Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Πες τον πόνο σου part 3

Μετά από πολύ καιρό, και μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν τα part 1 και part 2, η συμβουλευτική στήλη του ΚΠΣΑ είναι και πάλι εδώ για να δώσει τη λύση σε εκατομμύρια (καλά, τα παραλέω, χιλιάδες) συνανθρώπους μας που είναι σε απόγνωση. Απολαύστε υπεύθυνα.
Αγαπητέ Θωμά,
η ζωή μου είναι ένα διαρκές φεστιβάλ μιζέριας. Είμαι ένα τεράστιο καλλιτεχνικό ταλέντο που δυστυχώς κανείς δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα, γι'αυτό κι είμαι αναγκασμένος να δουλεύω ταμίας σε φαστφουντάδικο. Το αφεντικό μου είναι ο χειρότερος τσιφούτης του κόσμου, κι ο μοναδικός μου συνάδελφος είναι ένα ανυπόφορο χαζοχαρούμενο. Αλλά δεν μπορώ να βρω την ησυχία ούτε και στο σπίτι μου, γιατί το χαζοχαρούμενο είναι και γείτονάς μου, κι έρχεται κάθε μέρα με τον χοντρό καθυστερημένο φίλο του και μου κάνουν τη ζωή κόλαση, παρόλο που τους έχω πει δέκα χιλιάδες φορές ότι δεν τους συμπαθώ! Τι θα κάνω;
Καλαμάρης
Αγαπητέ Καλαμάρη,
κάποτε γνώρισα έναν τύπο που 'ξερε έναν τύπο που 'ξερε έναν τύπο που 'ξερε έναν τύπο που 'ξερε έναν τύπο που 'ξερε έναν τύπο που 'ξερε έναν τύπο που 'ξερε έναν τύπο που 'ξερε έναν τύπο που 'ξερε έναν τύπο που 'ξερε έναν τύπο που είχε το ίδιο πρόβλημα με εσένα, κι αυτοκτόνησε. Ερμήνευσέ το όπως νομίζεις.
Αγαπητέ Θωμά,
εδώ και δύο μήνες ξεκίνησα ιδιαίτερα μαθήματα στην Έκθεση με έναν φιλόλογο που είναι το πιο φανταστικό, γλυκούλι, απίστευτο, υπεροχοαπίθανο μανάρι του κόσμου! Όπως ήταν φυσικό, έπεσα ξερή μαζί του. Κάθε βράδυ τον βλέπω στον ύπνο μου. Κάθε φορά που έρχεται στο σπίτι μου για μάθημα ντύνομαι και βάφομαι σαν μια τυχαία πόρνη του Βαρδάρη μπας και ξυπνήσω μέσα του τα άγρια ένστικτά του, αλλά τίποτα. Απλά σφίγγει τα δόντια του και συνεχίζει παρακάτω στο μάθημα. Του λέω συνέχεια να πάμε καμιά φορά για καφέ και να μη με βλέπει μόνο σαν μαθήτριά του, αλλά δεν εννοεί να καταλάβει. Σε ένα διαγώνισμα που μου έβαλε προχθές αντικατέστησα όλους τους τόνους με καρδούλες, αλλά πάλι δεν κατάλαβε τίποτα! Πάω να τρελαθώ! Τι θα κάνω;
Αρσινόη
Αγαπητή Αρσινόη,
μήπως χρειάζεσαι κανέναν να σου κάνει ιδιαίτερα στα Μαθηματικά; Αν ναι, εγώ είμαι εδώ.
Αγαπητέ Θωμά,
