Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πενταήμερη: Bigger, Longer and Uncut

Για να σας βάλουμε σε Corfu mode:

Πώς πέρασες, αγορίνα;
Γαμάτα.
Και κατ'αρχάς τα σημαντικά: γάμησες;
Φυσικά, έπεσε άπειρο φλόκι λέμε, οι γκόμενες από σχολεία ένθεν κακείθεν έκαναν ουρά για να καβαλήσουν το σκληρό και ντούρο πέοντα του Thomas the Barb...ποιον πάω να κοροϊδέψω, ρε πούστη μου; Όχι.
Ποιος φταίει γι'αυτό;
Εγώ βασικά, αλλά επειδή ως γνωστόν για όλα φταίνε οι άλλοι, και εν προκειμένω οι πουτάνες οι γυναίκες, θα ρίξω όλο το φταίξιμο στη Χριστίνα.
Κεσκεσέ Χριστίνα;
Η Χριστίνα είναι μια κοπέλα από το σχολείο μου (όπως είμαι σίγουρος ότι δε θα το μαντεύατε ποτέ). Έχει τα πιο υπέροχα (κι εννοώ υπέροχα) κατάμαυρα μαλλιά που έχω δει, ύψος ένα κι εξήντα κάτι (το κάτι δεν το έχουμε προσδιορίσει ακόμα και εικάζω ότι θα παρεξηγηθεί αν το επιχειρήσω), είναι λεπτή αλλά όχι ανορέξω, και γενικά έχει ωραία χαρακτηριστικά, αν εξαιρέσει κανείς τη μύτη της, η οποία όπως έχει δηλώσει η ίδια είναι αποτέλεσμα σύγκρουσης με αδέσποτη μπάλα του μπάσκετ πριν από πολλά χρόνια και θέλει κάποια στιγμή να τη φτιάξει (και πολύ καλά θα κάνει, γιατί είναι σαν να βλέπεις Μερσεντές με προφυλακτήρα από τρακαρισμένο Φίατ Μουλτίπλα).
Εκτός από τη μύτη της, όμως, το πιο στραβό πάνω της είναι ο χαρακτήρας της. Αντιδραστική όσο δεν πάει, με μια ειρωνεία στο στόμα όλη την ώρα, παρεξηγιάρα από τις λίγες. Κι αυτό σας το λέω εγώ, που είμαι τόσο παρεξηγιάρης που παρεξηγιέμαι με το ότι παρεξηγιέται με το παραμικρό (παρεξηγησέψιον που θα λέγανε και στο 9gag). Είναι ικανή να σου κόψει την καλημέρα αν διαπράξεις το τρισμέγιστο λάθος να της πεις ότι προτιμάς Delena από Stelena (αν δεν ξέρετε, είναι το πολύ σοβαρό δίλημμα του ποιον σφίχτη άτριχο βρικόλακα θα διαλέξει η γκόμενα στο Vampire Diaries), κάτι που μου δημιουργεί υποψίες ότι εκείνη η μπάλα του μπάσκετ δεν ήταν τόσο αδέσποτη. Μιλάμε για πολύ marriage material όμως.
Η προϊστορία με τη Χριστίνα ξεκινάει από το Νοέμβριο περίπου με τη φάση "κρυφό καμάρι", στη συνέχεια εξελίσσεται σε "ο κόσμος το 'χει τούμπανο" και καταλήγει στο Μάρτιο, όπου εγώ μαθαίνω πλαγίως, γιατί εννοείται πως δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να φερθώ σαν άντρας και να της μιλήσω ανοιχτά, δε θα χαλάμε και τις καλές μας συνήθειες τώρα, ότι δεν ενδιαφέρεται γιατί είναι εμφανώς κακόγουστη και δεν ξέρει να διαλέγει άντρες. Παρ'όλα αυτά, εγώ από τον παππού μου το Θωμά εκτός από το όνομα πήρα και το αγύριστο κεφάλι, που σημαίνει ότι προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τις περιστάσεις εκεί στην Κέρκυρα.
Δηλαδή, ρε τετράβλακα, μας λες ότι ενώ ήξερες ότι δε σε θέλει, συνέχιζες να της την πέφτεις;
Ε, να, πίστευα ότι κάτι η αποβολή του άγχους των προκείμενων εξετάσεων, κάτι το γενικότερο κλίμα ευφορίας, κάτι και το αλκοόλ, θα έπεφταν οι αντιστάσεις της. Δεν έπεσαν. Εισέπραξα την ίδια θέρμη με την οποία αντιμετώπιζαν οι ανθρακωρύχοι του Νιούκασλ τη Μάργκαρετ Θάτσερ. Όταν τελικά την τέταρτη μέρα αποφάσισα να την αφήσω να πάει στο διάολο, είχα ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο, κι έμεινα εν τέλει με το πουλί στο χέρι.
Λογικό δεν είναι;
Το παράλογο θα ήταν να συνέβαινε τίποτα.
Άρα φασκελώνουμε ελεύθερα.
Φέρτε κι έναν καθρέφτη να φασκελώνω εγώ τον εαυτό μου.
Με τη Θεοδώρα δεν έκανες τίποτα;
