Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Άλλες δέκα φάτσες για μπουνίδια

Λοιπόν, είναι επίσημο. Είμαι ο Τζορτζ Λούκας του μπλόγκιννννγκ, απλά με 94% λιγότερο Τζαρ Τζαρ. Θα σας χορτάσω τόσα σίκουελ, πρίκουελ και της-θειας-μου-το-μνί-κουελ που θα παρακαλάτε για έλεος. Ας δούμε λοιπόν άλλες δέκα φάτσες για μπουνίδια:
  • Ούντο Ντιρκσνάιντερ

    Επάγγελμα: 
    Γιαγμανός χεβιμεταλάς
    Κοιτάχτε εδώ έναν καλικάντζαρο. Ο τύπος είναι ένα κι ένα Μίλκο, η φάτσα του έχει το συμπυκνωμένο μίσος και την απύθμενη κακία από δεκαπέντε Ζωές Κωνσταντοπούλου, η φωνή του είναι βραχνή σαν να καπνίζει κάρβουνα και να τρώει κιμωλίες κι επιπλέον γεννήθηκε στη χώρα που έβγαλε τον Χίτλερ, τη Στάζι, τη Μέρκελ και τον Ότο Ρεχάγκελ. Ο θρύλος λέει ότι αν πεις τον Κλιγκονιανό γλωσσοδέτη που έχει για όνομα τρεις φορές μπροστά στον καθρέφτη θα εμφανιστεί μπροστά σου, γρήγορος σαν καρχαρίας, και θα σου κοπανήσει τις μπάλες στον τοίχο. Ο Ούντο Ντιρκσνάιντερ είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε όταν ο Σατανάς γκάστρωσε τη Γεωργία Βασιλειάδου και στον όγδοο μήνα πήγε να της κάνει έκτρωση με το δεξί του κέρατο. Και γι'αυτό ο Ούντο αντιπροσωπεύει τη μεταλλική καρδιά. Ούντο, σε ρισπεκτάρουμε. Αλλά μείνε μακριά μας τα βράδια. 
  • Τσάρλι Σιν

    Επάγγελμα:
    Κοκάκιας
    Κάποιοι κακεντρεχείς λένε ότι αν ο Τσάρλι Σιν λεγόταν Τσάρλι Σκορδομπούτσογλου δε θα έπαιζε ούτε σε παράσταση δημοτικού σχολείου για την 25η Μαρτίου. Ο Κάρολας καθιερώθηκε στη δεκαετία του 80 και 90 ως παρακμιακός αλητάμπουρας που τραβάει τις γκόμεναι που πάσχουν απ'το σύνδρομο του κωλόπαιδου, και συχνά πυκνά σε φανταρο-ρόλους να πυροβολάει και να σκοτώνει χωρίς να πλερώνει. Στις μέρες μας έγινε γνωστός ως ο τύπος που πληρωνόταν ένα εκατομμύριο για να παριστάνει τον εαυτό του στους Δυόμιση Άντρηδοι, μέχρι που οι παραγωγοί συνειδητοποίησαν ότι δε φτάνει για όλους η κόκα και τον ξαπέστειλαν για να βάλουν στη θέση του τον Βράστον Κούτσερ. Τα αποτελέσματα ήταν γνωστά: το σιριαλάκι έγινε πιο πάτος κι απ'το Ρετιρέ, κι ο Τσάρλι ξανά προς την κόκα τραβά.
  • Κάρα Ντελεβίν

    Επάγγελμα:
    Περαδωθετζού της πασαρέλας
    Οκ, το ξέρω ότι στο χώρο του μόντελινγκ δεν έχει τόσο σημασία η ομορφιά της γυναίκας όσο το να μην ξεπερνάει τα 25 κιλά και να μπορεί να περπατήσει πάνω κάτω φορώντας το φόρεμα με τα πούπουλα άγριας καρακάξας του Νεπάλ ενώ έχει φάει μόνο μια ρώγα σταφύλι εδώ και τρεις μέρες. Αλλά...τι στον πούτσο παίζει με τα φρύδια σου, κοπέλα μου; Έκανες οντισιόν για τη Μαρία την Άσχημη και δε σε πήρανε; Ανήκεις σε καμία αίρεση που πιστεύει ότι η ψυχή του ανθρώπου κατοικοεδρεύει στα φρύδια του; Είσαι φανατική οπαδός της Νέας Δημοκρατίας και αποφάσισες με αυτόν τον τρόπο να αποδώσεις φόρο τιμής στον Εθνάρχη; Στα ζωγράφισε το γαμημένο Τζίγκλυμπαφ; Το μόνο καλό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δε θα χρειάζεται να αγοράσει μπατανόβουρτσες όταν θελήσει να βάψει το σπίτι της.
  • Κουέντιν Ταραντίνο