πριν από δύο μήνες έπιασα δουλειά σαν εκθεσάς και κάνω ιδιαίτερα σε μια μαθήτρια. Η μικρή είναι πολύ νόστιμο κομμάτι, κάθε φορά που τη βλέπω προσπαθώ να κρατηθώ για να μην δημιουργηθεί μείζον χωροταξικό πρόβλημα στο σώβρακό μου. Μου λέει συνέχεια να πάμε καμιά φορά για καφέ και να μην τη βλέπω μόνο σαν μαθήτρια. Μα δεν την βλέπω μόνο σαν μαθήτρια, αλλά έχω άλλους είκοσι μαλακοβιόληδες να διδάξω, δεν προλαβαίνω! Στο τελευταίο διαγώνισμα που της έβαλα έβαζε καρδούλες αντί για τόνους! Με θέλει σαν παλαβή λέμε! Αλλά τι να κάνω; Αν κάνω ότι εκδηλώνομαι, η μάνα της θα με τρέχει στους μπάτσους για αποπλάνηση! Πώς θα βάλω μια τάξη στη ζωή μου;
Πέτρος
Αγαπητέ Πέτρο,
για κάποιο λόγο μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι τη μαθήτριά σου τη λένε Αρσινόη. Αλλά, πάλι, μπορεί να είναι ιδέα μου.
Αγαπητέ Θωμά,
καθόμουν προχθές το βράδυ στο μπαλκόνι μου με μια μπύρα στο χέρι και χάζευα την απέναντί μου που βγήκε να μαζέψει τη μπουγάδα της χωρίς να φοράει σουτιέν, όταν ξαφνικά μια περίεργη λάμψη στην άκρη του στερεώματος τράβηξε την προσοχή μου. Γύρισα αμέσως και, ούτε λίγο ούτε πολύ, αντίκρισα ένα Α.Τ.Ι.Α! Όπως ήταν φυσικό, έτρεξα αμέσως, πήρα όλους τους φίλους μου και ανέβασα στάτους στο Φέισμπουκ τη συνταρακτική ανακάλυψή μου! Αλλά κανείς δε με πίστεψε. Εσύ με πιστεύεις, όμως, έτσι;
Νίκος
Αγαπητέ Νίκο,
φυσικά και σε πιστεύω. Ξέρεις τι έχω δει εγώ που με βλέπεις νύχτες που καθόμουν στο μπαλκόνι πίνοντας μπύρες και χαζεύοντας την απέναντι να μαζεύει τη μπουγάδα της χωρίς σουτιέν; Μόνο τον Οκτώβριο είδα ένα Ζέπελιν από μόλυβδο, τη Μαίρη Πόπινς, το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας και τον κομήτη του Χάλεϊ. Άσε τους ανόητους να δυσπιστούν, σύντροφε Νίκο. Η αλήθεια είναι εκεί έξω.
Αγαπητέ Θωμά,
ήρθα από το μέλλον για να προειδοποιήσω τους ανθρώπους για τα τρομερά πράγματα που θα συμβούν, αλλά αυτοί πίστεψαν ότι έχω χάσει τα μυαλά μου, ότι δεν βλέπω πια, ότι έχω τυφλωθεί. Κανείς δε με θέλει. Όλοι γυρνούν απλά τα κεφάλια τους. Η καρδιά μου έγινε ατσάλι, κι άρχισα να σχεδιάζω την εκδίκησή μου. Μήπως όμως δεν είναι σωστό; Εσύ τι προτείνεις να κάνω;
Iron Man
Αγαπητέ Iron Man,
το ότι δε σε πίστεψαν δε σημαίνει ότι πρέπει να γεμίσεις τα θύματά σου με τρόμο. Θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις, και σε καμία περίπτωση να μην καταφύγεις στην εκδίκηση απ'τον τάφο. Δε χρειάζεται να σκοτώσεις αυτούς που δεν μπορείς να σώσεις.
Αγαπητέ Θωμά,
