Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Περί-τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα

Perinio 15/7/14 23:42
Γράψε :
1) Για το Dota
2) Για την μηχανική-μηχανολογική του πουλιού σου
3) Για την επίδραση του Χατζηγιάννη στην κοινωνία του σήμερα
4) Για τους μπλόγκερ γενικότερα. Δεν νομίζω να έχεις γράψει ποτέ.
5) Για τα τις πατουσομαλακίες
6) Για το μουνί της μάνας καποιανού
7) Για το τι θα έκανες άμα είχες τρισεκατομμύρια
8) Για το μπαλέτο και τις χειροντακτικές εργασίες
9) Για την πώληση της ΔΕΗ
10) Για το Game of thrones
Πόσα ακόμα να σου πω. 10 θέματα από όλες τις απόψεις. Γελοία και μη γελοία. Άντε ξεκίνα.
Όπως ίσως θα διαπιστώσατε, ο νάνος-νάνος-αλλά-με-μια-πούτσα-να Περίνεος είναι ο νικητής του πρώτου (αλλά σίγουρα όχι τελευταίου, κάτσε να βρεθώ πάλι καμιά βδομάδα χωρίς θέμα να γράψω) Μεγάλου Διαγωνισμού του Και Που 'Σαι Ακόμα. Οι ηττημένοι δε θέλω να μου στεναχωρηθείτε, είστε νικητές στις καρδιές μας μπλα μπλα μπλα.
Το plot twist είναι ότι, αντί να επιλεγεί μια από τις προτάσεις του νικητή, ο οποίος κερδίζει έναν καφέ της αρεσκείας του από το τοπικό Μικέλ σε πλαστικό ποτήρι, θα επιλεγούν όλες. Όλες; Όχι. Υπάρχει ένα μικρό γαλατικό χωριό που αντιστέκεται και πάντα θα αντιστέκεται...
Σκάσε, όλες.
Ακολουθεί άσμα από έναν καλλιτέχνη ανάλογου καλλιτεχνικού (και σωματικού) αναστήματος με τον Περίνεο.

