Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τα 10 χειρότερα τραγούδια του 2014

Τη φετινή χρονιά πήρα τη γενναία απόφαση να σταματήσω να ακούω τα μέινστριμ ποπάδικα και σκυλάδικα ραδιόφωνα. Δυστυχώς τα ρουχάδικα, οι καφετέριες, τα σουβλατζίδικα, το γυμναστήριο του ΑΠΘ και οι κάγκουρες που περνάνε κάτω απ'το σπίτι μου δεν είχαν την ίδια άποψη, έτσι τα ευαίσθητα αυτάκια μου είχαν τη δυστυχία να υποβληθούν σε διάφορες φρικωδίες.
Κι έτσι σήμερα είμαι εδώ για να συνεχίσω μια παράδοση που μετράει την πέμπτη χρονιά της στο αγαπημένο σας μπλογκ (αυτό προφανώς και είναι το ΚΠΣΑ, όποιος έχει αντίθετη άποψη παρακαλείται να πάει να κάνει το νεκρό σε κάτι κάδους) και να τα χώσω στα 10 χειρότερα ηχητικά βασανιστήρια που εξαπέλυσαν ορδές ταλιμπάν ραδιοφωνικών παραγωγών τη χρονιά που μας εγκαταλείπει οσονούπω.
Πριν αρχίσουμε, εύφημος μνεία ανήκει στο #SELFIE (ναι, το hashtag ανήκει στον τίτλο του τραγουδιού) το οποίο βασικά είναι δύο χαζογκόμενες που συζητάνε τα γκομενικά τους στην τουαλέτα ενός κλαμπ και δεν το κατατάσσω στην αντίστροφη μέτρηση γιατί το θεωρώ κάτι σαν avant-guarde performance art ή πώς τα λένε οι κριτικοί.
Αν μη τι άλλο, έχουμε κανένα χρόνο να ακούσουμε καινούριο τραγούδι του Μπίμπερ. Αλλά σε αντάλλαγμα γι'αυτό το σημάδι οίκτου που έδειξε ο θεός της μουσικής, έπρεπε να υποστούμε αυτά...
  • 10. Pharrell Williams-Happy

    Στην αρχή που είχε πρωτοβγεί αυτό το τραγούδι δεν το έλεγες κι άσχημο. Έχει αυτό το ρετρό σέβεντιζ ντίσκο feel α λα κρεμ, ντεν κακό λοιπόν. Και τώρα θα σας θέσω ένα ρητορικό ερώτημα. Έχετε καθίσει ποτέ να φάτε σε μια καθισιά εφτά χιλιάδες μελομακάρονα; Προφανώς και όχι, γιατί εφτά χιλιάδες μελομακάρονα κοστίζουν όσο της Παναγιάς τα ράμματα. Αλλά κι επειδή είναι ανθρωπίνως αδύνατο να φας εφτά χιλιάδες μελομακάρονα γιατί κάποια στιγμή θα ξεράσεις, θα μπουχτίσεις και δε θα θες να ξαναδείς μελομακάρονο σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Και αυτό ακριβώς συνέβη και με το γαμημένο Happy όταν το άκουσα για εφτά χιλιάδες φορές στη σειρά. Επίσης υπάρχει και το μήνυμα χαζοχαρουμενίασης που προσπαθεί να περάσει στα μικρά παιδάκια. Είμαι Παοκτζής! Δε θέλω να είμαι χαρούμενος! Τι δεν καταλαβαίνετε; Αφήστε με στη μιζέρια μου! 
  • 9. Jennifer Lopez ft. Iggy Azalea-Booty

    Αρχικά, αυτός που θα κλειδώσει την Iggy Azalea σε ένα σκοτεινό μπουντρούμι θα πρέπει να παρασημοφορηθεί με το Μεγαλόσταυρο της Βασίλισσας της Αγγλίας για την υπηρεσία που θα προσφέρει στην ανθρωπότητα. Η κοπέλα όταν προσπαθεί να ραπάρει ακούγεται σαν τον Κέρμιτ τον Βάτραχο, οι στίχοι της είναι του κώλου (λογοπαίγνιο του κώλου...και ναι, έχω το θράσος και το συνεχίζω) και ο δε κώλος της είναι φουλ στην κυτταρίτιδα και δε θα έπρεπε να πλησιάζει ούτε στα εκατό μέτρα την επική κωλάρα της Τζένιφερ Λόπεζ. Εκτός από τους κώλους, όμως, που είναι ένα από τα βασικά θέματα της χρονιάς που μας πέρασε (κωλοχρονιά ρε φίλε), υπάρχει κι ένα μπιτ από πίσω. Και η προσπάθεια που έγινε για να βγει ένα ανατολίτικο-αράβικο μουντ στο μπιτ βγήκε τόσο πετυχημένη όσο και η προσπάθειά μου να βρω γκόμενα. Κι όλοι ξέρετε πώς κατέληξε αυτό.
  • 8. Nicki Minaj-Anaconda