πριν από πολλά πολλά χρόνια, όταν ακόμα ήμουν μια μικρή και ανώριμη παιδούλα, τα έφτιαξα με έναν αλήτη που με άφησε έγκυο και μετά έκοψε λάσπη. Τα χρόνια πέρασαν, ο γιος μου έγινε ολόκληρος άντρας, κι εγώ είχα προχωρήσει με τη ζωή μου. Ένα πρωί, είχα βγει έξω για τσιγάρο, όταν εμφανίστηκε εκείνος ο αλήτης και απαίτησε να επανενωθούμε! Εγώ, φυσικά, του είπα όχι, αλλά μετά άρχισε να περιτριγυρίζει το σπίτι μου και να με περιμένει έξω από την πόρτα! Ο γιος μου ταράχτηκε με όλα αυτά, παράτησε το διάβασμά του, τον παράτησε κι η κοπέλα του, ώσπου έφτασε το αποκορύφωμα και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αν ξαναπατήσει στο σπίτι μας, αλλά αυτός προσέλαβε δυο Αλβανούς κι έκαναν το γιο μου τούμπανο στο ξύλο! Τώρα ο γιος μου είναι στο νοσοκομείο κι αυτός ο αλήτης δε με αφήνει σε ησυχία! Τι θα κάνω η καψερή;
Κατερίνα Παπαδημητρίου, 43 χρονών, ιδιωτική υπάλληλος
Αγαπητή Κατερίνα,
πρώτον, κόψε το τσιγάρο. Βλέπεις τα αποτελέσματα. Δεύτερον, είπαμε, συμβουλευτική στήλη, να γράφετε, να λέτε τα προβλήματά σας, αλλά αυτό πια δεν είναι πρόβλημα, αυτό είναι σενάριο για τις Οικογενειακές Ιστορίες του Άλφα-στην οποία περίπτωση, η συνέχεια θα είναι να κάνεις μήνυση στον αλήτη, να τον μαζέψει η αστυνομία πιο γρήγορα κι απ'ό,τι μάζεψαν τον Γέροντα Παστίτσιο, ο γιος σου να τα ξαναβρεί με τη γκόμενα μόλις βγει από το νοσοκομείο και να το γιορτάσετε με ένα μεγάλο τραπέζι, και μετά να ξεκινήσουν οι ειδήσεις aka της Μέρκελ ο χαβάς.
Αγαπητέ Θωμά,
εδώ και ένα μήνα τραβιέμαι με τη Μάσα, μια κοπέλα που είχε σπουδάσει Ιατρική στη Ρωσία αλλά ήρθε εδώ στην Ελλάδα σαν πολιτική πρόσφυγας κι αναγκάζεται να χορεύει τα βράδια σε κλαμπ για να τα φέρει βόλτα. Η Μάσα είναι μια πολύ πρόστυχη κοπέλα, απ'αυτές που δεν τις πηγαίνεις στη μάνα σου. Αλλά εγώ ο μαλάκας την πήγα στη μάνα μου, κι από τότε με πρήζει. "Πότε θα σοβαρευτείς! Πότε θα σταματήσεις να σου τρώνε τα λεφτά οι πουτάνες! Πότε θα παντρευτείς επιτέλους να νοικοκυρευτείς! Πότε θα μου κάνεις κι εμένα ένα εγγονάκι! Πότε θα πας να πληρώσεις το λογαριασμό της ΔΕΗ που κοντεύει να λήξει κι άντε τρέχα μετά να πληρώνεις τέλη επανασύνδεσης!" Δεν την αντέχω άλλο! Πώς θα τη λογικέψω;
Σωκράτης
Αγαπητέ Σωκράτη,
μαλάκας όπως το είπες. Στο θέμα τώρα. Την ταινία Throw Momma From The Train την έχεις δει; Δες την, και μετά πες μου κι εμένα αν είναι καλή κι αν αξίζει να τη δω. Όσο για τη μάνα σου, αν κρίνω από τα συμφραζόμενα είσαι τριανταφεύγα χρονών μαντράχαλος και ζεις ακόμα με τη μάνα σου, οπότε ό,τι και να σου κάνει θα σου αξίζει. Άντε, και καλή Μάσα.
Αγαπητέ Θωμά,
στις περασμένες εκλογές ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Και είμαι υπερήφανος.
Γρηγόρης
Αγαπητέ Γρηγόρη,
