Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Κλαρίνο μέχρι το Πεκίνο

Όπως ίσως σας έχω ξαναπεί, έχω την κακιά συνήθεια να ακούω ραδιόφωνο. Κι όχι όποιο κι όποιο ραδιόφωνο, αλλά το 1055 Rock, το ροκ ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης που είναι ροκ και παίζει ροκ και μόνο ροκ και αποκλειστικά ροκ και αποκλειστικά και μόνο ροκ και θα συνέχιζα μέχρι να γράψω τη λέξη ροκ χίλιες πενήντα πέντε φορές αλλά βαριέμαι.
Αυτή την εβδομάδα λοιπόν το συγκεκριμένο ροκ ραδιόφωνο έπαιζε μια προώθηση, διαγωνισμούς για προσκλήσεις και ζωντανή συνέντευξη από μια μπάντα ονόματι Villagers Of Ioannina City, η οποία και είχε συναυλία χθες το βράδυ κάπου στη Θεσσαλονίκη.
Το θέμα μας σήμερα είναι το μουσικό είδος το οποίο παίζουν οι Villagers Of Ioannina City, το οποίο είναι stoner, αλλά with a twist, σαν την Pepsi Twist που δίνει μια ευχάριστη νότα λεμονιού στο αναψυκτικό που τόσο πολύ αγαπήσατε και κάνει το καλύτερο Τούμπα Λίμπρε που μπορείτε να φανταστείτε.
(Η Pepsi μου τα έσκασε για τη διαφήμιση).
Επιστρέφοντας όμως σε αυτό που λέγαμε, το twist είναι ότι οι Villagers Of Ioannina City παίζουν μεν stoner, αλλά το συνδυάζουν με ελληνικό στίχο και, εδώ είναι όλο το ζουμί, παραδοσιακά ηπειρώτικα κλαρίνα.
Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα δείγμα της δουλειάς τους.

Και...η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Και την τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό, η Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ έμεινε κλειστή για τρεις μέρες, ένα εργοτάξιο του Μετρό κατέρρευσε και όλα τα σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης ξέμειναν από φέτα Ελασσόνας.
Ρε είστε με τα μυαλά σας;
Ρε την παλεύουτε καθόλου;
Είναι δυνατόν να περάσαμε τόσες δεκάδες χιλιετίες εξέλιξης του ανθρώπινου είδους και του πολιτισμού για να καταλήξουμε να παίζουμε ροκ με ηπειρώτικα κλαρίνα;
Το κλαρίνο, σαν ηχόχρωμα, είναι σαν τις αντζούγιες στην πίτσα: δεν τις τρώνε όλοι, κι αυτοί που τις τρώνε αξίζουν μόνο τον οίκτο και την περιφρόνηση.
Δηλαδή, εντάξει. Δεν είπαμε να μην πειραματίζονται οι μουσικοί. Εδώ ο Μπον Σκοτ κατάφερε να συνδυάσει ροκ τραγούδι με γκάιντα, και η γκάιντα είναι το πιο φριχτό μουσικό όργανο που υπάρχει στην από εδώ μεριά του Interstellar.

