Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Σάλτσες και τέθοια

Εικάζω ότι δεν έχετε το χρόνο να με ακούτε να γκρινιάζω για τα πάντα και το τίποτα όλα μαζί.
Γι'αυτό, αν και είμαι ένας από εκείνους τους μελοδραματικούς ανόητους και μερικές φορές το μυαλό μου μου παίζει παιχνίδια, σήμερα θα πάω κατευθείαν στο κυρίως θέμα, χωρίς πολλές πολλές σάλτσες.
Κάτι που είναι ειρωνικό, γιατί το θέμα μου σήμερα είναι οι σάλτσες.
Κι όταν λέω σάλτσες δε λέω για κέτσαπ, μουστάρδα, μπολονέζ, αυγολέμονο, βραστό αγριογούρουνο με σάλτσα μέντας ή λοιπές που τρώγονται. Μιλάω για τις λεκτικές σάλτσες.
Ναι, είμαι τόσο χίπστερ που γράφω για φαινόμενα που σχετίζονται με τη γραφή.
Οι λεκτικές σάλτσες, λοιπόν. Όπως και οι σάλτσες στο φαγητό (με εξαίρεση την κέτσαπ, την οποία μισώ με όλο μου το είναι και θέλω να μου βρείτε ποιος την ανακάλυψε για να χέσω στον τάφο του.) χρησιμεύουν για να νοστιμίσουν το κυρίως πιάτο ή αλλιώς "ζουμί" της υπόθεσης.
Τώρα κάποιοι θα σας πουν ότι οι σάλτσες δείχνουν ότι το κυρίως πιάτο που έχεις να σερβίρεις δεν είναι καλό και πας να το καλύψεις με φιοριτούρες και λοιπές γκεουλίστικες αηδίες κι ότι ο άντρηδος ο σωστός, ο βαρύς, ο μάγκας, ο τσεκουράτος, ο τα λέω χύμα και δε μασάω, λέει λίγα λόγια και σωστά.
Κι η αλήθεια είναι ότι αυτό το επιχείρημα έχει μια λογική βάση, γιατί όσο περισσότερα λένε μερικοί τόσο λιγότερο νόημα κουβαλάνε τα λεγόμενά τους, ειδικά όταν τυγχάνουν παράγοντες Εδεσσαϊκού:

Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.
Από την άλλη, ωστόσο, τη σήμερον ημέρα της εκπούστευσης των πάντων από τα κατεχόμενα από τους Οβραιοσιωνιστές μίντια, οι άντρηδοι οι σωστοί, οι βαριοί και τέθοια δεν υπάρχουσι, ή μάλλον υπάρχουσι αλλά όχι εκεί που κοιτάνε οι μοσχοαναθρεμμένες με Κοσμοψώλιταν και Σούπερ Καυλερίνα (αλήθεια, κυκλοφορεί ακόμα αυτό;) χαζογκόμενες.
Και στην τελική, αν δε βάζαμε και λίγη σάλτσα, θα βαριόμασταν.
Τι ακριβώς εννοούμε, όμως, όταν λέμε ότι κάποιος χρησιμοποιεί σάλτσες;
Η σάλτσα είναι, κατά βάσιν, ό,τι μπορείς να βουτήξεις το ξυράφι του Όκαμ, να το πετσοκόψεις από μία πρόταση, παράγραφο ή ό,τι έχεις τέλος πάντων και να σου μείνει το νόημα. Για παράδειγμα, πάρτε αυτή την πρόταση.
Πρόταση χωρίς σάλτσες: Οδηγούσα χθες προς τη δουλειά μου και είδα μια πολύ ωραία μελαχρινή, και μου έκανε εντύπωση.
Πρόταση με σάλτσες: Πήγαινα που λες χθες στο γραφείο, σε αυτόν τον καριόλη τον διευθυντή μου τον Χατζηπαπαροφλαντζόπουλο, να δουλέψω πάλι χαμαλίκι για τρεις κι εξήντα και μετά να έχεις και την άλλη να γκρινιάζει που δεν της παίρνεις γούνα δώρο, γούνα λέει, δεν είσαι καλά κυρά μου, γούνα ο Βαγγέλας; Έχουμε και μια οικολογική συνείδησις, μανδάμ. Και που λες πήγαινα στο γραφείο και είδα μπροστά μου να περνάει ένας μουναρομούναρος...κόντεψα να μείνω ρε μαλάκα. Έχεις δει ποτέ στις ειδήσεις του Σταρ μια τραγουδιάρα αραπίνα λάγνα ερωτιάρα, πώς τήνε λένε μωρέ, Μπιγιονσέ, άι γεια σου. Ένα μελαχρινό μωρό από δω ίσαμε την Καλαμαριά, μαυριδερό και λαχταριστό σαν σοκολατίνα, και βυζάρες τούρμπο να λέμε. Κάγκελο ο Βαγγέλας. Ευτυχώς είχε φανάρι και δεν ήρθε κανείς από πίσω με τα χίλια να με σουτάρει να τρέχουμε στα νοσοκομεία. Πήρανε τώρα όλοι ένα κωλόχαρτο λαδώσανε τους εξεταστές να πούμε και γίνανε οδηγοί, ασταδγιάλα πια.
Φυσικά, ο τρόπος που μιλάει ο Βαγγέλας του παραδείγματος είναι τραβηγμένος απ'τις μουνότριχες, δηλαδή δεν παίζει με καμία κυβέρνηση να βρείτε άνθρωπο που να ξελαστιχώνει τόσο πολύ τις συζητήσεις του, απλά το έβαλα έτσι για να ιλουστράρω και να επιδείξω καλύτερα το πόιντ μου. Άλλωστε, και μόνο το να συγκρίνεις μια τυχαία γκόμενα στο δρόμο με τη Μπιγιονσέ είναι χειρότερη ιεροσυλία από τα δεκατριάχρονα που πάνε στο βίντεο κλιπ του Bohemian Rhapsody και γράφουν από κάτω "Dis shit sucks, Bieber is da fuqin best SWAG YOLO".
Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω μια μεγάλη έρευνα που θα δείχνει την επίδραση των σαλτσών στον τρόπο γραφής των ανθρώπων και στην πουτάνα κενωνία άδικο κόσμο γενικότερα. Μέχρι να επεξεργαστώ τα στατιστικά στοιχεία, πάρτε τον Πέτγουεϊ να τραγουδάει το Φωτιά με Φωτιά.
Μια φορά τον προτιμώ απ΄τον Κιάμο.
Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι οι σάλτσες είναι απαραίτητο στοιχείο της κοινωνικής συμβίωσης, όπως μπορούν να σας διαβεβαιώσουν ο Μάστερ Τζι, ο Διπρόσωπος, ο Χωστήρας, ο Slash, η φίλη μου η Θεοδώρα (η οποία είναι πλέον, όπως ίσως καταλάβατε, το δεύτερο μέλος της λίστας "Γυναίκες που θα υπάρχουν σε κάθε γαμημένη ανάρτηση του ΚΠΣΑ με ή χωρίς προφανή λόγο" και μη με ρωτήσετε ποια ήταν η πρώτη και όχι, δεν είμαι ερωτευμένος με τη Θεοδώρα, σκάσε Ρασκόλνικωφ), 29 κατασκευαστές πλυντηρίων, η συντακτική ομάδα της εφημερίδας "Τα Νέα της Πέρα Κωλομπουρδοραχούλας" και ο Μόργκαν Φρίμαν.
Οι σάλτσες πρέπει να κυβερνήσουν τον κόσμο. Θα οργανώσω συναυλία υποστήριξης στη σάλτσα, με τραγουδιστή τον Κακοφωνίξ τον Βάρδο, κιθαρίστα τον Παντελίδη και φιλική συμμετοχή σόλο μαγιονέζα από τον Πάτρικ, και εννοείται πως η προστασία της σάλτσας θα αποτελέσει βασική προτεραιότητα της Μ.Α.Λ.Α.Κ.Ι.Α., μαζί με την κατάργηση των Πανελληνίων και την επιστροφή του τιτάνα των γηπέδων τα πάντα όλα Νίκου Αλέφαντου στην ενεργό προπονητική δράση μπας και μάθουν μερικοί μερικοί λίγο μπαλίτσα. Σας τα εξηγώ ωραία; Φυσικά σας τα εξηγώ ωραία, δε θα μου πείτε εσείς, τιποτένια κι αδαή παιδαρέλια.
Αυτά, και να προσέχετε μην βρείτε κι εσείς εκείνο το μελαχρινό μωρό από δω μέχρι την Καλαμαριά και προκαλέσετε κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς θα κοιτάτε σαν ξελιγωμένοι, λιγούρηδες.