    Συνεχίζουμε του κώλου τα εννιάμερα με τη Νίκι Μινάζ, η οποία αποτελεί την απάντηση στο ερώτημα "υπάρχει τελικά υπερβολικά τεράστιος κώλος;". Ναι, ο κώλος της Νίκι Μινάζ είναι τόσο τερατώδης που νομίζεις ότι αποτελεί αποτέλεσμα αποτυχημένου Φώτοσοπ. Πάω στοίχημα ότι κάθε φορά που η Μινάζ κουνιέται προς τα πίσω ακούγεται "μπιπ-μπιπ-μπιπ". Επίσης υπάρχει κι ένα τραγούδι εδώ. Το τραγούδι αυτό παίρνει sample από το Baby Got Back, έναν από τους πιο διάσημους ύμνους στους υπερμεγέθεις κώλους από τη δεκαετία του '90, το οποίο αν θυμάστε περιείχε μερικούς από τους πιο ηλίθιους στίχους που έχουν γραφτεί από τότε που τραγουδούσαν οι Poison. Και μετά ήρθε η Νίκι και κατάφερε να κάνει αυτούς τους στίχους να μοιάζουν με την Ιλιάδα. Κι όχι στη μετάφραση του Καζαντζάκη, στο αρχαίο ελληνικό πρωτότυπο. Τα έχουμε κάνει όλα κώλο εδώ μέσα.
  • 7. Sia-Chandelier

    Αφήνουμε για λίγο στην άκρη τους κώλους και τα σχετικά με αυτούς και περνάμε στην αντίπερα όχθη του Mainstream, τη χιπστερομουσική, που για ένα διάστημα τότε με το We Are Young (ανατριχιάζω και μόνο που θυμάμαι αυτή την πανούκλα) απειλούσε να γίνει μέινστριμ αλλά τελικά πήρε τα παπάρια μου. Γενικά δεν είμαι και πολύ φαν του να προσπαθούν οι ποπ ενορχηστρώσεις να δείξουν μεγάλα και έντονα συναισθήματα λες και είναι καμιά power ballad των Whitesnake ξέρω γω, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι στο φωνητικό κομμάτι, όπου η Sia (Κοσιώνη; Λιαροπούλου; Και αράξαμε;) προφέρει όλα τα φωνήεντα του τραγουδιού σαν να είναι μπουκωμένη με τραχανά, ενώ κάθε φορά που προσπαθεί να πιάσει μια νότα πιο ψηλή από μία οκτάβα νομίζεις ότι κάποιο μικρό κι αξιαγάπητο μωρό φώκιας κλαίει γιατί έχασε τη μαμά του. Κρίμα που δε με συγκινούν τα μικρά κι αξιαγάπητα μωρά φώκιας.
  • 6. Παντελής Παντελίδης-Σκούπισε Τα Πόδια Σου Και Πέρασε
    Εγώ. Εγώ ο πούστης. Εγώ ο τριμάλακας, εγώ που να μην έσωνα. Εγώ στην πήρα την πουτάνα τη γκόμενα. Εγώ τα έκανα όλα, εγώ. Πού να ήξερα ο δύσμοιρος, Παντελή μου, πού να ήξερα ότι θα έκανες έτσι; Άμα το'ξερα, δε θα έσωνα να την ακουμπήσω την καριόλα. Δεν ήταν καν ωραία. Σιγά την καλλονή και τον Πανθρακικό (άλλο ένα λογοπαίγνιο του κώλου). Εντάξει. Όλοι καψουρευτήκαμε. Αλλά αυτό είναι too much. Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε; Δεν παίζει ρε μάγκες. Η μάνα του του έγραψε τους στίχους γι'αυτό το τραγούδι. Τα επόμενα μεγάλα σουξέ που θα βγάλει ο Παντελίδης, επομένως, θα έχουν τίτλους όπως "Μην πατάς εκεί, σφουγγάρισα", "Όλο σκατολοϊδια τρως, γι'αυτό πονάει συνέχεια η κοιλιά σου", "Πάρε ζακέτα, κρύο κάνει έξω", "Αν δεν είχατε κι εμένα να τρέχω από πίσω σας θα είχατε πεθάνει απ'τη βρώμα" και φυσικά το κορυφαίο "Έχεις και μούτρα και μιλάς με τέτοιους βαθμούς;".
  • 5. Katy Perry-Dark Horse