Αυτό όμως έγινε για ένα τραγούδι, και μετά κατά πάσα πιθανότητα ο Μπον Σκοτ συνειδητοποίησε ότι έκανε μαλακία και αποφάσισε να πνίξει τον πόνο του στο ποτό με τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε.
Οι τυπάδες που αποκαλούνται Villagers Of Ioannina City (που πιθανότατα υιοθέτησαν αυτό το όνομα γιατί δεν ήξεραν πώς μεταφράζεται το "Παγουράδες" στα αγγλικά) δεν προσπαθούν καν να συνδυάσουν το κλαρίνο ώστε να κολλήσει με τη ροκ μουσική.
Αυτοί παίζουν τις ξεκούρδιστες κιθάρες τους απ'τη μία μεριά, κι απ'την άλλη ο παππούς του ντράμερ, που τον καλούν κάθε χρόνο σαν επίτιμο καλεσμένο στο πανηγύρι του Πάπιγκου, παίζει τα δημοτικά τραγούδια που ήξερε από όταν ήτανε μικρός κι έβοσκε πρόβατα στις πλαγιές της Πίνδου.
Και κατά πάσα πιθανότητα οι δύο αυτές μεριές δεν είναι καν στο ίδιο δωμάτιο την ώρα της ηχογράφησης.
Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να παίζουν το κλαρίνο με τον πρωκτό τους, έχοντας καταναλώσει ικανές ποσότητες φασολάδας.
Και δεν είμαι ο τύπος που θα αρχίσει να τσακώνεται για το ποιος είναι πραγματικά μέταλ και ποιος είναι τρου και ποιος είναι wimp and poser leave the hall και τέτοιες ιστορίες (αν ψάχνετε γι'αυτό απευθυνθείτε στον Snake Plissken, θα σας εξυπηρετήσει καταλλήλως).
Αλλά κλαρίνα; Κλαρίνα γαμώ τα γαλακτομπούρεκα απ'το Διεθνές; Επειδή είστε Γιαννιώτες και καλά; Τότε όποιος καλλιτέχνης είναι από τη Θεσσαλονίκη να βγαίνει στη σκηνή τρώγοντας μια μπουγάτσα.
Άι σιχτίρ γαμώ την Κυρα-Φροσύνη σας με τσαντίσατε.
Πάω να φάω κανένα γαλακτομπούρεκο.
Αυτά, και να προσέχετε μην πνιγείτε στη λίμνη των Ιωαννίνων.

62 σχόλια:

  1. Υποβαλκάνιος κατιμάς...σε όλο του το μεγαλείο. Αλλά τι να περιμένεις από τη χώρα που η έφευρεσε τη μουσική απάτη που ακούει στη ταμπέλα "ελληνόφωνο ροκ"? (ρητορική η ερώτησις και μεγάλη συζήτηση που γίνεται μόνο με μπυρόνια από κοντά).

    Βάλε Suicidal Angels τώρα να στανιάρεις...

    https://www.youtube.com/watch?v=0sQ6CoJ6Gjw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περιμένω τίποτα, κι όμως καταφέρνω κάθε φορά κι εκπλήσσομαι.

      Διαγραφή
    2. Είναι μεχρί να αποκτήσεις αντισώματα (σε ένα βαθμό), θα ρίχνεις μούτζες θα κατεβάζεις μερικά καντήλια και μετά κομπλέ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/11/14 16:31

      Αρνι και μποτες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/11/14 16:45

      τσοντες και πρωινες βολτες

      Διαγραφή
  2. Το κλαρίνο είναι το μόνο όργανο που δεν μπορώ να ακούσω. Αλήθεια, νομίζω ότι πονάνε τα αυτιά μου. Και όχι μόνο τα αυτιά, ο ήχος μπαίνει και πιο μέσα, εκεί που έχω άχυρα αντί για εγκέφαλο και όλο μου το κεφάλι νομίζω ότι θα σπάσει στα δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άχυρα, έχεις στάκα και Προστ.

      Διαγραφή
    2. Tα βράδια φαντασιώνεται πως ειναι το Σκιαχτρο και παίρνει παρτούζα με τον Τενεκεδάνθρωπο την Ντόροθι ρε...Για αυτό λέει πως έχει άχυρα.

      Διαγραφή
    3. Το κοσπλέι έχει φτάσει πλέον σε άλλα επίπεδα. Ντύνω τους φίλους μου επίτηδες για παρτούζες!

      Διαγραφή
    4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

      Διαγραφή
    5. Ρε την παλεύουτε καθόλου;

      Διαγραφή
    6. Εμενα παλι μου αρεσαν.

      Μια ενσταση: Η απατη δεν ειναι το ελληνικο ροκ οσο δεν ειναι απατη η συγχρονη μουσικη βιομηχανια των τελευταιων 50 ετων, εισαγωγη τεχνογνωσιας κανανε κατι που ειναι θεμιτο στο πλαισιο της λογικης με την οποια πρεπει να διαφοροποιηθεις για να βγαλεις χρηματα.

