Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Exterminate! Exterminate!


Σήμερα, αγαπητοί φίλοι, θα μιλήσουμε για τον έβδομο Δόκτορα και τον αντίκτυπο που είχε στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της Αγγλίας κατά την ύστερη Θατσερική διακυβέρνηση.
Ή μάλλον όχι, γιατί δεν ξέρω τίποτα γι'αυτό το θέμα. Δεν ξέρω καν αν ο έβδομος Δόκτωρ είχε αντίκτυπο στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της Αγγλίας κατά την ύστερη Θατσερική διακυβέρνηση. Δεν ξέρω καν την εξωτερική πολιτική της Αγγλίας κατά την ύστερη Θατσερική διακυβέρνηση. Δεν ξέρω τίποτα. Αφήστε με ήσυχο. Αλήτες.
Αντ'αυτού, θα κάνω μια λίστα με άτομα και συμπεριφορές που πρέπει να εξολοθρευτούν.
Αν κάνεις άλλη μία γαμημένη λίστα, θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη, θα σε γαμήσω και θα πάθεις γκέιτζ, σύφιλη και τέθοια. Με αγάπη, Χωστήρας. Υ.Γ: Τι κάνει η μαμά σου;
Και τότε τι να κάνω; Κάτι πρέπει να εξολοθρεύσω, αλλιώς ο τίτλος θα είναι άσχετος και το μόνο που μισώ περισσότερο από τους άσχετους τίτλους είναι το να γράφω διαγώνισμα έκθεση. Αλλά τι να εξολοθρεύσω; Τον πόλεμο, την πείνα και τη δυστυχία; Όχι. Θα ακούγομαι σαν μοντέλα που δίνει συνέντευξη για τα καλλιστεία. Να εξολοθρεύσω τον Μπίμπερ, το Fiat Multipla, το κουνουπίδι, την Πολυκατοικία και τις διαφημίσεις του Τζάμπο; Τα έχω πει χίλιες φορές. Χμ...το βρήκα. Θα εξολοθρεύσω τους συνωμοσιολόγους.
Οι συνωμοσίες γοήτευαν τους ανθρώπους εξ'απανέκαθεν (αν το δει αυτό η φιλόλογός μου θα με κυνηγάει με το τσεκούρι σαν τον Τζακ Νίκολσον στη Λάμψη, αλλά δε γαμιέται;). Πάντα άρεσε στον κόσμο να παριστάνει ότι ξέρει παραπάνω από σένα με το να αραδιάζει ένα σωρό θεωρίες περί εξωγήινων, μυστικών συμβουλίων, υποσυνείδητων μηνυμάτων, σατανισμού, απόκρυφων εγγράφων και άλλων βιβλίων του Νταν Μπράουν, η μία πιο ηλίθια από την άλλη. Ας δούμε σήμερα μαζί μερικές από δαύτες.
Αρχίζουμε με ένα διαχρονικό αγαπημένο, τα σατανικά μηνύματα που ακούγονται στους ροκ δίσκους αν τους παίξεις ανάποδα. Παραβλέποντας το γεγονός ότι κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δε θα είχε λόγο να παίξει έναν δίσκο ανάποδα, γιατί συνήθως οι δίσκοι ακούγονται πολύ καλύτερα κανονικά, ας υποθέσουμε ότι όντως ισχύουν αυτά που μας λένε. Πράγματι, η ροκ μετατρέπει τη νεολαία μας σε σατανιστές. Ας δούμε το Μήτσο.

