Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Με κάνετε και γελάω...


  • ...όσοι πιστεύετε ότι θα καταστραφεί ο κόσμος το 2012 επειδή το είπαν οι Μάγια. Για σκεφτείτε το λίγο. Αν οι Μάγια ήταν τόσο έξυπνοι ώστε να προβλέψουν μέχρι πότε θα υπάρχει ο πλανήτης, δε θα είχαν προβλέψει ότι οι Ισπανοί θα τους κατακτήσουν, θα ισοπεδώσουν τον πολιτισμό τους, θα τους πάρουνε για δούλους και θα εξαλείψουν τη φυλή τους; Και μάλιστα όταν οι δικοί μας πρόγονοι είχαν χίλια και βάλε χρόνια πριν κατακτήσει στρατιωτικά αλλά πολύ περισσότερο πνευματικά τον τότε γνωστό κόσμο;
  • ...όσοι προσκυνάτε εικόνες που δακρύζουν ή αναβλύζουν μύρο ή πτώματα "αγίων" που δε σαπίζουν. Κατά τα άλλα, οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν οι ειδωλολάτρες, και οι Ζουλού που εντυπωσιάζονται με τους αναπτήρες είναι οι υπανάπτυκτοι. Τουλάχιστον πίσω από τους αναπτήρες δεν υπάρχει μία τεράστια απάτη, όπως συμβαίνει με τα δήθεν θαύματα αλλά και με τις θρησκείες γενικότερα-και μη μου πείτε ότι η Εκκλησία ενδιαφέρεται για τη σωτηρία της ψυχής μας και όχι για τη σωτηρία της τσέπης της.
  • ...όσοι πιστεύετε στην αστρολογία. Ο μόνος τρόπος να επηρεάσει το μέλλον μας ο τρόπος που κινούνται στο διάστημα μάζες από φλεγόμενο υδρογόνο είναι αυτές να συγκρουστούν με τη γη-πιθανότητα απειροελάχιστη. Όχι, το ότι ο Ζυγός και η Αφροδίτη θα σχηματίζουν ορθή γωνία με τον Πλούτωνα δε σημαίνει ότι θα σου κάτσει ο γκόμενος που ήθελες. Για την ακρίβεια, ούτε καν υπάρχουν οι "αστερισμοί" σαν πλανητικά σώματα. Τα σχήματα που σχηματίζουν τα άστρα υπάρχουν μόνο στη φαντασία του αρχαίου που τα έβγαλε. Υ.Γ. Σας παρακαλώ, μη με μηνύσετε που σας χαλάω την ψευδαίσθηση.
  • ...όσοι νομίζετε ότι ο Σαμαράς ή ο όποιος Σαμαράς μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Τα πράγματα είναι απλά. Ζούσαμε τόσα χρόνια με δανεικά (κομμένα πια που λέει κι ο Ρέμος). Πριν δύο χρόνια κατέρρευσαν οι τραπεζικοί κολοσσοί και άρχισε σε όλες τις χώρες το ξεσκαρτάρισμα. Έτσι λοιπόν, πρέπει να ξεπληρώσουμε τα δανεικά που τρώγαμε τόσα χρόνια, και αφού αυτή η χώρα δεν παράγει απολύτως τίποτα, για να τα ξεπληρώσουμε θα πάρουμε κι άλλα δανεικά, και μάλιστα με ληστρικούς όρους-οι πιστωτές πλέον δεν αστειεύονται. Και βέβαια δεν συμφέρει κανέναν να χρεοκοπήσει η χώρα, γιατί σε αυτή την περίπτωση οι πιστωτές μας θα μείνουν με το πουλί στο χέρι. Έτσι, θα κρατήσουν τη χώρα με το ζόρι στη ζωή, για να τους πληρώσει όλα τα δανεικά επί δανεικών που έχουν μαζευτεί τόσα χρόνια. Και δυστυχώς, σε αυτά δε χωράνε ούτε μαγικά πλάνα, ούτε οίκτος για το λαό, ούτε τίποτα. Αφού τόσα χρόνια τα κάναμε όλα συμφεροντολογικά, αρπακολλατζήδικα και με απώτερο σκοπό το βόλεμα για το παρόν, φάτε τώρα ΔΝΤ για να μάθετε.
  • ...όσες νομίζετε ότι αν βαφτείτε ξανθιές, βγάλετε το πλαστικό βυζί και τον ψεύτικο κώλο έξω και φορέσετε και το πανομοιότυπο γυαλί ηλίου-μάσκα πυροτεχνουργού με όλες τις υπόλοιπες τσούλες που κυκλοφορούν, θα καταφέρετε να βρείτε τον άντρα που θα εκτιμήσει τα -όποια- ψυχικά σας χαρίσματα.
  • ...όσες, αφού δεν καταφέρετε να βρείτε τον άντρα που θα εκτιμήσει τα -όποια- ψυχικά σας χαρίσματα, ψάχνετε την αιτία στο μαλακομαγνήτη και όχι στη μαλακία που σας δέρνει.
  • ...όσοι φανατίζεστε με ποδοσφαιρικές, μπασκετικές και δε συμμαζεύεται ομάδες. Βλέπεις ένα μάτσο μαντράχαλους στην Τούμπα να πανηγυρίζουν για το γκολ του Μουσλίμοβιτς. Το γκολ όμως του Μουσλίμοβιτς είναι αποκλειστικά και μόνο επίτευγμα -μαντέψτε-του Μουσλίμοβιτς, ο οποίος δεν έχει και καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ πέραν της καθαρά επαγγελματικής. Δηλαδή στην ουσία χαίρεστε για ξένα επιτεύγματα, λυπάστε για ξένες αποτυχίες και-το χειρότερο-παίζετε ξύλο με άλλους επειδή φανατίζονται με διαφορετική κερδοσκοπική οργάνωση από ότι εσείς.
  • ...όσοι οδηγείτε λες και το σκάσατε από το NFS, νομίζετε ότι η προτεραιότητα είναι κάτι σαν την εμμηνόπαυση, θεωρείτε το κόκκινο απόχρωση του πρασίνου, το γκάζι είναι η προέκταση του δεξιού ποδιού σας και η κόρνα είναι κολλημένη με ταινία για να μην κουράζεται το χέρι σας, πάτε μέχρι και στην τουαλέτα με το αυτοκίνητο παρόλο που η βενζίνη ακριβαίνει κάθε που βρέχει στο Λονδίνο, κάνετε ολόκληρο μεσανατολικό για να μην πληρώσετε ένα γαμημένο πρόστιμο και νομίζετε ότι οι δρόμοι σας ανήκουν δικαιωματικά.
  • ...όσοι έχετε όνειρο ζωής να μπείτε στο δημόσιο. Αν σας αρέσει να περνάτε οκτώ ώρες από τη μέρα σας με το να κολλάτε χαρτόσημα και να ξύνετε τα 2011-2008 σας, να εξυπηρετείτε ένα άθλια οργανωμένο και οργιωδώς γραφειοκρατικό σύστημα χωρίς να κάνετε τίποτα παραγωγικό και χωρίς καμία ηθική ανταμοιβή, να σας μειώνεται ο μισθός κάθε τρεις και λίγο, να έχετε να ασχοληθείτε με τον κάθε παλαβό που νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς του κόσμου και από πάνω να σας βρίζουν και να σας κάνουν ανέκδοτο κάτι λαμόγια τύπου Λαζόπουλος, τότε εγώ πάω πάσο.
  • ...όσοι γράφετε με greeklish και περιμένετε να πάρουν τα κείμενα σας στα σοβαρά. Για μία δύο φορές δεν έγινε και τίποτα, αλλά αν γράφετε συνέχεια ολόκληρα κατεβατά με λατινικούς χαρακτήρες, πέραν του ότι είναι απελπιστικά κουραστικό να το διαβάσεις, τότε δύο τινά συμβαίνουν: ή το κάνετε για να κρύψετε την ορθογραφία σας που μαθητής τρίτης δημοτικού θα την έβλεπε και θα έκανε χαρακίρι από ντροπή, ή απλά είστε τόσο Έλληνες που βαριέστε να πατήσετε το Alt και το Shift ταυτόχρονα.
  • ...όσοι περιμένετε τα πάντα από τους άλλους. Πραγματική ιστορία-μία από τις εκατομμύρια: Ζώον όρθιο που θέλει να αποκαλείται άνθρωπος αντί να ρίξει τα σκουπίδια στον κάδο τα αφήνει από δίπλα. Πάει ο πατέρας μου να τα βάλει μέσα και του λέει κλασικός Ελληνάρας που βλέπει τη σκηνή: "Άσ'τα μωρέ, αυτά είναι δουλειά του δήμου"! Στη Γερμανία, αυτός που θα άφηνε σκουπίδια απ'έξω θα πλήρωνε πρόστιμο. Εδώ, όποιος αφήνει τα σκουπίδια έξω απλά δίνει λίγη έξτρα δουλειά στους υπαλλήλους του δήμου. Ιδέα μου είναι ή κάτι τέτοιες πρακτικές μας οδήγησαν μέχρι εδώ;
Όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει, αν και δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει κάτι που να μην κατάφερε να προβλέψει η απέραντη ευφυΐα και σοφία μου. Αν παρόλα αυτά...