      Το ποσο το γαμησαν απο τον κωλο ολο αυτο το διαστημα επισης δεν ειναι ελληνικη πατεντα. Αν αλαζαμε τη λεξη ροκ με εντεχνο η ρεμπετικο και τα CD / DVD με κασετα και βυνιλλιο θα αλλαζε κατι ;

      Και στη περιπτωση των απο πανω και σε ολους τους υπολοιπους αυτο που με φοβιζει ειναι αυτο που μπορει να σας κανει να χεστειτε απο τον φοβο αν ημασταν ολοι στον ιδιο χωρο: Οτι μπορει να υπαρχει κοσμος που να πληρωνε για να τους δει ζωντανα / αγωρασει δισκο τους / φαει στη μαπα τις διαφημησεις του youtube για να κανει την πλακα του.

      Διαγραφή
    7. Μα δε βλέπεις το από κάτω σχόλιο; Είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! αυτοί που πληρώνουν για να τους ακούσουν.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος22/11/14 20:26

      Σημερα μια χουφτα. Αυριο..... ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

      Ολοι οι συντροφοι μαζι να παιζουμε καθενας μας του αλλου τη ψωλη.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/14 17:52

    Προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ με το ύφος των γνωστών ομοίων σου στο youtube, μονο που καποιοι εξ αυτων εχουν οντως χιουμορ και μυαλουδακι. Τραβα χώσου σε κανα υπονομο και παρακολούθησε τις χιλιάδες που γεμίζουμε τους συναυλιακους χωρους για τους ΟΛΙΚΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ και ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ villagers of ioannina city. Ασταδιαλα μικρέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, τώρα που έμαθα ότι είναι ΟΛΙΚΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ και ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ, θα τρέξω στον κλαρινίστα της μπάντας να του πάρω πίπα. Και χιλιάδες, ε; Απορώ που δεν τους έχουν δώσει ακόμα το Ολυμπιακό στάδιο για συναυλία.

      Διαγραφή
    2. αχχχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχ αλήθεια τώρα
















































      ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΜΠΑΣΕΚΑΛΟΤΟΥΟΜΑΛΑΚΑΣΠΑΛΙΓΕΛΑΣΑ



















      έχω κάτι λουκουμάδες που κι αυτοί αρνήθηκαν τη στράτευση. Σιγά ρε μαλάκα τον άθλο. Μαγκιά είναι να κατέβουνε όλοι αυτοί στο Σύνταγμα και να πλακωθούνε με τους μπάτσους. Αρνήθηκαν λέει τη στράτευση, ε; Σε λίγο θα μου πεις ότι δεν θα ψηφήσουν πασόκ στις επόμενες εκλογές

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ! Κι οι λουκουμάδες σου είναι ήρωες. Να ανεγερθεί αμέσως μνημείο για τους Ηρωικούς Χωστήρειους Λουκουμάδες στην κεντρική πλατεία του Κολοκοτρωνιτσίου.

      Διαγραφή
    4. αντιστασιακοι λουκουμάδες, όχι σαν το γαμημένο, φιλοκαπιταλιστικό και συστημικό pc μου που όποτε του πατάω το power ανάβει

      Διαγραφή
    5. To pc σου είναι υποταγμένο στα συμφέροντα. Μόνο οι λουκουμάδες θα δείξουν το δρόμο της λευτεριάς.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/11/14 23:49

      Χωστηρα, τα περισοτερα pc αναπτυσσουν θερμοκρασιες που καινε λαδι αρκετα για να τηγανισουν πραγματα αν προσεξουν το πως ( ενω υπαρχουν και ελαιοψηκτα συστηματα για τους πιο μπρουταλ του ειδους ) κατι που σημαινει πως οχι μονο το pc σου φιλοκαπιταλιστικο και συστημικο δεν ειναι, αλλα να συνεισφαιρει στους λουκουμαδες της επαναστασης και να μη το εχεις παρει χαμπαρι ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος.

      Θανατος στους χιψστεραδες. Θανατος στο εντεχνο. Θανατο στον Θανατο.

      Ζητω οι Motorhead και το Killed by Death.