Η Θεοδώρα, αγαπητέ κομράντε Ρασκόλνικωφ, μια βδομάδα πριν την εκδρομή τα έφτιαξε με έναν υποψήφιο ΣΣΑΣίτη, λες και χρειαζόταν κι άλλες αφορμές για να μας τα πρήζει 26 ώρες το 24ωρο για το πόσο ανώτεροι είναι οι υποψήφιοι ΣΣΑΣίτες από τα υπόλοιπα χόμο σάπιενς.
Εσύ τώρα μας λες ότι δε γάμησες, η γκόμενα που γουστάρεις σε έχει γραμμένο και η καλύτερη φίλη σου σε εκνευρίζει, και παρ'όλα αυτά πέρασες γαμάτα.
Ναι, μέσες-άκρες.
Άρα κάθε βράδυ γινόσουν ζαντολάστιχο.
Παραδόξως, όχι. Τις πρώτες τρεις νύχτες ήπια πολύ συγκρατημένα, δύο ποτά δηλαδή και μέχρι εκεί. Την τέταρτη νύχτα, πάλι, που ήπια λίιιιγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε, ούτε έπεσα για ιερό προσκύνημα στον πορσελάνινο βωμό, ούτε βρέθηκα σε λιμνούλα με ξερατά κι ένα νεφρό να λείπει, ούτε ξύπνησα με πούτσες ζωγραφισμένες στο πρόσωπό μου. Οι μόνες παρενέργειες ήταν λίγη θολούρα, ένα ελαφρύ παραπάτημα και μια ομολογουμένως ανησυχητική παρόρμηση να τραγουδάω τα άσματα του μεγάλου συνθέτη των τριών συγχορδιών, του τραγουδιστή της μισής οκτάβας, του στιχουργού των εξής πολλών θεματικών αξόνων: δεν ξεπέρασα την πρώην μου, και εσχάτως νέου αγαπημένου του Κατάπτυστου της Κρήτης, κυρίες και κύριοι, δεν περιγράφω άλλο, Παντελή Παντελίδη. Δηλαδή εντάξει, Πρόεδρε του ΑΠΙ μπορείς να είσαι περήφανος για μένα, γιατί ήπια και δεν έγινα λιώμα...(γυαλιά ηλίου)...σε γκρεμό.
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Αυτό πάντως είχε κάποια βάση, γιατί το ξενοδοχείο μας ήταν στο Κανόνι, που είναι κατά κάποιον τρόπο γκρεμός. Δεν το σώζω, ε;
Μικρέ, πες την αλήθεια. Πόσο τον έλιωσες τον Παντελίδη;
Δεν υπήρχε γλιτωμός, ρε παιδιά. Πρώτη μέρα, καθόμαστε ξενοδοχείο, μαζευόμαστε σε δωμάτιο με τον επίσημο κιθαρωδό της εκδρομής, έναν φοβερό τυπά, μαυριδερό με μούσια, ξέρετε μωρέ, από αυτούς που ρίχνουν τις γκόμενες ενώ δεν είναι ιδιαίτερα ωραίοι, και τι παίζει; Παντελίδης. Δεύτερη μέρα, πάμε στο Πειθαρχείο, ρεμπετάδικο με λάιβ μουσική, και τι παίζει; Παντελίδης. Τρίτη μέρα, πάμε στο Ελαία, παρακμιακό νταπαντουπάδικο, και τι παίζει; Παντελίδης. Τέταρτη μέρα, πάμε 54, μπροστά στο οποίο το Ελαία ήταν σαν το Ministry of Sound με το "Καφέ-Μπαρ ο Μήτσος" στην Καλαμπάκα, και λέω, του πούστη, δεν μπορεί κι εδώ μέσα να παίξει Παντελίδη. Κι όμως, you guessed it, Παντελίδης.
Ναι, καλά, δικαιολογία έψαχνες, πάω στοίχημα ότι έχεις ήδη κλείσει τραπέζι για Καρρά-Πάολα.
Συκοφαντίες και ψέματα από την αντιπολίτευση.
Και αν δεν έγινες ντέφι σε καθημερινή βάση πώς πέρασες τόσο ωραία;
Χόρεψα. Κι όταν λέω χόρεψα, εννοώ ξεβιδώθηκα. Με αποκορύφωμα φυσικά τη στιγμή που στο 54 σκίζει ξαφνικά στα δύο τον αέρα η φοβερότερη πολεμική ιαχή όλων των εποχών, μια κραυγή που παγώνει το αίμα και των γενναιότερων μαχητών και σκέφτονται οι All Blacks να την υιοθετήσουν αντί του haka.
ΚΟΛΟΤΕΡΟΡΙΤΑΑΑΑΑ!
Ε, και μετά γαμιέται ο Δίας, όλοι χοροπηδάνε σαν τα κατσίκια και τα υπόλοιπα τα ξέρετε.
Επιπλέον, αν έχεις καλή παρέα, τύφλα να 'χει το γαμήσι.
Πες μας τα βασικότερα highlights της εκδρομής.
Από πού να αρχίσω.
Νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ.
Μπορείτε να μου πείτε τι έχω πάθει με τον Παντελίδη;
Ότι φταίει η Χριστίνα είναι μάλλον ξεκάθαρο.
Τέλος πάντων. Χώνω;
Για χώσε.