    Ως γνωστόν, η Κέιτι Πέρι έχει βυζάρες. Αλλά δεν την έβαλα εδώ για να ισορροπήσω τον δείκτη βυζιών-κώλων της ανάρτησης, παρά γιατί αυτό το τραγούδι είναι πιο σάπιο κι απ'το κουφάρι του Μαμ-Ρα του Παντοτινού. Ο λόγος που γουστάραμε όταν βγήκε η Κέιτι Πέρι ήταν...οκ, τα βυζιά της, αλλά ο άλλος λόγος ήταν ότι τα σαχλοποπάκια της ήταν τουλάχιστον σαχλοποπάκια γεμάτα ενέργεια. Αλλά, φαίνεται, η Κέιτι κι οι παραγωγοί της ξέμειναν από κόκα, γιατί το Dark Horse σούρνεται σαν τα αυτοκίνητα στην Εγνατία τις τελευταίες μέρες που είναι ανοιχτή η αγορά πριν τις γιορτές και τρέχουν όλοι σαν τους τρελούς να ψωνίσουν αλλά κατά τ'άλλα έχουμε κρίση. Επίσης, ο ατάλαντος ράπερ που εκτελεί το απαραίτητο ραπάρισμα αναφέρει κάπου τον Τζέφρι Ντάμερ, διάσημο παιδεραστή, κι ο μόνος διάσημος παιδεραστής που θα έπρεπε να ανακατεύεται με την ποπ μουσική είναι ο Μάικολ Τζάκσον.
  • 4. Maroon 5-Animals

    Κάποιο περιοδικό είχε ανακηρύξει τον Adam Levine ως τον πιο σέξι άντρα του έτους 2012 ή κάποιο εκεί γύρω. Κι αυτός το πίστεψε. Επίσης κάποτε κάποιοι είχαν πει ότι οι Maroon 5 παίζουν ροκ μουσική. Κι αυτός το πίστεψε κι αυτό. Αλλά αυτό που δεν μπορεί να πίστεψε ακόμα κι ο ίδιος είναι ότι έχει ωραία φωνή. Εγώ προσωπικώς άμα ήμουνα γυναίκα, ερχότανε ένας τύπος έτσι σφίχτης με μούσκουλα και ντυμένος στην πένα με όλα τα τρέντικα κουρέματα και ρούχα και τα τοιαύτα, κι άνοιγε το στόμα του κι η φωνή του έβγαινε λες και είχε μανταλάκι στη μύτη και τ'αρχίδια του σφιγμένα σε μια μέγγενη, θα αποξηραινόταν το μουνί μου σαν την Κωπαΐδα. Και να ακούς τώρα αυτόν τον άνθρωπο με τη φωνή του Σπιρτούλη να τραγουδάει στίχους που παραπέμπουν (όχι και πολύ διακριτικά, είναι η αλήθεια) στο ζωώδες σεξ... είναι σαν να κάνει ο Γεωργίου διαφημιστικό για οδοντόκρεμες. Ήμαρτον ρε!
  • 3. Pitbull-Fireball

    Λοιπόν, είναι γεγονός. Ο Κοπρίτης είναι ο κρυπτονίτης του ανθρώπινου είδους. Μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Αν κόψεις τους στίχους από αυτό το πράμα, είναι ένα ευχάριστο καλοκαιρινό σάμπα μπιτάκι που θα ακούσεις χωρίς πολλές πολλές αντιρρήσεις στο μπιτσόμπαρο στη Βουρβουρού με το μοχίτο στο χέρι. Αλλά έχεις μετά τον Πουρουπουπού να εκστομίζει "λωγωπέγνυα" του τύπου "I came, I saw, I conquered, or should I say, I saw, I conquered, I came? Haha!", ναι γελάει με τα ίδια του τα αστεία, ενώ σε κάποιο σημείο κι αφού έχει γλιτώσει τα περιοριστικά μέτρα απ'τον Ιούλιο Καίσαρα, εκστομίζει τη φράση "and she told me to walk this way" και δεν εμφανίστηκε ξάφνου ο Στίβεν Τάιλερ να του σκάσει ένα critical hit στη μάπα με τα υπερμεγέθη φουσκωτά χείλη του. Φίμωτρο; Στείρωση; Ευθανασία; Κάτι, τέλος πάντων; Δεν είναι κανείς κτηνίατρος εδώ; Γαμώ...φύγαν όλοι για γιορτές.
  • 2. Coldplay-Magic