      FMM

      Διαγραφή
    7. Ειδικά άμα βγάλεις το ανεμιστηράκι. Που σημαίνει ότι τα ανεμιστηράκια είναι καπιταλιστικά. Ε, ρε, έναν ειρμό που έχω.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος23/11/14 16:38

      1) Αναλογως τον επεξεργαστη. Μην τολμισεις να δοκιμασεις να ανοιξεις το μηχανημα σου με επεξεργαστες της AMD χωρις ανεμιστηρακια αν δεν εχεις λεφτα να πεταξεις. Οι επεξεργαστες της intel ειναι σχεδιασμενοι για τετοιες βαριες δουλειες αλλα και παλι παιζεις με την τυχη σου.

      2) ΕΛΕΑΙΟΨΗΚΤΑ. oil cooled computers. Δεν θα το συναντησεις συχνα αλλα στο συνηστω για να δεις και λιγο πιο.... εξωτικο hardware

      3) Τα ανεμιστηρακια δεν ειναι καπιταλιστηκα. Ειναι φτηνες λυσεις σε ενα ακριβο προβλημα. Θα ελεινες το προβλημα της παγκοσμιας πεινας με τσελεμεντεδες η της αγαμιας μονο με τσοντες ;

      5) Αυτο με τον ειρμο να το κοιταξεις. Μη χαλασεις και τα σεμεδακια της γιαγιας και βρεθεις να σε σκαμπυλιαζει με τη μαγκουρα.....

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος23/11/14 16:43

      Ξεχασες να ζητησεις ποσοστα για τη διαφημηση του καπιταλιστικου Pc που φτιαχνει κουραμπιεδες. Γιατι να σου αφησω το 4 ;

      Διαγραφή
    10. Λουκουμάδες φτιάχνει.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος23/11/14 20:23

      Ακομα χειροτερα. Ειναι δικαιολογια για να μην ζητησεις ποσοστα ; Γιατι να σου αφησω το #4 ;

      Διαγραφή
    12. Γιατί το 4 είναι ο ιερός αριθμός του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος23/11/14 22:53

      Αφου δεν εχεις ιερο και οσιο. Ξανα λοιπον. Γιατι να σου αφησω το #4 ;

      Και εξηγησε μου για ποιους λογους ο ΜΠΑΟΚ μπορει να σε θελει για μελος του. Μπειμπιφεις σε ενα χωρο γεματο μαντραχαλαδες (η/και) οικοδομους των οποιων οι γκομενες ακουνε παντελιδη ; ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    14. Δεν είσαι η μάνα μου.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος24/11/14 18:22

      Χτες ηταν παρακμιακες μπαντες. Σημερα ξαναμενοι οικοδομοι. Παιδι μου, αυριο που θα εισαι μου λες ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕΤΣΙΝΑ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ;

      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ; εγωπουξοδεψατακαλυτεραχρονιατηςζωηςμουθακατσειςκαιθαφαςστημαπαολοτομπινελικισουγιαναγινειςανθρωποςσωστοςρεχαραμοφαηκαιναμηγινειςμοσχαρισατοναχαιρευτοτονκαμμενοπουακουειτιςμαλακιεςπουπεταειοαδωνηςκαικανειςολαταεκτρωπακαιμαςντρωπιασειςεμεναπρωτακαιμετατονπατερασου,

      ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΜΕ ΣΥΓΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ;

      Διαγραφή
  4. Αμα βάλεις μια γραμμή στο Χ του Χωστήρα που να ενώνει τα κάτω άκρα του Χ αυτόματα εμφανίζεται το τρίγωνο των Ιλλουμινάτι. ΤΟ ΗΞΕΡΑ!






    Δεν ξέρω γιατί το είπα αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Θοδωρή. Σήμερα μπήκα μετά από μήνες εδώ και, εντελώς συμπτωματικά, έχεις θέμα σχετικό με τη μέταλ (που ακούω πολύ). Εγώ για καιρό έβλεπα από διάφορους φίλους και ροκ ιστοσελίδες βιντεάκια με τους Villagers of Ioannina City και, από ένστικτο, δεν πατούσα ποτέ το play. Όταν τους άκουσα τυχαία στην εκπομπή ενός φίλου, συνειδητοποίησα ότι τόσον καιρό έπραττα ορθά. Όπως λες κι εσύ, μπάντα που παίζει μόνο ροκ με κλαρίνα, μου είναι αρκετά αδιάφορη. Άσε που βγάζει κι έναν τοπικισμό. Όχι τόσο από το όνομα της μπάντας, αλλά από τη μουσική και τον τρόπο που βγάζουν όλο αυτό προς τα έξω. Αν δεν επεκτείνουν το στυλ τους ή αν δε δείξουν ότι όντως έχουν κάτι να πουν μέσα απ' αυτό που κάνουν, σ' ένα χρόνο θα τους έχουν ξεχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θοδωρή μ' ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...

