Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Το χειρότερο τραγούδι ever

Θυμάστε αυτό το πράγμα;

Αυτό το τραγούδι είναι λες και γράφτηκε ειδικά για να το μισήσω από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Τα έχει όλα! Ιεροσυλία; Τσεκ. Σαμπλάρει το I've Had the Time of My Life, σε ένα ελεεινό ηλεκτρονικό τραγούδι, κάτι που είναι λιγότερο κατάπτυστο μόνο από τον Βανίλια Άις, που από όλες τις επιλογές που είχε έπρεπε να διαλέξει το άπειρα επικό riff από τον καρπό του έρωτα...ε, της συνεργασίας του David muthafuckin Bowie και των muthafuckin Queen για να λέει από πάνω "ice ice baby". Σίγουρα, γιατί όχι; Ας πάρουμε μια μπαλάντα κι ας την μετατρέψουμε στον ύμνο της αυταρέσκειάς μας!
Απαίσιο μπιτ; Τσεκ. Το πόσο κακόηχο είναι κάνει τη ραχοκοκαλιά μου να ανατριχιάζει... καταλάβατε; Sends shivers down my spine? Bohemian Rhapsody? Κι από πάνω έγραφα για τους Queen?...καλά, εντάξει. Υπερβολικό autotune? Τσεκ. Οι φωνές τους ακούγονται πιο τεχνητές κι από του Στήβεν Χώκινγκ. Ηλίθιοι στίχοι; Τσεκ. Εκτός από τη χρήση της ομοιοκαταληξίας swagger-Jagger, που όποιος τη χρησιμοποίησε ποτέ θα έπρεπε να καταδικαστεί σε θάνατο δια λιθοβολισμού (με stones, καταλάβατε;...ναι, ξύπνησε πάλι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μέσα μου), αν πάρουμε το τραγούδι, το βάλουμε στη βιετναμέζικη μετάφραση του Google Translate και το ξαναμεταφράσουμε στα αγγλικά, το αποτέλεσμα της μετάφρασης θα έχει βαθύτερο νόημα από το αρχικό.
Κάθε φορά που το ακούω νιώθω μέσα μου να ξυπνάει η οργή του Χακόμπο μετά την κόκκινη κάρτα στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ χθες βράδυ.
Τότε, μπορεί να πει κανείς, αυτό είναι το χειρότερο τραγούδι που γράφτηκε ποτέ, σωστά;
Όχι. Και θα δείτε σε λίγο το γιατί. Αλλά πρώτα, ας δούμε ένα παράδειγμα ακόμα.

Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με τους λόγους που μισώ το All I Want For Christmas Is You, το οποίο δε θα αγόραζε κανείς. Εκτός του ότι κάθε φορά που το ακούω μου θυμίζει ότι άλλη μια χρονιά πλησιάζει στο τέλος της κι εγώ ακόμα δεν έχω βρει γκόμενα, αυτό το τραγούδι είναι το ηχητικό αντίστοιχο του μαλλιού της γριάς: ροζ ζάχαρη σε ξυλάκι. Απλά χωρίς το ξυλάκι.
Η ενορχήστρωσή του, η μελωδία του, οι στίχοι του, οι δεύτερες φωνές από μία περίεργα γκέι αντρική φωνή και κυρίως οι τσιρίδες της Μαράια-βγαίνω-και-σε-νέα-βελτιωμένη-βερσιόν-ονόματι-Μπιγιονσέ-Κάρεϊ, όλα συνεισφέρουν ώστε αυτό το τραγούδι να είναι όλη η χαζοχαρούμενη ευφορία της μεγαλύτερης γιορτής του υπερκαταναλωτισμού (σας έχω πει ποτέ πόσο αγαπάω τα Χριστούγεννα;) συμπυκνωμένη σε τριάμιση λεπτά.
Οπότε αυτό είναι το χειρότερο τραγούδι που γράφτηκε ποτέ, όχι;
Λοιπόν, όχι. Βλέπετε, μπορεί η Μαράια να μας πρήζει τα χριστουγεννιάτικα μπαλάκια με τον γκόμενο που θέλει να της φέρει δώρο ο Άι Βασίλης κι όλα τα υπόλοιπα που πάω στοίχημα ότι κάθε δεκατετράχρονο βρίσκει ρομαντικά. Όμως η φωνή της βγάζει πάθος. Φαίνεται ότι αυτά που λέει τα πιστεύει. Μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες μπούρδες που έχουν συνδεθεί ποτέ με τα Χριστούγεννα εκτός από τον ίδιο το Χριστιανισμό, αλλά της εμπνέουν κάποια συναισθήματα.
Και, τώρα θα παραδεχτώ κάτι που ποτέ άλλοτε δεν παραδέχτηκα, όταν είναι ακόμα αρχές αρχές της χριστουγεννιάτικης σεζόν και δε μου έχουν ζαλιστεί τελείως τ'αρχίδια, το βρίσκω ανεκτό, διάολε, ακόμα κι ευχάριστο για τρία δευτερόλεπτα. Και μετά βάζω Μετάλικα σε μια προσπάθεια να εξιλεωθώ που έστω για τρία δευτερόλεπτα υπήρξα τόσο γκέι.
Πιστεύω ότι έχετε ήδη αρχίσει να υποπτεύεστε πού το πάω, αλλά πριν το δώσω στο πιάτο λέω να βάλω ακόμα ένα τραγούδι που ΔΕΝ είναι το χειρότερο στην ιστορία της ύπαρξης.