    Ξέρετε τι είναι πραγματικά μαγικό σε αυτό το τραγούδι; Όχι; Θα σας το πω εγώ. Είναι ότι καταφέρνει όχι απλά να επιβραδύνει τον χρόνο, αλλά να τον αντιστρέψει. Είναι τόσο κενό και βαρετό που δημιουργεί την έννοια του αρνητικού χρόνου. Στο Cern έχουνε πέσει σε απελπισία προσπαθώντας να ερμηνεύσουν τα μυστήρια του σύμπαντος και του χωροχρονικού συνεχούς, κι ο Chris Martin παίζει με τα νεύρα τους. Είχα γράψει για τους Coldplay ότι κάθε φορά νομίζεις ότι δε θα καταφέρουν ποτέ να βγάλουν πιο ξενέρωτο τραγούδι και κάθε φορά καταφέρνουν να σε διαψεύσουν. Αν αυτό δεν είναι μαγικό, τότε δεν ξέρω ποιο είναι. Ρέντιοχεντ, Πλασίμπο, Άρκτικ Μάνκιζ και λοιποί παρατρεχάμενοι, σταματήστε να ηχογραφείτε. Δεν υπάρχει πια λόγος. Το παγκόσμιο πρόβλημα της αϋπνίας... αααχμ... έχει... μμμ... λυθεί...πια...χρρρρ...α...τι;...άσε με...δε θέλω να πάω σχολείο...
  • 1. Jason Derulo ft. Snoop Dogg-Wiggle
    Και...επιστρέψαμε στους κώλους. Οκ, δεν είμαι εναντίον του ότι η ποπ κουλτούρα σταμάτησε επιτέλους να είναι μανιακή με τα 0 λιπαρά και πλέον αγκαλιάζει (κακή επιλογή λέξεων...) τους μεγάλους κώλους. Αλλά υπάρχει ο στίχος "Fat bottomed girls, you make the rockin' world go round", και υπάρχει ο στίχος "You know what to do with that big fat butt, WIGGLE WIGGLE WIGGLE". Κι ο Φρέντι Μέρκιουρι ήταν γκέι, γαμώτη μου. Ο Τζέισον Ντερούλο έχει φάει περισσότερο autotune κι απ'τον Στίβεν Χώκινγκ και παρ'όλα αυτά εξακολουθεί να μην μπορεί να πατήσει σε νότα χωρίς να την ξενυχιάσει. Η μελωδία έχει παιχτεί στη φλογέρα από κάποιον απόφοιτο νηπιαγωγείου για παιδάκια με ειδικές ανάγκες. Οι στίχοι είναι λες και μόλις βγήκαν από τον φερώνυμο τεράστιο κώλο του τραγουδιού. Επίσης, θυμάστε τότε που ο Σνουπ Ντογκ ήτανε γκάνγκστα και τέθοια; Αν ναι, συγχαρητήρια, γιατί ο ίδιος δεν το θυμάται πια. Συγχαρητήρια, παλικάρια. Σας απονέμω με κάθε επισημότητα το Χρυσό Καυλί, για να το βάλετε στον πάτο σας. Wiggle, wiggle, wiggle.
Αυτά, και να προσέχετε μη σας λιώσει η Νίκι Μινάζ με την κωλάθρα της.

54 σχόλια:

  1. Γουστάρω J.LO., θέλω τις βυζάρες της Perry και υποκλίνομαι για την ανάλυση που έκανες για τον Παντελίδη. Νομίζω, όμως, ότι κατά βάθος τον ζηλεύεις. Ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζηλεύω Παντελίδη όσο ο Μουρίνιο ζηλεύει τον Άγγελο Αναστασιάδη.

      Διαγραφή
    2. Ρε μάγκα, τότε πρέπει να το κοιτάξεις το πράγμα.

      Διαγραφή
    3. Η αλήθεια είναι ότι προπονητικά ο Ζοζέ είναι γατάκι μπροστά στον Αγγελάρα.

      Διαγραφή
    4. Στα λόγια μου έρχεσαι. Ο Άγγελος έχει την Παναγία μαζί του.

      Διαγραφή
    5. Με τη βοήθεια του Χριστού, θα τους γαμήσουμε την Παναγία.

      Διαγραφή
  2. Που είναι το "bang-bang" της Nicki, της Ariana και της άλλης της ανορεξικιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας τίτλος δε μου λέει τίποτα, σίγουρα θα έχω ακούσει κάποια, αν όχι όλα, αλλά δε θα μπω αυτή τη στιγμή στο βασανιστήριο να τ' ακούσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά θα πράξεις. Πιάσε μια Προστ.

      Διαγραφή
    2. Είναι μέρες γιορτινές. Δεν πίνουμε Προστ. Πιάσε ένα ουίσκι!

      Διαγραφή
    3. Να φέρω και ξηροκάρπια;

      Διαγραφή
    4. Ετσι ρε Προεδρε, αν και το ουισκι δεν το εχω μονο για τις γιορτινες μερες, αλλα να καπνιζω rothmans international το βραδυ επιβαλλεται! :P

      Διαγραφή
    5. Σίγουρα, απλά οι μπύρες είναι πιο εύκολα προσβάσιμες από το μινιμαρκετέα δίπλα

      Διαγραφή
    6. όχι ρε μαλάκα Θωμά, μη φέρεις ξηροσκάρπια, θες να με πεθάνεις; θα το πιούμε dryhammer

      Διαγραφή
    7. Έχεις δίκιο. Είμαι μικρός κι άμαθος ακόμα.