11 σχόλια:

  1. ...όσοι κλείνετε τα φώτα την ώρα της Γης ενώ όλες τις υπόλοιπες ώρες του χρόνου κάνετε ΔΕΗ-πάρτυ με άπλετη φωταγωγία στα σπίτια σας και χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρικές συσκευές σας ακόμα και όταν δεν τις χρειάζεστε.
    ...γενικώς όσοι θυμάστε κάποιο κοινωνικό ή οικολογικό θέμα μόνο μια μέρα του χρόνου, ενώ τις υπόλοιπες 364 αδιαφορείτε εντελώς.
    Αυτά τα ολίγα. Συμφωνώ και με τα προαναφερθέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, οι δήθεν οικολόγοι είναι σε τελείως άλλη φάση, δεν τους πιάνεις πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ 100% με όλα τα προαναφερθέντα. Προσθέτω αυτά τα δύο

    ...τις μοντέλες - παρουσιάστριες - tv persones - πόρνες που ξαφνικά απέκτησαν ποιότητα και γούστο στην μουσική και έγιναν Djs. Και δυστυχώς εμείς οι μαλάκες της επαρχίας πρέπει να πληρώνουμε και είσοδο στα clubs ώστε ακούσουμε το ετοιματζίδικο πρόγραμμα μουσικής που θα παίξει η σκατοκαργιόλα.