  1. Η Dota
    Η Dota είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι το οποίο απευθύνεται σε αγοράκια ηλικίας από 12 μέχρι όποτε γαμήσουν, κάτι το οποίο συνήθως αργεί πολύ να συμβεί με υπαιτιότητα της ίδιας της Dotaς. Πλέον η Dota θεωρείται πασέ, καθώς τη θέση της έχει πάρει το LOL, το οποίο πήρε το όνομά του από το επιφώνημα που εκστομίζει κανείς όταν βλέπει τα μούτρα αυτών που παίζουν LOL. Παρ'όλα αυτά, η Dota έχει κερδίσει επάξια τη θέση της στην ιστορία της καλτίλας και της τρολιάς χάρη στον Mikeius, σημερινή πόρνη του Youtube που έχει ένα μήνα να βγάλει βίντεο και του γαμώ το σπίτι. Ο θρύλος λέει ότι πλάσματα τρομακτικά και φρικαλεώδη, διαμένοντα σε σπηλιές με ξεκλείδωτο wifi, έβγαιναν δειλά δειλά τη νύχτα και, με ανώνυμα προφίλ, μόλυναν τα ιερά άρθρα του Mikeius με το σατανικό μαντρά "grapse gia th Dota poso malakia einai". Κανείς δεν κατάφερε ποτέ να μάθει αν ισχύει ο μύθος, καθώς όσοι προσπάθησαν να εντρυφήσουν στα σχόλια του Mikeius κατέληξαν στο Δαφνί, με εμφανώς διαταραγμένη ψυχική ισορροπία.
  2. Η μηχανική-μηχανολογική του πουλιού μου
    Το πουλί μου είναι ένα πυροβόλο υγρών βλημάτων, με μήκος κάννης 228 χιλιοστά και διάμετρο 76 χιλιοστά, το οποίο ωστόσο συμπτύσσεται όταν δε χρησιμοποιείται, ώστε να είναι πρακτικό στην αποθήκευση εντός του πανταλονίου. Ο μηχανισμός της σύμπτυξης-ανάπτυξης είναι υδραυλικός, με προωθητικό υλικό το γαλάζιο αίμα που κυλάει στις φλέβες μου σαν γνήσιος απόγονος του Χένρι της Αγγλίας που είχε αποκεφαλίσει γύρω στις οχτώ συζύγους, ενεργοποιείται δε ο μηχανισμός ανάπτυξης στη θέα κόκκινων μαλλιών, ζουμερών βυζιών και τουρλωτών κωλιών και απενεργοποιείται αυτόματα στη θέα του Τζάστιν Μπίμπερ. Η δε εκπυρσοκρότηση λαμβάνει χώρα δια παλινδρομικής κινήσεως επί της κάννης.
  3. Η επίδραση του Χατζηγιάννη στην κοινωνία του σήμερα
    Κάπου σε αυτό το σημείο αρχίζω να μετανιώνω που δεν έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία στο "αφιέρωμα στον Θρύλο" που πρότεινε η Ματίνα, αλλά ακόμα κι ο Χατζηγιάννης δεν είναι χειρότερος από τον Ολυμπιακό, οπότε άιντε να δούμε. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, λοιπόν, ένας τραγουδιστής από τη μαρτυρική Μεγαλόνησο, γνωστός σε όλους ως γαμιάς της Ζέτας Κοντοπούλια (κλόπιραϊτ Γεωργίου σπήκινγκ), γράφει μουσική που έλκει επιρροές από τους Beatles, τους AC/DC, τους Judas Priest βεβαίως, αλλά και τα βαριά αρχοντορεμπέτικα της Μικράς Ασίας, η οποία αποτελεί ένα χαστούκι στον εγγενή συντηρητισμό...α, παραιτούμαι. Προσπάθησα σκληρά, αλλά δεν μπορώ να γράψω άλλη μια αράδα για τον Οτεγιάννη. Θα σε κεράσω και τσιγάρα, μόνο να σταματήσει αυτό το μαρτύριο.
  4. Οι μπλόγκερ γενικότερα