      Διαγραφή
  4. Λίγα τα λόγια σου για τη Σία και για τους Άρκτικ Μάνκις. Άντε μπράβο!
    Κατά τ' άλλα, η λίστα έχει μερικά κομμάτια που είναι όντως για τον πούτσο, σε σημείο που ο πούτσος αρνείται ότι είναι δικά του, όπως το Γουίγκολ Γουίγκολ, αυτήν την παπαριά του Παντελίδη, το κομμάτι του Πίτμπουλ (βασικά ό,τι έχει σχέση με τον Πίτμπουλ) και το ξενέρωτο νανούρισμα των Coldplay.
    Ναι, ναι, μια παθολογική χιψστερού εγκρίνει τη λίστα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα περάσει ο φασισμός σου. Η Σία τραγουδάει λες και ξέχασε το buttplug στον κώλο της.
      Υ.Γ. Πούτσε, άσε τα νάζια και ανάλαβε τις ευθύνες σου.

      Διαγραφή
    2. Διαφωνείς μαζί μου; Ου να μου χαθείς, φασίστα, καπιτάλα, δεξιάτζα του κερατά!

      Διαγραφή
    3. Ήρεμα, γιατί θα στείλω τους ιπτάμενους αναρχικοί να κάνουν παρκούρ στην ταράτσα σου.

      Διαγραφή
    4. Δεν έχω ταράτσα.

      Διαγραφή
    5. Ξεσκέπαστο είναι το σπίτι σου;

      Διαγραφή
    6. Όχι, έχουμε ταβάνι.

      Διαγραφή
  5. Καλά τις 2 τις είχα μάθει από την παροδία του South Park...

    Τελικά δεν χάνω κάτι που δεν ακούω τίποτα αυτού του αιώνα αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε κι απ'τον προηγούμενο χάνεις. Μότσαρτ και δεν είμαι καλά.

      Διαγραφή
  6. Γαμω το Αγιο Ξεκωλιαρη και το μουνι της μανας του... τι κωλαρα εχει αυτη η Λοπεζ!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη βρίζεις ρε χρονιάρες μέρες.

      Διαγραφή
    2. Ορίστε σωστή αντίδραση ανθρώπου. Μπράβο Μανόλο, παιδί μου.

      Διαγραφή
  7. Δεν χρειάζεται να πατήσεις καν το play, για να διαπιστώσεις πόσο φορ δε πουτς ειναι ούλα αυτά.

    Ειδικά δε, από την ώρα που χαζεύω στο Village Cinema του OTE, ντοκιμαντέρι για τον M.J.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισή ζωή μαύρος, μισή ζωή λευκός, Μάικολ ζεις για πάντα Παοκτζής.

      Διαγραφή
    2. Θριλερ-Ιραν-Καμποτζη-Βιετναμ.

      Διαγραφή
  8. 3. Τραγούδι του κώλου 2: Άλλο ένα θύμα της εμπορικότητας και η Nicki Minaj που ξεκίνησε τόσο ωραία και έχει γίνει το ανέκδοτο της γειτονιάς. Το ταλέντο της ως ράππερ είναι μοναδικό και χρόνια είχαμε να δούμε τόσο καλή γυναίκα ράππερ. Η αποτυχημένη της επιλογή να γεμίσει τον κώλο της σιλικόνη την έφερε στο προσκύνιο και αφού τον είχε είπε να τον εκμεταλευτεί. Θέλοντας (άποψη μου) να κάνει Homage στο τραγούδι που έφερε την ραπ στην ποπ σκηνή, που έκανε τον ηλίθιο λευκό ακροατή να δει πως η ραπ μπορεί να είναι και αστεία, συνεργάστηκε με τον μικρό θεούλη που έγινε διάσημος μόνο με ένα τραγούδι. Η Nicki Minaj είναι τριαντάρα μεγάλωσε με τα ίδια τραγούδια που μεγάλωσα και εγώ και χάρηκα πολύ που την είδα να παίρνει το Baby got Back και να το φτιάχνει όπως αυτή τον φαντάστηκε στην σημερινή εποχή. Είναι τραγούδι παρωδία και είμαι σίγουρη πως το ξέρει, στοχοποιεί όλους αυτούς που θέλουν να έχει κάνει καριέρα με τον κόλο της και όχι με το ταλέντο της ως τραγουδίστρια. Παίρνει τον κώλο της και τον τρίβει στην μούρη όλων των hater και κοροιδέυει την ατάλαντη Τζένιφερ Λόπεζ που το παίζει μαύρη ενώ είναι Λατίνα. Ο Sir Mix a Lot είναι μαζί της και τραγουδάει μαζί της που σημαίνει ότι και ο αρχικός δημιουργός εγκρίνει το πνεύμα και το χιούμορ της. Haters gonna Hate αλλά εγώ θα γελάω περισσότερο όταν το κάνουν με τον κώλο μου στην μούρη τους.