    Επάγγελμα: 
    Ποδολάγνος σκηνοθέτης
    Έχοντας ήδη γράψει για τις εμμονές του μικρού Κουέντιν με τη βία, το αίμα, τη λέξη "muthafucka", την αφήγηση σε κουλουβάχατη χρονολογική σειρά, τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν μισό αιώνα πριν βγει η ταινία και τις ποδάρες της Ούμα Θέρμαν, έχω να πω ότι ο Ταραντίνος είναι πολύ έξυπνη πουτάνα. Κι αυτό φαίνεται στον τρόπο που επιλέγει να μας δείξει τη σκατόφατσά του. Είναι σαν να σου λέει "δεν έχω αρκετό ταλέντο για να πάρω τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κι άμα το κάνω θα με πάρουνε με τις ντομάτες, οπότε θα δώσω στον εαυτούλη μου ένα τριτοτέταρτο ρολάκι που θα μπορούσε να λείπει κι εντελώς τελείως απ'την ταινία και θα με απολαύσει κι η μανούλα μου που το'χε καημό να με δει στην τελεόραση". Σατανάς λέμε ο πούστης.
  • Κρίστεν Στιούαρτ

    Επάγγελμα:
    Ερωμένη του βουρδούλακα
    Χέσε όλα τα άλλα που πάνε στραβά με το έκτρωμα που λέγεται Twilight. Πες ότι δεν είναι μια κακογραμμένη μαλακία που πουλάει φτηνή φαντασίωση σε χαζά κοριτσάκια. Πες ότι δεν είναι καν άσχημη ταινία. Είναι δυνατόν να μας περιμένουν να πιστέψουμε ότι ο Έντουαρντ Κάβλεν, ο γυαλιστερός βουρδούλακας, που είναι απέθαντος και γιος εκατομμυριούχου και θα μπορούσε να ρουφάει το αίμα οποιανής ήθελε, εκστασιάστηκε τόσο πολύ κι έγινε stalker για τα κάλλη... αυτηνής; Κατ'αρχάς η φάτσα της είναι πιο τετράγωνη κι απ'τον Μπομπ Σφουγγαράκη. Κατά δεύτερον το βλέμμα είναι μονίμως λες και την ξυπνήσανε στις πέντε η ώρα το πρωί μόνο και μόνο για να της πούνε ότι μπορεί να κοιμηθεί μέχρι τις δέκα. Και τρίτον και μακρύτερον, η τοστιέρα μου σκαμπάζει περισσότερη υποκριτική από τούτη τη σανίδα. Go figure.
  • Ζεράρ Ντεπαρντιέ

    Επάγγελμα:
    Γάλλος μυτόγκας
    Ο Ντεπαρντιέ είναι γνωστός για το ρόλο του ολίγον εύσωμου Οβελίξ στις ταινίες του Αστερίξ, καθώς και για τη συμμετοχή του σε διάφορες άλλες ασπρόμαυρες κουλτουριάρικες γαλλικές ταινίες που οι πρωταγωνιστές συζητούν τις κοινωνικές προεκτάσεις της αιμομιξίας καπνίζοντας Γκαυλόισες και τρώγοντας τυριά που βρωμάνε ποδαρίλα. Πιο πρόσφατα έκανε ντόρο όταν αποφάσισε να πάρει τη Ρωσική υπηκοότητα γιατί στη Γαλλία επιβάλανε υπερβολικούς φόρους στα εισοδήματα πάνω απ'το εκατομμύριο. Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν έμελλε να γλιτώσει από τους φόρους, καθώς του επεβλήθη έκτακτη εισφορά και ΕΝΦΙΑ για τη μύτη του, οπότε για να αντεπεξέλθει οικονομικά τη νοίκιασε για διαφημιστικό χώρο (πηγή: Wikipedia). Και μετά σου λέει ο άλλος "γαλλική μυτούλα".
  • Ρένια Λουιζίδου