      Διαγραφή
    2. Τώρα συνειδητοποίησα ότι σου άλλαξα όνομα κι ότι δεν είναι καθόλου συμπτωματικό που έχεις θέμα σχετικό με τη μέταλ. Και πάλι την καλησπέρα μου.

      Διαγραφή
    3. Αυτά τα τρία σχόλια τείνουν στον σουρεαλισμό καθώς το χι τείνει στο άπειρο. Μ'αρέσει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/11/14 23:51

      Για ολα φταιει ο αναδρωμος παντελιδης.

      FMM

      Διαγραφή
    5. Να ρωτήσουμε τη Λίτσα Παντέρα τότε.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/11/14 16:29

      Μπορει να φερει τιποτα καουμποιδες απο την κολαση και ποιος καθαριζει οτι μεινει απο τη μονομαχια μου λες ;

      FMM

      Διαγραφή
    7. Ο Αστυνόμος Τσιγάνης, γνωστός και σαν Ακουαφόρτες.

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία, θα κάνω αφιέρωμα στους Villagers Of Ioannina City στην επόμενη εκπομπή μου. Θα με ακούσουν και τα γερόντια στο χωριό μου, στη μακρινή κι εξωτική Ήπειρο. Θα κάνουμε τρελά νούμερα, λέμε!
    Σοβαρά τώρα, εγώ, η σοβαρή φοιτήτρια του Έμμε, δεν τους παίρνω στα σοβαρά . Είπαν να κάνουν μια μίξη τα παιδιά, να παντρέψουν το τάδε στοιχείο με το δείνα, τους βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Για κάποιο διεστραμμένο λόγο θεωρώ ότι έχουν πλάκα. Επίσης, τ' όνομα τους έχει πλάκα. Μου θυμίζει ερασιτεχνικό τρολλ συγκρότημα. Πολλοί χιψστεράδες, βέβαια, όχι μόνο τους παίρνουν στα σοβαρά,αλλά σκίζουν σουτιέν γι' αυτούς. Άστους να χαίρονται μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα ήτανε για πλάκα, θα πηγαίνανε να κάνουνε opening στο Πλοκάμι του Καρχαρία και support στους Ανώριμους. Αυτοί το έχουν δει ότι παίζουν στα σοβαρά.

      Διαγραφή
    2. Καλά, ντεπονάκι δυο φορές την ημέρα, μετά το φαγητό, και περνάει.

      Διαγραφή
  7. τελιά πώς μεταφράζονται οι "παγουράδες"? Όπως οι "ξεγάνωτοι"?
    (Εγώ ούτε καν πάτησα το Play. Μα καλά ρε, τί περίμενες?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενα ότι οι αναγνώστες μου διέπονται από τάσεις μαζοχισμού, όχι;

      Διαγραφή
    2. Έχω μέχρι να με βαράς με το μαστίγιο μέχρι να λιώσουν α κόκαλά μου. Τα παγούρια με ξεπερνάνε...