    4. Sia ... μουσική παραγωγός, συνθέτρια, στιχουργός, μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνης που βαρέθηκε να ζει στην σκια όλων αυτών που τραγουδούσαν τα τραγούδια της. Δεν ξέρω απο που είναι αλλά τα τραγούδια της ακούγονται σαν να είναι απο μπαχάμες, Σαν μία νέα λευκή ριχάνα ... οι Λευκοί καραγκιόζηδες την αγκαλιάζουν και οι χιπστερ υψώνουν στύσεις στο όνομα της. Τα ελληνικά ραδιόφωνα ξεφτυλίζουν το έργο της και οι χίπστερς πρωην emo πρωήν τρεντιδες και ένας θεός ξέρει τι ήταν πριν γίνει μόδα το χιπστερ το παίζουν γνώστες. Δεν μισούμε το τραγούδι ούτε αυτήν αλλά όλους τους άλλους που νομίζουν πως they know their shit ενώ στην πραγματικότητα they know shit.

    5...Παντελίδης...δεν ακούω Ελληνική μουσική...αλλά σε μια εποχή που οι γνήσιες ελληνικές φωνές και οι μέντορες του marketing είναι απών κάνει καριέρα ένας ατάλαντος μαλάκας που δεν μπαίνει καν στον κόπο να κάνει μαθήματα φωνητικής μπας και διορθώσει την ανικανότητα του να αλλάζει χρώμα η φωνή του. Τα ζώα συσορεύονται στα σκυλάδικα και είναι αρκετά μικρά σε ηλικία για να καταλάβουν τι σημαίνει Ελληνικό Λαικό τραγούδι...Οι ταγαροβλαχοι της στάνης έχουν καλύτερο επίπεδο μουσικής αισθητικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικώς το είδος ταλέντου της Μινάζ με αφήνει παγερά αδιάφορο, οπότε είτε έχει κάνει καριέρα με τον κώλο της είτε όχι μου είναι ένα και το αυτό. Η προφορά της Σία μου φαίνεται σαν αποτυχημένο πείραμα του δόκτωρος Φρανκενστάιν πάνω στις φωνητικές της χορδές, όσο για τον Παντελίδη είμαι πεπεισμένος ότι τραγουδάω καλύτερα απ'αυτόν.

      Διαγραφή
  9. 6. Καίτη Περρύ; Σαν μουσική το τραγούδι μου άρεσε. Αλλά ας την θυμίσει κάποιος πως αυτή την στιγμή είναι η τοπ τραγουδίστρια ποπ μουσικής και δεν είναι μαύρη...δεν θα γίνει ποτέ και η φωνή της είναι για καλύτερα πράγματα...σοβαρά τώρα για τον παιδεραστή δεν ήξερα νόμιζα ότι έλεγε Jeffery Donald τόσο καιρό...πολύ αποτυχημένη επιλογή στίχου..καλός μαλάκας...απογοητευτικό τραγούδι απο την Καιτούλα που την έχω και σε εκτίμηση..

    7. Αμερικάνοι Coldplay: Οι Μαρούν 5 ξεκίνησαν δειλά δειλά, ενώ όλοι τους έκραζαν ξαφνικά ο πάμλουτος γιος πάμπλουτου μεκίνα των υφασμάτων ανακυρήσετε ο πιο σέξη άνδρας. Στην αμερική αν ένα ξερακιανός φλώρος κάνει τατουαζ και πηδήξει ένα μοντέλο γίνεται σέξη. Εμένα πάντα μου άρεζαν και τώρα θεωρώ πως ξεφτιλίστηκαν, τα τραγούδια φαίνονται σαν συνεργασία με μαύρο παραγωγό που δεν έχει ιδέα πως γίνεται η λευκή μουσική (Δες συνεργασία Duran Duran με Timbaland)...όλες οι κότες ξαφνικά φαίνονται να τους ξέρουν και να τον προσκυνάνε...Να θυμήσω πως όταν εγώ άκουγα Μαρούν εκείνοι δεν έμοιαζαν με αμερικάνικη εκδοχή των Coldplay και εκείνες άκουγαν σκυλάδικα.