  • Τηλεφωνικές φάρσες μεταξύ δωματίων, ρε παιδιά. Ειδικά ένας συνονόματος έδωσε πόνο, ρέστα, παράσταση και τέθοια, παριστάνοντας, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά ή ξεχωριστά το ένα από το άλλο, τον Τηλεκύβο (ξέρετε, εκείνο το ηλίθιο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που παίρνεις σε ένα 9011 κάτι και κερδίζεις λεφτά απαντώντας σε ερωτήσεις τύπου "φαγητό με κιμά και ζυμαρικά, ΣΤΙΤΣΙΟΠΑ"), τις αφιερώσεις του σταθμού Eros FM, την πιτσαρία, το γυράδικο, και σε κάποια φάση τον τύπο που πήρε στην πιτσαρία να του στείλουν έναν υδραυλικό γιατί του χάλασε η τηλεόρασή του κι έλιωσαν τα χιόνια. Αυτό που ακούσατε. Ή μπορεί και όχι, είχα ήδη πιει.
  • Επική συζήτηση με συνοδό καθηγήτρια (τη γνωστή επίσημη αγαπημένη του ΚΠΣΑ με την κολόνια ακτίνας είκοσι χιλιομέτρων) σε προσπάθεια να αποδείξουν ότι αυτό που μυρίζει έτσι ΔΕΝ είναι ναργιλές.
  • Συνοδός καθηγητής, φιλόλογος με παρουσιαστικό αρχαίου Έλληνα, αφού μαθαίνει ότι μαθήτρια στην οποία έχει "ιδιαίτερη" αδυναμία καπνίζει, ανοίγει την τσάντα της, της παίρνει τα τσιγάρα και μετά πάει και της κάνει τράκα για να δει την έκφρασή της όταν δεν τα βρει μέσα.
  • Ο ίδιος λίγες μέρες αργότερα ποζάρει για φωτογραφίες στο Φρούριο με καπέλο φορεμένο λοξά και χειρονομίες swag.
  • Οι τυπάδες που παίρνουν το μοναδικό τετράκλινο του ορόφου αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν την τεράστια μπανιέρα, την οποία αποκαλούν τζακούζι, με τρόπο που εγείρει ιδιαίτερες αμφιβολίες για τον αντρισμό τους.
  • Οι ίδιοι αποφασίζουν ότι είναι πολύ αστείο να περιφέρονται στους διαδρόμους με τα μποξεράκια και να επιδεικνύουν τις πούτσες τους (κι εννοώ πραγματικά τις πούτσες τους) σε ανυποψίαστα θύματα.
  • Οι ίδιοι επαναφέρουν στη μόδα το σύνθημα "άντρας είναι αυτός που τον έφαγε και δεν του άρεσε".
  • Οι ίδιοι, κοροϊδεύοντας μαθήτρια από ΕΠΑΛ που έψαχνε έναν Παπαδόπουλο, αρχίζουν να φωνάζουν τον Παπαδόπουλο σε άκυρες στιγμές και να αλληλοαποκαλούνται Παπαδόπουλοι (είμαστε ίσως το μόνο σχολείο στην Ελλάδα που δεν έχει Παπαδόπουλο).
  • Οι ίδιοι υιοθετούν σαν επίσημο σλόγκαν της εκδρομής τη φράση-αίνιγμα "πάω να χέσω", κολλώντας την παντού και σε άκυρες στιγμές.
  • Η Αναστασία, συμμαθήτρια που μοιάζει και ακούγεται σαν Στρουμφάκι, παίρνει το μικρόφωνο στο ρεμπετάδικο και τραγουδάει, αν έχετε τον Κθούλου σας, την Πριγκιπέσα.
  • Λιγούρηδες από ΕΠΑΛ που ήρθε εκδρομή στο ίδιο ξενοδοχείο την πέφτουν στις μουνάρες του σχολείου μας με το να κατέβουν σε λάθος μπαλκόνι (της Θεοδώρας αν δε με απατάει η μνήμη μου με έναν ψυχολόγο και δύο νταλικέρηδες) και να δείξουν τους κώλους τους.
  • Ο Θωμάς, μαθητής που διατηρεί μπλογκ με την επωνυμία Και Που 'Σαι Ακόμα, έχει πιει λίιιιγο παραπάνω απ'όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να γυρνάει σε άκυρα δωμάτια και να τραγουδάει το Συνοδεύομαι συνοδεία του επίσημου κιθαρωδού της εκδρομής.
Έγιναν κι άλλα, αλλά ήταν μάλλον ήσσονος σημασίας. Το σημαντικό ήταν ότι πέρασα καλά, δεν άφησα τίποτα να με επηρεάσει, ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα κι αυτό περνάει και στο κοινό.
Η Κέρκυρα πώς σου φάνηκε;
Τρωγότανε μωρέ. Και το φαγητό τους επίσης. Αν φτιάχνανε και τα πιτόγυρα μεγαλύτερα καλά θα ήταν.
Λοιπόν, άιντε τώρα, άσε τις Κέρκυρες, τα μπλογκ, τις Χριστίνες και τους Παντελίδηδες και διάβαζε.
Εντάξει, μαμά.
Αυτά, και να προσέχετε μην ανέβουν φωτογραφίες σας στο Facebook όπου είστε τέρμα σούρα ενώ διαβεβαιώνατε τους γονείς σας ότι δεν ήπιατε τίποτα.