Ο Chad Kroeger πρέπει να είναι ο πιο ατάλαντος τραγουδιστής που είχαν ποτέ το θράσος να μας πλασάρουν οι δισκογραφικές, και μετράω και τη Ρεμπέκα Μπλακ. Ο τύπος ακούγεται σαν δυσκοίλιος που σφίγγεται στην τουαλέτα, κι αντί να πάει να κρυφτεί σε μια τρύπα με wifi από τη ντροπή του που μολύνει τον εναέριο χώρο μας με τους αποτρόπαιους ήχους που βγάζει το ανίερο λαρύγγι του, έχει το θράσος να μας τρίβει την αταλαντοσύνη του στη μούρη με τα απαίσια τραγούδια του.
Και όχι, δε φτάνει που το How You Remind me είναι ένα φεστιβάλ κλισέ στίχων, απαίσιας φωνής και της πιο κοινότυπης ροκ που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί. Αυτό το πράγμα ενέπνευσε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μία γυναίκα τόσο δήθεν που ο Μπόνο σκέφτηκε να το γυρίσει σε γκαϊντοπαίχτης στα λαϊκά πανηγύρια της Ιρλανδίας, να προσπαθήσει να το μετατρέψει σε φεμινιστικό ύμνο και με έναν τρόπο που μόνο η ίδια ξέρει το τελικό αποτέλεσμα να είναι εκατό φορές πιο αποτρόπαιο από το ήδη αποτρόπαιο How You Remind Me.
Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο τραγούδι που γράφτηκε ποτέ, τότε ποιο είναι, θα λέτε από μέσα σας και μερικοί απ'έξω σας. Λοιπόν, όχι, δεν είναι. Και τώρα ήρθε η ώρα να σας πω γιατί τα προηγούμενα τρία κατακάθια δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη θέση του χειρότερου τραγουδιού και ποιος τελικά το κέρδισε.
Η λέξη κλειδί είναι το "ενέπνευσε". Κάποιος είπε ότι η τέχνη είναι ό,τι μπορεί να εμπνεύσει συναισθήματα. Αυτός ο κάποιος μαλακίες έλεγε, αλλά υπάρχει μια δόση αληθείας στις μαλακίες του. Το The Time, το All I Want For Christmas Is You και το How You Remind Me κατάφεραν να μου εμπνεύσουν κάτι. Αυτό το κάτι ήταν κυρίως μίσος, αηδία, ντροπή για τον εαυτό μου που έκατσα και άκουσα αυτό το πράγμα, η επιθυμία να πεθάνει αυτός που το εμπνεύστηκε και, στην τελευταία περίπτωση, λίγο ακόμα έξτρα μίσος για την Πρωτοψάλτη.
Αλλά ένιωσα! Ένιωσα ότι ζω κάτι όσο τα άκουγα. Με έκαναν να νιώσω λίγο πιο άνθρωπος γκαντ ντέμιτ! Από την άλλη, το χειρότερο τραγούδι έβερ το μόνο που κατάφερε να μου εμπνεύσει ήταν νύστα.
Γιατί αυτό είναι το χειρότερο στην τέχνη. Το να υπάρχεις χωρίς να υπάρχεις, χωρίς να έχεις στον άλλον καμία επίδραση, χωρίς να έχεις κάτι να πεις.
Και τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, σας παρουσιάζω το χειρότερο τραγούδι που γράφτηκε ποτέ.

