Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Trippin' Eightballs

Πριν από δύο βδομάδες, έγραψα ότι λατρεύω τον οτινανίστικο χαρακτήρα του Eightball, του ροκ κλαμπ της Θεσσαλονίκης που τις μισές μέρες παίζει βόρβορο γερμανικό θρας και τις άλλες μισές κάνουνε πιτ και crowdsurfing με Μπίγαλη. Δεν κάνω πλάκα.

Χτες λοιπόν το αγαπημένο αυτό club, όπως και κάθε Παρασκευή, διοργάνωσε disco party, στο οποίο φυσικά και θα παρευρισκόμουνα γιατί είμαι γνωστός καρεκλάς. Η αλήθεια είναι ότι πήγα λίγο μόνος μου, γιατί όλα τα άλλα άτομα, που θα μπορούσα να καλέσω σε disco party και να έρθουν, ζουν κάπου στην Αθήνα και διατηρούν μπλογκ που γράφουν για ταινίες δράσης.
Κι εκεί που καθόμουν μόνος μου και επεδείκνυα τις χορευτικές μου κινήσεις εφάμιλλες του Γιαννάκη του Τραβόλτα στο πλήθος, σκάει από το πουθενά ένας τύπος που, μα την Μπαναγία, δεν τον είχα ξαναδεί στη ζωή μου.
Οκ, ίσως τον είχα σκουντήξει κάποιο πρωί στις εννιά η ώρα προσπαθώντας να κατέβω απ'το 10 στη στάση ΑΧΕΠΑ (Απόψε Χάρος Έρχεται Παίρνει Ασθενείς) και να φτάσω στη σχολή μου όπου και θα μάθω χρήσιμες μηχανολογικές γνώσεις, αλλά δε συνηθίζω να θυμάμαι αυτούς που σκουντάω τα πρωινά στο 10.
Κι αφού μου συστήθηκε ο τυπάς, μου λέει "θες να 'ρθεις για γκομενάκια;".
Τέτοιου είδους προτάσεις από άτομα που δεν έχεις ξαναδεί στη ζωή σου είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργες, αλλά από την άλλη δε λέμε ποτέ όχι στα γκομενάκια.
Έτσι ο φίλος μας (ας τον πούμε Αναξίμανδρο) με οδηγεί στα γκομενάκια, δύο λαχταριστά και ζουμπουρλούδικα σαν φρεσκοτηγανισμένα μπαρμπούνια, ένα ξανθό κι ένα μελαχρινό. Σύμφωνα με αυτά που με είπε ο Αναξίμανδρος (διάβαζε: παπάρια μάντολες), η ξανθιά τον είπε να με φέρει εκεί γιατί την άρεσα. Και την ξανθιά τη λέγανε Κατερίνα, γιατί φυσικά και θα τη λέγανε Κατερίνα.
Ο Αναξίμανδρος, για να σας πω όλη την αλήθεια, ήταν ολίγον τι σουργελέισον. Κατ'αρχήν, κάθε τρεις και λίγο με παρότρυνε να ανοίξω κι άλλο ένα κουμπί από το πουκάμισό μου, ακολουθώντας έτσι τις στυλιστικές επιλογές του γνωστού fashion icon που λέγεται Ίνγκβι Μάλμστην.

