Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ωριμότητα my ass

Οι συμμαθητές μου μάλλον δεν είναι και τα πιο ώριμα όντα στον κόσμο.
Η τάξη μου θεωρεί ότι ο Παντελίδης είναι αξιοπρεπής μουσική επιλογή, ο διπλανός μου και οι δύο πίσω μου θεωρούν ότι το Μπραφ είναι ό,τι πιο αστείο έχει γραφτεί στην ιστορία της ιστορίας, η μπροστινή μου θέλει να μπει στη ΣΥΔ, ψηφίζει Τσίπρα και παρακολουθεί ευλαβικά το σίριαλ που πρωταγωνιστεί η μπάντα "γαμήθηκαν οι Monkees με τους NSYNC και το παιδάκι τους έχει σύνδρομο Ντάουν το καημένο", που μπορείτε να δείτε εδώ να βοηθάει τον Snoop Dogg να τσαλαπατήσει τα τελευταία ίχνη της καλλιτεχνικής του αξιοπρέπειας:

και η τύπισσα που γουστάρω αυτήν την περίοδο θεωρεί σοβαρό ζήτημα ότι στο σίριαλ που παρακολουθεί η γκόμενα της υπόθεσης τα έχει με διαφορετικό σφίχτη από αυτόν που προτιμάει εκείνη. Μη με ρωτήσετε τι της βρήκα, ακόμα δεν έχω καταλάβει.
Το χειρότερο όμως είναι όταν η συζήτηση φτάνει σε θέματα που προϋποθέτουν κάποια στοιχειώδη ωριμότητα.
Σήμερα, ας πούμε, γυρνούσα στο διάλειμμα στους διαδρόμους του σχολείου τρώγοντας ένα μήλο, και καταλήγω να μιλάω με τρεις κοπελιές που τυχαίνει να κάνουμε παρέα. Είναι οι ίδιες τρεις κοπελιές που ανέφερα στην εγγραφή περί θρησκόληπτων Μουτζαχεντίν που αηδίαζαν στην ιδέα του πολιτικού γάμου, αν αυτό σας λέει κάτι.
Όπως ήταν φυσικό, οι δύο που πρωταγωνίστησαν σε εκείνο το σκηνικό στον ενδιάμεσο χρόνο χώρισαν με τους κάγκουρες που τα είχαν και πήγαν και τα έφτιαξαν με έναν εικοσάχρονο η καθεμία. Δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα με αυτό, πέραν φυσικά του "εγώ τα έλεγα, ηλίθιες, ότι δεν πρόκειται να κρατήσει μέχρι το γάμο, αλλά εσείς θέλατε να κάτσετε στο ροζ συννεφάκι σας και να περιμένετε τον πρίγκηπα καβάλα στο άσπρο άλογο και ΜΠΛΟΥΕΡΓΚ", κουμάντο στις ζωές τους ας κάνουν μόνες τους, αλλά το πρόβλημα έρχεται από τη γωνία.
Έτρωγα εγώ λοιπόν το μήλο μου ωραία και καλά, και σε κάποια φάση περνάει μια καθηγήτριά μου (αυτή που βάζει δύο τόνους άρωμα και νανουρίζει γλυκά το σύμπαν σε κάθε μάθημα) και λέει έτσι στο ξεκούδουνο "ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα". Αφού ξεμακρύνει λίγο η καθηγήτρια, λέει η μία από αυτές (η οποία είναι απουσιολόγος, αν αυτό σας λέει κάτι για την ελληνική παιδεία, και παραστάτης, πράγμα που δε μας χαλάει γιατί είναι και δυο μέτρα γυναικάρα με κάτι βυζάρες από εδώ μέχρι την Καλαμαριά, και τι λέγαμε;) ότι επίσης μια φορά σεξ την ημέρα κάνει το γιατρό πέρα.
Ω, ναι. Μεταφερθήκαμε στη διάσταση του σύμπαντος που το Sex and the City είναι αληθοφανές και όλες οι συζητήσεις που συμμετέχουν γυναίκες καταλήγουν στην ευγενή τέχνη της εισαγωγής του πέους στο αιδοίο/πρωκτό/στόμα/κλειστή παλάμη/βυζοχαράδρα/αφαλό/αυτιά/whatever. Αλλά η διάσταση που παίρνει η συζήτηση στη συνέχεια είναι αυτή που μας απασχολεί εδώ σήμερα.
Η συζήτηση λοιπόν καταλήγει στους εικοσάχρονους που τα έχουν αυτές οι δύο, και σε κάποια φάση, αφού έχει προηγηθεί βαρύγδουπη δήλωση από την άλλη (κοντή, χωρίς βυζάρες) ότι θα κρατήσει παρθενιά μέχρι το γάμο (θέλω πολύ να είμαι σε μια γωνιά να δω τα μούτρα του εικοσάχρονου όταν θα του το πει αυτό, αν φυσικά δεν είναι κι αυτός παρόμοιας χριστιανομαλακισμένης ανατροφής), τέλος πάντων αφού προηγηθεί η βαρύγδουπη δήλωση, μετά τον αποκαλεί "άλλο της μισό".
Εκεί, φυσικά, ο ανιχνευτής μαλακίας που έχω ενσωματωμένο αρχίζει να βαράει σα δαιμονισμένος, και λέω "δεν είναι λίγο κάπως όταν είσαι δεκαεφτά χρονών να λες ότι ο άλλος είναι το άλλο σου μισό;"
"Τι εννοείς;"
"Εννοώ ότι όταν είσαι δεκαεφτά χρονών δεν ξέρεις τι θέλεις!" (πράγμα που διαπιστώνω και μόνος μου, γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα μαλακίζομαι ενώ υποτίθεται ότι διαβάζω Φυσική ή αν θα μαλακίζομαι ενώ υποτίθεται ότι διαβάζω Έκθεση).
Και ακολουθεί η απάντηση που με άφησε παγωτό κι όχι τίποτε αλλά κάνει και κρύο και δεν είναι καιρός για παγωτά:
"Κοίταξε, όταν κι ο άλλος είναι δεκαεφτά έτσι είναι, αλλά όταν ο άλλος είναι πιο μεγάλος σου εμπνέει περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά".
Αυτό, για να έχετε την πλήρη εικόνα, προέρχεται από κοπέλα που το ίδιο γαμημένο πρωί στο δρόμο για το σχολείο δήλωνε ότι της αρέσει αυτό:
(προσοχή, ακολουθεί εικόνα του Μπίμπερ σε φάση "extra swag, ma bitches". Αν είστε έγκυος, μικρό παιδί, ηλικιωμένος, έχετε καρδιαγγειακά προβλήματα, ιστορικό επιληπτικών κρίσεων ή οποιαδήποτε υποψία καλαισθησίας, απομακρυνθείτε από την οθόνη)