68 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ! ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΩΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/13 00:11

    Ρε ξεπεσμένε σκύλε,εγώ δυο χρόνια στη Κέρκυρα δεν έχω πάει 54 και δυο φορές Ελαια(και αυτό από πιεση) και εσύ πήγες παντού;;;Ε ρε μάνα μου τα νέα παιδιά σήμερα!!
    ΕΠιπλέον στο Κανόνι δεν έχει γκρεμό,έχει και σκάλες!!ΑΙντε!!

    Τέλος στη Κέρκυρα δεν κάνουν καλά πιτόγυρα σε γενικές γραμμες,αλλά κάνεις λάθος για το μέγεθος!Τα περισσότερα έχουν και κάτι ΄πιτες γιγα που σκας!!

    ΥΓ:Όσον αφορά τη Θεοδώρα εγώ στα λεγα αλλά εσυυυ τίποτα!!Πάει την έχασες τώρα!

    ΥΓ2:Κάτι κωλόπαιδα πρωί την Πέμπτη παίζει να ταν στο δρόμο για το βασιλικό κτήμα εσείς είσασταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πήγανε. Δεν έπρεπε; Εμένα βασικά μ'άρεσε που κάπου έβαζαν μια μυστήρια σάλτσα φουλ κανέλα, κάπου σε έναν πεζόδρομο. Πολύ κατατοπιστικό.
      Υ.Γ. Κόβε τα περί Θεοδώρας.
      Υ.Γ.2. Αν κατέβαιναν από ένα πράσινο πούλμαν που έγραφε Cars Moreau εμείς ήμασταν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/13 00:38

      Όι δεν έπρεπε!!ΑΚους εκεί!!Πφφ!!
      Είναι σάλτσα από παστιτσάδα υποτίθεται!!Ναι ξέρω από που λες και ναι τα κάνουν πολύ μικρά εκεί!!

      ΥΓ:Α καπιτο!!!Απαιτώ όμως για μια μέρα να παραστήσεις τον Max από τα MEdia!!Θα χει πλάκα!

      ΥΓ2:Παίζει δε θυμάμαι!Χμμμ!!