(Η διασκευή από τους Abba είναι για να ταιριάζει με το κλίμα της disco, κι επίσης γιατί είναι το μόνο τραγούδι του Μάλμστην που αντέχεται).
Επίσης, κάθε στιγμή που περνούσε ή που θα τριβόταν πάνω σε μια απ'τις κοπελιές ή που θα τριβόταν πάνω σε μένα (η αλήθεια είναι ότι έχω απίστευτη κωλάρα και τύφλα να'χει η Τσένη Φερλόπερ) ή που θα με έσπρωχνε να τριφτώ σε κάποια απ'τις κοπελιές.
Σε μια φάση πήγα να πάρω μια μπύρα για τον εαυτό μου, και γυρνώντας πάω να τσουγκρίσω με τις κοπελιές, κι ο Αναξίμανδρος αρχίζει να λέει "η Κατερίνα δεν έχει ποτό". Και λέω εγώ "εντάξει". Και λέει αυτός "ναι, αλλά δεν έχει ποτό". Εγώ συνέχισα να κάνω τον μαλάκα, μέχρι που αντιλήφθηκα ότι ο τυπάς ήταν ικανός να συνεχίσει να λέει "ναι, αλλά δεν έχει ποτό" μέχρι τις εφτά το πρωί.
Έτσι την κέρασα ένα ουίσκι, από το οποίο ήπιε ακριβώς 1,414213 γουλιές και μετά έφυγε γιατί δούλευε το πρωί. Έτσι το ήπια εγώ, για να γλιτώσω τα 7 ευρώπουλα που ξόδεψα, κάτι που, σε συνδυασμό με τις μπύρες, ήταν ίσως η χειρότερη ιδέα που είχα από τότε που ξόδεψα όλη μου την πενταήμερη κλαψομουνιάζοντας γιατί δε με θέλει η Χριστίνα.
Αυτό βέβαια το συνειδητοποίησα σε όλο του το μεγαλείο όταν ξημέρωσε, γύρω στις δύο η ώρα (το αλκοόλ έχει αυτή την ιδιότητα να μετατοπίζει την ώρα που συμβαίνει το ξημέρωμα).
-Και τελικά δε γάμησες ρε μαλάκα;
Όχι, γιατί στο μεταξύ έσκασε σφηνόπουτσα ένας άλλος τυπάς που πάω στοίχημα και κόβω και την ψωλή μου ότι ο Αναξίμανδρος τον είχε προσκαλέσει με ακριβώς την ίδια ατάκα. Έτσι η ξανθιά πήρε τον έναν τυπά, η μελαχρινή τον άλλον κι εγώ το πουλάκι μου στο χέρι.
Πρέπει να έχω σπάσει κάποιου είδους παγκόσμιο ρεκόρ.
Και μετά ο τύπος εξαφανίστηκε τόσο απότομα όσο εμφανίστηκε. Ο θρύλος λέει ότι μεταμορφώθηκε σε κολοκύθα.
Φυσικά ήταν μόλις (sic) τρεις η ώρα το βράδυ και, με δεδομένο ότι τα λεωφορεία ξεκινάνε στις πεντέμιση, η βραδιά είχε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της. Αμέσως μόλις έφυγαν οι τύπισσες, σκόνταψα πάνω σε κάτι μηχανολόγους (γιατί παντού υπάρχει ένας μηχανολόγος) και συνέχισα να επιδεικνύω τα ταλέντα μου στο χορό σαν τον Γιαννάκη τον Ντραβόλτα.

Φυσικά, το να περιμένεις να βγάλεις γκόμενα κάνοντας παρέα με μηχανολόγους είναι σαν να αφήνεις το παιδί σου μόνο του με τον Μάικολ Τζάκσον και να περιμένεις να το βρεις σώο όταν επιστρέψεις. Και μετά από λίγο οι τυπάδες έφυγαν, οπότε εγώ συνέχισα να περιφέρομαι μέσα στο κλαμπ όπως ο Σαμαράς στη Βουλή με ένα μάτσο πεντακοσάευρα στο χέρι ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρει βουλευτές να ψηφίσουν Πρόεδρο.
Και κάποια στιγμή, καθώς συνέχισα να επιδεικνύω τα χορευτικά μου ταλέντα λες και ήμανε η τύπισσα από το Flashdance και προσπαθούσα να εντυπωσιάσω την κριτική επιτροπή ενόσω από πάνω απ'το κεφάλι μου η Ιρένε Καρρά (ξαδέρφη του Βασίλη) τραγουδούσε γουάτ α φήλινγκ κηπς μη λίβινγκ, κάτι κοπελιές προφανώς ενθουσιάστηκαν από την χορευτική μου ικανότητα (ή εναλλακτικά βρήκαν ένα σούργελο να γελάνε) και με είπαν "έλα στην παρέα μας φαντάρε".
Η μία από αυτές ήταν μια ψηλή νταρντάνα κοκκινομάλλα, και τη λέγανε Κατερίνα, γιατί φυ-σι-κά και θα τη λέγανε Κατερίνα. Ωστόσο η προσοχή μου επικεντρώθηκε στην άλλη κοπελιά της παρέας, η οποία ήταν λιγότερο ψηλή, λιγότερο νταρντάνα και λιγότερο Κατερίνα.
Σε εκείνη τη φάση ο disco χαρακτήρας του πάρτι είχε εκφυλιστεί και ο ντιτζέης είχε καταλήξει να παίζει σύγχρονα χιπ-χοπ μπιτάκια σαν το "γιου νόου γουάτ του ντου γουιθ δατ μπιγκ φατ μπατ, ΓΟΥΙΓΚΛ ΓΟΥΙΓΚΛ ΓΟΥΙΓΚΛ", το οποίο είναι τόσο αισχρό που διατρυπάει το χωροχρονικό συνεχές και βγαίνει από την άλλη πλευρά και γίνεται καλτ αριστούργημα.
Αυτό όμως δεν ενοχλούσε τους λάγνους σκοπούς μου. Και σε κάποια φάση που η Όχι-Κατερίνα σταμάτησε να πάρει ανάσα και να στρίψει τσιγάρο, αποφάσισα ότι ο τολμών νικά, η επιμονή ανταμείβεται, here goes nothing, holy diver you've been down too long in the midnight sea (βρείτε ποιο από τα παραπάνω δεν ταιριάζει και κερδίστε μια εσπρεσιέρα με αυτόματο κιβώτιο και νίτρο).