36 σχόλια:

  1. Μια λέξη θα πω: Μαλάκα σε χάνω! (Συμφωνα με τη διαφήμιση που λέει ότι η αποδοτικότερη πηγή ενέργειας είναι με μια λέξη: θερμοσυλλέκτες υπεριώδους ακτινοβολίας)

    Να σου πω, γιατί δεν την πέφτεις στη Θεοδώρα; Όπως λένε οι κάγκουρες, κι ας μην τους πιστεύω, "τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά". Και δεδομένου ότι αυτό ήταν σε εισαγωγικά, πρόκειται για επίκληση στην αυθεντία, ή τεκμήριο: αυθεντία; Ή, μήπως, επειδή το λένε οι κάγκουρες που είναι πολλοί είναι γενική αλήθεια; Και κυρίως, ποιο ήταν το θέμα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ-ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ-ΝΑ-ΤΗΝ-ΠΕΣΩ-ΣΤΗ-ΘΕΟΔΩΡΑ. ΕΝΤ-ΟΦ-ΣΤΟΡΙ.
      Υ.Γ. Εγώ θα το έβαζα επίκληση στην αυθεντία, θα ρωτήσω τη φιλόλογό μου αύριο και θα σε πω.

      Διαγραφή
    2. Μα σου πάει να πεις τους κάγκουρες "αυθεντία";;;

      Διαγραφή
    3. Όχι, αλλά και τι να κάνω;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/4/13 00:12

    Δεν ξέρω αν φταίει η ιωση ή αυτά που γράφεις αλλά νοιώθω το κεφάλι μου να χάνεται!!
    Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!!Την υπεργαμάταη καθαρεύουσα που χρησιμοποιείς,το ότι θεωρείς τον Παντελίδη κιθαρίστα ή ότι δεν την πέφτεις στη Θεοδώρα που λέει και ο Μάστερ από πάνω!!
    Συν του πιο εξοργιστικού που έιναι η απέχθεια σου προς την κέτσαπ!!Άθλιεεε!!Πράκτορα των Εβραιοσιωνιστών!!Η κέτσαπ είναι ότι καλύτερο έχει ανακαλυφθεί στο κόσμο των σαλτσών!!Ντροπή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ-ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ-ΝΑ-ΤΗΝ-ΠΕΣΩ-ΣΤΗ-ΘΕΟΔΩΡΑ. ΕΝΤ-ΟΦ-ΣΤΟΡΙ. ΞΑΝΑ.
      Υ.Γ. Η κέτσαπ τον μπαίρνει.
      Υ.Γ. 2. Ούτε εγώ θεωρώ τον Παντελίδη κιθαρίστα, δεν το 'χω χάσει τελείως ακόμα, τον Παντελίδη μετά βίας άνθρωπο τον θεωρώ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/13 19:41

      Ξέχασες να βάλεις στοπ στο τηλεγράφημα οπότε πότε δεν ξέρω,δεν είδα,δεν άκουσα!Μπορεί να φταίει που είμαι βλαξ,τυφλός και κουφός,αλλά δεν έχει σημασία!

      ΥΓ1:Θα σου λεγα ποιος τον παίρνει αλλά έχω ανατροφή!
      ΥΓ2:Σε παρακαλώ μη βρίζεις το ανθρώπινο είδος!!Αρκετά παρεξηγημένο είναι!

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ. ΣΤΟΠ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΣΤΟΠ. ΝΑ. ΣΤΟΠ. ΤΗΝ. ΣΤΟΠ. ΠΕΣΩ. ΣΤΟΠ. ΣΤΗΝ. ΣΤΟΠ. ΘΕΟΔΩΡΑ. ΣΤΟΠ. Ικανοποιήθηκες τώρα; Όσο για το δεύτερο υστερόγραφο έχεις απόλυτο δίκιο και ζητώ ταπεινά συγγνώμη από την ανθρωπότητα.

