? Με τον κρίνο;

      Διαγραφή
    2. ναι ρε με τον κρίνο!!!Αφού εσύ δεν την έχεις σαν παναγία κι έτσι;Ο Μπίμπερ θεωρείται θεός και τέθοια,οπότε κοννέκτ δε ντοτς

      Διαγραφή
    3. Οκ, κοίταξε, εγώ μπορεί να την έχω σαν παναγία, αλλά όχι και θεός το μούλικο. Να μου έλεγες για τον Halford ή τον Σερτζ-Ιεχωβά, να σου πω.

      Διαγραφή
    4. Στη διαφήμιση της βόδιαφον που λες, νομίζω λέει chat machine.

      Διαγραφή
    5. Check machine λέει...για να δείξει ότι ελέγχει το υπόλοιπο του λογαριασμού του...μιλάμε δηλαδή για τέτοιους μπαμπουίνους (νομίζω ότι ήτο προφανές ότι επίτηδες το έγραψα ως shit machine).

      Διαγραφή
  3. Friendzoning. Γαμωτο σε νιώθω. Συνέχισε το ίδιο. Ειδικά εγώ δεν μπορώ να σου πω να κάνεις κάτι το διαφορετικό γιατί και εγώ το ίδιο θα έκανα.

    Για τα άλλα μαζί σου μικρέ μου αδερφέ. Η βλάχα έκανε και γυμνή φωτογράφιση για φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι. Αν όχι google it. Βαριέμαι να σου βάλω σύνδεσμο. Είδες η βρώμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς γνωρίζω την κατάντια αυτού του πλανήτη. Στο τέλος μέχρι και η Μαρίκα Μητσοτάκη θα κάνει γυμνή φωτογράφηση. Πάντως δε βλέπω να αλλάζει τίποτα σε ό,τι αφορά την προσέγγιση "κάνε το φίλο της για να σου κάτσει". Σκατά κι απόσκατα.

      Διαγραφή
    2. Ναι όντως αν μπεις σε αυτή την ζώνη δύσκολα γίνεται κάτι. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Keep trying... ;)

      Διαγραφή
    3. Thomas μην τον ακούς τον μουνόδουλο. Θα σε χαλάσει περισσότερο. Μα ρε Περίνιο κι εσύ, του λες ότι θα έκανες το ίδιο;

      Thomas φτύστην καμιά εβδομάδα να δεις αν θα κολλήσει.
      Αν όχι, τότε πάρτο απόφαση.

      Διαγραφή
    4. Όπως νιώθεις αγόρι μου πράξε. Συμβουλές και σούπα μουπες και έτσι είναι το σωστό και ξέρω εγώ εσύ δεν ξέρεις για μένα είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
      Κάνε ότι γουστάρεις και όπως νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

      Διαγραφή
    5. Καλά, εσένα θα σε κράξω στο φβ με την άνεσή μου.
      Οκ, Θωμά, γίνε ο φίλος της αν θέλεις, κανένα πρόβλημα. Δεν θα με επηρεάσει και σε τίποτα.

      Διαγραφή
    6. Εγώ μιλούσα υποθετικά, ξέρετε. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω, νομίζω ότι ο μουνόδουλος μιλάει σωστά.

      Διαγραφή
    7. κι έτσι αποδείχτηκε πανηγυρικά ποιος είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ μουνόδουλος!!!

      Στο φρεντζόουν φίλε η άποψή μου είναι μια:εξαφανίσου από τη ζωή της,κράτα την μακριά ό,τι και να σου λέει του στυλ "γιατί ξέκοψες" και το κλασσικό "μα είσαι ο καλύτερος φίλος μου"....3 καλά μπορούν να συμβούν:1ον θα καταλάβει ότι δεν την βλέπεις φιλικά,2ον θα καταλάβει ότι δεν είσαι κολλημένος με την πάρτη της (ρισπεκτίλα),3ον στην κατάλληλη ηλικία που θα είσαι πιο έμπειρο αρσενικό θα κάνεις ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ και θα την έχεις!!!

      Διαγραφή
    8. α) Είστε και οι δύο μουνόδουλοι, για να μην παραπονιέστε, και β) δε βρέθηκε ακόμα αυτή που θα με σύρει σε τέτοιο επίπεδο ξεφτίλας. Παρ'όλα αυτά, θα το έχω υπόψη μου για το μέλλον.

      Διαγραφή
  4. Φίλε, είσαι σε φόρμα. Και δεν ξέρω αν είναι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλτατε, μετά από μια μικρή έρευνα βρήκα ένα λαθάκι, για την ακρίβεια μια ελλιπή πληροφορία που δίνεις, αλλά δε θα σου πω ποια!
    Θα πω ότι είναι ίσως ένα από τα καλύτερά σου, και ότι συμφωνώ απόλυτα αν εξαιρέσεις το friendzone, στην οποία περιπτωση η λύση κατ' εμέ είναι: ΕΞΣΦΑΝΙΣΟΥ. ΓΡΗΓΟΡΑ. Και αν αρχίσει να σε παρακαλάει δωσ' της να καταλάβει πλαγίως ότι τη θες, και μετά από κάποιον καιρό, πέσιμο στα ίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, δε θα βάλω και τη γάτα μου να κλαίει. Γιατί δεν έχω γάτα. Και δεν είπα εγώ ότι είναι λύση να συνεχίσεις να της κάνεις το μαλάκα. Απλά χειροτερεύεις τα πράγματα.