      Διαγραφή
  8. 2000 είχαμε την new metal,2006-2010 ska (και με ελληνικό στίχο) τώρα το stoner και η αναβίωση του πρωτόλειου ροκ.'Ετσι παει,τουλάχιστον υπάρχουν καλές μπάντες και επιτελούς μετά απο 20 χρόνια αναγνωρίστηκαν οι Nightstalker,άπλα είναι θέμα χρόνου να πεθάνει και αυτή η φάση. Τώρα για τους τύπους δεν μου αρέσουν αλλά μέχρι εκεί.Το μόνο καλό στις stoner συναυλίες ωραίες γκόμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είχα πάει στους Planet Of Zeus πριν κανένα μήνα και δεν είδα ωραίες γκόμενες. Μήπως με κορόιδεψαν;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος24/11/14 19:11

    Δεν του πάει του κλαρίνου τα ντραμς.θέλει άλλα κρουστά.https://www.youtube.com/watch?v=2bVv_r7k8Bs Και λίγο μπλακ μέταλ με λύρα(δεν είναι κακό) https://www.youtube.com/watch?v=wqJ0qvWfmTU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/14 23:39

      Ελλειψη των σωστων και υπερβολικη καταναλωση των λαθος.

      Διαγραφή
  10. Οδυσσέας Βαρυάδης25/11/14 00:02

    Διακρίνω μια ειρωνεία που ξεπερνάει τα ορια του "κρίνω μουσικα ενα κομμάτι ή ενα σχήμα"
    Το να μην σου αρέσει κατι ειναι θεμιτό αλλα το να γράφεις ενα ολόκληρο άρθρο για αυτό σαφώς και δείχνει απο πλευράς σου έναν απίστευτο κομπλεξισμο.
    Αυτη την εποχη που βομβαρδιζομαστε απο σκυλαδικα και χαλια γενικα maistream μουσικα υβρίδια εμφανιζονται οι VIC οι οποιοι πολύ ταπεινά παρουσιάζουν επιτέλους κατι διαφορετικό μουσικά.
    Ο κόσμος ειχε αναγκή μια τετοια μουσική αλλαγή και πραγματικά την αγκάλιασε.
    Την αγκάλιασε γιατι δεν υπάρχουν πια rock μπάντες που να τους εκφράζουν και σιγουρα μπάντες που να καταφέρνουν με ποιοτικούς τρόπους να απενοχοποιήσουν ενα μουσικό ειδος και ενα συγκεκριμενο μουσικό οργανο.
    Εγω καθως κατάγομαι απο την Ηπειρο λατρεύω το παραδοσιακό βαρυ Ηπειρώτικο κλαρινο αλλα μισώ απίστευτα το πανηγυριότικο σκλυλοκλαρινο της Ηπ[ειρου αλλα και της υπόλοιπής Ελλάδας.
    Το οτι εχει ολο αυτο τόσο μεγαλη απήχηση χωρίς καμια διαφημιση, καμια εταιρία, κανενα manager ειναι αξιο συγχαρητηρίων.
    Εχει αγαπηθεί απο τον κόσμο και ευτηχως οι αρνητικές κραυγές σαν τις δικές σας είναι μια μικρη μειοψηφια.
    Φυσικα λόγικό ειναι να μην αρέσουν σε ολους αλλα ας κρινουμε οσο μπορουμε πιο ορθά και με επιχειρηματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και απίστευτος μάλιστα ο κομπλεξισμός μου. Όποιος γράψει λοιπόν δύο γραμμές για να κάνει την πλάκα του και δε συμφωνούμε μαζί του, είναι κομπλεξικός-κι απίστευτα, ε; Noted. Θα το ξέρω για το μέλλον.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/11/14 00:11

      Και τι ειναι ρε το κλαρίνο, φούντα και θέλει απενοχοποίηση? Ηρθαν οι χωριατες να απενοχοποιησουν και το ροκ? Μαλιστα...Τους χωριατες περιμέναμε. Τι αλλο θα διαβασουμε σε αυτη τη χωρα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/11/14 03:10

      μπερδευεις την αποποινικοποιηση με την απενοχοποιηση...
      να το κοιτάξεις αυτό...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/11/14 18:02

      Κανένα μπέρδεμα. Πρώτα απενοχοποίηση σε όσο μεγαλύτερη μάζα γίνεται και μετά τα άλλα βήματα...(περι φουντας δηλαδη). Information delivery 101. Να το κοιταξεις αυτο.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος25/11/14 00:09

    Σιγά τις ιερές αγελάδες στα σκατωμένα νερά του Γάγγη...Τους Βιλατζερς σας και άντε στα χωριά σας.

    ΝΑΙΤΣΤΟΛΚΕΡ ΜΟΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.