      Διαγραφή
  3. Το (όχι η) ketchup κατάγεται από την Κίνα και αρχικά περιείχε κάτι ψαριού και σκόρδα κ.α. καυτερά μα οι Βρετανοί το ανακάλυψαν παραλλαγμένο στις Ινδίες τέλη 18ου αιώνα και εμφυαλωμένο (μαζί με τον παστό μπακαλιάρο) βοήθησε να εξαπλωθεί η Αυτοκρατορία τους δίχως περιττές δηλητηριάσεις. Ο Λόρδος Βύρων που είχε πολλές παραξενιές στο φαγητό ταξίδευε με Ketchup και σκόνη οδοντόπαστας από την πατρίδα του.
    Παρά την ιστορία όμως ούτε σ' εμένα αρέσει.
    Όπως, εκτός λαμπρών εξαιρέσεων, δε μου αρέσουν κι οι ετοιματζίδικες σάλτσες στο γράψιμο, χαρακτηριστικές στα επιβεβλημένα 'καλολογικά στοιχεία' που ζητούσε (στην αρχαία εποχή μου) το ελληνικό σχολείο.
    Πρώτος που έκανε την τομή στα μέσα του 20ου αιώνα ήταν ο Χέμινγκουέι που τότε τον ειρωνεύονταν πως τα βιβλία του ήταν: 'Μπήκε με ένα πιστόλι, τον σημάδεψε, τον σκότωσε. Τέλος'. Σήμερα αναγνωρίστηκε ότι (πέραν φθηνορομάντζων) αν έχεις να πεις κάτι το λες απλά· αν δεν έχεις, όσο κέτσαπ κι αν βάλεις δε θα αξίζει τον κόπο..
    Το δικό σου παράδειγμα ήταν διασκεδαστικό διότι δεν πρόσθεσες 'σάλτσα' αλλά ύφος κι αυτό, το να έχει το κείμενο δική του 'φωνή' είναι άλλη ιστορία.
    Μα.. πολλά είπα, σόρυ για το σεντόνι και Καλό Ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ-ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ...α, δε λέτε τίποτα για τη Θεοδώρα. Συγγνώμη. Κεκτημένη ταχύτης.
      Με τη σειρά μου όμως θα σας διορθώσω κι εγώ, γιατί ο γνωστός ποιητής και φιλέλλην δεν ήταν Βύρων αλλά Μπάυρον. Είναι μια ελληνοποίηση που κακώς συνέβη, από τη στιγμή μάλιστα που υπήρχε ήδη όνομα Βύρων με εντελώς διαφορετική προέλευση.
      Πάντως, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν τα "καλολογικά στοιχεία" της αρχαίας εποχής σας (πόσο αρχαίας πια;) κάτι στερεότυπες εκφράσεις του τύπου "ανθρωπιστική παιδεία", "στείρα αποστήθιση ψυχρών γνώσεων" και τέθοια που λέει κι ο Μανώλης, θα με στοιχειώνουν στην υπόλοιπη ζωή μου.
      Και μην απολογείστε. Ποτέ δε λέμε όχι εδώ μέσα σε ένα καλό σεντόνι.

      Διαγραφή
  4. Ρε το γιαλαμά τον Μπάιρον, αντί να κουβαλάει μαζί του εκείνη τη γαμάτη τη μουστάρδα σε σκόνη που έχουν στην Αγγλία, κουβαλούσε κέτσαπ!
    Στο καλύτερο βρώμικο της Θεσσσαλονίκης (και δευτερο καλύτερο του κόσμου) δεν υπάρχει καν κέτσαπ στο μαγαζί, και δεν είναι καθόλου τυχαίο.
    Τι; Άλλο ήτανε το θέμα; Sorry, άγγιξες χορδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θύμισέ μου λίγο γιατί δεν έχω φάει ακόμα στην καντίνα του Μαύρου ενώ μένω στα 500 μέτρα (το πρώτο ποιο είναι;).
      Υ.Γ. Ο σύνδεσμος που έβαλες δεν οδηγεί πουθενά, κάποια βλακεία θα 'χεις κάνει.