    Επάγγελμα:
    Αστροπελέκι
    Οκ, η Ρένια ήταν αρκούντως προβλεπέ σαν γκομενίτσα του Βλάση στους Απαράδεκτοι, αλλά αυτό δε λέει και πολλά για μια σειρά που μετέτρεψε σε σεξουαλικό υπονοούμενο την Παπαρήγα. Στη συνέχεια όλοι οι ρόλοι της ήταν φουλ ξινίλα και ένδειξη για το ποια σειρά δε χρειάζεται να δεις: γκόμενα του Κάκαλου στην αποτυχημένη δεύτερη σεζόν του Της Ελλάδος τα Παιδιά που κόπηκε στα δέκα επεισόδια, γυναίκα του Ακάλυπτου στο "Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή" (μπρρρ...), η "Not-Ελένη-Βλαχάκη" σε μια τραγική αντιγραφή του Κωνσταντίνου Και Ελένης που μόνο εγώ θυμάμαι, και φυσικά η Πρωτευουσιάνα, που ήταν η πρώτη φορά παγκοσμίως που ο Χάρης Ρώμας δεν ήταν ο πιο αντιπαθής άνθρωπος στο ίδιο του το σίριαλ. Τώρα παίζει τη λαϊκιά συμπεθέρα σε ένα σίριαλ που το βλέπει ο κόσμος μόνο γιατί περιμένει να αρχίσει η Μουρμούρα.
  • Κόρτνεϊ Λαβ

    Επάγγελμα:
    Χήρα πρεζάκια
    Μπορεί κανείς να πει ότι η Κόρτνεϊ Λαβ είναι η Γιόκο Όνο της δεκαετίας του '90. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Κομπέης εξισώνεται με οτιδήποτε παραπάνω από ξεραμένο σκατό στην κωλότριχα του Λένον, αλλά ότι τόσο η Κόρτνεϊ όσο κι η Γιόκο δε σε αφήνουν να αποφασίσεις αν είναι περισσότερο ατάλαντες ή κακάσχημες. Όπως βλέπετε...ρε μαλάκες, με δουλεύετε. Τόση ώρα αντί για την Κόρτνεϊ έχω βάλει τη Νατάσα από το "Εμείς κι Εμείς" κι εσείς δε λέτε τίποτ...α, η Κόρτνεϊ είναι. Νέβερμαϊντ, που έλεγε κι ο μακαρίτης. Με μια καριέρα που απαρτίζεται κυρίως απ'το να παριστάνει την τραγουδίστρια σε μπάντα ονόματι Hole, που είναι ταιριαστό γιατί η μουσική τους ανοίγει τρύπες στον εγκέφαλό σου μόλις την ακούσεις, να φουσκώνει την πρεζόφατσά της με κολλαγόνο και να μπαινοβγαίνει στην απεξάρτηση, αποδεικνύει ότι ο Κομπέης σημάδεψε λάθος κεφάλι με την καραμπίνα.
  • Μπελαντόνα

    Επάγγελμα: Πουτσορουφήχτρα
    Οκ, απ'τη μία λες δε θα έπρεπε να παίζει ρόλο η φάτσα της πορνοστάρ γιατί στη μισή ταινία τη βλέπουμε...εχμ...από τη μέση και κάτω, και στην άλλη μισή τη βλέπουμε να σκουπίζει απ'τα μούτρα της τους μικρούς μελλοντικούς δικηγόρους ή γιατρούς που δεν πήραν ποτέ την ευκαιρία που τους άξιζε. Αλλά στ'αλήθεια τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο ίντερνετ τίγκα στην τσόντα και επιλέγουμε συνειδητά να την παίζουμε με αυτή τη σάπια; Μπορώ να βρω πιο ωραίες γκόμενες ακόμα και στη μηχανολογία. Άβυζη είναι, ψιλοάκωλη είναι, ωραία μούτρα δεν έχει, σε μια φάση γυρνούσε και με ξυρισμένο κεφάλι σαν τη Σινέντ Ο'Κόνορ...και το κενό στα δόντια σαν να γάμησε ο Πέτρος Φιλιππίδης την κόρη του Μικ Τζάγκερ. Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα ρε. Tori Black και ω Παοκάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό λέμετε.
  • Ντι Σνάιντερ:

    Επάγγελμα:
    Τραβεστί χεβιμεταλάς
    Και κλείνουμε όπως ακριβώς αρχίσαμε: με μικρούς θεούληδες του Μέταλ (ο μεγάλος θεός του Μέταλ είναι φυσικά ένας και λέγεται Χάλφορντας). Πολλοί έχουν παρεξηγήσει τους Τουίστε Σίστε και δεν τους συμπεριλαμβάνουν στα ηθικά στοιχεία του Μέταλ, κυρίως γιατί στις ένδοξες μέρες της δεκαετίας του ογδόντα ο Ντι Σνάιντερ βαφότανε και ντυνότανε για να πάει να κάνει πεζοδρόμιο και να χρεώνει δέκα δραχμές την πίπα στους ναύτηδοι του Έκτου Στόλου-Γαύροι-πουστράκια-Αμερικανάκια. Μετά ξεβάφτηκε και αποκαλύφθηκε ότι ήταν ακόμα χειρότερος κάτω από τις τρεις στρώσεις σοβά. Αλλά δεν τον θέλουμε ούτε για να μας γαμήσει ούτε για να διαφημίσει σώβρακα Κάλβιν Κλάιν Μάιν. Τον θέλουμε γιατί we wanna rock και we're not gonna take it anymore από τα beauty standards της φαλλοκρατικής κενωνίας...σόρι, παρασύρθηκα.
Φιλικές συμμετοχές: Λιάνα Κανέλλη και Ριάνα.
.
.
.
...YES I JUST FUCKIN' DID!
Είμαι και ο κρότος.
Αυτά, και να προσέχετε μην πρωταγωνιστήσετε σε ταινία του Ταραντίνο με τον Τσάρλι Σιν και τη Νατάσα απ'το "Εμείς κι Εμείς" και το σάουντρακ παίζει απ'τους Αξέπτ.

19 σχόλια:

  1. Αυτό που έγραψες με την Κόρτνι και την καραμπίνα ήταν κακό. Κι οι χρήστες άνθρωποι είναι και δεν τους αξίζει θάνατος.Επίσης, ενίσταμαι, οι Hole έχουν δυο εξαίρετα άλμπουμς, το Live Through This και το Celebrity Skin. Δε σε κόβω βέβαια ν' ασχοληθείς μαζί τους γιατί η κακή καπιταλιστική κενωνία κι η πατριαρχία σε έχουν κάνει προκατειλημμένο απέναντι στη ροκ σκοταδίλα των 90s. Τσκ, τσκ, επηρεάζεσαι εύκολα, θα σε παρασύρουν στα ναρκωτικά!
    Αλλά νταξ, να συμφωνήσω στο ότι δε χωνεύω τη Λουιζίδου. Κι είναι πολύ υστερική στο παίξιμό της. Αυτή κι η Ανδρίτσου, που παιζε στην Πολυκατοικία και στο Κόκκινο Δωμάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα εγώ ότι αξίζουν θάνατο οι χρήστες; Ό,τι θες διαβάζεις. Είπα ότι η Courtney Love είναι ηλίθια. Κι επίσης οι Garbage είναι καλύτεροι. Όσο για την τύπισσα απ'την Πολυκατοικία, έπρεπε να τη βάλω στο νούμερο 11, αλλά όσο κρατάει το στόμα της κλειστό δεν είναι τόσο για μπουνιές.

      Διαγραφή
    2. Αγαπώ και τους Garbage. Θα καώ στην Κόλαση, ε;
      Δεν είπα κάτι τέτοιο, χρυσό μου. Η Κόρτνι είναι ηλίθια, αλλά το χωρίο αυτό ήταν πολύ πικρόχολο και θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει σε "Κόρτνι=χρήστης + μανιακή με τις πλαστικές=της αξίζει θάνατος". Που σε κανέναν δεν αξίζει θάνατος.

      Διαγραφή
    3. Ο κανείς που θα το μεταφράσει έτσι όπως λες, πάει να πει ότι τον τρώει ο κώλος του να το μεταφράσει έτσι. Εγώ κοιτάω τι γράφω εγώ κι όχι τι καταλαβαίνουν οι άλλοι. Κι έπειτα αν μιλούσα σοβαρά για όλους όσους έχω καταδικάσει εις θάνατον από δω μέσα, θα είχε πέσει φωτιά να με κάψει.

      Διαγραφή
    4. Εγώ σου λέω τι θα καταλάβει όχι αυτός που θέλει να τσακωθεί. Ένας που θέλει να τσακωθεί θα πάρει όλο το κείμενο, θα το στολίσει με κατηγορίες επί κατηγοριών και θα ξεχάσει τον κραξιματικό χαρακτήρα του μπλογκ. Αυτή είναι η διαφορά.
      Εγώ βρήκα αυτήν την παράγραφο πικρόχολη, έχω αυτήν την άποψη, αν πιστεύεις ότι η ανάγνωσή μου είναι λάθος, δεν είναι ανάγκη να μου εξάπτεσαι.

