Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Summertime and the fucking is easy

Αγαπητοί φίλοι, καλοκαίριασε για τα καλά. Ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια κελαηδούν, τα κουνούπια καραδοκούν, οι σφίχτες παίζουν ρακέτες σαν να μην υπάρχει αύριο, τα κορίτσια βάζουν σορτσάκια χωρίς να κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν τσόλια από τους κακοπροαίρετους και τα μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά πέφτουν σαν τα κοτόπουλα.
Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος; Μέχρι στιγμής μετράμε τρεις εκτός και τον Σαμαρά να του'χει πεταχτεί το μάτι έξω (πιθανώς σε ένδειξη συμπαράστασης για τα δικά μας μάτια που θα πετάξει έξω). Αν έχουν απομείνει οι μισοί μέχρι το Σεπτέμβριο, εγώ θα φάω δύο κατσαρόλες βραστά σκατά και θα τα ξεπλύνω με μια νταμιτζάνα κάτουρο.
Και τώρα το καθιερωμένο σπάσιμο με αποδέκτη το Μανωλιό. Όλοι εσείς που βασανίζετε τον εγκέφαλό μου κάθε φορά που κάνω το σφάλμα να πάω παραλία γιατί το να παίρνεις αγκαλιά το αιρκοντίσιον δε συγκρίνεται καν με το να βουτάς στη θάλασσα και γιατί τα μαγιό που φοράνε οι γκόμενες γίνονται κάθε χρόνο και μικρότερα-καταραμένη κρίση-με το ανηλεές τάκα τούκα από τις ρακέτες σας, να μη σώσετε να ξαναπιάσετε μπαλάκι στα χέρια σας.
Να πείτε στον σφίχτη μπρατσαρά και πανηλίθιο κολλητό σας "Ρε συ Μήτσο, πάμε ένα γύρο ρακέτες;" και να γίνει σαν τα κινούμενα σχέδια, που εμφανίζεται ένα μαύρο σύννεφο ακριβώς πάνω από τον Ντόναλντ κι αρχίζει να ρίχνει κεραυνούς στο κεφάλι του. Και μετά να ανοίξει ένας τεράστιος κρατήρας από κάτω και να σας καταπιεί η λάβα. Και να γίνετε μετά από εκατομμύρια χρόνια στο υπέδαφος πετρέλαιο και να κάνει πολέμους η χώρα που θα έχει αναλάβει τότε το ρόλο της Αμερικής για να σας βάζει σε κινητήρες και να σας καίει. Μαλάκες.
Σκατοκέφαλοι.
Και μια και μιλάμε για σκατοκέφαλους, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε δυο πραγματάκια σχετικά με τη γυναικεία μόδα. Που λέτε ήμανε προχθές στο λεωφορείο και προσπαθώ να περάσω δημιουργικά την ώρα μου κάνοντας λίγο αγνό peoplewatching, όταν ξαφνικά μπαίνει μέσα παππούς με ροζ Crocs.
Δυστυχώς δεν τράβηξα φωτογραφία γιατί αν το έκανα θα καιγόταν το κινητό μου και μόνο καιρός για έξοδα δεν είναι. Αλλά σοβαρά σας μιλάω, δε θα μπορούσα ποτέ να βγάλω από το μυαλό μου κάτι το τόσο αποτρόπαια αηδιαστικό και εμετικό.
Και ξέρετε το χειρότερο; Ο εν λόγω παππούς δεν ήταν καν στο τοπ 10 κακογουστιάς που υπέστησαν τα καταπράσινα ματάκια που πολύ θα ήθελα να έχω το περασμένο δίμηνο, κι ο λόγος ήταν οι γκόμενες με μαλλί Skrillex.
Αν δεν έχετε ακουστά τον Skrillex, είναι ένας τυπάς που παράγει dubstep μουσική. Ξέρετε, μωρέ, εκείνο το πράγμα που ακούγεται σαν να έχεις ρίξει ένα Ipod που παίζει techno σε ένα μπλέντερ. Και ιδού αυτός, μαζί με το μαλλί του.

