Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ashes to Ashes

Ο Λέμι πέθανε, ο Μπάουι πέθανε, ο Άλαν Ρίκμαν πέθανε, τελικά το 2016 μόνο σε μένα και τον Κυριάκο μπήκε καλά.

-Και για ποιο λόγο σου μπήκε καλά εσένα το 2016;
Γι'αυτόν που φαντάζεστε.
(Γράψτε το λόγο που φαντάζεστε στα σχόλια και ο πρώτος που θα το βρει κερδίζει τον αυθεντικό ντολμαδοπαρασκευαστή).
Εν πάση περιπτώσει, στάχτη στη στάχτη μας λέει ο σημερινός μας τίτλος, τέφρα στην τέφρα, κι ένα από τα θέματα των ημερών που απασχολούν το πανελλήνιο είναι και η αποτέφρωση των νεκρών.
Φυσικά, ένας από τους φορείς που δεν έμελλε ποτέ να συμφωνήσει με την αποτέφρωση των νεκρών είναι η Εκκλησία Α.Ε., που μάλλον θα έπρεπε να είναι Ε.Π.Ε. γιατί μόνο σε άτομα περιορισμένης ευθύνης απευθύνεται πλέον, γιατί...ε...Αγία Γραφή!
Ναι, μιλάμε για το ίδιο δισχιλιετές βιβλίο που περιγράφει τις περιπέτειες ενός χίπη που γεννήθηκε από μια παρθένα κι έναν κρίνο και για κάποιον λόγο θα πρέπει να εξακολουθούμε να βασίζουμε τη ζωή μας σε αυτό σε μια εποχή που έχουμε εφεύρει μηχανήματα που χωράνε σε μια παλάμη, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με αυτά κι έχουμε την πολυτέλεια να τα χρησιμοποιούμε για να παίζουμε Candy Crush στο χέσιμο.
Έχοντας πάθει τη νίλα της ζωής τους μετά την ψήφιση του συμφώνου (και παρ'όλη την προπαγάνδα για το ότι οι γκέι είναι εκτροπή απ'τη φύση, θα κάνουν τα παιδιά μας γκέι, θα πουστοποιήσουν όλη την κοινωνία και θα ανοίξει η έβδομη σφραγίδα της Αποκαλύψεως, ακριβώς όπως το προέβλεψε ο Παΐσιος μετά το Γκρασχόπερς-Γιουνγκ Μπόις), οι παπάδες δε θα μπορούσαν να αφήσουν άλλο ένα προπύργιο της μάσας...εχμ...της Ορθοδοξίας να πέσει θύμα των επιταγών του δήθεν προοδευτισμού/της Νέας Τάξης Πραγμάτων/των Μασόνων/των Εβραίων/του Γκοτζίλα/του ό,τι απειλεί την Ορθοδοξία αυτή τη βδομάδα.