Έχουν κάτι να μας πουν οι στίχοι; Όχι, τουλάχιστον όχι κάτι που δε μας έχουν ήδη πει άλλα δέκα εκατομμύρια τραγούδια με λιγότερο βαρετό τρόπο (και ναι, αν μου δίνατε αρκετό χρόνο θα έβρισκα δέκα εκατομμύρια τραγούδια λιγότερο βαρετά από το Video Games). Και, για όνομα της νοημοσύνης μου δηλαδή, heaven is a place on earth? Αυτός ο στίχος είναι χειρότερο κλισέ κι από την ομοιοκαταληξία together-forever (ή fire-desire, το ίδιο κάνει, έτσι κι αλλιώς την έχουν ήδη όλα τα τραγούδια).
Έχει κάτι να μας πει η μελωδία; Δεν κατάλαβα καμιά μελωδία εγώ. Μόνο ένα μονότονο ντουν, ντουν, ντουν, ντουν που προσπαθούσε να περάσει για μελωδία. Το τραγούδι από την προηγούμενη διαφήμιση του ΟΤΕ, το "I'm Yours" ή δε θυμάμαι πώς το λένε και κανείς δε νοιάζεται κιόλας, φαντάζει Master of Puppets μπροστά στην απίστευτη έλλειψη οποιασδήποτε μελωδίας με πάνω από δύο νότες στο Video Games.
Έχει κάτι να μας πει η φωνή της καλλιτέχνιδος; Όχι. Δεν είναι μόνο ότι η χροιά της είναι ενοχλητικά προβλέψιμη. Είναι ότι δεν έχει καθόλου ζωή μέσα της. Έχω ακούσει το GLaDOS να τραγουδάει και να βάζει πιο πολλή ψυχή από τη Lana Del Rey. Είναι η πιο κοιμισμένη ερμηνεία που έχω ακούσει ποτέ μου, συμπεριλαμβανομένου και του "Μη Με Ξυπνάς Απ'Τις Έξι" του Χουζούρη. Η εντύπωση που μου δίνει είναι πραγματικά ότι βαριέται να τραγουδήσει το ίδιο της το τραγούδι.
Ε ΟΧΙ, ΡΕ! Αυτό δεν το δέχομαι! Ξέρεις ποιος θα έπρεπε να βαριέται τη δουλειά του; Ο δημόσιος υπάλληλος. Εσένα κάποιος σου δίνει λεφτά, όχι, όχι, κάποιος σου δίνει ένα κάρο λεφτά για να τραγουδάς κι εσύ βαριέσαι! Ντάξει, και το τραγούδι δε σου δίνει περιθώρια να βγάλεις το τρομερό πάθος, αλλά του κερατά! Δείξε λίγο ενθουσιασμό παραπάνω από όσο δείχνω εγώ δύο η ώρα το μεσημέρι στα μαθηματικά γενικής τα οποία διδάσκει η μόνη γυναίκα στον κόσμο που μπορεί να είναι αμυδρά πιο βαρετή από εσένα.
Αυτό το τραγούδι ήταν η παράγωγος της συνάρτησης f(x)=ημx για x=π/2 (για όσους δεν έχουν ασχοληθεί τελευταία με ανάλυση η παράγωγος του ημx για x=π/2 είναι ίση με μηδέν). Και μόλις θυμήθηκα ότι είχα ξαναασχοληθεί σε μια άλλη ανάρτηση με τη Lana Del Rey. Οπότε χαράμισα όχι μία, αλλά δύο αναρτήσεις του πολύτιμου μπλογκ μου με το να ασχολούμαι με το απόλυτο τίποτα. Ναι, ντρέπομαι γι'αυτό.
Μια συμμαθήτριά μου μου έλεγε ότι η Lana Del Rey έχει ταλέντο. Ναι, ξεχειλίζει απ'όλες τις πάντες της, γι'αυτό κάνει σαν μαστουρωμένη. Προχθές βέβαια μου έλεγε τα ίδια και για τη Demy. Τι ποια Demy? Την ξεχάσατε κιόλας; Αυτή που ζωγράφιζε τα αστέρια ρε! Ναι. Δεν ξέρω γιατί εξακολουθώ να συζητώ με αυτή την κοπέλα.
Στα τσακίδια, Λάνα. Δεν πρόκειται να μου λείψεις. Κι άλλη φορά να πίνεις καφέ πριν μπεις στο στούντιο να ηχογραφήσεις. Ή ακόμα καλύτερα, να μην ηχογραφείς καθόλου.
Αυτά, και να προσέχετε μην αποφασίσει ο Άι Βασίλης ότι ήσασταν κακό παιδί φέτος και σας φέρει δώρο το καινούριο σιντί της Λάνα.