ευτυχώς για σένα το πρόβλημά σου μπορεί να λυθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Για να αναφέρω μόνο λίγους, μπορείς να φας ένα τοστ με τυρί, ζαμπόν και Έμπολα. Ή να καβαλήσεις μια μηχανή και να δεις για πόση ώρα μπορείς να την πας τσίτα χωρίς να καρφωθείς πουθενά. Ή να πάρεις ένα μακρύ σουβλί, να το βάλεις στη μύτη σου και να το σπρώξεις όσο πιο βαθιά πάει. Ή να βάλεις έναν φελλό στον πρωκτό σου και να φας μεξικάνικο. Ή να ανοίξεις τη μπαταρία του αυτοκινήτου σου, να στραγγίξεις τα υγρά και να τα πιεις. Ή να πας σε μια ταινία τρόμου και να κάνεις το μαύρο. Οι επιλογές είναι απεριόριστες!
Αγαπητέ Θωμά,
μερικοί λένε ότι η αγάπη μου για τις κλασικές ατάκες του κινηματογράφου φτάνει στα όρια της ψύχωσης. Γιατί είναι όλοι τόσο σοβαροί; Απλά λατρεύω τη μυρωδιά της ναπάλμ το πρωί, είναι τόσο περίεργο; Ή είναι περίεργο να με ρωτάνε κάτι έντεκα φορές και να τους απαντάω "Πες Χ ξανά, πες το! Σε προκαλώ! Σε διπλοπροκαλώ ρε γαμιόλη!" Ή είναι περίεργο, όταν σοβαρολογώ, να λέω "Είμαι σοβαρή, και μη με λες Σίρλεϊ"; Η μαμά μου έλεγε ότι η ζωή είναι σαν ένα κουτί σοκολάτες, αλλά δεν αντέχω άλλο! Έχω βαρεθεί με αυτά τα γαμημένα φίδια σε αυτό το γαμημένο αεροπλάνο! Θα φάω τα συκώτια τους με φάβα και Κιάντι!
Κωνσταντίνα
Αγαπητή Κωνσταντίνα,
όπως φαίνεται, λάθος εβδομάδα διάλεξα για να κόψω τη βενζινόκολλα. Πάντως, αν θες τη συμβουλή μου, η καλύτερη τακτική είναι, ειλικρινά, αγαπητή μου, να μη δίνεις δεκάρα.
Αγαπητέ Θωμά,
νιώθω πως κανείς δε με σέβεται. Όλοι με βλέπουν σαν ένα χαλάκι, όπου μπορούν να σκουπίζουν τις λασπωμένες αρβύλες τους! Η γυναίκα μου με σούρνει απ'τη μύτη, τα παιδιά μου παίρνουν χαρτζιλίκι χίλια ευρώ το μήνα, η προαγωγή που έπρεπε να είχα πάρει δέκα χρόνια πριν ακόμα καθυστερεί, στο γραφείο όλοι με αντιμετωπίζουν σαν τον καρπαζοεισπράχτορα, ακόμα και στο φανάρι όλοι μου κλέβουν τη σειρά! Φτάνει πια! Πρέπει να υψώσω το ανάστημά μου! Να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να επιβάλλω το σεβασμό στους γύρω μου!
Θύμιος
Αγαπητέ Θύμιο,
ποιο ανάστημά σου ρε καρμίρη; Τράβα μέχρι το περίπτερο να μου φέρεις τσίχλες, και κανόνισε να αργήσεις ρε μυγόχεσμα, γιατί η τουαλέτα δεν ξεβουλώνει μόνη της. Ακόμα εδώ είσαι ρε; Ουστ από δω χάμω!
Αγαπητέ Θωμά,