Έτσι η Ιερά Σύνοδος απεφάνθη ότι δε θα πρέπει να καίγονται όσοι το επιθυμούν, γιατί, λέει, η καύση δεν είναι αξιοπρεπής για το νεκρό, κι είναι σαν να ανακυκλώνουμε σκουπίδια.
Γαμώ...πάλι τα ίδια αρχίσαμε; Δε θυμάστε τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιος μίλαγε για την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου ερήμην του; Βγήκε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αυτό έγινε.
Δεν είναι, λοιπόν, αξιοπρεπές, κάποιος άνθρωπος που επιλέγει μετά τον θάνατό του να αποτεφρωθεί να μπορεί να πραγματοποιήσει αυτή την επιλογή του χωρίς να πρέπει να κάνουν επιπλέον έξοδα οι δικοί του για να τον πάνε στη Βουλγαρία. Γιατί; Γιατί το λέει ο Σεραφείμ Πειραιώς, ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων κι ο Άνθιμος Πάσης Ελλάδος φυσικά!
Αντ'αυτού, το αξιοπρεπές είναι να σε βάλουν βαθιά μέσα στο χώμα, όπου και θα σαπίζεις αργά και βασανιστικά όσο η Εκκλησία Α.Ε. θα τα παίρνει κάθε τόσο απ'τους συγγενείς σου για τα μνημόσυνα, και μετά να σε ξεθάψουνε για να χώσουν τον επόμενο, όπου μετά ό,τι έχει απομείνει από σένα θα το χώσουν σε ένα οστεοφυλάκιο, πάντα με το αζημίωτο.
Αυτό το τελευταίο δεν ήταν ανακύκλωση και μην πεταχτεί κανείς εξυπνάκιας να πει καμιά εξυπνάδα, γιατί ο Χριστός περπατούσε πάνω στα νερά και πολλαπλασίαζε τα ψάρια και άντε.
Κι εγώ ο μαλάκας νόμιζα ότι αξιοπρέπεια είναι να μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις, στο βαθμό που δε βλάπτεις κάποιον άλλον, χωρίς να έχεις νταβατζή πάνω απ'το κεφάλι σου.
Πέραν, φυσικά, του ότι όσοι Χριστιανοί οσιομάρτυρες κάηκαν ζωντανοί ή πετάχτηκαν στα λιοντάρια απ'τους Ρωμαίους (όπως επιβεβαιώνει το ένθετο των Αγίων στους Άθλιοι Γιοι του 1055 Rock) και άρα δεν τάφηκαν θα πρέπει να μαντρωθούν όλοι σε ένα πούλμαν και να βγουν απευθείας στον αυτοκινητόδρομο για την Κόλαση.

Ενόσω δεν αποτεφρώνονται οι νεκροί, η κυβέρνηση της ΠΔΦΑ (Πρώτη-Δεύτερη Φορά Αριστερά) αποφάσισε να κάνει στάχτη και Burberry κάθε ίχνος ντροπής που μπορεί να διέθετε ποτέ.
Και δε μιλάω καν για τη δήλωση του Τσίπρα "βρείτε μου έναν Έλληνα που πιστεύει ότι δεν έχω τηρήσει τις υποσχέσεις μου", στην οποία η απάντηση που έλαβε ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος.
Άλλωστε τι θα κάναμε χωρίς τον Τσίπρα; Θα έπρεπε να βρίσκουμε μόνοι μας υλικό για κωμωδία. Ain't nobody got time for that.
Το κρούσμα που έχουμε σήμερα έχει να κάνει με τον Γραμματέα Νεολαίας/Νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλο.
Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα απ'το Πρώτο Θέμα, την εφημερίδα του κομιστή μπλα μπλα μπλα που κάνει μνημονιακή προπαγάνδα μπούρου μπούρου πήγαινε να νομιμοποιήσει στην κοινή γνώμη τη Χρυσή Αυγή νιεχ νιεχ νιεχ τυπώνεται σε sweatshops που δουλεύουν πεντάχρονα προσφυγόπουλα που ξεβράζονται στη Λέσβο και στη Μυτιλήνη πίρι πίρι πίρι και το μελάνι τους προκαλεί καρκίνο του δέρματος.
Η κατάπτυστη αυτή φυλλάδα που δε συγκρίνεται σε αντικειμενικότητα με την Αυγή, την ΕΡΤ και το Altsantiri.gr τόλμησε να δημοσιεύσει ότι ο τυπάς διόρισε όλο του το σόι μέχρι τριτοξάδερφα σε θέσεις του δημοσίου, κάτι που προφανώς και δε θα έκανε ποτέ κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Κάποιος που θα είχε λίγη ντροπή μέσα του, αν είχαν βάση τα δημοσιεύματα θα παραιτούνταν επί τόπου για λόγους ευθιξίας, αν όχι θα κατήγγειλε την εφημερίδα για συκοφαντία. Ο Παπαδόπουλος έκανε το εξής:
"Τους Ρουφιάνους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Κατάλαβες, Πρώτο Φλέμα;"
Προσπερνώ το λογοπαίγνιο που θα μου φαινόταν τρομερή προσβόλα αν πήγαινα ακόμα τρίτη δημοτικού και, για όσους βαριούνται να διαβάσουν το κείμενο (σας καταλαβαίνω απόλυτα), λίστεν κοζ α'μ γκόιν ίντου δε ρόουστ.