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να φάω σ' αυτό το βρώμικο...

      Διαγραφή
    3. Όπως κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του.

      Διαγραφή
    4. Γαμώτο, την Colman's εννοούσα:
      www.google.gr/search?q=colman's+mustard&hl=en&safe=off&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_fZdUYaSL4zIsgaTwYCoBA&ved=0CAcQ_AUoAQ

      Στον Μαύρο αν πάτε, το ιδανικό είναι να πετύχεις τον ίδιο εκεί (κάτι που όλο και σπανίζει όσο περνάει ο καιρός, μια και η "επιχείρηση" περνάει σιγά-σιγά στα παιδιά του), όχι μόνο γιατί το σάντουιτς είναι αισθητά καλύτερο απ' το χέρι του Μαύρου, αλλά και για τη "σκηνική του παρουσία"
      ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ λουκάνικο (ΑΝ το προλάβεις πριν εξαφανιστεί), αλλιώς θα πρότεινα πανσέτα, μια και το κεμπαπ του δεν είναι πια όπως ήταν παλιά, ενώ το σουβλάκι θα το άφηνα ως έσχατη επιλογη.

      Το πρώτο του κόσμου (σύμφωνα πάντα με τις ταπεινές μου εμπειρίες και με μια στάλα υπερβολής) είναι το Kebab Mahal στο Εδιμβούργο.
      Κερδίζει στο φαΐ, τα ίδια επίπεδα στο κάψιμο, χάνει στην ατμόσφαιρα, καθώς λείπουν οι ατάκες του Μαύρου...

      Μικρέ, μ' έπιασε ζαλάδα απ' τη λιγουρα, λέω να πεταχτώ στον Μαύρο για κα'να γρήγορο... Θες κάτι;

      Διαγραφή
    5. Λουκάνικο με έξτρα άζαξ κι έξτρα μπούκοβο.

      Διαγραφή
    6. Άμα πετύχεις τον ίδιο τον Μαύρο εκεί, και κάνεις τη μαλακία να πεις έξτρα μπούκουβο, θα το θυμάσαι για καιρό, να ξέρεις... (είναι όυι πρέπει για ξεσούρωμα απ' τα ξύδια, όμως)

      (Το γαμήσαμε το θέμα του ποστ, ε;)

      Διαγραφή
    7. Τότε χωρίς έξτρα μπούκοβο. Το έξτρα άζαξ ισχύει.
      (Δεμπειράζει μωρέ...υγεία να'χουμε).

      Διαγραφή
  5. Η κέτσαπ καλή είναι.Η μαγιονέζα πάλι...

    Κοίτα,η σαλτσολογία εξαρτάται κι απ' το συνομιλητή σου.Είναι ορισμένοι που γουστάρουν να τις ακούνε,γιατί να μην τις πεις και να 'φχαριστηθεί η ψυχούλα τους;

    Υ.Γ.: Η Θεοδώρα λέει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μαγιονέζα βάζει κάτω την κέτσαπ και την τσαλαπατάει.
      Υ.Γ: ΔΕΝ-ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ-ΝΑ-ΤΗΝ-ΠΕΣΩ-ΣΤΗ-ΘΕΟΔΩΡΑ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/4/13 14:10

    Όταν είναι να συζητήσεις σοβαρά θέλει ευθύτητα αλλά όταν είναι να κάνεις χαβαλέ χωρίς σάλτσα (υπερβολή) δεν έιναι το ίδιο νόστιμο!

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κέτσαπ τον παίρνει. Το ίδιο και η μαγιονέζα. Good point το αρθράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κέτσαπ τον παίρνει και γέρνει. Μαγιονέζα τρώω.

      Διαγραφή
  8. Την πρώτη φορά που είδα αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει εκ μέρους του Εδεσσαϊκού, αγάπησα την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδεσσαϊκάρα στη Σουπερλίγκ. Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.