νιώθω ότι τίποτα δεν με γεμίζει στη ζωή μου. Τα εκατόν σαράντα δύο δωμάτια της υπέροχης έπαυλής μου στην Εκάλη είναι όλα άδεια και παγωμένα. Η συλλογή μου από γούνες Αστρακάν δεν μπορεί να μου προσφέρει τη ζεστασιά που λείπει στην καρδιά μου. Η Άστον Μάρτιν με τις χρυσές λεπτομέρειες και το καπό από ανθρακονήματα μένει παρκαρισμένη στο γκαράζ, γιατί δεν έχω πουθενά να πάω, παρά μόνο στο διάολο κι ακόμα παραπέρα. Κάθε βράδυ κοιτάω από το παράθυρό μου, πίνοντας τη μία Ντομ Περινιόν πίσω από την άλλη και καπνίζοντας το ένα Cohiba πίσω από το άλλο, κι ένα δάκρυ κυλάει στα μάγουλά μου καθώς βλέπω ότι μέχρι κι ο κηπουρός μου κατάφερε να βρει την αληθινή αγάπη με τον μάγειρά μου. Άραγε εγώ θα βρω ποτέ την αγάπη;
Άννα Μαρία
Αγαπητή Άννα Μαρία...
...πες πως την βρήκες.
Αγαπητέ Θωμά,
πιστεύω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ότι η Μπέλα θα έπρεπε τελικά να καταλήξει με τον Έντουαρντ. Αλλά όλες μου οι συνάδελφοι πιστεύουν ότι θα έπρεπε να καταλήξει με τον Τζέικομπ, κι ως εκ τούτου έχω μαλώσει με όλες τους και δεν έχω με ποιον να μιλήσω στη δουλειά! Μήπως θα έπρεπε να φανώ πιο υποχωρητική; Μα ο Έντουαρντ αξίζει τη Μπέλα κι η Μπέλα αξίζει τον Έντουαρντ!
Χριστίνα
Αγαπητή Χριστίνα,
συνάδελφοι; Δουλειά; Θες να μου πεις δηλαδή ότι υπάρχουν άνθρωποι πάνω από την ηλικία των 12 που πιστεύουν ότι το αν η κρυόκωλη θα καταλήξει με την γκέι ντισκομπάλα ή τον γκέι σφίχτη είναι σοβαρός λόγος διαφωνίας; Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Καταστρέφεις την ψυχική μου ισορροπία εδώ πέρα!
Αγαπητέ Θωμά,
σήμερα έμαθα ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι το Έντουαρντ εναντίον Τζέικομπ είναι σοβαρό ζήτημα και έχουν αποφοιτήσει από το δημοτικό! Κόντεψα να αρρωστήσω!
Θωμάς
Αγαπητέ Θωμά,
σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εδώ εγώ κόντεψα να αρρωστήσω.
Αγαπητέ Θωμά,
είμαι βαθύτατα ερωτευμένη με έναν υπέροχο άνθρωπο, που με αγαπάει, με κάνει να νιώθω σαν να ήμουν το μόνο κορίτσι στον κόσμο, και τα ρέστα. Αλλά, να, μια φορά, πάνω στα νεύρα του, είχε γυρίσει φορτωμένος απ'τη δουλειά, να, και ξέσπασε τα νεύρα του πάνω μου. Κι από τότε όλοι λένε ότι είμαι θύμα, κι ότι θα έπρεπε να τον αφήσω, να σκάσω και να οδηγήσω. Αλλά δεν θέλω να τον αφήσω! Βρήκα αγάπη σε ένα ανέλπιστο μέρος! Είναι τόσο κακό;
Ριάνα
Αγαπητή Ριάνα,
όχι δα. Δεν είναι τόσο κακό. Στην πραγματικότητα μπορεί και να σ'αρέσει αυτό το S&M. Ψάξ'το, και δε θα χάσεις. Μα πάνω απ'όλα, δώσε στον έρωτα μια ευκαιρία. Η αγάπη θα νικήσει. Κι όπως λέει κι η Μπρίτνεη, hit me baby one more time.
Αυτά, και να προσέχετε μη γίνετε κι εσείς αντικείμενα του έρωτα του Κρις Μπράουν, ή γείτονες του Μπομπ Σφουγγαράκη, ή ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.