Αν αυτό το πράγμα είναι αηδιαστικό πάνω σε έναν τύπο που βγάζει το ψωμί του και την κοκαΐνη του παράγοντας...ήχους, φανταστείτε πόσο πιο αηδιαστικό μπορεί να γίνει πάνω σε μια γκόμενα. Με βυζιά. Όταν πάντως η Μπρίτνεϊ πειραματιζόταν με τα ξυράφια, δεν είδα τις απανταχού γκόμενες ανά την Ελλάδα να τρέχουν να τη μιμηθούν (βέβαια αυτό γινόταν πιο παλιά, όταν πιάνανε τις κορασίδες να έχουν προγαμιαίες σχέσεις και τις κουρεύανε με την ψιλή, αλλά και πάλι δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα).
Λες και δεν έφταναν ήδη τα χοντρά μαύρα γυαλιά που ανάθεμα κι αν οι μισές από αυτές που τα φοράνε έχουν καθόλου μυωπία, ή αστιγματισμό, ή δεν ξέρω εγώ τι σκατά, όχι, τώρα έπρεπε να κάνουμε τις μαλακισμένες να ξυρίζουν το μισό κεφάλι τους και να αφήνουν το άλλο μισό, σαν μεταλάς που κατατάσσεται στους πεζοναύτες κι εκεί που τον κουρεύει ο κουρέας του στρατού τον χτυπάει το ρεύμα και μένει το κούρεμα στη μέση.
Από την άλλη βέβαια, οι περισσότερες που το έκαναν ήταν ήδη εξαρχής τα ίδια μπάζα που ισχυρίζονται ότι τρώνε βιολογικά/χορτοφαγικά για να μην επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με τοξίνες και ταυτόχρονα το τασάκι δίπλα τους έχει υποβάλλει αίτηση υπαγωγής στα βαρέα και ανθυγιεινά, οπότε δεν είχαμε και καμιά πολύ σοβαρή απώλεια.
Πάντως, παρ'όλη τη ζέστη, τα κουνούπια και το γεγονός ότι όλοι φεύγουν για τα χωριά τους, τα εξοχικά τους ή τις θάλασσες κι εγώ μένω εδώ πέρα να κάθομαι και να διαβάζω όλα τα καμένα σχόλια στο Φάε ένα Μαλάκα, μία προς μία κάθε μάνα που γάμησε ο Shinobi, μ'αρέσει το καλοκαίρι.
Και μ'αρέσει γιατί α) είναι τα γενέθλιά μου, που σημαίνει ότι μπορώ να ζητήσω ό,τι γουστάρω, κι αν είμαι και πολύ τυχερός μπορεί να το δω και σε φωτογραφία, β) δεν έχουμε μάθημα (ζήλια, ψώρα, ζήλια, ψώρα) και άρα δε χρειάζεται να βλέπω κάθε μέρα όλους τους μαλάκες τους οποίους έχω την ατυχία να υπομένω όλη τη χρονιά, γ) θάλασσα, μαύρισμα (πολύ μαύρισμα όμως, τόσο που με είδε ο αγαπούλας μια φορά να περιμένω να περάσω το φανάρι και κόντεψε να με πάρει για αναπληρωματικό του Πίου), ήλιος, γκόμενες με μπικίνια και τέθοια, δ) είναι η μόνη εποχή του χρόνου που μπορώ να είμαι ήσυχος από τα κρυολογήματα που αρπάζω και γίνομαι τόσο σκατά που κι ο Justin Βieber να πάθαινε τέτοιο πράγμα θα ακουγότανε σαν τον Βασίλη Καρρά, και ε) παγωτό.
Και σαν να μην έφτανε που άνοιξαν Haagen Dazs στη Θεσσαλονίκη και σκέφτηκα πολύ σοβαρά να κατασκηνώσω στο Mediterranean Cosmos αλλά από την άλλη είναι και πανάκριβο, ανακάλυψα παγωτατζίδικο στη Σβώλου που πουλάει αυθεντικό ιταλικό παγωτό. Έτσι λέει τουλάχιστον, δεν έχω φάει ποτέ αυθεντικό για να ξέρω, αλλά κι αυτό γαμούσε πάτους πιο πολύ κι από γκέι πορνοστάρ.
Γιατί μου το κάνετε αυτό ρε καριόληδοι; Εκεί που επιτέλους είχα σταθεροποιηθεί στα εβδομήντα πέντε κιλά κι όλα ήταν μια χαρά, θα γυρίσω το Σεπτέμβρη στο σχολείο και θα είμαι σαν τον καρπό του έρωτα του Ευάγγελου Βενιζέλου με τη Φρύνη Αρβανίτη. Κι όχι τίποτε, αλλά δε θα με θέλουν κι οι γκόμενες που πριν με ήθελαν-χα-χα-χα-πώς-τα-λέω-ο-πούστης-είναι-φοβερό.
Πάντως για να κάνω δίαιτα και να το γυρίσω στα σπαράγγια, τα μαρούλια και τις λοιπές πρασινάδες, πιο πιθανό είναι να ανέβει στην πρώτη εθνική ο Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου, να πάρει πρωτάθλημα και να κερδίσει τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Κατά τ'άλλα, ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια κελαηδούν, τα κουνούπια καραδοκούν, οι σφίχτες παίζουν ρακέτες σαν να μην υπάρχει αύριο, τα κορίτσια βάζουν σορτσάκια χωρίς να κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν τσόλια από τους κακοπροαίρετους και τα μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά πέφτουν σαν τα κοτόπουλα.
Αυτά, και να προσέχετε μη μαυρίσετε υπερβολικά, αρχίσετε να προσομοιάζετε μέλος της κατά τ'άλλα συμπαθούς φυλής των Πακιστανών και σας επιτεθεί κανένα ξέμπαρκο χρυσό αυγό από κότα αλανιάρα.