OK, για να αναπτύξουμε την πορεία του συλλογισμού μας καλύτερα ας κάνουμε τρεις βασικές παραδοχές:
  1. Ένα άτομο 17 ετών έχει πολύ περιορισμένα δικαιώματα στο να μιλάει για ωριμότητα.
  2. Ένα άτομο 17 ετών που ακούει Μπίμπερ δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει για ωριμότητα.
  3. Ένας εικοσάχρονος που τα έχει με ένα άτομο 17 ετών που ακούει Μπίμπερ μάλλον δεν έχει ακριβώς την ωριμότητα που χρειάζεται για να παρέχει ασφάλεια και σιγουριά σε βαθμό που το άτομο 17 ετών που ακούει Μπίμπερ να τον θεωρεί "το άλλο της μισό".
Και τώρα ακολουθεί το τελικό συμπέρασμα: WHATAFUCK IS WRONG WITH YOU, BIATCH?
True, αυτή δεν μίλησε ευθέως για ωριμότητα όσο για θέμα που υπονοεί την ωριμότητα. Όμως, μια άλλη μίλησε ακριβώς για ωριμότητα με τις εξής λέξεις: "Είμαστε πιο ώριμες από εσάς".
Ας αναλύσουμε λίγο την προσωπικότητα αυτής της τύπισσας με τον τρόπο που την παρουσιάζει στο Facebook της: κατ'αρχήν είναι μέσα όλη μέρα και ανεβάζει status με το ρυθμό που ραπάρει ο Busta Rhymes, τα οποία ανήκουν στους εξής τρεις θεματικούς άξονες: α)κατινιές εναντίον του πρώην της, β)κατινιές εναντίον της νυν του πρώην της και γ)λατρεία για τον Καρρά. Εμ...μήπως σας θυμίζει κάτι;

Α, φυσικά. Και τι έχουμε να πούμε για την ωριμότητα ενός ανθρώπου που έκανε καριέρα πουλώντας στους βλαχοκάγκουρες μουνόκλαψα για την πρώην του; Ε...τίποτα. Γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για ανύπαρκτα πράγματα. Άσχετα που το κάνουμε σε κάθε θεολογικού περιεχομένου συζήτηση έβερ.
Μήπως να τελείωνα με αυτό το άρθρο; Νιώθω το IQ μου να πέφτει δαίκα μωνάδαις μαι κάθαι λαίξοι που γράφο παραπανό κε δαιν θαιλο na shnaixhso na paifth giaty wtan oi aaith paitoun psylla h koutsouleia pwnah...YOLO SWAG MUTHAFUCKAZZZ #BELIEVE
Ντάξει, νιώθω καλύτερα. False alarm που λένε και στ'αγγλικά.
Αυτά, και να προσέχετε μη σας παρατήσει η γκόμενα για κάποιον με τον οποίο δεν ταιριάζει.