    8. Κοπρόσκυλο: Ο Pitbull σαν άλλη θυληκή σκύλα που σέρνει έχει συνεργαστεί με όποιον μαλάκα του το έχει ζητήσει και το μεγαλύτερο έργο που έχει να αναδείξει είναι το χειρότερο τραγούδι σε moudial Ever!!! Μάλλον έχει ξεφύγει και χάνει τον έλεγχο...παράξενο γιατί τα ίδια πέρασε και ο Will I Am πριν μερικά χρόνια...δεν έμαθε απο τα λάθη κάποιου άλλου και μας χάρισε ένα σωρό μαλακίες φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Duran Duran με Timbaland? Τώρα με έψησες άσχημα. Την Καιτούλα την έχω σε εκτίμηση κυρίως λόγω βυζιών, αλλά και τα πρωτύτερα τραγουδάκια της ήταν χαριτωμένα. Επίσης, πότε είχε τον έλεγχο ο κοπρόσκυλος για να τον χάσει τώρα;

      Διαγραφή
  10. 9. Οι βρετανοί Maroon 5...πραγματικά το διαζύγιο πρέπει να κόστισε πολύ στον τραγουδιστή τους αλλιώς δεν δικαιολογεί την κακωδία των νέων τραγουδιών του. Προσπαθοντας να εδραιωθεί στην Αμερικάνικη αγορά ξέχασε τις αγορές που τον ανάδειξαν...τον υπόλοιπο πλανήτη..γράφω αυτά τα λόγια και καίω παράλληλα τα cd που έχω αγοράσει. Πάει κάνει τραγούδι για την αμερικανικη αγορά και για να πιάσει την ασιατική μου βάζει την πληρωμένη πουτάνα των κινέζω Zan Ziyi που έχει να κάνει πετυχημένη ταινία από τότε που τα είχε με τον Ελβετο τραπεζίτη...Ρε φίλε σοβαρά...μου βάζεις αυτήν που την κυνηγούσαν τρεις διαφορετικές γυναίκες μαφιόζων στην Κίνα? (εντάξει μία ήταν αλλά το τρία ακούγεται πιο ωραίο). Απογοητεύτκα τόσο με τους Coldplay που αναρωτιέμαι πόσο πιο σκατά θα είναι το επόμενο άλμπουν των Ελλήνων Coldplay των ονιράμα.

    και ερχόμαστε στο επικό τραγούδι επικό διαστάσεων

    10 Τραγούδι της υπερκολάρας 3. Σιωπή!!!! Σιωπή...ακούστε και προσκυνήστε την μεγαλοσύνη της αυτού Snoop Dogg ο τύπος έχει τόσα λεφτά που πλέον κάνει μόνο ό,τι του αρέσει και ό,τι του φέρνει διασκέδαση και γέλιο. Μετά την συνεργασία του με τον PSY και τα λεφτά που άρπαξε απο την YG entertainment συνεργάζεται με τον Jason Derulo για να κάνω αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα...να τραγουδίσει για χωρίς νόημα μαλακίες και να περάσει καλά.
    Ο Jason Derulo ως μοναδικός μαύρος ποπ τραγουδιστής (ο Bruno Mars δεν είναι μαύρος) κερδίζει συνέχεια έδαφος με τις επιλογές τους αφήνοντας πίσω τις ημέρες που απέφευγε σφαίρες (doding the bullet). Στα τραγούδια του ακούσαμε φέτος για πρώτη φορά βαλκανικούς ήχους και οι επιλογές τους τον απογείωσαν. Δούλεψε σκληρά για αυτήν την αναγνώριση και του άξιζε ένα τρελό τραγούδι και μια συνεργασία με τον μικρό θεό Snoop Dogg. Εγκρίνω την μαλακία του WiggleWiggle γιατί την εγκρίνει και ο θεός μου Snoop Dogg. Φυσικά εξακολουθώ να προτιμώ το Hangover του Psy αλλά εγώ προτιμώ οτιδήποτε έχει να κάνει με την YGE και τον Snoop Dogg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το να αποκαλείς τους Onirama "Έλληνες Coldplay" προσβάλλεις ταυτόχρονα τους Coldplay και τους Onirama. Όσο για το Wiggle...οκ, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

      Διαγραφή
  11. ο 2014 ήταν η χρονιά της Iggy η χρονιά της Ariana Grande και η χρονιά που ξεχασαμε τον JB.
    κουραστήκαμε να ακούμε τους Passenger την Φακλάνα Ντελ Ρέη και το άλλο τραγούδι του Κώλου "All about the bass" αλλά εκείνο το τραγουδάει λευκή χοντρουλα και την αγαπάμε. Καλυτερο άλμπουμ ήταν η επικούρα του Williams Girls με ναυαρχίδα το τραγούδι Merilyn Monroe και γενικά κυριάρχησαν τα τραγούδια του κώλου.

    το 2015 ακολουθώντας τον Oppar της Psy και χάρη στον δρόμο που άνοιξε η Iggy για τις μή μαυρες ράππερ θα σκάσει μύτη η Θεά CL των 2ne1 και θα σαρώσει τα πάντα..γιατί έχει στυλ, έχει ολόκληρη YG πίσω της και επειδή το θέλω εγώ..