Ο τυπάς ξεκινάει να γράφει για τον προπάππο του που ήταν δικαστής του ΕΑΜ και τη γιαγιά του που ήταν ΕΠΟΝίτισσα και τον παππού του που ήτανε παπάς και αντάρτης και έπαιρνε δυσμενείς μεταθέσεις γιατί ήτανε αριστερός.
Κι εμένα ο παππούς μου ο Θωμάς είχε πάει μετανάστης στη Γερμανία κι όταν γύρισε έφερε στο χωριό το πρώτο ψυγείο και την πρώτη ασπρόμαυρη τηλεόραση που έπαιζε τη Λάσι και τη Μπονάντσα. Ενδιαφέρει αυτό κανέναν σας; Όχι; Πόσο μάλλον όταν το ερώτημα είναι "γιατί τους διόρισες στο δημόσιο ενώ οι υπόλοιποι γαμιόμαστε;".
Συνεχίζει λοιπόν ο τυπάς να μας λέει για το σόι του που τους τρέχανε όλους στη Γυάρο και στη Μακρόνησο και είχαν τις γνωστές "αγωνιστικές" περγαμηνές (εδώ κάνω μια παρένθεση για να αναφέρω ότι έχω δίπλα μου ένα σύγγραμμα Ταλαντώσεων αφιερωμένο στην "Ελλάδα που αγωνίζεται" και δεν μπορεί να είναι τυχαίο).
Φυσικά αναφορά στον ΔΕΚΕΜΒΡΗ (τα κεφαλαία δικά του) και στον αδερφό του που αρρώστησε απ'την κούραση επειδή ήταν κάθε μέρα στην κατάληψη της ΑΣΟΕΕ, όπου κάπου εδώ γύρω το κείμενο αποκτά μια νότα "είμαι άνεργος τρία χρόνια και το κοριτσάκι μου τριών χρονών πρέπει να εγχειριστεί στο Λονδίνο και μ'έδειξε κι η Τατιάνα".
Στην επόμενη παράγραφο το θράσος αρχίζει να ξεχειλίζει απ'τις πάντες, καθώς ο τυπάς μας λέει ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, καμία ανάγκη βιοποριστική δεν είχανε τις θέσεις οι δικοί του! Κι όχι απλά δεν ντρέπεται να πει ότι διόρισε ανθρώπους που δεν έχουν ανάγκη ενώ άνθρωποι με ντοκτορά αναγκάζονται να παραδίδουν πίτσες, ιδού κι η επακριβής φράση που χρησιμοποίησε ο ίδιος:
Πάντα για το κόμμα, μόνο για το κόμμα.
Αυτό που ακούσατε. Εν έτει 2016, με την κατάσταση να έχει φτάσει σκατό-κάλτσα, αυτός ο άνθρωπος (ας τον πούμε) όχι μόνο διόρισε τους συγγενείς του, όχι μόνο παραδέχεται ξεδιάντροπα ότι δεν είχαν ανάγκη να τους διορίσει, αλλά το "τεκμηριώνει" με το "πάνω απ'όλα το κόμμα".
Κι αυτός ο άνθρωπος (ας τον πούμε) είναι η νεολαία του κόμματος που θα μας έφερνε την ελπίδα.
Ξεμπερδεύουμε με το παλιό.
Κατά τ'άλλα, για τον μέσο εξυπνάκια Έλληνα του καναπέ, το μόνο δείγμα ότι χρειαζόμαστε σαν λαός τέσσερις χιλιάδες μνημόνια είναι τα λέλουδα στον Παντελίδη.
Κι ενώ δε διαφωνώ καθόλου για την πεότητα του εν λόγω αηδού (η ορθογραφία της πρότασης αυτής ήταν απόλυτα σωστή), υπάρχει η εξής διαφορά: αυτός που πάει να ακούσει τον Παντελίδη, δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι θα ακούσει όπερα. Ξέρει ότι θα ακούσει σκυλάδικα. Το γουστάρει, το κάνει, δεν ενοχλεί κανέναν, λεφτά του είναι τα παίρνει και τα καίει, γούστο του και καουμποϊλίκι του άμα λάχει.
Αυτός που ψήφισε τον "πάντα για το κόμμα, μόνο για τον κόμμα" και τους λοιπούς ομοίους του που μόλις βρήκανε μέλι θυμήθηκαν τον Ραπτόπουλο, τον ψήφισε για νέο, αξιοπρέπεια κι ελπίδα.
Και μας γαμάει κι εμάς μαζί.
Στάχτη στη στάχτη.
Αυτά, και να προσέχετε μην αποτεφρωθείτε και χάσετε την αξιοπρέπειά σας.