35 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/1/13 14:12

    Φίλε νιώθω ότι τα παιδάκια τελικά δεν έχουν άλλαξει και δεν έχει περάσει μέρα από τότε που πήγαινα εγώ σχολίο.
    Αν αυτό είναι πράγματι αλήθεια, περαστικά σου και καλή τύχη όταν αποφασίσεις να μπουκάρεις μέσα με το ΑΚ47!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν χειροτερέψει, κατά πάσα πιθανότητα.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα έχουν χειροτερέψει. Γκαραντί.

      Διαγραφή
  2. Η εικόνα δε φαίνεται.

    Τι σχόλιο να κάνω τώρα... Τις ίδιες σκέψεις ακριβώς έκανα κι εγώ την τελευταία εβδομάδα.

    θα αναφερθώ στη σιγουριά που προσδίδει ο εικοσάρης. Βασικά... Αυτό. Είναι μεγαλύτερος. Κοριτσίστικη (όχι γυναικεία) λογική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δε χαίρεσαι που δε βλέπεις τη μάπα του Μπίμπερ; Τέλος πάντων, θα βρω άλλη εικόνα. Κατά τ'άλλα λέμε το ίδιο με διαφορετικές λέξεις.

      Διαγραφή
  3. Από όσα κατάλαβα παρακμή υπάρχει και από εκεί. Γενικά θα τρως στα μούτρα ηλίθιους (βιολογικά ή κατ' επιλογήν) για αρκετά χρόνια ακόμη. Στο πανεπιστήμιο θα μπορείς να επιλέγεις ποιούς να κρατάς. Για τη δουλειά, μάλλον δεν θα είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα, αλλά αν αποδίδεις καλύτερα από αυτούς δε θα μπορούν να σε επηρεάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ήδη αποδεχθεί, Kenpachi/Kanzler/Elric/πώς θα σε λένε την άλλη εβδομάδα, ότι δεν πρόκειται να απαλλαγώ ποτέ από τους ηλίθιους. Απλά κάνω υπομονή.

      Διαγραφή
    2. Λέγε με Κενπάτσι ή καγκελάριο και καθαρίσαμε!

      Διαγραφή
    3. Θα περιμένω να αλλάξεις εφτά nick για να σε φωνάζω ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας.

      Διαγραφή
  4. εγώ παρατηρώ κάτι άσχετο......μόλις μπήκες σε μια καινούρια φάση γραφής στο μπλόγκερ και στο λέει αυτός που ανακάλυψε τις καινούριες φάσεις γραφής....εύγε (όχι πλέον μικρέ), νέε μου.....άντε τώρα να πας να κάνεις και λίγο σεξ να φύγουν τα τουργιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς τη φάση χωρίς λίστες; Ναι, κι εμένα μ'αρέσει. Τα τουργιά θα φύγουν στην πενταήμερη ή από Ιούνιο, προς το παρόν βλέπω να πέφτει παθητική συνουσία αν συνεχίσω να κωλοβαράω σε τέτοιους ρυθμούς.

      Διαγραφή
    2. δεν λέω τις λίστες ρε μαλάκα, εννοώ ότι ξεκίνησες να γράφεις πχιο αντρίκια και τέθοια, μη με βάζεις να στα κάνω νιανιά αφού καταλαβαίνεις!!

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ (όχι για το sex, για τη Νεα Φάση Γραφής).

      Για τα άλλα Καλώς Ήρθες στον κόσμο των ανθρώπων με ψηλό Δείκτη Νοημοσύνης/Καλαισθησίας.
      Έτσι είναι hoi polloi (όπως λένε οι μορφωμένοι Άγγλοι). Το ερωτικό ενδιαφέρον δεν πρέπει να επηρεάζεται από το iq του αντικειμένου, ίσα-ίσα στην Πενταήμερη (ή όποτε) θα ανακαλύψεις πως καμιά φορά η σεξουαλική απόδοση είναι αντιστρόφως ανάλογη της ευφυΐας. Μέγα μυστήριο αλλά μεγάλη αλήθεια.

      Σταματώ όμως διότι είσαι ανήλικος και θα κατηγορηθώ για διαφθορά των νέων μας.