38 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/7/12 15:40

    Οι αργόσχολοι της ΧΑ θα είναι πιο μαύροι γιατί κάνουν και σολάριουμ για να τονίζουν τα σμυλεμένα μπράτσα τους.Κατ΄ άλλα να πα να γαμηθείς που κάθεσαι και 2,5 μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κι ανταποδίδω τις ευχές.

      Διαγραφή
    2. Tommy, μη του φέρεσαι έτσι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/7/12 15:54

      Ναι μωρέ το πλήγωσα το κακόμοιρο

      Διαγραφή
    4. Μην ανησυχείτε, κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.

      Διαγραφή
  2. FIRST!! Και τώρα μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος... attention-whore style!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο FAIL σχόλιο και θα πέθαινα... εσύ λες να πας καθόλου Χαλκιδική;

      Διαγραφή
    2. Συνήθως πάω κατά Πιερία μεριά, γιατί έχει λιγότερη κίνηση και τα ίδια (αν όχι περισσότερα) ξανθά. Αλλά θα δείξει.

      Διαγραφή
  3. Ερωτησούλες:
    Άρχισες μαθήματα ή δε θα αρχίσεις καν, και θα με βεβαιώσεις ότι είμαστε τα ίδια σκατά;
    Τεχνολογική είπαμε;
    Τι σχολή βλέπεις;

    75 κιλά, ε; Τι μπόι έχεις;

    Αυτά προς το παρόν, και θα σας ειδοποιήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θετική είπαμε, μαθήματα δε θα αρχίσω καν, σχολή Μηχανολόγων βλέπω (αν και παίζει ακόμα και η Χημ. Μηχανικών) και πριν κανένα μήνα που πήγα να βγάλω διαβατήριο με βγάλαν 1,75.

      Διαγραφή
    2. Με κάνεις περήφανο!

      Να μαντέψω: πρήξιμο από συγγενείς και φίλους για να αρχίσεις;

      Διαγραφή
    3. Επίσης, μηχ. μηχ. έχει 16 χήνες και χημ. μηχ 15μιση.

      Διαγραφή
    4. Όχι ιδιαίτερο πρήξιμο, και όσο για την τρομερή διαφορά μεταξύ των μηχ-μηχ και των χημ-μηχ νομίζω ότι μπορώ να την αντέξω.

      Διαγραφή
    5. Και βασικά τι μαλακίες λες; Οι βάσεις του 12 δεν βγήκαν ακόμα και με του 11 η Μηχ.Μηχ Θεσσαλονίκης είχε 18200 και η Χημ.Μηχ 16600.

      Διαγραφή
    6. μηχ μηχ είδα πάτρας, χημ μηχ δεν ξέρω, μπορεί να είδα άλλη.

      Διαγραφή
    7. και βασικα τι μαλακιες λέω, δεν έχει άλλη νομίζω!