      ΥΓ3:Δεν είμαι σπαμμερ αλλά θα σε παρακαλούσα να περάσεις εδώ για να μου πεις τη γνώμη σου και να παίξεις το μπλογκοπαίχνιδο μου που δεν έχω βγάλει,αλλά πρέπει να πω για να φαίνεται σωστό!
      http://parembassi.blogspot.gr/

      Διαγραφή
    3. Βασικά αν ήμασταν εμείς θα μας είχες καταλάβει από την κολόνια της καθηγήτριας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/4/13 00:44

      Τι να σου πω,εκείνη τη στιγμή προσπαθούσα να αποφύγω κάτι κερκυραιους οδηγούς που ήθελαν να με πατήσουν!

      Αν έλεγες φωνές μπορεί να το καταλάβαινα!

      Διαγραφή
    5. Σαν τι είδους φωνές;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/4/13 00:53

      Πάντως όχι από το Υπερπέραν!Δεν ακούω τέτοιες φωνές ακόμα!

      Φωνές του τύπου σε πιάνουν μαγειρικές ανησυχιες βραδιάτικα,τις εξασκεις στη κουζίνα της μάνας σου και οι αντιδράσεις της μανας σου το πρωί όταν δει τα κατορθώματα σου,τέτοιες φωνές!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος13/4/13 00:57

      Όχι από το υπερπέραν πάντως!!

      Ρε φίλε είχα αφήσει σχόλιο,που πήγε;;;;;;;Νομίζω ότι το χάνωωω!!

      Διαγραφή
    8. Ε, ναι, μάλλον όχι. Απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποια χαρακτηριστική που σου έμεινε στο μυαλό.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος13/4/13 13:38

      Μπα!Είδα κάτι παιδιά να κατεβαίνουν από ένα λεωφορείο,δεν πρόσεξα παραπάνω!!Α και κάτι κοπέλες που πήγαιναν σε έναν κάδο να πετάξουν κάατι!!Δεν άκουσα φωνές καθηγητών και ανησυχησα πάντως!Καλά τι άνθρωποι είστε εσείς;;;

      Διαγραφή
    10. Α, από τους καθηγητές μας δεν έχω παράπονο. Ήταν όλοι τους γαμάτοι. Ναι, και η γνωστή με την κολόνια.

      Διαγραφή
  3. Για αρχή και μόνο, θα σου πω ότι τα πιτόγυρα μόνο στη θεσσαλονίκη τα κάνουν μεγάλα. Τα υπόλοιπα όταν τελειώσω το τσατ, ή αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://cheezburger.com/7303262208

      Δες κι αυτό, όμως

      Διαγραφή
    2. Κι εσύ το ίδιο.

      Διαγραφή
    3. Δεν αμφιβαλλω...

      Μπα, νυστάζω πάρα πολύ. Ίσως αύριο, μετά το διαγώνισμα μαθηματικά που θα γράψω 20. (99% στο τελευταίο, θα σου πω και για αυτό)

      Αν είσαι εδώ απάντα.

      Διαγραφή
    4. Περί ποίου πράματος αμφιβάλλεις; Υποπτεύομαι, πάντως, ότι έχει να πέσει άπειρο κράξιμο σχετικά με τη δεσποινίδα Χριστίνα, και όχι μόνο από σένα.

      Διαγραφή
  4. Υπάρχουν και χειρότερα φίλτατε Thomas...Να περάσεις μια ολόκληρη μέρα με το γκομενάκι και την παρέα της, να περάσετε σούπερ και στο τέλος της βραδιάς να σε προσκαλέσει στο δωμάτιό της, να πας....και τελικά να κοιμηθείτε αγκαλίτσα χωρίς να γίνει τίποτα γιατί κόλωσες! Όχι...δεν περιγράφω τη δική μου εμπειρία στην πενταήμερη, ένας φίλος ήταν!

    Όπως καταλαβαίνεις, όλοι στην ηλικία σου τα ίδια μυαλά κουβαλάγαμε...so there's nothing to be ashamed of!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, εμένα ευτυχώς δε με προσκάλεσε. Είπα ευτυχώς; Γαμώτη μου, I'm completely mindfucked.