Μήτσο, είσαι σατανιστής;
Ναι, είμαι. Βασικά αυτή εδώ η μουνίτσα που βλέπεις είναι μια δεκαεννιάχρονη παρθένα, και την πάω σε ένα σκοτεινό δασάκι για να την βιάσω, να πιω το αίμα από τον φρεσκοσκισμένο υμένα της και μετά να την κάψω σαν θυσία στον Βελζεβούλ.
Πώς έγινες σατανιστής;
Εγώ που με βλέπεις ήμουν καλό παιδάκι, διάβαζα τα μαθήματά μου και πήγαινα κάθε Κυριακή εκκλησία, μέχρι που μια μέρα άκουσα μισό riff του Master of Puppets και η αλήθεια φανερώθηκε μπροστά μου.
Για πες μου το τηλέφωνό σου να έρθω καμιά μέρα για καφέ και αίμα παρθένας.
210-666.
Είστε πολλοί σατανιστές;
Αυτή τη στιγμή μόνο στην Ελλάδα είμαστε τριάντα εκατομμύρια και πληθαίνουμε όλο και περισσότερο.
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Τίποτα. Στέι χέβι.
Ναι. Βέβαια. Αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος που δεν υπάρχουν πια δεκαεννιάχρονες παρθένες, επειδή τις θυσίασαν όλες οι σατανιστές!
Χμ...όχι. Ο λόγος που δεν υπάρχουν δεκαεννιάχρονες παρθένες είναι ότι η κοινωνία μας διδάσκει στα μικρά κοριτσάκια να είναι πουτανάκια και να γαμιούνται αβέρτα από την πρώτη γυμνασίου.
Αλλά πλέον υπάρχουν πολύ χειρότερα από το σατανικό μέταλ. Η μουσική έχει καταληφθεί από τους πράκτορες του αντίχριστου 666 δε νάμπερ οφ δε μπιστ και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι'αυτό! Δείτε αυτήν εδώ την unholy απαίσια σατανίλα!

Νιώστε την ψυχή σας να ανοίγει ορθάνοιχτα και να υποδέχεται μέσα της το κήρυγμα του διαβόλου! Κάψτε χωριά, σκοτώστε παιδάκια, συνάψετε εξωσυζυγικές σχέσεις, αποκοπείτε από το σώμα της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας! ΓΙΝΕΤΕ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!
Ή και όχι, γιατί το μόνο υποσυνείδητο μήνυμα που μου πέρασε εμένα το Bad Romance είναι ότι αν συνεχιστεί η κυριαρχία της Lady Gaga στη μουσική σκηνή, οι αμφιβληστροειδείς μας έχουν να περάσουν πολύ δύσκολα χρόνια.
Το άλλο νόστιμο είναι αυτό που οι Αρχαίοι Έλληνες εφηύραν τα πάντα. Αυτό έχει μια δόση αλήθειας, καθώς οι Έλληνες θα είχαν εφεύρει τα πάντα αν δεν είχε μεσολαβήσει η πνευματική πανούκλα του Χριστιανισμού. Αυτό όμως που μας λένε οι Λιακόπουλοι του κόσμου είναι ότι ο Πελοποννησιακός πόλεμος έγινε γιατί οι Σπαρτιάτες ανέπτυξαν πυρηνικά πριν από τους Αθηναίους, ότι ο Αριστοφάνης έδειχνε τις κωμωδίες του σε HDTV κι ότι στην Ιλιάδα οι Αχαιοί πολεμούσαν τους Τρώες με φωτόσπαθα, αλλά μετά φυσικά οι κακοί Οβραίοι ήρθαν, κατέστρεψαν όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα, έκαψαν όλες τις μαρτυρίες, έσβησαν τα μυαλά των μαρτύρων με τη βοήθεια των πρακτόρων J και K και γενικότερα γύρισαν την ανθρωπότητα πεντακόσια χρόνια πίσω, έριξαν νερό στη Δούρου και έδειραν την Κανέλλη.
Μόνο εγώ βλέπω κάποιο πρόβλημα με αυτή τη θεωρία; Ίσως το ότι οι Οβραίοι των πρώιμων χριστιανικών χρόνων ήταν αμόρφωτοι βοσκοί που πολεμούσαν με σπαθιά και ρόπαλα κι οποιοσδήποτε λαός εκείνης της εποχής είχε στη διάθεσή του τη σημερινή τεχνολογία θα τους έκανε σκόνη σε τρία δευτερόλεπτα; Απλά ρωτάω.
Το προσωπικό μου αγαπημένο βέβαια είναι αυτό που λέει ότι η πτώση του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου σκηνοθετήθηκε από τον Μπους. Αυτό μ'αρέσει ιδιαίτερα γιατί αν το καλοσκεφτείς λίγο μπορείς να δώσεις έναν πολύ αληθοφανή λόγο για τον οποίο να έγινε αυτή η σκευωρία. Προσέξτε: ο Μπους ρίχνει τους Πύργους, κατηγορεί την Αλ Κάιντα, στρέφει την κοινή γνώμη εναντίον του μουσουλμανικού κόσμου και μπορεί πλέον ανενόχλητος να στείλει το στρατό του στο Ιράκ και να εκμεταλλευτεί τα πετρέλαια. ΣΑΤΑΝΙΚΟ! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Βέβαια, αν έχεις εγκέφαλο κι όχι μυτζήθρα στο κεφάλι σου, προκύπτουν τρία μικρά προβληματάκια με αυτή τη θεωρία. Πρώτον, μιλάμε ακόμα για τον άνθρωπο που δεν ξέρει πώς να κρατήσει σωστά ένα ακουστικό τηλεφώνου. Δεύτερον, ακόμα κι αν ο Dubya δεν ήταν πραγματικά ηλίθιος και το έπαιζε για να έχει ακόμα καλύτερη κάλυψη του σατανικού του σχεδίου (βλέπε πρώτο επιχείρημα), ποιο λόγο θα είχε να το κάνει; Από πότε χρειάζεται η Αμερική αφορμές και προσχήματα για να βομβαρδίσει τριτοκοσμικές χώρες και να πάρει τα πετρέλαιά τους; Η Αμερική είναι η Αμερική, γαμώτη μου! Η Αμερική έριξε γαμημένη πυρηνική βόμβα στην Ιαπωνία και κανείς δεν της είπε ποτέ τίποτα!
Τρίτον και μακρύτερον, ας σου κάνω τη χάρη κι ας υποθέσω ότι έγιναν όλα έτσι όπως τα λες. Αυτό που μας λες, ουσιαστικά, είναι ότι μυστικά κέντρα στην Αμερική έστησαν ολόκληρη σκευωρία για να σκηνοθετήσουν μια ανθρώπινη τραγωδία με χιλιάδες νεκρούς για να εξυπηρετήσουν τα βρώμικα συμφέροντά τους, εξασφάλισαν τη σιωπή από όλους τους εμπλεκόμενους, δούλεψαν τον πλανήτη ολόκληρο για μια δεκαετία και το μόνο που παρέβλεψαν είναι ότι το σχέδιό τους θα αποκαλυφθεί από εσένα, έναν αξύριστο Κνίτη που χρωστάς 16777216 μαθήματα στη σχολή της πούτσας που γράφτηκες για να παίρνεις αναβολή από το στρατό και ζεις στο υπόγειο της μάνας σου και κλέβεις WIFI απ'το γείτονα.
Αγόρι μου, αν έστω κι ένα εκατοστό απ'όλα αυτά ήταν αλήθεια, εσύ δε θα ήσουν εδώ να μας τα λες αυτά, αλλά σε ένα χαντάκι να τρώνε τα όρνια το σάπιο κουφάρι σου, γιατί ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ! ΞΥΠΝΑ! ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΟΥ!
Όχι, κάτσε, αυτό είναι από άλλο τραγούδι.
Ναι, εντέλει, θάνατος στους συνωμοσιολόγους.
Αυτά, και να προσέχετε μην πέσετε θύμα συνωμοσίας από τους μυστικούς πράκτορες της κυβέρνησης της Ζιμπάμπουε που είναι σε αποστολή να ανακτήσουν το Δαχτυλίδι και να επαναφέρουν τον Κοκό στο θρόνο του.