      Διαγραφή
    4. Ναι, νομίζω ότι έτσι είναι.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/1/13 18:21

    Μπήκα τυχαία και απο περιέργεια άρχισαν να διαβάζω.Που λες λέω ωραία τα γράφει,καλή φάση οπότε ξαφνικά βλέπω την εικόνα με το Μπιμπερ!Χρειάστηκε να ρίξω νερό στα μάτια μου γιατί βγάζαν καπνούς,βγήκε το έντερο μου στη τουαλέτα,έπαθα πνευμονία από τους καπνούς που έβγαλα από τα μάτια και γενικά μου γάμησες κάθε έννοια καλαισθησίας για αυτό σου δηλώνω πως θα εκδικηθώ και θέλω να σου πω καλώς σε βρήκα!

    Άντε γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπίμπερ μπήκε με στόχο να επιτείνει την τραγική ειρωνεία. Εκδίκηση είπες; Come at me bro.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/1/13 18:40

      Το αετίσιο βλέμμα μου ήρθε να καταστρέψει και όχι να επιτείνει την ειρωνεία!Ακόμα εμετούς κάνω μόλις βλέπω την εικόνα!Μα καλά δεν βρέθηκε ένας να τον πυροβολήσειι;;

      Θα έλθω,μην άγχεσαι!!Κάπνισε ένα τσιγάρο και περίμενε!

      Διαγραφή
    3. http://cdn.uproxx.com/wp-content/uploads/2011/02/justin-bieber-shot-killed.jpg

      αυτή δυστυχώς δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά από ένα CSI επεισόδιο που συμμετείχε ο Bieber και τον "σκοτώνανε".....

      Διαγραφή
    4. Θα ακολουθούσα τη συμβουλή σου αν κάπνιζα. Τώρα απλώς θα περιμένω. Η σκηνή του θανάτου του Μπίμπερ με φτιάχνει τόσο πολύ που θα μπορούσα να την παίξω με αυτήν αν δεν υπήρχε ακόμα η φάτσα του μέσα κι αν ήμουν τόσο πολύ ανώμαλος.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/1/13 19:28

      Καλα κάνεις γιατί ούτε και εγώ καπνίζω!

      Νοιώθω πολύ συγκινημένος με αυτή τη φώτο!Πραγματικά θα τη βάλω αφίσα για να τη βλέπω κάθε πρωί που ξυπνά και να μου πηγαίνει καλά η μέρα!!
      Δε συνεχίζω άλλο,είμαι κομμάτια από τη συγκίνηση!

      Διαγραφή
  6. Μην αγχώνεσαι, κι εμείς στην ηλικία σου (σιγά τη χαώδης διαφορά ρε μπεκροπαππού) τέτοια μαλακισμένα είχαμε μπόλικα.

    Τώρα που το σκέφτομαι και σε μερικά χρόνια πάλι τέτοιες ωριμότητες θα βλέπεις, απλά με λίγο πιο μεγάλα βυζά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα...όσο ήταν να μεγαλώσουν τα βυζά μεγάλωσαν. Κι αυτό είναι που με ανησυχεί.

      Διαγραφή
  7. Τρίχες. Επαναλλαμβάνω σε περίπτωση που δεν έγινε κατανοητό.. ΤΡΙΧΕΣ! Και μάλιστα περμανάντ!
    Ποια σιγουριά και ποια ασφάλεια γαμώ το κεφάλι της; Ρώτα τη τι γνώμη έχει για συμμαθήτριες που τα'χουν με συνομήλικους, και θα καταλάβεις τι προσφέρει ο εικοσάχρονος. ΜΟΥΡΗ. Απλά και μόνο. Είναι το εργαλειάκι για να μπει στο μάτι της κάθε πικραμένης παρθενόπης που δε χωνεύει. Περί ωριμότητας, κολοκυθόπιτα.

    Όχι απουσιολόγος, πρόεδρος της δημοκρατίας να'σαι, άμα είσαι στόκος, είσαι στόκος και τέλος. Γνώρισα άντρα 33 χρονών που δε μπορεί να ξεπεράσει αρραβώνα (και σχέση) 3 ετών. Όταν διαπίστωσα (αφού οι χρονικές περίοδοι σχέσης και αρραβώνα ήταν ίδιες) πως με το που τη γνώρισε την αρραβωνιάστηκε μη χάσει το λαχείο, τι συζήτηση να κάνω από κει και πέρα; Αυτό το παιδί, στα 30 του, είχε τα μυαλά της δικιάς σου της 17χρονης. Όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κοίταξε, ο τύπος που τα είχε πριν τον εικοσάχρονο έμενε στην Κύπρο, συναντιόντουσαν πέντε-έξι φορές το χρόνο από κοντά, και πίστευε ότι δε θα χωρίσουν ποτέ. Είναι εντελώς ηλίθια is all I'm saying. Τουλάχιστον η άλλη (η απουσιολόγα, αυτή με τις βυζάρες) έβλεπε το δικό της τεράστιο έρωτα από κοντά σε καθημερινή βάση. Όχι ότι αυτή είναι καλύτερη, αλλά λέμε τώρα.