      Διαγραφή
    8. Τότε συγχωρείσαι, αν και δεν νομίζω ότι ενώ μένω στην ερωτική πόλη θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η Πάτρα. Αριστοτέλειο (με Άγιο Δημήτριο για σήμα αλλά δε γαμείς) και βλέπουμε (αν δεν καταφέρω να φύγω απ'το μπουρδέλο όλα αυτά).

      Διαγραφή
    9. Προφανώς χημ.μηχ έχει ΕΜΠ και Ερωτική Πόλη. Για αλλού δε γνωρίζω.

      Διαγραφή
    10. Με τη μάνα σου θες να μείνεις; Εδώ τα χαλάμε!
      Αν θες έξω, ψάχ' το τώρα που προλαβαίνεις γιατί παίζει να χρειαστεί να πας σε καμιά πρεσβεία τώρα ή τα Χριστούγεννα. Και μην κοιτάς Αγγλία. Πανάκριβα.

      Διαγραφή
    11. Και πού ακριβώς να μείνω, στην εστία; Στο τέλος θα τις κλείσουν κι αυτές. Άσε που η μάνα μου ξέρει να μαγειρεύει. Και δεν κοιτάω Αγγλία. Κατευθείαν γιουεσέι.

      Διαγραφή
    12. Γιουεσέι, ε; Επειδή κοίταγα κι εγώ γιατί έχω και συγγενείς στο Αμέρικα, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.jhu.edu/

      Διαγραφή
  4. Για να καταλάβω τώρα, το φρικιό στην φωτογραφία είναι γυναίκα κορίτσι ερμαφρόδιτη πούστης ή μογγολάκι ;

    Για μένα μην σπουδάσεις τίποτα. Στα αρχίδια σου. Πήγαινε φαντάρος και μετά θα έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο όσο δεν φαντάζεσαι. Επίσης για να μην ξεχνόμαστε :

    Κακός Μαύρος Ψόφος στους ρακετίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φρικιό γεννήθηκε αγοράκι, αλλά δεν του έβαλα και κωλοβυθόμετρο για να γνωρίζω περισσότερα. Κι αυτό το "μη σπουδάσεις τίποτα" πάνε πες το στον πατέρα μου.

      Διαγραφή
    2. Η Ζωή είναι δικιά μου πες του. Μην ανακατεύεσαι. Κομάντο στα παιδιά σου....όχι αυτό μην το πεις. Θύμισε του τα έξοδα των σπουδών το πόσα χρόνια θα σε ταιζει μετά αφού πάρεις το πτυχίο κτλ. Να είσαι σοβαρός όταν του τα λες αυτά λες και μιλάει προς ενήλικα.

      Καλά ρε μαλάκα είσαι ο μόνος που απαντάει στα καπάκια κάθε φορά. Έχεις αι φόνι ή ξυπνάς και κάθεσαι 25 ώρες πάνω από το πισί.

      Διαγραφή
    3. Η σωστή απάντησις είναι το βήτα. Ενώ ας πούμε αν δεν σπουδάσω δε θα πρέπει να με ταΐζει μετά μέχρι τα τριανταπέντε. Κάνω λάθος;

      Διαγραφή
    4. Θα βρεις δουλειά ρε μετά το στρατιωτικό. Θα είσαι και νέος όλο και κάπου θα μπεις. Μπαρμαν, μπαργουμαν, σερβιτόρος, ντι τζει, νεκροθαφτής, χασάπης, στα Jumbo, πορνοστάρ. Πιο καλά από το να γίνεις Μιχανολογικος Υπολογιστικός Χημικότητας Θεσσαλονίκης. Πάει η Ελλάδα που ήξερες ξέχνα την. Όυγκάντα θα γίνουμε και τρώμε με τα χέρια με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει. Και οι μισθοί όλοι σε ένα επίπεδο. Ποιός ο λόγος να χάσεις τα χρόνια σου.
      Τι μαλακίες σου λεώ τώρα, ελπίζω να μην σε επηρεάζω και πας στον μπαμπά και του πεις μου τα είπε εμένα ο Περίνιο ;

      Διαγραφή
    5. Και ποιος σε είπε εσένα ότι εγώ θέλω να μείνω στην Ελλουγκάντα; Να φύγω θέλω, να πάω αλλού. Κι αν καταφέρω και φύγω και πάω αλλού, μάλλον οι μισθοί δεν θα είναι για όλους ίδιοι.
      Υ.Γ: Μην ανησυχείς, δεν επηρεάζομαι εγώ έτσι εύκολα.