29 σχόλια:

  1. Λοιπόν, τα σημαντικά πρώτα: Θυμάσαι κάπου που εξύμνησες τα απλά, και περιλάμβανες και το E=mc^2 ; Ε, λοιπόν, έχεις άδικο: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NnMIhxWRGNw

    Νταξ', δεν είναι και τίποτα το πολύ δύσκολο, αλλά δεν είναι τόσο απλό.

    Το λ'πο, πάλι άκουσα κάτι για τη γκόμενα που δεν έχεις; Και για δεν πα' να βρεις; Έβγα όξω, μάζεψε ότι ανδρισμό (αρχίδια, αλλά ευγενικά) έχεις και πάενε μίλα σε μια οποιαδήποτε κοπέλα που να μοιάζει συνομήλικη ή μικρότερη από εσένα. Απ' εκεί ξεκινάνε όλα.

    Από το τραγούδι αυτό άντεξα 39 δευτερόλεπτα, αλλά νομίζω είναι αρκετά για να συμφωνήσω μαζί σου.

    Και τέλος, πάρα πολύ σημαντικό, στον Kroeger πρόσθεσε και ότι έχει το χειρότερο κούρεμα στη ροκ σκηνή έβααρρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου είχα δει το E=mc^2 extended version, αλλά δε βαριέσαι. Και έτσι, είναι πολύ πιο απλό από ότι θα περίμενε κανείς. Παραβλέπω τα σχόλια και το μαλλί του Kroeger ήταν σημαντικότατη παράλειψις εκ μέρους μου.

      Διαγραφή
  2. Οπως και στο ποστ για τα γαμηστερότερα τραγούδια της δεκαετίας του 90, πρέπει και εδώ να βάλεις μια διευκρίνηση. "Το χειρότετρο ΠΡΟΣΦΑΤΟ mainstream τραγούδι". Με μισή αναζήτηση YouTube σου βγάζω τραγούδι χωρίς μελωδία, χωρίς στίχο, με φωνητικά που δεν καταλαβαίνεις.

    Πάρε και σουτ:http://www.youtube.com/watch?v=-VBdAY8eA9w

    Και μην ακούσω τίποτα ότι "είναι άλλο είδος και δεν μετράει" γιατί αν πάει με το είδος, όλη η μοντέρνα mainstream ποπ μπάζει από τα αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ...ναι, τι ήταν αυτό;
      Υ.Γ: Όχι, δεν ήταν (πολύ) χειρότερο.