22 σχόλια:

  1. επηρέασες βαθήτατα την παγκόσμια λογοτεχνία Σπιρτούλη, ώρα για Πούλ-ιτζερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και Σπιρτούλη.

      Διαγραφή
    2. συγνώμη Γκρινιάρη, δεν κατάλαβα ότι ήσουν εσύ...ξέρεις τώρα, επειδή όλα τα στρουμφάκια μοιάζετε!

      Διαγραφή
    3. Υ.Γ. Τι κάνει η μαμά σου;

      Διαγραφή
    4. καλά είναι, με ταϊζει μήλο τώρα. Μου είπε ότι μυρίζεις σαν ασβός και γι' αυτό δεν σου κάθεται

      Διαγραφή
    5. Πολλά λέει.
      Υ.Γ. Εντέλει ποιο ήταν το πρόβλημά σου με το άρθρο;

      Διαγραφή
    6. ααααα....ναι, το άρθρο!!!

      ωραίο ήτανε, μ' άρεσε και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να κάνω αναφορές σε κάτι αρνητικό ή να γκρινιάξω σε στυλ "ουγκ...αυτό μοιάζει με ένα άλλο άρθρο που έγραψε ο μπλόγκερ Γαμηστεροπούτανος το Δεκέμβρη του 2005 καθώς έχεζε"....όχι. Το άρθρο ήταν πάρα πολύ καλό

      Διαγραφή
    7. Ναι...τελικά είσαι φοβερά πουτάνα.

