Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Το σοκ και πέος της εβδομάδας

Σχόλιο σε βίντεο στο Youtube που δείχνει μια διαφήμιση της Vodafone η οποία, εκτός από ηλίθια, προβάλει λέει την ομοφυλοφιλία:
[...άσχετο μπλα μπλα]...Εμείς οι χρυσαυγίτες διακρινόμαστε από την παρατηρητικότητα και την πνευματική διαύγεια.
Πρέπει στ'αλήθεια να γράψω κι άλλα;

35 σχόλια:

  1. Δεν κατάλαβα, πού είναι το λάθος; Και οι πρασινοφρουροί με τους αριστερούς τα ίδια λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στείλε ρε λινκ να γελάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό ονομάζεται "χρυσή κραυγή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόντεψα να πάθω γκέιτζ λέμε.

      Διαγραφή
    2. έξω οι χρυσαυγήτες απ' την Ελλάδα, θα τους βλέπουν οι τουρίστες και θα νομίζουνε ότι είμαστε γλόμποι με μικρές ψωλές και έφεση στην "οπισθογέμιση"

      Διαγραφή
    3. Όταν γίνω δικτάτορας του κόσμου, θα τους στείλω όλους στο Πακιστάν.

      Διαγραφή
  4. Καμία τρύπα δε θα μείνει ακάλυπτη λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα πού είναι αυτό πάλι;
    Τα χάνω κάτι τέτοια, δώσε μας link.

    Έμαθα μονάχα (επειδή διαμαρτυρήθηκαν οι LGBT) εκείνο το ελεεινό του 11884 που λέει ζώο το γνωστό gay της σειράς (i.e. Λέλο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έδωσα το link πέντε σχόλια παραπάνω.

      Διαγραφή
    2. Τώρα το είδα.
      Και από κάτω σχόλιο:
      «Ή αλήθεια είναι ότι τά καταστήματα τής βόνταφον , χρειάζονται ...... ισοπεδωτική ανακαίνιση , μέ τήν συνδρομή όλων μάς γιά τίς θαυμάσιες υπηρεσίες πού μάς προσφέρει .
      elelochim πριν από 3 ημέρες»

      Διαγραφή
    3. Σε αυτό δεν έχει ιδιαίτερο άδικο, αλλά οι τόνοι στις μονοσύλλαβες μου κάνουν για αποτυχημένη απόπειρα πολυτονικού, και, συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά όποιον χρησιμοποιεί ακόμα αυτό το απαρχαιωμένο ερείπιο της ελληνικής γλώσσας.

      Διαγραφή
    4. Νομίζω το 'ισοπεδωτική ανακαίνιση , μέ τήν συνδρομή όλων' είναι απειλή και προτροπή προς ομοϊδεάτες να τα σπάσουν..
      Για τους τόνους δε συμφωνούσα (αλλά όλους, με πνεύματα όχι ό,τι θυμάται ο καθένας) αλλά αναγκαστηκα να συμμορφωθώ. Ο συγκεκριμένος απλώς δεν έκανε κόπο να μάθει τους νέους κανόνες οπότε κατάπτυστος αλλά, για μένα, δε διαφέρει από τους άλλους τους απολύτως άτιτλους που γράφουν π.χ. τα δυό 'πως' ίδια και δε βγαίνει νόημα..
      (Τα ελληνικά έχουν πολυσύλλαβες λέξεις και κλίσεις, ο τόνος χρειάζεται. Δε είναι γαλλικά στα οποία τονίζεται μόνο η λήγουσα ή αγγλικά που τονίζεται η παραλήγουσα κι όπως στα γερμανικά τονίζεται ένι-γουέι κάθε συνθετικό)..
      Ουφ.. σόρυ.. (άμα αρχίσω γι αυτά δε σταματάω)..