    Είναι σφάλμα ότι δεν έχω γράψει για τους μπλόγκερ. Μια ματιά εδώ θα σε διαφωτίσει. Κατά τα λοιπά, ο Περίνεος είναι ένας Τύριον με κλιμακτήριο, ο Χωστήρας έχει αλλάξει περισσότερα στιλ γραφής απ'ό,τι χρώματα ο Μάικλ Τζάκσον, ο Σνέικ Πλίσκεν είναι ένας ανωμαλιάρης Πριστάς, το Κ.+ προφανώς σημαίνει "Κάνε τον σταυρό σου", η the writer πρέπει επειγόντως να συμβουλευτεί κάποιον διπλωματούχο ψυχίατρο ή ψωλίατρο, ό,τι απ'τα δύο προτιμάει, ο Απίτης είναι μάστορας του πνεύματος και του οινοπνεύματος, θα έλεγα κάτι και για τον Καμπόσο αλλά του έτυχε μπάρκος για το Νότο, δύσκολες βάρδιες, κακός ύπνος και μαλάρια, τον Τόμι Σταρκ προφανώς τον συνέλαβε η αστυνομία της ορθογραφίας και τον βασανίζουν όλη μέρα κι όλη νύχτα σε ένα ανήλιαγο μπουντρούμι, ε, αυτοί είναι βασικά. Κι όποιος ντεν του αρέσουν, να πάει να γκαμητεί.
  5. Πατουσομαλακίες
    Υπάρχει μια σημαντική κατηγορία ανθρώπων που ερεθίζονται με τις γυναικείες πατούσες. Δεν ξέρω, άβυζος η ψυχή του ανθρώπου, πάω στοίχημα ότι κάπου εκεί έξω κάποιος θα τη βρίσκει και θα καυλώνει πλένοντας πιάτα, καθώς θα τρίβει ηδονικά την πορσελάνη με το σαπουνόνερο, έτσι, βρώμικο κορίτσι, έτσι να κυλάει το σαπουνόνερο πάνω στο καυτό κορμί σου, κι αν δε γαμήσω σύντομα δε με βλέπω καλά. Γνωστό μέλος αυτής της κατηγορίας είναι ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο, που αν δε σ'αρέσουν οι γόβα-νούμερο-44 ποδάρες της γκαμήλας Ούμα Θέρμαν κι επιχειρήσεις να δεις ταινία του την πούτσισες. Εν πάση περιπτώσει, η ποδομαλακία είναι όταν το significant other του ποδολάγνου, ή η κοπέλα στο μπουρδέλο αν της σκάσεις ένα χαρτζιλικάκι παραπάνω, αναλαμβάνει...ε...να περιποιηθεί το πουλάκι του μερακλή ανδρός με τα περιποιημένα ποδαράκια της. Προσωπικώς... ε... εχμ... δε θα με χαλούσε κιόλας, προσοχή μόνο στους μύκητες.
  6. Το μουνί της μάνας κάποιου
    Γενικά είμαι ανώτερος άνθρωπος και δεν πέφτω στη λούμπα του να βρίζω χυδαία και ποταπά άλλους ανθρώπους που σίγουρα θα αποτελούν αξιοσέβαστα μέλη της κοινωνίας, πόσο δε μάλλον με το να πιάνω στο στόμα μου το πάνσεπτο πρόσωπο της μητέρας, που πάνω απ'τη μητέρα είναι μόνο η Παναγιά. Επειδή όμως μου το ζήτησε ο Περίνεος, θα κάνω γι'αυτή και μόνο τη φορά μια εξαίρεση και θα ευχηθώ σύφιλη, χλαμύδια, έιτζ, γονόρροια και μουνόψειρες στην τρύπα που ξέρναγε τον ανθρωπόμορφο εμετό ονόματι Παναγιώτη Χατζηστεφάνου. Γνωστός από τότε που προέβαινε σε δημιουργικές αντιπαραθέσεις με τη Δάφνη Μπόκοτα, ή αλλιώς βλάχα, βλαχάρα, αμόρφωτη, τελευταία, γριά, σαραντάρα, που δεν έχει πιάσει Νιου Γιορκ Τάιμς στα χέρια της, στον αέρα της πολιτιστικής εκπομπής Φέιμ Στόρι, πλέον "πρεσβεύει έναν ανώτερο πολιτισμό" με λογοτεχνικά απαυγάσματα όπως "βάλε τον πολιτισμό σου στον βρωμερό, αναλφάβητο κώλο σου".
  7. Τι θα έκανα αν είχα τρισεκατομμύρια
    Θα αγόραζα τον Παναθηναϊκό. Μουαχαχαχαχα.
    Αλλά ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Ως γνωστόν, αν κάποιος έχει τρισεκατομμύρια, τότε πάει να πει ότι είναι ένας στυγνός καπιταλιστής, που δεν έχει καθόλου ψυχή, τσαλαπατάει ανυπεράσπιστους ανθρώπους της εργατικής τάξης κάτω από την γερμανική αρβύλα του και στον ελεύθερό του χρόνο ξεκοιλιάζει μικρά χνουδωτά κουταβάκια και τρώει τα σωθικά τους ωμά. Επομένως, επειδή εγώ είμαι μια αγνή ψυχούλα που ζει με τις χριστιανικές αρχές της αγάπης, της αλληλεγγύης και της εγκράτειας, θα τα έδινα όλα σε φιλανθρωπίες και αγαθοεργίες, όπως "Το Χαμόγελο της Βιζιτούς", "Η Μπουγκάτι Βέιρον του Απόρου" και "Η Κοκαΐνη του Παιδιού".