    Αυτά...Ενός λεπτού σιγή για τον Michael Jackson τον καλλιτέχνη που άγγιζε το παιδί μας (κλεμένο απο το τουιτερ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριάνα Γκράντε...τι καυλάκι κι αυτό. Πάω να παίξω μια γιορτινή κι έρχομαι. Επίσης σε μισώ που μου θύμισες τον σκατοπόντικα Passenger και το ηλίθιο νανούρισμά του "Let Her Go". Επίσης κι εγώ αγαπάω τη λευκή χοντρούλα. Αλλά not that way.

      Διαγραφή
  12. Λοιπόν στο τμήμα που λείπε έγραφα πως ...κατάφερες να κερδίσεις την προσοχή μου και να με κάνεις να βγω απο το κρεβάτι μου απο το ταμπλετ και να παω στο λαπτοπ...αλλα τελικα το λαπτοπ ανατιναχθηκε και μπήκα απο τον σταθερο...

    έγραφα πως ο Φαρέλ είναι θεος και θέλω τα παιδιά του πως εχει υψηλο iq και πως το Happy ήταν ένα παγκόσμιο τραγούδι που σε μια εποχή οικουμενικής κρίσης μας έκανε όλους ένα.

    επίσης έγραφα για το πόσο γαμάτη είναι η Iggy η οποία δυστυχώς αναγκάστηκε να κάνει πολλές συνεργασίες για να γίνει γνωστή αν και μερικές ήταν πετιχυμένες όπως η συνεργασία με τον Aoki και την Ariana Grande... και πως γουστάρω που βρέθηκε μια θυληκη εκδοχή του έμινεμ και που επιτέλους θα ανοιξει ο δρόμος για άλλες μη μαύρες γυναίκες ραππερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν...εσύ με ολόκληρη ανάρτηση μου απάντησες. Πάω να ανοίξω μια σόδα για να χωνέψω το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι κι έρχομαι.
      ...
      Οκ, ήρθα με τη σόδα ανά χείρας. Έχουμε και λέμε: οκ, καλός χρυσός και άγιος ο Φαρέλ, αλλά όχι-άλλο-κάρβουνο. Όχι άλλο. Θα ανατιναχτούν τα καζάνια του εγκεφάλου μου. Όσο για την Ίγκι, έχει κυτταρίτιδα μέχρι και στα μούτρα.

      Διαγραφή
    2. δεν έχω δει πουθενά κυτταρίτιδα πάνω της ....και επίσης καμία γυναίκα δεν είναι χωρις κυτταρίτιδα ξεπέρασε το

      Διαγραφή
    3. Εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι οι γυναίκες χέζουν, κλάνουν και ρεύονται. Δε σε πιστεύω.

      Διαγραφή
    4. Φυσικά χέζουν αστερόσκονη και κλάνουν μέντες

      Διαγραφή
    5. Εγώ νόμιζα ότι κλάνουν πόμολα.

      Διαγραφή
    6. είσαι μαλάκας....

      Διαγραφή
  13. θες να μου πεις ότι ήταν η Sia και όχι η Ριάννα...όχι ρε μαλάκα. Άκουγα αυτή την προφορά-νησιά Μπαρμπέιντος και νόμιζα ότι ήταν το Ριαννάκι (καλά, δεν το 'ψαξα κιόλας).
    Αλλά για τα δικά μου γούστα, το Dark Horse γάμησε, ή θα γαμούσε αν δεν είχε το μαλάκα να ραπάρει. Άλλη μαλακία κι αυτή που ο κάθε τελειωμένος που θέλει να κάνει χιτ πρέπει να βάλει και "ραπ" μέσα. Φαντάζομαι δηλαδή τον Τσιτσάνη να τραγουδά "Συννεφιασμένη Κυριακή -ήταν Κυριακή και είχε συννεφιά, ήρθα να ραπάρω στη δική σου γειτονιά- μοιαζεις με την καρδιά μου -η καρδιά μου η σκληρή έχει πάει φυλακή γιο-...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα...η Ριάνα έχει καιρό να φανεί. Εικάζω ότι θα άρπαξε πάλι τίποτα ψιλές από τον αράπη και κρύβεται. Όσο για το άλλο, λένε ότι θα βγει extended rap mix της Φραγκοσυριανής από τον Μηδενιστή.

      Διαγραφή
    2. η απάντηση για το ραπ που λες είναι στο βίνετο του Jon La joie pop song.
      όσο για την Σία όλοι η ριχάνα νομίζαμε οτι ήταν αλλά μετά υποψιαστήκαμε πως αποκλείεται να της δίναν τόσο ωραίο τραγούδι

      Διαγραφή
    3. Μπα, εμένα εξαρχής δε μου έκανε για Ριάνα.

      Διαγραφή
  14. Με έκανες και τα άκουσα όλα ρε Θωμά. Έχεις δίκιο. Αίσχος όλα εκτός από τους κώλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά όσο αξίζει ένας κώλος δεν αξίζει ο κόσμος όλος.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.