      Διαγραφή
  2. Υπάρχουν πάντως πολλά "ενοχοποιητικά στοιχεία" για τους Αμερικάνους και τους διδύμους πύργους. Σε παραπέμπω στο σχετικό βίντεο του keshen8 -ναι αυτού με τα lego.

    Να σου πω, πρώτη φλεβάρη ανεβαίνω για πενταήμερη. Κανονίζουμε; Στείλε mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν πολύ νωρίς δεν πάτε πενταήμερη εσείς; Εμείς, αν θυμηθούν τα υπόλοιπα ζώα να φέρουν λεφτά, πάμε Απρίλιο. Τέλος πάντων, δε γράφω και τίποτα την άλλη Κυριακή οπότε θα δούμε.

      Διαγραφή
    2. Κανονικά θα πηγαίναμε Οκτώβρη (αν θυμάσαι...), αλλά γάμα το.

      Διαγραφή
    3. Α, τόσο καλά.
      Υ.Γ. Μες στη βδομάδα περίμενε απάντηση.

      Διαγραφή
  3. έχει επίσης ακουστεί ότι οι αρχαίοι Έλληνες φτιάξανε τον πρώτο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ υπολογιστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κι ο Σωκράτης τουίταρε En oida oti ouden eida #philosophy.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/1/13 03:01

    Μα αν οι αρχαίοι ΈΛληνες δεν είχαν διαστημόπλοια πως θα είχαν καταλάβει τον Α του Κενταύρου? Απάντα εξυπνούλη! Μπουχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έναν τεράστιο υπερδιαστημικό καταπέλτη που εφηύρε ο Αρχιμήδης. Όλα εγώ πρέπει να τα λέω;

      Διαγραφή
  5. Το δεύτερο επιχείρημα σου περί της 11της Σεπτέμβρη είναι λίγο weak μιας και τα προσχήματα ήταν όντως επιβεβλημένα και αναγκαία. Αν η Αμερική βομβάρδιζε έξαφνα χωρίς τη πρόφαση τρομοκρατικής επίθεσης, θα έθετε σε τεράστιο κίνδυνο την υπόληψη της και θα είχε ως αποτέλεσμα να στραφούν οι άλλες χώρες και κράτη εναντίον της. Έτσι μόνο θα έβγαιναν ως οι ανυπεράσπιστοι αθώοι της ιστορίας και θα 'χαν στη πλευρά τους παγκόσμια..συμπάθια για να το θέσω έτσι. Anyhow, ούτε στηρίζω ούτε απορρίπτω την όλη θεωρία. Just thought I'd put my two cents in. P.S. Your blog is awesome.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ξαναλέω, γιατί να νοιάζεται η Αμερική για προφάσεις και για την υπόληψή της; Η Αμερική θα μπορούσε να καταστρέψει όποιον διαφωνεί μαζί της με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους. Γενικά, βέβαια, το τελευταίο καρφί είναι το τρίτο επιχείρημα, οπότε μπορεί και να έχεις δίκιο.

      Διαγραφή
  6. Υπάρχει μια θεωρία που λέει πως, αν ποτέ κανείς ανακαλύψει για ποιο σκοπό ακριβώς υπάρχει το Σύμπαν και τι εξυπηρετεί, θα εξαφανιστεί αμέσως και θα αντικατασταθεί από κάτι ακόμα πιο παράξενο και ανεξήγητο.


    Υπάρχει μια άλλη θεωρία που λέει πως αυτό έχει ήδη συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω μια θεωρία ότι αυτή τη θεωρία την έβγαλε ο Στήβεν Χώκινγκ γιατί ανακάλυψε ήδη όλα τα μυστήρια του σύμπαντος και δεν μπορεί να βγει στη σύνταξη γιατί τι θα κάνει, για ψάρεμα θα πάει, μουαχαχαχα (όσοι δε γελάτε με αστεία εις βάρος αναπήρων αγνοήστε αυτό το σχόλιο).

      Διαγραφή
    2. Αν και γνωρίζω ότι τη θεωρία την έβγαλε ο Douglas Adams (Hitch hiker's Guide to the Galaxy - Γυρίστε το Γαλαξία με ωτοστόπ), εντούτοις η θεωρία σου για τη θεωρία με ιντριγκάρει απίστευτα. Λες να παίζει καμιά θεωρία συνομωσίας απ' αυτες που λένε ότι οι μεγάλες αλήθειες (=απαγορευμένη γνώση) είναι καμουφλαρισμένες μέσα από το πρίσμα της τέχνης;
      Θεωρητικά μιλώντας πάντα...

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.