      Διαγραφή
    2. Μικρέ... Υποκλίσου: http://youtu.be/yGIdhpyFIuI

      Διαγραφή
    3. Αν σε πω ότι όχι μόνο το είχα ανακαλύψει, αλλά δεν το έβαλα εδώ μόνο και μόνο γιατί θα το έβαζα στα "20 χειρότερα τραγούδια του 2012" που σκόπευα να βγάλω το Δεκέμβρη αλλά δε βλέπω να τυγχάνουν καλής υποδοχής αλλά στην τελική δε με νοιάζει, δεν τα γράφω για να αρέσουν σε εσάς αλλά για να αρέσουν σε μένα;

      Διαγραφή
    4. Δίνω πόντους στη δεσποινίδα, αλλά θα δείτε ότι σας κερδίζω άνετα όλους αν θυμηθώ πως λέγανε εκείνη τη μπάντα με τους οχτω-εννιά ελληνικούς όρους για όνομα (κάπου έχει και ένα πρωκτό-) νομίζω, με τα τρίλεπτα τραγούδια από τα οποία τα μισά είναι ήχοι από γυναίκα που γαμιέται.

      Διαγραφή
    5. To βρήκα!
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .

      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .

      .
      .
      .
      Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis
      λέγεται η μπάντα. Απαιτώ να την αναφέρεις στο επόμενο ποστ σου! Άντε άκου οτιδήποτε να ξεράσεις.

      Διαγραφή
    6. http://www.youtube.com/watch?v=k9y2CBBe7w0

      Aυτό. Βρείτε μου χειρότερο ρε!

      Διαγραφή
    7. Σημείωση στον εαυτό μου: να μην τρώω όταν βλέπω νέα σχόλια στο μπλογκ μου.

      Διαγραφή
  3. θεέ μου, είσαι πιο ηλίθιος κι από τασάκι Τζαμαϊκανού μαστούρη παιδιού με σύνδρομο σύστεμ οφ ε ντάουν.Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο άρθρο για το πόσο άχρηστο είναι αυτό το άρθρο, τόσο γαμάτο που θα καταντούσε ιδιοφυώς ηλίθιο.

    Εισαγωγή: "θυμάστε αυτό;..."

    ΟΧΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΟΛΛΗΣΑ ΑΛΤΖΧΑΪΜΕΡ ΕΠΕΙΔΉ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΣΟΥ

    μετά ακολουθεί περιγραφή για το πόσο μαλακία είναι το πρώτο κομμάτι, λες και δεν ξέραμε.
    Συνεχίζουμε με δεύτερο κομμάτι και το πόσο μαλάκας είναι ο τραγουδιάρης των Νίκελμπακ

    παρένθεση Χωστήρα: το θέμα γούστο είναι κάτι προσωπικό, οπότε σε δικαιολογώ. Αλλά επειδή όμως είσαι και μαλακάκος, θα σου θυμίσω ότι το εν λόγω συγκρότημα έγραψε τραγούδι-πούτσα αράπη, για το θάνατο του Dimebag, τόσο γαμάτο, που ο αδερφός του εκλιπόντος τους έδωσε ένα αυθεντικό σόλο του αδερφού του και το έβαλαν στο κομμάτι και δεν μιλάω για κανένα άλλο από το "side of a bullet" που θα πάθεις διαστημικό έιτζ άμα το ακούσεις, καθώς και το αλανιάρικο "next contestant" που πηδάει μιλφ για πρωινό...αυτά για Νίκελμπακ

    και για το τέλος: "κάτσετε τώρα να σας γαμήσω το μυαλό με το πιο άχρηστο τραγούδι έβερ"

    ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΡΑΘΟ ΣΤ ΛΑΪΚΉ. Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι και δεν είχα καμία όρεξη ν' ακούσω ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ την οποία αγνοούσα πριν διαβάσω αυτό το άρθρο....

    πάλι καλά που δεν έβαλες και το πουλάκι τσίου ρε!!! Συγχαρητήρια!!!

    παρεμπιπτόντως το άρθρο σου ΄ταν πολύ καλό, αλλά δεν υπήρχε λόγος να δω έστω και τις εικόνες των βίντεο αυτών

    υ.γ. αγαμήσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σε ρωτήσαμε, δε σε αναγκάσαμε να το διαβάσεις, αγαμήσου.
      Υ.Γ. Αγαμήσου.