      Διαγραφή
  9. Απ' ότι καταλαβαίνω πάντως, όλοι αγαπάμε μουστάρδα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για το παράδειγμα που έδωσες δεν θα έβαζε τόσες σάλτσες κάποιος αρσενικός άνθρωπος. Θηλυκός άνθρωπος το κάνει συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως άλλωστε καταδεικνύει και το εξής απόσπασμα-στυγνή λογοκλοπή του Malakeius:
      Αγαπητή αναγνώστρια: 1. Μείνε στο θέμα! Όταν ξεκινάς να λες μια ιστορία, φρόντισε να την τελειώνεις πριν αρχίσει να διακλαδώνεται σε 188.000 υπο-ιστορίες. "Πήγα σούπερ μάρκετ, πήρα μια μπριζόλα, γύρισα σπίτι, τη μαγείρεψα και την έφαγα και ήταν ωραία"! Όχι "πήγα στο σούπερ μάρκετ, όχι το Βασιλόπουλο που έχουμε δίπλα. Το άλλο, που έχει τον καλό κρεοπώλη. Ξέρεις, εκεί που μένει η Μαρία η Αστραποκλανίδου. Αυτή χώρισε τελικά με τον Σπύρο γιατί δεν άντεχε το σκύλο του. Εκείνο που είναι διασταύρωση γκριφόν με κάτι άλλο και έχει χρώμα καστανό. Όχι ακριβώς καστανό βασικά. Κάτι σαν καφέ του βελανιδιού. Αυτά τα βελανίδια που φυτρώνουν στο δυτικό Βλαδιβοστόκ. Αχ, πότε θα πάμε ένα ταξίιιιιδιιιιιιιιι...;". ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ;;; ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!

      Διαγραφή
  11. Σάλτσες ή αλοιφές? Κάτσε γιατί υπάρχει θέμα με τον ορισμό ρε παιδί μου. Δεν μπορεί ο Καβαλιώτης να μου λέει να σου βάλω και αλοιφή μέσα?

    Δηλαδή τι να του πω; Βάλε μια counterpain να γουστάρω γιατί πάει με το χοιρινό?

    Φακ!

    Υ.Γ Η καλύτερη σάλτσα είναι η jack daniels bbq sauce. Μακράν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τζατζίκια, μελιτζανοσαλάτες, ταραμοσαλάτες, ρώσικες και λοιπά πάνω απ'τα Τέμπη αλοιφές τα λέμε (και τις κρέμες για ακμή, εγκαύματα, αιμορροΐδες και τέθοια αλοιφές τις λέμε, αλλά μάλλον δύσκολο να υπάρξει σύγχυση).

      Διαγραφή
  12. Σάλτσες=απαραίτητο συστατικό των απαντήσεων στην Λογοτεχνία Κατεύθυνσης.
    Κοίτα, όσο κι αν λες ότι δεν πρόκειται να την πέσεις στην Θεοδώρα, μην παίρνεις όρκο. Κι εγώ έτσι έλεγα για έναν που μου άρεσε στην Α Λυκείου (γνωστός και ως "αυτός που θεωρούσα cheater, αλλά είναι φυσιολογικό παιδάκι και τώρα τα πάμε μια χαρά").Το παιδί είναι και συνονόματος της. Ερμήνευσε το όπως νομίζεις.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_qp8WodZg1U Για τις δύσκολες ημέρες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ-ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ-ΝΑ-ΤΟ-ΣΥΖΗΤΗΣΩ-ΑΛΛΟ. (σε μπέρδεψα, έτσι;)
      Υ.Γ. Από σήμερα ξεκινάω να πίνω μία Πέπσι την ημέρα.

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ που νόμιζα ότι θα σε μπέρδευα με την δεύτερη παράγραφο του σχολίου μου!
      Τέσπα, μην τσιμπάς για αυτά που σου λέμε για την Θοδώρα. Εγώ έχω βαρεθεί να ακούω από άλλους "Είσαι σίγουρη ότι τον έχεις ξεπεράσει;" Γι' αυτό μην δίνεις σημασία. Εσύ μόνο ξέρεις τι τρέχει στο κεφάλι σου.

      Διαγραφή
    3. Καλά, μην παίρνεις όρκο ότι κι εγώ ξέρω.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.