      Διαγραφή
    2. Ο τίτλις είναι από το ανέκδοτο με το Σταλόνε και το Σβαρτσενεγκερ (όπως κι αν γράφεται) και το διαγωνισμό δύναμης;

      Διαγραφή
    3. Ο τίτλις; Ques que c'est? Μάλλον τίτλος θες να πεις. (ε, όχι, δε θα κάνεις μόνο εσύ τέτοια!). Ο τίτλος πάντως από αυτό το ανέκδοτο είναι.

      Διαγραφή
    4. Το ΕΞΣΦΑΝΙΣΟΥ γιατί δεν το σχολίασες; ΕΕΕΕΕΕ; Το ότι έγραφα από τι κινητό φταίει!
      Η ανακρίβεια (τώρα θα σε καρφώσω στο κοινό σου) είναι ότι οι στίχοι του Chop Suey είναι γραμμένοι, σύμφωνα με το booklet του CD είναι και ο Tankian, και ο Malakian. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!

      Διαγραφή
    5. Άρα είναι και οι δύο, όπως το είχε περιγράψει ο Μένιππος στο Ουκ αν Λάβοις, "πλασιέ θρησκείας πόρτα-πόρτα". Ικανοποιήθηκες;

      Διαγραφή
    6. Μακάρι να ικανοποιούμουν τόσο έυκολα... (Πωωωω τι είπα πάλι ο άθρωπας;!;!;!)

      Διαγραφή
  6. http://6.asset.soup.io/asset/2939/3910_619d.jpeg

    Μια μικρή εξήγηση για την επιλογή του Ντεπαρντιέ ως γκόμενα στη διαφήμιση της βόδιαφων: Σε περιορισμένες πληθισμιακά κοινωνίες (ή σε περίπτωση που δεν έχεις φίλους-δε βγαίνεις-δε βλέπεις το φως της μέρας-είσαι τυφλός-θεωρείς τον εαυτό σου μπάζολο), τέτοια μπαζόλια θεωρούνται κελεπούρια. Με ό,τι βρει βολεύεται κανείς μην το ψαχνεις.

    Ένα σχόλιο περί μόδας. Μαλάκα, τι έτος έχουμε; Γιατί χτες ξύπνησα, πλύθηκα, ντύθηκα, πήγα στη στάση, και μόλις ανέβηκα στο λεωφορείο πήγε 1989! Έχεις ψυλλιαστεί πως θα πήξουμε στο φλούο φούξια και το κίτρινο του ίκτερου; Θέλω να ρίξω χλωρίνη στα μάτια μου, και πως θα σε διαβάζω μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που αυτή η διαφήμιση προβάλλεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και λοιπές μη-περιορισμένες κοινωνίες-οπότε γιατί μας γαμάνε την αισθητική; Πάντως από αυτά που βλέπω καλύτερα να ήταν 1989, παρά 2012-κι όχι μόνο στη μόδα.

      Διαγραφή
  7. Η διαφήμιση με τον Κίτσο είναι καθρέφτης της πραγματικότητας. Ο τελευταίος βλάχουρας έχει smartphone, όσα λεφτά και να κάνει, κι ας ξέρει να το χρησιμοποιεί λιγότερο κι από το γαϊδούρι του.
    Όσο γι' αυτούς που έφεραν στη μόδα τις αρκουδόμποτες UGG και επανέφεραν τα άθλια γυαλιά μύγας, θέλω να τους πετάξω σε μια φωτιά από κοπριές που θα έχει χέσει το γαϊδούρι του Κίτσου μαζί με όσους φοράνε τις αηδίες που τους πλασάρουν. Τα 'πα και ξαλάφρωσα.
    Υ.Γ. Προ ολίγων ημερών η μητέρα της Gaga είπε δημοσίως πως για κάποιο διάστημα θεωρούσε την κόρη της τρελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά να ταΐσουμε τα αποκαΐδια σε αυτούς που ψήφισαν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Μ'αρέσει.
      Υ.Γ. Την πιστεύω απόλυτα.

      Διαγραφή
  8. Ενα εχω να πω.

    Μπορει να μπαινω μια φορα τον μηνα σε λεωφορειο του γαματου ΟΑΣΘ,
    αλλα οταν μπαινω σιγουρα μπαινει και ελεγκτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/4/13 01:18

    ξανά στο σωστό post
    ρε συ, που στο διάλο ξες το "εσείς πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα";
    στο you tube το είδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.