    ...Μύκονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -οι τυποι που πιστευουν οτι ειναι κατι επειδη οι φιλοι τους τους γλειφουν τα αυτια και οτι αλλο διαθετουν και τους λενε οτι ειναι.Σε αυτην την κατηγορια χωρανε τοσοι πολλοι αλλα θα ηθελα να αναφερθω συγκεκριμενα (γιατι το χω αχτι) σε 17χρονα που πηραν φωτογραφικη και πιστευουν οτι ειναι φωτογραφοι, σε 20χρονα που φορεσαν τακουνι και πιστευουν οτι ειναι μοντελα και σε 18+ που γαμησαν χθες βραδυ και πιστευουν οτι μπηκαν στην κατηγορια "george Clooney".

    (Ωραια ολα, και μαλιστα νομιζω εντόπισα τον εαυτο μου στην 6η κουκκίδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...από που να το πιάσω, και που να τελειώσω..
    -Οι αμόρφωτοι με άποψη
    -Οι απολίτιστοι με τουπέ
    -οι τενεκέδες με πτυχία
    -οι πιλότοι με χιλιάρι ή παπί
    -τα αδέσποτα που βγήκαν έξω χωρίς να κοιταχτούν στον καθρέφτη.
    -ακόμα χειρότερα, τα αδέσποτα που βγήκαν έξω ΑΦΟΥ κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη.
    -ΆΠΑΝΤΕΣ οι χρήστες facebook και τα like τους.
    -η χαροκαμμένη μάνα αυτού που ήταν σίγουρος πως μπορεί να μπει σε στροφή με 140
    -οι πιτσιρίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα γκαρσόνας λόγω ωραίου κώλου
    -οι "την πίνω" στο παγκάκι
    -όλοι όσοι θέλουν να σώσουν τον πλανήτη τρώγωντας μεταλλαγμένη σόγια και δηλώνουν vegan.
    -οι θρησκόληπτοι και τα μούτρα τους όταν τους κάνεις ερώτηση περί σοβαρότητας δόγματος
    -όσοι δεν έχουν περάσει τα σύνορα και συγκρίνουν την Ελλάδα με άλλες χώρες
    -μια σάπια που έβγαλε γλώσσα σ'έναν πύθωνα, κι αυτός της δάγκωσε το βυζί, και μου φύγανε οι μύξες από τα γέλια.
    (http://www.youtube.com/watch?v=S1KHDNRBrY4)

    ΤΕΛΟΣ (πάλι το γάμησα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ξέχασα και το πρόσφατο:
    -όσοι κόβουν το πουλί τους επειδή δεν κάνει καλή εφαρμογή το strapon

    XAXAXAXAXAXAXAXA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά υπάρχουν πολλά που δεν είχα σκεφτεί...μάλλον έπρεπε να το πιάσουμε όλοι μαζί...
    Έφη, ναι, το γάμησες, πρώτον, δεύτερον, κι εγώ χρησιμοποιώ το Facebook-δεν νομίζω βέβαια ότι εξαιρούμαι-και τρίτον, τι το ήθελες αυτό το τελευταίο; Μου βγήκε το μανταρίνι από τη μύτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πα πα πα, όλους τους σταύρωσες πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "...όσοι προσκυνάτε εικόνες που δακρύζουν ή αναβλύζουν μύρο ή πτώματα "αγίων" που δε σαπίζουν."

    Αν και σε αυτα ποπυ γραφεις συμφωνω και γελαω και εγω, εν προκειμενω ομως εισαι οφσαϊντ φιλε Θωμα ( αν καταλαβα καλα το ονομα σου )

    Το σωμα του Αγιου Γερασιμου ειναι στην Κεφαλλονια. Ατοφιο. Εχουν γινει επανειλλημενως εξετασεις μηπως εχει μουμιοποιηθει, μηπως εχει υποστει χημικη επεξεργασια, τιποτα απολυτως.
    Εκει που θα πας να πινεις τα ποτα σου και να κανεις τις βουτιες σου, πεταξου και ριξε μια ματια. Με τα ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    Εισαι ελευθερος να το απορριψεις, ( δεν σε αναγκαζει κανεις να το πιστεψεις ) αλλα το να αμφισβητεις την υπαρξη του, το μονο που καταφερνεις ειναι να αδικεις τον εαυτο σου.

    Με καθε σεβασμο

    Suspect

    κοιτα εδω:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρωταπριλιά: Με κάνουν και γελάω όσοι επιχειρούν να βγάλουν ψεύτικες ειδήσεις κάθε πρωταπριλιά, λες και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου αυτά που διαβάζουμε/βλέπουμε/ακούμε είναι αλήθεια!

    nice one βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.