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι ότι η η γκόμενα στην οποία αναφέρομαι δεν με τρέλαινε κιόλας...αλλά ήμουν τόσο σκατόφλωρος που δεν έκανα κίνηση ούτε καν να τη χουφτώσω! Σε 10 χρόνια από τώρα, όταν θα κάθεσαι με τους κολλήτούς σου και θα τα συζητάτε θα εύχεσαι να είχες τώρα τα μυαλά που θα έχεις σε 10 χρόνια!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το τελευταίο ξαναπές το.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο που πέρασες γαμάτα,γιατί αυτά θα θυμάσαι σε λίγα χρόνια κ.λπ. Βομβαρδίστηκα με πολλές πληροφορίες και νυστάζω ακόμα,οπότε δεν είμαι σίγουρη τι θυμάμαι. Μάλλον σκεφτόμουν να σου προτείνω ν' ασχοληθείς με άλλη συμμαθήτρια,πέραν της Χριστίνας... Επίσης,δεν ξέρω πώς είναι εμφανισιακά το γκομενάκι της Θεοδώρας,αλλά όσοι γνωστοί μου έχουν περάσει ΣΣΑΣ είναι τρίμπαζα,πλην ενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον η πρότασή σου είναι η αυτονόητη που θα μου έκανε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Επίσης, ούτε εγώ τον έχω δει ποτέ, δεν έχω κι ιδιαίτερη καούρα να τον δω, αλλά κι αυτή δεν είναι και καμιά μουνάρα ατελείωτη.

      Διαγραφή
  6. Σημασία έχει η προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα αγαπητέ Θωμά. Στα αρχίδια σου για το αποτέλεσμα. Εσύ έφτασες μέχρι τον ημιτελικό μπορεί να έφαγες 3 μπαλάκια αλλά τον πάλεψες τον αγώνα. Οι εφημερίδες γράφουν θετικά σχόλια για σένα. Την επόμενη φορά θα κερδίσεις αρκει να προσπαθήσεις το ίδιο ή και ακόμα περισσότερο. Απλά μην ξανανιώσεις ευάλωτη. Μόνο αυτό πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας, το αποτέλεσμα δε μας δικαίωσε αλλά μένει για εμάς η αγάπη του κόσμου προς την ομάδα.
      Υ.Γ. Εσύ, ως ένας άθρωπος που δεν ντρέπεται να παραδεχθεί ότι ακούει Χατζηγιάννη, τι γνώμη έχεις για τον Παντελίδη;

      Διαγραφή
    2. Κοίτα να δεις. Παντελίδη στο αμάξι ενώ πηγαίνω για δουλειά ή για καφέ ή για οτιδήποτε άλλο δεν θα σκούσω. Αν πετύχω στο ραδιόφωνο κανά κομμάτι ίσως και το αφήσω. CD με επιτυχίες του Παντελίδη επίσης δεν θα γράψω. Σου αναφέρω το αμάξι γιατί βασικά εκεί ακούω μουσική.
      Σε αντίθεση με τον Χαζτηγιάννη που έχω στο αμάξι όλα του τα CD και βγάζω βάζω και γουστάρω να ούμε.
      Παντελίδη λοιπόν θα γουσταρίζω να ακούω μόνο σε κανά κωλόμπαρο ή κλαμπ ενώ έχω πιεί 3-4 ποτάκια και έχω φτιάξει κεφαλάκι. Εκεί τον θέλω.
      Τελευταία βέβαια ακούω πυκνά συχνά Οικονομόπουλο. Μου αρέσουν ορισμένα του τραγούδια τα πιο λαικά ας πούμε. Δοκίμασε και άκουσε το "Ε και τι έγινε". Θα καραγουστάρεις με τον καψουρόστιχο αλλά ταυτόχρονα είναι και σταρχιδικός.
      Αυτά ελπίζω να σε κάλυψα.

      Διαγραφή
    3. Είναι όπως λέμε social smoker, ε, εσύ είσαι social Pantelidis. Μετά το overdose αυτών των πέντε ημερών, πάντως, θα κάνω πολύ καιρό για να μπορέσω να τον ξαναακούσω.

      Διαγραφή
  7. ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΜΩΡΗ ΧΛΑΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ!!!! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

    γλύφε τσιρλιό τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ναι λοιπόν, είμαι αναγκασμένος να το παραδεχτώ, πάντα ήθελα να γλείψω τις τεράστιες αρχιδόμπαλες του Παντελή Παντελίδη όσο αυτός θα μου τραγουδά με την τόσο υπέροχη φωνή του δεν ταιριάζετε σου λέω τόσο αντικειμενικά στο λέω.

      Διαγραφή
    2. Τι φωνάζεις ρε Χωστήρα ; Θα ξυπνήσεις τα μωρά ρε μαλάκα.

      Διαγραφή
    3. Ε, άσχετο. Αν βρει κανείς τον Elric ή όπως τον λένε αυτή την εβδομάδα, πείτε τον να με κάνει invite.

      Διαγραφή
    4. κάν'τε με όλοι add στο "Emmanuel Logan Olympos"!!!!