29 σχόλια:

  1. Ο παππούς του που αποφάσιζε ποιος θα πεθάνει, η γιαγιά του, ο συμμοριτοπόλεμος, το πολυτεχνείο, το χημείο, το...το...το...
    Σιγά μωρή Μάρθρα Βούρτση να πούμε. Δάκρυσα με τα μελό διηγήματα για το σόι του που πήρε μέρος στον...συμμοριτοπόλεμο και άλλα τέτοια κλαψομουνίτικα για πολυτεχνεία και παπαριές, λες και αυτά σου δίνουν κάποιο "δικαίωμα" να μπαίνεις από το παράθυρο και να τρως κρατικό χρήμα. Αυτό που δεν καταλαβαίνει αυτο το αριστεροφασιστάκι μέσα στο παραλήρημα του είναι, πως πολύ απλά επιβεβαιώνει αυτό που λέμε οι σώφρονες: Ότι ο κομματικός σωλήνας της αριστεράς στη προκειμένη περίπτωση, εξασφαλίζει βιοπορισμό και άνεση, χωρίς να έχεις δουλέψει ποτέ πραγματικά στη ζωή σου. Αφίσσες, μπάχαλα, εκδούλευση, πορείες και ένα δακρύβρεχτο βιογραφικό "αγώνων" αρκούν για να βάλεις τον κωλαρίνο σου στη θεσούλα...και να τολμάς να ζητάς και τα ρέστα αμα βρέθει κάποιος και σου κρεμάσει κουδούνια.

    Καλά για τους τραγόπαπες, άστο καλύτερα, αρκετά μου ανέβηκε η πιεση με το μαλακισμένο του τσυριζα. Να μιλάνε οι ορδές με ράσα και παρατσούκλια τύπου "Μπεμπα-Μπλανς" (για όσους θυμούνται) πάει πολύ...

    Υ.Γ Ωραία το κλείνεις το κειμενάκι. Κεντάς γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχα ένα ευρώ για κάθε λαμόγιο που εξαργύρωσε με τον χι-ψι τρόπο τους "αγώνες", τις εξορίες, τα ΕΑΜ και τα Πολυτεχνεία αυτή τη στιγμή θα έπινα Lagavulin 12άρι στην κορυφή του Empire State Building.

      Διαγραφή
    2. Αφού θα το είχες αγοράσει κιολας το E.S.B.
      Πάντως ωραία στηθηκε το μαγαζάκι χρόνια τώρα δεν μπορείς να πεις...Έχεις "κουπονια" για εξαργύρωση? Έλα δω, μεις θα σε φροντίσουμε και με τα χρόνια, γίνεται και "κληρονομιά" προς αποδοχή και εκ νέου εξαργύρωση. Ομορφιές. Και άμα δν έχεις κουπόνια, δεν γαμιέται, θα σε βολέψουμε και σένα αρκεί να σαι "αγωνιστής"...θα ρθει η σειρά σου.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ με το Θωμά, αηδίασα μα
      όχι Φίδη ένας άθλιος να μας κάνει να μιλάμε πάλι για "συμμοριτοπόλεμο"..

      Διαγραφή
    4. Οταν "άλλοι" μιλάνε για γερμανοτσολιάδες και "πηγάδες" καλά κάνουν, άμα μιλήσει κανείς για συμμοριτοπόλεμο εκφράζουμε άμεσα την αηδία μας. Ε λογικό...δεν μπορείς να πεις.