  8. Μπαλέτο και χειρωνακτικές εργασίες
    Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος τι είχε στον μυαλό του ο Περίνεος με τον συγκεκριμένο συνδυασμό. Αυτό που σκέφτομαι εγώ πάντως είναι οι Ρωσίδες χορεύτριες, εκπαιδευμένες στον κλασικό χορό όπως κάποτε όλα τα μικρά κοριτσάκια στην τότε Σοβιετική Ένωση. Που είχαν σπουδάσει γιατροί ή μηχανολόγοι μηχανικοί στη Μόσχα. Αλλά η κατάρρευση του υπαρκτού τις άφησε με ένα κουρελόχαρτο στα χέρια τους. Και ξέπεσαν στον κόσμο της νύχτας και του "κεράσει πουτό;" για να αναθρέψουν τη μονάκριβη κορούλα τους, ώστε να μη χρειαστεί να περάσει τα ίδια. Και εν τέλει κάποια στιγμή, με ένα χαρτζιλικάκι παραπάνω, πίσω από ένα παραβάν, με φόβο κι αγωνία μην τις πιάσει στα πράσα ο νταβάς τους και τις κάνει γκλασνόστ στο ξύλο, θα εκτελέσουν την "χειρωνακτική εργασία" επί του καλοπληρωτή πελάτη. Μια πραγματικά δραματική ιστορία.
  9. Η πώληση της ΔΕΗ
    Επιτέλους. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Και λίγο είναι. ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. Να ιδιωτικοποιηθεί το σύμπαν. Να ιδιωτικοποιηθεί μέχρι κι ο αέρας που αναπνέουμε. Και βεβαίως να μην ξαναδώ τον μπούστη τον Φωτόπουλο να παριστάνει ότι είναι κάποιος. Από την άλλη, ας μην ξεχάσουμε το κωμικό ρεσιτάλ του βολευτή της Νέας Υποκρισίας, Μιχάλη Ταμήλου, που χάρισε στην ανθρωπότητα την ατάκα "γιγαμπάιτ ενέργειας", η οποία και κάνει τον Λέσλι Νίλσεν να στριφογυρίζει στον τάφο του, για να καταλήξει τελικά στο συμπέρασμα ότι η ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι κοινωνικό αγαθό, γιατί μπορούμε να φωτιζόμαστε με γκαζόλαμπες. Βέβαια το ότι δεν έχει εφευρεθεί ακόμα η γκαζοτηλεόραση, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τον Ταμήλο χωρίς ηλεκτρική ενέργεια, είναι ψιλά γράμματα.
  10. Το Game Of Thrones
    Έστιν ουν Game of Thrones μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας, μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω, χωρίς εκάστω των ειδών εν τοις μορίοις, διά βυζίων και φόνων περαίνουσα την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν. Στα Ελληνικά, τώρα, το Game of Thrones είναι ένα σίριαλ που είμαι το τελευταίο άτομο στον κόσμο που δεν έχει δει ακόμα, στο οποίο τα στοιχεία που κυριαρχούν είναι ίντριγκες για την εξουσία, πισώπλατα μαχαιρώματα σε χέστρες, γάμοι που καταλήγουν invariably (που λέμε κι εμείς οι Εγγλέζοι) σε κηδείες, βυζιά επί της οθόνης, αιμομιξίες και Χόντορ. Από τότε δε που πέθανε το γαλαζοαίματο μπασταρδάκι ονόματι Τζόφρι, αυξάνοντας την παγκόσμια στάθμη αγαλλίασης και ευτυχίας, δεσπόζων χαρακτήρας της σειράς είναι αυτός με τον οποίον, σίγουρα, νιώθει τη μεγαλύτερη ταύτιση ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού του ΚΠΣΑ, Περίνεος:
Αυτά, και να προσέχετε μη σας παίξει ποδομαλακία καμιά Ρωσίδα χορεύτρια και κολλήσετε μύκητες.