      Διαγραφή
  8. Ο λόγος που περίμενα να διαβάσω το ποστ αυτό είναι για να μάθω εάν συνουσιάστηκες με καμία. Με απογοήτευσες.
    Καλά έκανες κι έστειλες την Χριστίνα στο διάολο. Way to go!
    Δεν ξέρω πως τραγουδάει αυτή η Αναστασία, αλλά που να ακούσεις μια κοπέλα από το δικό μας σχολείο, η οποία είχε καπνίσει τα κερατά της εκείνο το βράδυ, να τραγουδάει το "Όταν Πίνει Μια Γυναίκα"!
    Με κάνεις και νιώθω αθώα που στην περσινή 4ήμερη τραγουδούσα Μηδενιστή και Φουρέιρα. Μα Παντελίδη; Θα σε βάλω να κάνεις παρέα με τον συνωνόματο της Θοδώρας και με έναν συμμαθητή μου, από αυτούς που δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί υπάρχει κόσμος που δεν ακούει σκυλάδικα.
    Κάτσε να διαβάσεις τώρα γιατί ο Μέντελ θα θυμώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τόσο άθλια φάση φωνής είχαμε κι εμείς, αλλά η άλλη δε βγήκε στο μικρόφωνο να τραγουδάει. Κι επαναλαμβάνω, όταν τραγουδούσα Παντελίδη είχα πιει λίιιιγο παραπάνω.

      Διαγραφή
    2. Κάτι ξέρω που δεν πίνω πολύ.

      Διαγραφή
  9. Αυτοί στο τετράκλινο διαβάζουν Celebriti, δεν εξηγείται αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω, τι τον είπε, τα μισά να μου 'λεγε.

      Διαγραφή
    2. τι ΤΟΝ είπε;;; Αυτό λέτε κάθε μέρα;;;


      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!

      Είναι απελπιστικά αστείο!

      Ωωωωωωωω τι σε' πε!!! ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Τι να σε πω κι εσένα.

      Διαγραφή
  10. Πόσα χρόνια με πήγες πίσω τώρα και νοστάλγησα τα θρανία ξανά (σαν μαθήτρια :p)
    Όλα καλά και ωραία βρε Θωμά μου,αλλά αυτό με τον Παντελίδη ολούθε,χίλιες φορές να με πυροβολούσαν στον κρόταφο να τελειώνω μιά κι έξω,χαχαχαχα.
    Φιλάρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν αμφιβάλλω ότι πέρασες γαμάτα, αλλά εγώ έκανα τα ίδια 1) χωρίς να πιω, 2) όταν έμπαινε Παντελίδης την έκανα, εκτός από μια φορά που 3) έψηνα την Εύα, την οποία πήγα μέχρι φιλί στο λαιμό, και φταίει η Άλλη για αυτό. Τουλάχιστο από φόβο βρήκε το θάρρος να της την πέσει ο άλλος. Όπου Εύα αυτή δίπλα μου στο θέατρο και "άλλος" ο μαλάκας παραδίπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάιστα. Αν την έκανα κάθε φορά που έπεφτε Παντελίδης, θα έπρεπε να είχα κάτσει στο ξενοδοχείο κλειδωμένος στο μπάνιο του δωματίου.

      Διαγραφή
    2. Στα κλαμπ λέμε, μόνο! Πήγαινε τουαλέτα για να παγώσω λιγάκι, ή απλά σταμάταγα το χορό.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος14/4/13 14:45

    Άντε τώρα γύρνα στη ρουτίνα και το διάβασμα!
    Με συγκίνησες κι εμένα που μετά από τα ξύδια ξύπνησες σχετικά καλά. ΑΞΙΟΣ
    Βασίκα το παίρνω πίσω δεν ξύπνησες καλά για να ακούς Παντελίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τέθοιε, μόνο υπό την επήρεια των ξυδιών άκουγα Παντελίδη, όχι ξεσούρωτος.

      Διαγραφή
  13. Για να τραγουδούσες Παντέλα πρέπει να ήσουν πολύ πίτα με απ' όλα οπότε είμαι περήφανος για σένα τέκνο μου! Συγχαρητήρια! άντε και σαν φοιτητής να τραγουδάς κλαρίνα από το πολύ πιοτό!

    Υ.Γ.: Δεν πιστεύω να σε επηρέασε ο Χωστήρ για τον Παντέλα;
    Υ.Γ.2: Πορτοκάλια σε πιτσοκουτά που ήρθε να φέρει παραγγελία πετάξατε;
    Υ.Γ.3: http://www.e-go.gr/idanikospiti/catalogue3.asp?catid=10065&subid=2&pubid=113882965

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήρθε πιτσοκουτάς. Κι όχι, δε με επηρέασε ο Κατάπτυστος της Κρήτης.