Κι έτσι έσκυψα να τη φιλήσω.
Και πήρα τα παπάρια μου.
Αφότου τραβήχτηκε απότομα (ευτυχώς είχε την ευγενική καλοσύνη να μην συνδυάσει αυτή την κίνηση με μορφασμούς αηδίας και γαμωσταυρίδια), στη συνέχεια μου εξήγησε ότι είμαι πολύ μικρός γι'αυτήν, κάτι που θα ευσταθούσε αν ήταν 43 και όχι 23, ότι έχει σχέση (κάτι που ευσταθεί σαφώς περισσότερο) και ότι "είμαι καλό παιδί και θα βρω μια κοπέλα στην ηλικία μου".
Κι όταν εγώ ρώτησα "πού θα τη βρω", γιατί όταν έχεις πιει μπύρες και ουίσκια οι ηλίθιες ερωτήσεις είναι το λιγότερο από τα κακά που μπορεί να πάθεις, η αθεόφοβη απάντησε "στο σχολείο".
Αυτό σημαίνει ότι μοιάζω για δεκαέξι χρονών, και με τη σειρά του αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ξαναξυριστώ ποτέ στη ζωή μου.
Ε, μετά ξενέρωσα, είχε πάει κι εφτά η ώρα, και έφυγα.
Δεν πειράζει ρε. ΠΑΟΚ κι ας μη γαμήσω ποτέ.
Αυτά, και να προσέχετε μην τραυματιστείτε στο πιτ του Μπίγαλη.

36 σχόλια:

  1. "Στο σχολείο" λέει η θεάααα,χαχαχαχαχαχα!!
    Ε εντάξει,σε καταδιώκει τ' όνομά μου,παραδέξου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φυγή σου φωτιά, η θύμησή σου λεπίδα που με κόβει δυο κομμάτια. Τέσσερα. Δεκατέσσερα.
      Υ.Γ. Ρε μοιάζω για σχολιαρόπαιδο γαμώ τη μπουτάνα μου;

      Διαγραφή
    2. Όταν πίνεις μοιάζεις με αγελάδα που το 'σκασε.

      Διαγραφή
  2. Αλήθεια με έκανες περήφανο μικρέ κι ας μην γάμησες. Πρέπει να έρθω να σου κάνω ένα fine tunning στο να ρίχνεις γκομενάκια, αλλά η ανάρτησή σου ήταν όλα τα λεφτά.

    υ.γ.: ΓΟΥΕΓΚΟ-ΓΟΥΕΓΟ-ΓΟΥΕΓΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σε έκανα περήφανο.
      Υ.Γ. Του-ρου-ρου-του-ρου-τουουου-ρουου.