      Διαγραφή
    5. Στα αγγλικά δεν τονίζεται απαραιτήτως η παραλήγουσα. Όσο για την αποτυχημένη απόπειρα πολυτονικού, έχουμε πλέον τριάντα χρόνια από τότε που καταργήθηκε και δε νομίζω να μην το έμαθε. Οπότε πλέον μας μένει ότι το κάνει από άποψη, ότι και καλά είναι ανώτερος από τους μονοτονίζοντες πληβείους.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/11/12 19:40

    Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα. Η επανάσταση θα ξεκινήση από το 3G (πλέον και 4G)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μικρέ Ντούγκι Χάουζερ (αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλέσω έτσι), φαντάζομαι πως έχεις καταλάβει ότι αποτελείς τη μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας να εξελίξει την επιστήμη και την τεχνολογία. Όταν θα το καταφέρεις στο άμεσο μέλλον (είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο), μην ασχοληθείς σε παρακαλώ με πραγματικά ασήμαντα πράγματα όπως το γκέιτζ και ο ιός του Δυτικού Νείλου. Επικεντρώσου στην αναζήτηση εγκεφαλικής λειτουργίας στο κεφάλι ενός χρυσαυγίτη ( ή αλλιώς Μπαζόνιο Ούγκ ). It 's a dirty job but somebody's got to do it... Το ξέρω πως είναι πιο πιθανό να βρεθεί ζωή στον Άρη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως βρεις καμιά μπατονέτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά σκεφτόμουν να ψάξω για προοπτική ανάπτυξης στην ελληνική οικονομία, αλλά κι αυτό που μου προτείνεις άσχημο δεν είναι.

      Διαγραφή
    2. Προοπτική ανάπτυξης στην ελληνική οικονομία, ε; Το είχα καταλάβει ότι είσαι γεννημένος για το νέο franchise του "Mission Impossible" !! O Ήθαν Χαντ θα μοιάζει μπροστά σου με σχολικό τροχονόμο...

      Πάντως ξεκίνησα ήδη τρολάρισμα στο βιντεάκι...

      Διαγραφή
    3. Θα ψάχνει ο Στήβεν Χώκινγκ τρύπα να κρυφτεί λέμε!

      Διαγραφή
  8. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Κρυφτείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ψάξουμε κι εμείς τρύπα να κρυφτούμε, μαζί με τον Στήβεν Χώκινγκ.

      Διαγραφή
  9. Αυτό που οι έλληνες ανακάλυψαν τα πάντα ολα, ΕΚΤΟΣ από την ομοφυλοφιλία, πως σου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλέ μας διαφημίζει η Vodafone? Μετά την Τασούλα οι gay? Oh mon Dieux

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την πολλή πνευματική διαύγεια φέρονται σαν τυφλωμένοι, ρε Θωμά, τι τους κολλάς τώρα, μιλάμε για αυθεντίες της πολιτικής εδώ. Από τη μια τα κομμούνια, από την άλλη αυτοί, έχουμε cults of the undead που προσκηνάνε από τη μια τον νεκρό Στάλιν (ή τον Λένιν ή τον Μάο ή τον Μαρξ λιγότερο) και από την άλλη τον νεκρό Χίτλερ-Μουσολίνι. Τέτοια πολιτική νεκρομαντεία ούτε σε θρίλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι ότι από παλιά είχαμε τα ΚΚΕ, ΚΚΕ ΜΛ, ΜΛ ΚΚΕ, ΚΚΕ μπουλκουμέ και δε συμμαζεύεται, ενώ οι διαυγείς είναι καινούριο φρούτο.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος24/11/12 19:03

    re papara allo koummounismos allo stalin.kai e kina kai e boreios korea lene oti exoun koummouniso,exoun omws?koita ton orismo tou koummounismou kai meta mila.auto giati mouxoun preste ta arxidia na vlepw na lene tou stul 'apte mia exoume ta koummounia kai aptin alle tous fasistes',afou den exeis idea ti paei na pei to kathena ti milas.gia na prolavo opoios thele na me vrise e na eirwneute,na min exei mesa tin lexe asxidia,thane anamenomeno,thelw kati pio efantasto,euxaristw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. On Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012, Thomas said:
    "Πρέπει στ'αλήθεια να γράψω κι άλλα;"


    Mα ναι, πρέπει να γράψεις:
    "Αυτά, και να προσέχετε να μην..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ, ναι, δεν το κάνω σε κάθε εγγραφή αυτό. Σε αυτήν εδώ προτίμησα το μινιμαλισμό, να αφήσω τον ποιητή να μιλήσει, αν με πιάνεις.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.