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ.2: Το Side of a Bullet γάμησε πάτους, σορτ οφ, αλλά δε θα με κάνεις να συμπαθήσω τον υπεύθυνο για το How You Remind Me.
      Υ.Γ.3: Αγαμήσου.

      Διαγραφή
    3. όταν θα γαμήσεις και θα αγαπήσεις πραγματικά, τότε θα το καταλάβεις αυτό το κομμάτι!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/11/12 21:56

    Δεν το περίμενα αλλά με έκανες να συμφωνήσω με το χωστήρα. Δεν το ήξερα το γαμήδι και με ανάγκασες να το μάθω!
    Γιατί τέτοιο mindfuck; Ντροπή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το χειρότερο τραγουδι ever δεν ξέρω (πολλά τα υποψήφια), αλλά το χειρότερο Χριστουγενιάτικο τραγουδι ever είναι το Last Christmas.
    (The horror...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Absolutely. Μιλάμε ότι πέρσι η Κάρεϊ έκανε διασκευή το All I Want με την γκέι σαύρα ονόματι Μπίμπερ και το αποτέλεσμα ακούγεται εκατό φορές πιο άνετα από το Last Christmas.

      Διαγραφή
  6. Το The Time είναι εμμετικό απλά. Ευτυχώς έχω κάτι αιώνες να το πετύχω να παίζει.
    Η Μαράια με έχει απογοητεύσει.Μα με τον Μπίμπερ; Όπως θα έλεγα ως wannabe φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, "She sank to a new low".
    Δεν έχω τίποτα με την αυθεντική version του How You Remind Me. Αλλά η διασκευή του από την κλαψομούνα φεμινίστρια Πρωτοψάλτη είναι ένα εξάμβλωμα. Ούτε remix με την Nicki Minaj να το είχε κάνει!
    Μου το χάλασες λίγο με την Lana, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ακούω και τραγούδια που ταιριάζουν στις τάσεις απαισιοδοξίας που με πιάνουν ώρες ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ναι. Είναι λες και το έκανε επίτηδες. Και οφείλω να ομολογήσω ότι αν δεν ήταν για την Πρωτοψάλτη μπορεί να μην ήμουν και τόσο αρνητικός απέναντι στον Τσαντ (λέμε τώρα). Το πρόβλημα με τη Λάνα είναι ότι αυτό δεν είναι απαισιοδοξία, αυτό είναι φουλ απροκάλυπτη κατάθλιψη. Αν όντως έχει θέμα η κοπέλα, να κάτσει σπιτάκι της, να παίρνει τα Προζάκ της και να μη μας ενοχλεί.

      Διαγραφή
    2. Άσε, ξέπεσε κι ο Eminem τώρα. Όχι πες μου, περίμενες ποτέ να ραπάρει τέτοιους στίχους; (στο 2:29 νομίζω υπάρχει το feature του) http://www.youtube.com/watch?v=sQeMieZY4D4

      Διαγραφή
    3. Τι στο γεροδιάολο ήταν αυτό; My fucking brain went numb.

      Διαγραφή
  7. Thomas the barbarian άσε με να σου βγάλω εγώ μια λίστα, οχί τα 20 χειρότερα αλλά τα 1500 χειρότερα τραγούδια της χρονιάς. Η λίστα σου κάθε χρόνο πρέπει να μεγαλώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρεπει να βρεις γκόμενα. Σου αξίχει. Όχι αυτήν που ακούει Demy. Και είναι πολύ ελπιδοφόρο που δε θολώνεις με τις πλαστικές χειλάρες της Λάνας της Ντελ της Ρέυ. Γιες σερ, ιντιιντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή που ακούει Demy έτσι κι αλλιώς είναι μπάζο, οπότε δεν την ήθελα έτσι κι αλλιώς.

      Διαγραφή
    2. Έτσι κι αλλιώς όμως μένεις with the bird on the hand οπόταν μπορεί έτσι κι αλλιώς να θολώσεις και να υποπέσεις σε λάθη. Χαίρομαι που κρατιέσαι ακμαίος.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.