      Εγω παντως δεν αλλάζω ούτε γράμμα.

      Διαγραφή
  2. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
    Το βρήκα γιατί σου μπήκε καλά, πάω να διαβάσω και το υπόλοιπο τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το διαβάσεις καλά γιατί μετά θα σε εξετάσω.

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον τα προηγούμενα μουνόπανα έκαναν λίγο "πίσω" όταν βγαίναν τα σκατά τους στη φόρα έστω και για τα ηλίθια και γκαβά μάτια του κόσμου. Ετούτος φωνάζει με ντουντούκα "ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!". Κατά τ άλλα συφωνάω με Σνέικ.

      Τελικά δε σου μπήκε καλά επειδή "βάστα τοίχε θα ζμπρώγκσω";

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε μαλάκα. Ούτε για τα μάτχια του κόσμου λίγο να ψευτοντραπούνε. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει, σε όλο της το μεγαλείο.
      Υ.Γ. Ξεκίνησα σπείρα διακίνησης μικροποσοτήτων ελπίδας κι έχω χεστεί στο τάλαρο, αυτό είναι.

      Διαγραφή
  3. Αν ο λογος για τον οποιο σου μπηκε καλα το 2016, δεν ειναι οτι βγηκε αρχηγος αυτος που ψηφισες (βλ. Μητσοτακης) τοτε γιου γκοτ λέιντ!!!!
    Ε; Το βρηκα;
    Για την εκκλησια σκετο, δεν εχω να πω πολλα, γιατι ψιλοσυμφωνω με τη φιλοσοφια της σε γενικες γραμμες ετσι οπως το καταλαβαινω εγω και οχι ετσι οπως μεταφραζεται απο την Εκκλησια ΑΕ!! Φορ γκουντνες σέικ δηλαδη...
    Οσο για το παλικαρι του συριζα, επειδη διαβασα την απαντηση που εδωσε θα συμφωνησω με τον σνέικ για το Μαρθα Βουρτση!!!! Ελεος δλδ!!! Φαντασου να πηγαινα στους καθηγητες να τους πω "ξερετε, εχω να κανω διακοπες, χριστουγεννα κ πασχα σαν ανθρωπος κ χωρις αγχος κατι χρονια, ακομη κ σαββατοκυριακα ή απογευματα για να τελειωσω με το γαμοδιδακτορικο" τι θα μου ελεγαν;; Ναι παιδι μου, εννοειται να το παρεις γιατι κουραστηκες κ το αξιζεις....θα μου εκαναν μια ωραιοτατη χειρονομια που θα καταδεικνυε τα ευαισθητα σημεια τους κ θα μου ελεγαν "ελα παλι, οταν εχεις να μας δειξεις τι σκατα μπορεις να γραψεις στην ερευνα σου". Ουφ!!! Τα θυμηθηκα παλι κ συγχυστηκα... Φακ
    (Εχεις καταλαβει μεχρι τωρα οτι καθε ενοτητα την κλεινω με ενα γκρικλις απο την αναποδη, ε;) μπάι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικά κοντά είσαι, but no cigar. Το "παλικάρι" αυτό αν το είχα εγώ στο κόμμα μου να με ρεζιλεύει έτσι, θα τον είχα καρατομήσει μέσα σε μισή ώρα. Θα μου πεις, καταλαβαίνει ο Τσίπρας από ρεζιλίκια; Προφανώς και όχι. Άλλη κουβέντα αυτή...

      Διαγραφή
  4. Εγώ βασικά χάρηκα που λες ότι σου μπήκε καλά το 2016. Εφόσον στην παραπάνω απέρριψες στην εκδοχή "you got laid", κατάλαβα τι παίζει και να πω "συγχαρητήρια", "και στα δικά μας οι λεύτερες" και όντως χαίρομαι αρκετά για σένα.
    Τώρα, για γραμματείς της Νεολαίας Σύριζα - που έχει διασπαστεί και θα ξαναδιασπαστεί και γενικά αριστερά χωρίς διάσπαση, πίτσα χωρίς μπέικον - κι υποκριτές παππάδες, δε θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου, άλλωστε μαλάκες υπάρχουν κι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γάμησέ τα και ρίξε στη σχάρα μια πανσέτα.