      Διαγραφή
  5. γέλασα....ωραία τα λες ρε πούστράκο!!!

    κάποια στιγμή ίσως να κάνεις και σεξ, αλλά πρέπει ν' αλλάξεις μυαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eεεε, βέβαια! Μιλάει η πείρα τώρα!

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβα; Μια χαρά είναι τα μυαλά μου.

      Διαγραφή
  6. Γαμιέται το μαλλί του μαλάκα. Είναι και 20χρόνια πίσω το γαμήδι το μαλλί. Ο ξεπατικοτούρας. Ρίχτε τον στο βιομηχανικό grinder μαζί με τη μαλακομουσική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το φροντίσουμε.
      Υ.Γ: Βρε συ, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε! Σε ποιο λαγούμι κρυβόσουνα;

      Διαγραφή
  7. 1. O skrillex είναι επιοικώς για τον πέο καβάλα, κι αν αυτός βγάζει dubstep, ο Mala είναι να φάει τις τζίβες του. Δεν ξέρω αν είδες το βιντεάκι του beardyman στο ένα-στα-γρήγορα, αλλά τον έκανε για πλάκα ρόμπα. Πράγμα όμως που ο σκρίλεξ καταφέρνει και μόνος του όταν τον βγάζουν φωτογραφία από πίσω του σε "live", και στην οθόνη του έχει ανοιχτή πασιέντζα..
    2. Αυτό το κουρεματάκι όντως έπαιξε πολύ στην Πολωνία φέτος, κι απορούσα τι πάθανε όλες οι μουνάρες και προσπαθούν να γίνουν σαν τρόλια.. γουατέβερ..
    3. Πότε έχεις γενέθλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Ε, καλά, παίζει dubstep με την ίδια έννοια που ο Χατζηγιάννης παίζει ροκ ας πούμε.
      2. Αμαρτία δεν είναι ρε πούστη μου;
      3. 8 Αυγούστου, σκοπεύεις να μου πάρεις τίποτα;

      Διαγραφή
  8. ο Χατζηγιάννης, και να κλέψει ακόμα, θα τη γράψει μια γαμημένη παρτιτούρα, αυτός δε μπορεί να ζωγραφίσει ούτε της μάνας του την πατούρα.
    Αμαρτία είναι, κι ακόμα περισσότερο γελοίο θέαμα να βλέπεις ευρωπαίες με μαλλί "άννα-βίσση 2004"..
    Ναι ακριβώς. Θα σου πάρω.. τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ. Ένα τίποτα μου έλειπε για να συμπληρώσω τη συλλογή μου.
      Υ.Γ: Γιατί με θύμισες την Άννα Βίσση 2004; Είχα κάνει τόσο κόπο για να σβήσω αυτή την εικόνα από το υποσυνείδητό μου κι εσύ με κάνεις τέτοιο πράγμα;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος30/7/12 00:14

    Summertime and the fucking is easy.
    Πόσο σίγουρος ήταν αυτός ο γαμοGershwin που το έγραφε ο αλήτης;
    Πόσο σίγουρος είσαι εσύ, όταν το γράφεις αυτό;
    Το καλοκαίρι μας γαμεί από παντού και εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.
    Υπάρχουν πολλοί λόγοι και επιχειρήματα με τα οποία μπορώ να υποστηρίξω αυτή τη θέση, αλλά δε θα τους αναλύσω γιατί έτσι!
    Υ.Γ. Άνοιξε η εποχή κυνηγιού σφιχτερ καγκουροειδούς! Τρέχω να πάρω την καραμπίνα, ένα βιβλίο μεταφυσικής φιλοσοφίας (θανάσιμο όπλο εναντίων τους), έναν λογαριασμό facebook όπου γράφονται μόνο ελληνικά και λίγο αγιασμό μπας και ανήκει κανένας στο είδος "καυλίρ vampirokagurous"! Ξέρεις πόσο νόστιμοι γίνονται ψητοί στα κάρβουνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιχειρηματολογία σου με σκοτώνει.
      Υ.Γ: Καγκουροειδές έχω φάει μόνο κοκκινιστό μέχρι στιγμής, και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Ίσως στο κάρβουνο να είναι όντως καλύτεροι.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.