16 σχόλια:

  1. Εμμμμ,όταν σου έλεγα εγώ να κάνει αφιέρωμα στη Θρυλάρα μου,σε χαλούσε,καλά να πάθεις τώρα :p
    Το ότι δε μου λύνεις όμως τις απορίες μου,να σκάσω είμαι,να το ξέρεις...εγώ πότε θα μάθω δηλαδής,αυτά που θέλω και ρώτησα εεεεε?πφφφφ,όλο λόγια είσαι τελικά... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις, εγώ είμαι ντροπαλούλης κι ευαισθητούλης και δεν ανοίγομαι έτσι εύκολα. Έλα απ'το σπίτι μου να σου πω. Έχω ήδη κουβαλήσει το πιάνο.
      Υ.Γ. Η Θρυλάρα σου θα παραμείνει ασχολίαστη.

      Διαγραφή
    2. Και ντροπαλούλης και ευαισθητούλης?Ε τότε,άδικα το κουβάλησες το πιάνο,μουάχαχαχα :p
      Υ.Γ. Σκασίλα μου :p

      Διαγραφή
    3. Μα γι'αυτό το κουβάλησα το πιάνο, για να ξεπεράσω τις ντροπές και τις ευαισθησίες μου. Τι, όχι;

      Διαγραφή
    4. Χμ...θα δω.Αν μου λύσεις τις απορίες μου,τότε ίσως κάνω μία εξαίρεση για σένα :p

      Διαγραφή
  2. Με επέλεξες ως νικητή και το δέχομαι. Το ήξερα ότι θα νικήσω προτού καν γεννηθώ. Απλά δεν ξέρω αν με κράζεις περισσότερο απ΄οτι με γιγαντώνεις. Αλλά δεν βαριέσαι....Μόνο και μόνο που έβαλες τον Άρχοντα Τύριον σε φωτό απλά με συγκίνησες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κράζω και σε γιγαντώνω εξίσου και ταυτόχρονα.

      Διαγραφή
  3. Εγώ δε χρειάζομαι ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος χρειάζεται εμένα. Ο ψυχίατρος-ψωλίατρος βασικά χρειάζεται εμένα. Να τα συνδυάζει και τα δυο.Δε θα δεχθώ μισές δουλειές.
    Υ.Γ. Περιμένω πώς και πώς να γράψει για το σατανισμό και τις γάτες, όπως και για τον κρύο γαλλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλουμε κι άλλη ευκαιρία εμείς τα poor girls!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα, μην κλαις, σ'αγκαπάω. Την επόμενη φορά ίσως.

      Διαγραφή
  5. Εδώ υπάρχουν κοπρολάγνοι, οι πατουσάκηδες σε πείραξαν;
    Τι θα έκανα αν είχα τρισεκατομμύρια. Θα τα ξόδευα μέχρι να γίνουν εκατομμύρια, μετά θα πέθανα δε θα προλάβαινα να ξοδέψω άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ υπάρχεις εσύ ο Προστολάγνος, οι πατουσάκηδες με πείραξαν;

      Διαγραφή
  6. το γκέιμ οφ θρόουνς είναι h πρέζα που σου βάλανε με το ζόρι στις φλέβες. Αν δεν έχεις καθαρό μυαλό να τρυπιέσαι υπεύθυνα μπορεί να καταλhξεις να δέρνεις παιδάκια με χαρτί κουζίνας και να τους κλέβεις τις εμετιασμένες τους σαλιάρες για να τραφείς....κοινώς: Πρέπει να αξιολογείς σωστά τους χαρακτhρες και να μhν κάνεις σαν πουτανίτσα όταν ο αγαπhμένος σου μαλάκας σκοτώνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δε μου έβαλε ακόμα κανείς την πρέζα του Game of Thrones στις φλέβες με το ζόρι.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.