      Διαγραφή
    2. Αν με αφήσεις μόνη με μια πανσέτα, το πιθανότερο είναι να το σκάσω μαζί με την πανσέτα στο ηλιοβασίλεμα.

      Διαγραφή
    3. Έρως ανίκανε βλάκα.

      Διαγραφή
  5. Ξεμπερδευουμε με το παλιο-ανασταινουμε το παλιοτερο


    Ωραιος ο μπεμπης-Θωμας που τωρα που γαμησε εγινε αντρα κανονικοτατος με αρχιδια κι απολα.
    Ελπιζω να μην εχεις πει της κοπελας οτι εχεις μπλογκ, ή ελπιζω να μην της το ειπες για να τη ριξεις, ωστε στην επομενη αναρτηση να κανεις ενα ναρρατιβ της φασης να εχουμε υλικο να κραξουμε ναπουμε.

    Κι απο μενα-φιλακια ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (Ραντου:Οχι τα νεα του αντ1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ no cigar. Εν τέλει μου φαίνεται μόνος μου θα τον χαρώ τον ντολμαδοπαρασκευαστή.

      Διαγραφή
    2. Νο σιγκαρ επειδη.........ΠΑΛΙ;;;;;;
      VIRGIN STILL ρε μουνι;

      Διαγραφή
    3. Προς το παρόν με γαμάει ασάλιωτα-ακάποτα η εξεταστική. Για τα υπόλοιπα ας πούμε ότι "λεφτά υπάρχουν".

      Διαγραφή
  6. Καιρό είχαμε να συμφωνήσουμε.
    Το κείμενο αυτού του άθλιου είναι ό,τι εμετικότερο έχω διαβάσει τελευταία.
    Ο νεποτισμός ίδιος είναι είτε δεξιός είτε αριστερός και το ίδιο ισχύει και για το θράσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα κι οι πιο σκληροπυρηνικοί Πασοκιστές ντρέπονταν λίγο όταν έβγαινε η βρωμιά τους στην επιφσνεια. Χειρότεροι πλέον κι απ'το Πασόκ οι πρώην ελπιδοφόροι.

      Διαγραφή
  7. παίζει να είμαι η μόνη αδιόριστη με θεια στην Κυβέρνηση...έτσι γιατί η θειά μου είναι γαμάτη. Βέβαα αν ήμουν στο δημόσιο ίσως να έκανα μετάσταση στο γραφείο της στο υπουργείο και μετά να έλεγαν πως εκείνη με διόρισε..οπότε καλύτερα λοιπόν, γιατί τώρα αφού είμαι ημιάνεργη και μπορώ να σπαμάρω ταυτόχρονα...

    πιστεύω αυτό που έγινε και σου μπήκε ο καλά ο χρόνος και που αν το μαντέψω σωστά θα κερδίσω ντολμαπαροδοσκευαστη..είναι πως το φλουρί ήταν στο κομμάτι σου. Τι κέρδισα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιμή μου να έχω ένα τόσο σπάνιο δείγμα φιλοξενούμενο στο φτωχικό (και προς διάλυση) μπλογκ μου. Δεν κέρδισες, αλλά κερνάω μια Νουαζέτα σαν βραβείο παρηγοριάς.

      Διαγραφή
  8. Δε χρωστάς μαθήματα, γι αυτό μπήκε καλά το 16?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό, αλλά όχι μόνο. Πιο κοντά πάντως έφτασε η The Writer.

      Διαγραφή
    2. Ωραία, έστω και κέρδισα, θέλω και την περούκα της Βέφας, μαζί με τον ντολμαδοπαρασκευαστή.

      Διαγραφή
    3. Η περούκα δεν ήταν μέσα στο πακέτο.

      Διαγραφή
  9. Αραβωνιάστηκες βρε μούτρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.