14 σχόλια:

  1. Να 'σαι καλά μαλάκα μου έφτιαξες τη μέρα! Ελπίζω να προλάβω να γράψω κι εγώ όταν γυρίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτό είμαι εδώ, για να φτιάχνω τη μέρα του κόσμου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/12 20:15

    Mπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Μικρέ τα σπάσες!
    Κάποτε ήξερα κι εγώ έναν που ψήφισε ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές κι ήταν περήφανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανότατα θα ήταν ο ίδιος, γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω από δύο.

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ Θωμά,
    Είμαι μεγάλος καλλιτέχνης, Διάσημος και καλλιτεχνώ για 31 συναπτά έτη. Όμως τώρα τελευταία ο κόσμος με λέει ξεπουλημένη αδερφή, παρ' ότι έχω γνωστοποιήσει ότι έχω πρόβλημα και δε. Μπορώ να λαλλιτεχνήσω όπως παλιά. Όμως επιμένουν να μου λένε ότι είμαι μια τσιγκούνα λούγκρα που δεν έχει γούστο και δεν ξέρει με ποιον δουλέυει. Τι να κάνω;
    Λαρς.

    Αγαπητέ Θωμά,
    Είμαι φιχασμένη προσωπικότητα, πως να το χειριστώ;
    Θωμάς.

    Αγαπητέ Θωμα,
    Διάβασες;
    Η μάνα σου.

    Αγαπητέ Θωμά,
    Γαμώ τη μάνα σου.
    Ο γαμιάς της μάνας σου.

    Αγαπητέ Θωμά
    Γαμώ το γαμιά της μάνας σου ΚΑΙ τη μάνα σου.
    Χωστήρας.

    Αγαπητέ Θωμά,
    Νομίζω το γάμησα, τι να κάνω;
    Master

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, ναι.

      Αγαπητέ Θωμά
      έψω ένα μαλάκα στο μπλογκ μου που κατα συρροή και κατ' εξακολούθηση καταπατά το μοναδικό κανόνα του ιστολογίου μου. Τι να κάνω;
      Θωμάς.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Λαρς, βάλε τη δίκαση στο ebay και ασχολήσου με την καλλιτεχνική κηπουρική. Αγαπητέ Θωμά, μη μιλάτε και οι δύο μαζί ταυτοχρόνως. Αγαπητή μάνα μου, διάβασα. Αγαπητέ γαμιά της μάνας μου, αρκετά ήπιες πάλι, πάμε σπίτι τώρα. Αγαπητέ Χωστήρα, με το ζόρι μπορείς να κατουρήσεις όρθιος. Αγαπητέ Μάστερ, όντως το γάμησες.
      Όσο για τον κανόνα (το να κρατάς τις εξυπνάδες για τον εαυτό σου υποθέτω), ο κανόνας δεν είναι για τα πιστά μου μέλη, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι κανένα μέλος δε θα είχε κόλλημα να ποστάρει εξυπνάδες.

      Διαγραφή
  4. Αγαπητέ Θωμά
    είμαι στη Μύκονο, είναι 2.30 το πρωί, είναι ζεστή ωραία βραδιά
    κι εγώ κάθομαι μέσα και διαβάζω εσένα (και μ' αρέσει).
    Έχω πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Θωμά
    Κάθε βράδυ μετά τις τρεις πρώτες τζούρες, το μυαλό μου γαμιέται να κατεβάζει ιδέες για post που τις λέω στον ψηλό και γαμιόμεθα στο γέλιο, αλλά η δυσκολία μου εντοπίζεται στο γεγονός πως μετά τις έξι τζούρες δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου, πόσο μάλλον να γράψω. Την επομένη το πρωί, δε θυμόμαστε τίποτα.
    Τι να κάνω;

    (το χειρότερο είναι πως σοβαρολογώ, και το ακόμα χειρότερο, πως μάλλον θα μου προτείνεις να την πίνω πρωί πρωί..που δεν παίζει, γιατί έχομε και δουλειές!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ άγχος ρε αδερφακι μου.....

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Έφη,
      υποθέτοντας ότι το να σταματάς στις τέσσερις ή τις πέντε τζούρες δεν είναι εφικτό ενδεχόμενο, και το να προσλάβεις γραμματέα για να σου γράφει τις ιδέες που κατεβαίνουν στη διάρκεια των μαστουροκατανύξεων είναι επίσης ανέφικτο, βάλε ένα κασετόφωνο ή ένα κάτι να ηχογραφεί, παίξε την κασέτα το πρωί και αν καταφέρεις να καταλάβεις τι παίζει θα βρεις την υγειά σου.

      Διαγραφή
  6. Αυτά είναι προβλήματα! Κι νομίζω ότι εγώ δεν είμαι καλά… Υπάρχουν συνάνθρωποί μας που χρειάζονται βοήθεια. Θα σου στείλω κι εγώ κάποια στιγμή τα προβλήματά μου να με βοηθήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.