Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τρίτος μεγάλος διαγωνισμός του ΚΠΣΑ

Δε μ'αρέσει να σας αφήνω παραπονεμένους.
Ξέρω, χεστήκατε. Αλλά θα σας δώσω για άλλη μια φορά την ευκαιρία να με αντιμετωπίσετε σαν τον προσωπικό σας γελωτοποιό, να μου ζητήσετε να γράψω για τη Ντότα πόσο μαλακία είναι, μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για θαυμάσια καρυδόπιτα ή πόσο μη πρωτότυποι είναι αυτοί που ποστάρουν κάθε χρόνο τέτοιον καιρό αυτό το άσμα.

Το που το πόσταρα εγώ δεν έχει σχέση και δε μετράει γιατί εγώ το ποστάρω για να κράξω αυτούς που το ποστάρουν για να μας θυμίσουν ότι ήρθε ο Νοέμβρης και βρέχει και δε μετράει και φτου και το πατάω και καθρεφτάκια παντού.
Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει την καταξίωση του ονόματός του μέσα από το παγκοσμίως επιτυχημένο μπλογκ που λέγεται Και Πού' Σαι Ακόμα, καθώς κι ένα από τα παρακάτω εξαιρετικά δώρα κατόπιν επιλογής του:
  1. Μια χρυσόδετη έκδοση των αποφθεγμάτων του Νίκου Φίλη, υπουργού Παιδείας, Γενοκτονίας και Μοσχαριών, καθ'όλη τη διάρκεια της πρώτης και δεύτερης φοράς αριστεράς.
  2. Μια συλλογή εννιά άλυτων ασκήσεων του μαθήματος των Ταλαντώσεων, μια ευγενική χορηγία του καθηγητού Νατσιάβα του τμήματος Μηχ-Μηχ του Αριστοτελείου με σήμα τον Άγιο Δημήτριο.
  3. Ένα χρησιμοποιημένο εισιτήριο του μετρό της Θεσσαλονίκης.
  4. Μία κιθάρα που πήρα με τρεις σπασμένες χορδές για δύο ευρώ απ'το eBay, έβαψα κόκκινη με μαύρες κι άσπρες πιτσιλιές και παριστάνω ότι είναι η αυθεντική που έπαιξε λάιβ ο Έντι Βαν Χέιλεν στη Μηχανιώνα το '81.
  5. Μασάζ κάθε είδους με αρωματικά έλαια και της Παναγιάς τα ράμματα από τη Φρόσω, σπιτονοικοκυρά του Γιώργου Κωνσταντίνου στους Δε Κόπανοι, ειδικό για τη θεραπεία ασθενειών όπως η φυματίωση και το AIDS.
  6. Η επόμενη δόση του ΕΝΦΙΑ σε καπάκια από γυάλινα μπουκάλια κοκακόλας.
  7. Ένα DVD boxset με όλα τα επεισόδια της Λάμψης σε director's cut, με Βουλγάρικη μεταγλώττιση και με σχολιασμό από τον Ευλογητό.
  8. Μια σημαία του ΠΑΟΚ διαστάσεων 3 επί 1,5 μέτρο, κεντημένη εξ'ολοκλήρου στο χέρι από σωματείο ανθρώπων με νοητικές δυσκολίες στην Άνω Τούμπα.
Αυτά, και να προσέχετε τι θα προτείνετε.
Update: Ο διαγωνισμός κηρύσσεται λήξας. Ό,τι μαλακία προλάβατε να γράψετε, προλάβατε. Ο νικητής και η πρότασή του θα αναρτηθούν κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

12 σχόλια:

  1. Κοιτα να δεις που θα σου ζητησω να κανεις κατι που σιχαινομουν, αλλα αφου το προτεινω εγω θα ειναι γαματο: μολογκοπαιχνιδο με 5 ερωτησεις και πεντε προτεινομενα μπλογκ να παρουν μερος.
    Οι 5 ερωτησεις:

    1) Αν ησουν διασημη σταρ του χολλυγουντ ποιον διασημο θα ηθελες για γκομενο....εκτος του εαυτου σου
    2) Ποιο αχρηστο προιον τηλεμαρκετινγκ λιγουρευεσαι και λιμπιζεσαι αλλα δεν το λες
    3) Αν επειθαν τους Πριστ να τραγουδησουν σε σκυλαδικο και πηγαινες, περιεγραψε τη σκηνη οπου θα επαιζαν Painkiller αλλα παραλληλα σε μπαλαμουτιαζαν 4 ωραια σκυλογκομενακια
    4) Σου δινουν το Δαχτυλιδι του Σαουρον, για ποια γκομενα θα γονατιζες να της το φορεσεις και να της κανεις προταση γαμου.
    5) Εχεις απειρα φραγκα και μια μερα ζωη, πως θα την περνουσες με σχετικες λεπτομερειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ...δεν κακό. Διάλεξε ένα από τα βαρύτιμα δώρα κι αν νικήσεις θα στο στείλω με μια κουτσή χελώνα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/15 23:55

    Λοιπόν εγώ λέω να γράψεις για ότι σου κατέβει στο κεφάλι, αλλά να συμπεριλάβεις κράξιμο στους Ζέους και τους "μπροτη φουρά αριζτερα" (ετσι γιατι τα λες ωραία να ουμ') και να κράξεις και την αποτυχημένη δήθεν καμπάνια του ΑΧΕ στο FB, που ειχε ως αποτέλεσμα να φανε γαμωσταυριδια από φρικια, μηχανόβιους και λοιπές συγκοινωνούντες δυνάμεις.

    Snake.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυνατή υποψηφιότητα απ'τον Φίδη. Απ'την άλλη τους Ζαίους τους κράζω κάθε εβδομάδα, καταντάει ρουτίνα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/15 00:32

      Ρουτινα, αλλα πετυχημενη ρουτίνα. Σαν τον Κριστοφ Βαζέχα να πουμε ένα πράγμα. Δεν ρώταγες ποιος έβαλε το γκολ (εξου και η ρουτίνα) αλλά πάντα πρόσφερε ευχαρίστηση ρε παιδί μου. Πετυχημένη πως το λένε...

      Επίσης δεν θέλω δωρο. Δεν ψηνομαι.

      Αν και το 4 παραλιγο...να με ψησει. (Snake)

      Διαγραφή
    3. Να πω ότι δεν το έχεις ένα πόιντ; Το έχεις και το παραέχεις.

      Διαγραφή
  3. Εγώ λέω να βγείς εκτός της κόμφορτ ζόουν σου και να γράψεις μια ενδελεχή πολιτικοκοινωνικοιστορική ανάλυση για τα τεκταινόμενα στο πανεπιστήμιο, από τη σκοπιά ενός δευτεροετούς μέλους των ΕΑΑΚ το οποίο φαίνεται από τώρα ότι έχει λαμπρό μέλλον στην παγκόσμια πολιτική κονίστρα μια και είναι γιος μεγαλογιατρού από το Πανόραμα/ παλιού κομματικού στελέχους του Πασοκ/ νυν κομμαιτκού στελέχους ΔΕΦΟΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε γιατι οταν το εκανε και με μορφη ημερολογιου μαλιστα του εγραψα ενα κοντρα αρθρο που βρεθηκε να κανει μπαντζι χωρις σκηνη απο τον πυργο της ΔΕΘ

      Διαγραφή
    2. Ενδιαφέρουσα πρόκληση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ όντως να μπω στη σκοπιά ενός όντος με αρνητικό IQ.

      Διαγραφή
    3. E μαν, το να είσαι βόδι και να παριστάνεις τον έξυπνο σε άλλα βόδια είναι εύκολο. Τo dumb down είναι δύσκολο. :p

      Διαγραφή
  4. Γράψε για τη Ντόρα την εξερευνήτρια, πόσο μαλακία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ...καλή περίφτωση κι αυτή. Αν και από εσένα προσωπικά περίμενα να μου πεις να γράψω για καμιά σάπια μπύρα τύπου Σβαϊνστάιγκερ από το Lidl.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.