      Διαγραφή
    5. Δεν εξάπτομαι. Τι έφτιαξες να φάμε;

      Διαγραφή
    6. Θα παραγγείλουμε. Κάνω την επανάστασή μου.

      Διαγραφή
    7. Ναι τζατζίκι, όχι ντομάτα.

      Διαγραφή
  2. Ο Τσάρλι Σιν εξιλεώνεται για όλα που έχει κάνει και θα κάνει μόνο και μόνο για τα Χοτ Σοτς.

    Η Λουιζίδου και η Μπελαντόνα είναι μουνάρες!

    Προφανώς και η Στιούαρτ θα έπρεπε να είναι άσχημη αλλιώς δε θα έπαιζε στο Τουαιλάιτ ώστε να ταυτιστεί το κάθε βλάμμένο μαζί της. Οπως με τη Μαρία την Ασχημη που όταν έγινε όμορφη ήταν ακόμα άσχημη.

    Περαδωθετζού της πασαρέλας χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα στους Δυόμιση (κι εγώ περιμένω) Άντρες μ'άρεζε. Αλλά είναι σκατόφατσα.
    Η Ρένια ήτανε μουνάρα πριν γεννηθώ εγώ. Τώρα είναι κυρα-συμπεθέρα. Όσο για τη Μπελαντόνα, τι να σε πω. Μάλλον έχεις βίτσιο να τις γαμάς ανάμεσα στα δόντια. Για την κρυόκωλη έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε όλα θα συμφωνήσω εκτός του Καρόλου του Σιν και εξηγούμαι: τον πληρώνουν για να παριστάνει τον εαυτό του, κάτι σαν ριάλιτυ αλλά τηρουμένων των προσχημάτων, το σόου θα μπορούσε να ονομάζεται "Charly Sean, boose, hoes and some random dudes"......μμμμμμμ.....τι μου θυμίζει άραγε αυτό......μμμμμμμμμ.......ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ........μήπως όλο το σταρ-σύστεμ των έητιζ;;;; ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ......ΜΗΠΩΣ;;;;;; Ναι, τότε που όλοι ήξεραν το μορφονιό-τραγουδιάρη της μπάντας που κάθε βράδυ άλλαζε μουνάκια και ντράγκια σαν τις καπότες του (αν χρησιμοποιούσε).
    Ο τύπος λοιπόν εξακολουθεί να κάνει ζωή 80's 25 χρόνια μετά, how cool is that?!?!!?!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αντιλέγω. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν με λέγανε ξέρω γω Blackie Lawless Jr. αντί για Παπαρόπουλο. Αλλά είναι στραβομούρης ο πούστης, πώς να το κάνουμε;

      Διαγραφή
    2. και να λες πάλι καλά, γιατί ο πατέρας του ήταν διασταύρωση τυρανόσαυρου με γλαγγραινα,δεν είναι τυχαίο ότι ήταν από τους μεγάλους "κακούς" της εποχής των σπαγγέτι-γουέστερν. Ο Κάρολος βγήκε πιο γλυκοτσούτσουνος λόγω μάνας

      Διαγραφή
    3. Τυραννόσαυρου με γάγγραινα λέει.

      Διαγραφή
  5. Ρε πας καλα ο Ταραντινο ειναι θεος οχι για το σκηνοθετικο του ταλεντο αλλα γιατι καταφερνει να λατρεψεις τις δικες του εμμονες. Ολες του οι ταινιες και οι μουσικες εχουν να κανουν με πραγματα που αρεσουν σε εκεινον.

    Η Λουιζιδου σαν αστροπελεκι καλη ηταν βεβαια απο πισω υπηρχε η θεα Δημητρα Παπαδοπουλου που ηταν παντα μπροστα απο την εποχη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε παιδί μου, αλλά από φάτσα είναι σαν κινέζικη αποβολή ο Ταραντίνο.

      Διαγραφή
  6. Η άμπαλη τινειτζερ σαγώνιας νεκρόφιλη που έχει στο ρεπερτόριό της μόνο την έκφραση "βγήκα πριν λίγο απο τη λοβοτομή" μπορεί να είναι μαζί με τον Τσάρλι μόνο σε λίστα που τιτλοφορείται "Τις έχει δείρει ο Τσάρλι" :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε φίλε τι έχουμε πάθει. Που μας πουλάνε για καλλονή τη διασταύρωση Γκμοχ με Κάρι Μπράντσο.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.