      Διαγραφή
  8. Άσχετο: Τρως μήλο στο διάλειμμα; Μπράβο που το τόλμησες στο περιβάλλον των τυποποιημένων προϊόντων στο οποίο ζούμε.
    Αν φρίζεις τώρα στα 17 με την ανωριμότητα των συμμαθητών σου, ετοιμάσου να φρίξεις ξανά όπως εγώ τώρα στα 22 με την ψευτοωριμότητα των συνομηλίκων μου. Γενικά, πάει σερί η ανωριμότητα μέχρι τα βαθιά γεράματα. Απλά συγκαλύπτεται, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ανώριμοι και δεν καταλαβαίνουν ότι όποιος έχει άποψη, δεν είναι απαραιτήτως και έξυπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το να δίνω ένα ευρώ για να τρώω τις σαπίλες του κυλικείου καλύτερα είναι. Στο δεύτερο σκέλος δεν έχω να πω τίποτα.

      Διαγραφή
  9. Η εικόνα του Μπίμπερ ήταν αρκετή για να πάθω πέντε καρδιακά στην σειρά. Σε ευχαριστώ που μου θύμισες αυτό το λάθος της φύσης.
    Κι εγώ έχω συμμαθητές που πιστεύουν ότι το Μπραφ είναι ό,τι πιο αστείο έχει βγει. Αν τους πει ότι ο Mikeaus έχει ξεπουληθεί, θα σε πιάσουν εχθρό.
    Δεν απορώ που έγινε η κοπέλα απουσιολόγος. Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει γλώσσα για να γλύφει.
    Κι ας εξορίσει κάποιος τον Παντελίδη στην Χώρα Χωρίς Ίντερνετ, χωρίς τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μεταξύ χειρότερη από την ίδια είναι η μικρή αδερφή της. Αν σου δείξω τι στάτους και τι σχόλια ανταλλάσσει με τον γκόμενό της, θα πάρεις μια τανάλια και θα βγάλεις τα δόντια σου ένα-ένα χωρίς αναισθητικό. Και είναι κρίμα, γιατί σκέφτομαι κάτι ώρες τον καημένο τον πατέρα τους, που είναι σοβαρός άνθρωπος παραδόξως, και φαντάζομαι να είχα κι εγώ τέτοιες κόρες και μου έρχεται να πάω να κάνω βασεκτομή.

      Διαγραφή
    2. Άρα τα γονίδια της χαζομάρας τα χουν πάρει από την μάνα. Συμπέρασμα: πρόσεξε με ποια θα κάνεις παιδιά αν δεν θες να διαιωνίσεις το είδος της ανώριμης κόρης που της αρέσει η Τζαστίνα Μπιμπέρα.

      Διαγραφή
    3. Μιλάς ωραία ρε φιλαράκο για 17 χρονών.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Δυστυχώς όπως διαπιστώνεις και μόνο σου ο κόσμος είναι γεμάτος με ανθρωπόμορφα χαμούρια.Γράφτους στα αρχίδια σου.Την ημέρα της κρίσης θα φανεί ποιος αξίζει πραγματικά και θα συναντήσεις πολλές τέτειες γιατί όταν αυτές οι χαμούρες θα δουν τον εικοσάχρονο φίλο τους να πηδίεται με τον κηπουρό (πούστης for sure αφού ακούει Bieber) εσύ θα 'σαι σε μια γωνία και θα γελάς.Δε γαμιέται??
      Συνέχισε φίλε να ποστάρεις και αλλά τέτεια μην τυχόν και τα δούνε τα τσόλια και ξεστραβώθουν...

      Διαγραφή
    4. Παρανόησις. Η χαμούρα ακούει Μπίμπερ κι ουχί ο εικοσάχρονος γκόμενος (υποθέτω και ελπίζω δηλαδή για το κακό της ανθρωπότητας). Κατά τ'άλλα έχεις δίκιο.

      Διαγραφή
    5. *για το καλό της ανθρωπότητας (όταν βρω την ιδιοφυΐα που έβαλε το Κ δίπλα στο Λ στο qwerty...)

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.