      Διαγραφή
  14. Δεν ξερω αν σε παρηγορει αλλα ουτε στην δικια μας εκανε κανεις σεξ.Γενικα σεξ στην πενταημερη δεν το λες και ευκολο με το μπες βγες στα δωματια ολη την ωρα.Μην ανησυχεις θα αναπληρωσεις και με το παραπανω τον χαμενο χρονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, δεν ανησυχώ. Μου την έσπασε όμως η άλλη.

      Διαγραφή
  15. Χρόνια Πολλά Thomas και ότι επιθυμείς! Καλό κουράγιο με τις εξετάσεις, ελπίζω τα ζώα που λέγονται συνδικαλιστές να καταλάβουν τη μαλακία που πάνε να κάνουν...Υπομονή και οι διακοπές είναι κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά. Εσείς πώς την παλεύετε εκεί στην χώρα των πούστηδων;

      Διαγραφή
    2. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι γεμίσαμε γαύρους για το Final Four και ο καιρός ξαναχάλασε και βρέχει καρέκλες...όλα καλά! Πως πάει το διάβασμα; Παλεύεται;

      Διαγραφή
    3. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί διοργανώσανε το Final Four σε μια χώρα που κανείς δεν παίζει μπάσκετ. Εκεί στο τέλος πάντως την κάνανε κουδούνι τη Ρεάλ οι δικοί σου. Το διάβασμα έτσι κι έτσι παλεύεται.

      Διαγραφή
    4. Έλα ντε! Πουθενά σε όλο το Λονδίνο δεν υπήρχε ούτε ένα μπάνερ σχετικά με το Final Four. Ακόμα και στο BBC.com να μπεις, δεν αναφέρεται πουθενά! Οι Άγγλοι παρακολουθούν μόνο μπάλα και ράγκμπι...και λίγο κρίκετ.

      Είμαι πράσινος αλλά όσο και αν με χαλάει, οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι και δίκαια το πήραν. Μετά τα αίσχη όμως του Σαββάτου, νομίζω πως δίκαια γιγαντώνεται το αντι-ολυμπιακό μου μένος και παίρνει την μπάλα και το μπάσκετ.Anyway...

      Υπάρχει ανάμεσα στις επιλογές σου και η πιθανότητα να σπουδάσεις έξω; Ζώντας εδώ τους τελευταίους 7 μήνες μετάνιωσα που δεν δοκίμασα να σπουδάσω στο εξωτερικό. Το οικονομικό είναι βέβαια ένας πολύ βασικός παράγοντας (πόσω μάλλον τώρα), η εμπειρία όμως είναι ανεκτίμητη.

      Διαγραφή
    5. Για φέτος όχι, του χρόνου βλέπουμε.

      Διαγραφή
  16. Ναι ξέρω,
    έχεις εξετάσεις
    κι εύχομαι να περάσεις πρώτος και καλύτερος
    μα -όταν βρεις καιρό, Thomas― πέρνα αν θέλεις από 'μένα να πάρεις το βραβείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πού είσαι εσύ,παιδί μου; Καλά αποτελέσματα και καλό ξύσιμο από 'δω και πέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αύριο τελευταίο μάθημα και μετά μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο ΞΥΣΧΕ (Ξύσιμο Συνεχές Χωρίς Ενοχές).

      Διαγραφή
    2. Κάνει και ομοιοκαταληξία. Ωραία,κανόνισε να αριστεύσεις αύριο κι ετοίμασέ μας καμιά ανάρτηση,να γελάσουμε. Εκτός αν προετοιμάζεσαι για τις ενδοσχολ... -έχω πολύ χιούμορ τελικά,η άτιμη!

      Διαγραφή
    3. Καλομελέτα κι έρχεται.

      Διαγραφή
  18. Νομιζω ειναι η πρωτη φορα που ακουω νεαρό άτομο να επεξηγει ποσο καλα περασε με την παλιοπαρεα του και να μου το μεταδιδει κι εμενα πραγματικα, αντι να μου λεει επειδεικτικα ποσο γελασανε με κατι που δεν εχω καταλαβει. Και αυτο ειναι επιτυχια.
    ΥΓ. έχεις βελτιωθει συγγραφικά ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τέλειο δε γίνεται πιο τέλειο (η μετριοφροσύνη είναι ένα από τα χιλιάδες προτερήματά μου).

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.