      Διαγραφή
  3. Λοιπόν Θωμά...ο τυπος που ηρθε απο το πουθενά ήταν ή υπουλος κωλομπαράς ή ύπουλη φούστρα ή στη τελική και τα δύο (ντουμπλ-φας τον παίρνει και τον δίνει σε ότι να ναι). Είχε τα γκομενακια εκεί για τυράκι, ώστε να τρίψει τον καβάλο του στον κωλαθρίνο σου, σαν άλλος Γιώργος Νινιός στο Μη Μου Άπτου (αυτή τη μαλακία που πληρωσανε οι έλληνες φορολογούμενοι για ταινία) που ο τύπος έκανε κολλητήρι στα λεωφορεία, ενώ την ίδια ώρα σου έλεγε...να ξεκουμπώσεις το πουκάμισο σου...

    Τα γκομενάκια φυσικά και ήταν στο κόλπο. Το γεγονός πως δεν "είχε ποτό" 1,2,3,4,5,105 φόρες...δείχνει πλάνο.

    Βέβαια παίζει και η ελαφρώς διαφορετική περίπτωση. Ο τύπος λειτουργεί έτσι με τα γκομενίδια, αλλά για να γαμήσεις γκομενίδιο, θα πρέπει πρώτα να την βρεις την φάση με αυτόν (βλεπε σχετικό game plan που εχει η γνωστή eirinigr στα γνωστα τσοντοσαιτ και στο bourdela.com)

    Το ότι ο τύπος εξαφανίστηκε και η άλλη εξαφανίστηκε επίσης γιατί δούλευε, μπορει να δείχνει ότι σε βρήκαν πολύ αθώο για να προχωρήσουν στο ψητό, στο παρασύνθημα, στο ρεφρέν και πάει λέγοντας...και έτσι βρήκαν νέο θήραμα (βλεπε τον άλλον άγνωστο τυπά που κόβεις το τσιου-μπέλι σου, ότι τον κάλεσε ο αναξίμανδρος με τον ίδιο τρόπο).

    Oπότε όπως βλέπεις την παραβίαση πίσω πόρτας δεν την γλύτωνες...either way.

    Όσο για την άλλη τη τζουράπω...αμα της πεφτεις μικρος στα 19-20 και αυτη ειναι 23...μάλλον έχει daddy issues, σύνδρομο λολίτας και θα την καβατζάρει κανένας 45αρης πρώην πασόκος σατανιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Κωλόμπα είναι ο κύριος"...προφητική η ατάκα. Δηλαδή λες ότι ο κώλος μου γλίτωσε απ'τα χειρότερα; Έβαλε το χεράκι της η Παναγιά, που λέει κι ο Αγγελάρας.
      Υ.Γ. Ναι ρε μαλάκα. Στα 23 της πέφτω πολύ μικρός. Οι γκόμενες έχουν αποθρασυνθεί τελείως.

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς αυτό. Κωλόμπα είναι ο κύριος...Πάλι καλά που δεν άφησες να σε πάρει κούρσα, γιατί θα γινόταν η "φτιάξη" και θα φώναζες Μπιραλαχ και θα ήταν και μέρα μεσημέρι...

      Διαγραφή
    3. Άλλη φορά θα πάω εξοπλισμένος με τσίγκινα σώβρακα και παραπλανητικές κωλοτρυπίδες.

      Διαγραφή
    4. Βασικά, ο Φίδης είπε ότι ήταν να πω οποτε απλα θα κανω co-sign.
      Πάντως, όπως και αν βγήκε το αποτέλεσμα, it takes guts to do what you did. (And a fuckload of alcohol.)
      Είμαι περήφανος για σένα, βλαμμενε.

      Διαγραφή
    5. Φίδης είπε και ελάλησε και συμφωνώ μαζί του. Να τον ακούς τον Φίδη.

      Διαγραφή
  4. Επίσης ξέχασα να σε πω, ότι ναι ρε. Αν ήμουν επάνω θα ερχόμουν μαζί σου στο ντισκο παρτι. Με λευκο μακρυμάνικο μότορχεντ όμως. Ευριπιώτης φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι. Εγώ Μάλμστην, εσύ Ευριπιώτης και μας λείπει κάποιος να κάνει τον Μάκη τον Μανάβη για να ανοίξουμε τη χωροχρονική τρύπα κατευθείαν για τη δεκαετία του ογδόντα.

      Διαγραφή
  5. Κακώς δεν πήρες τα ρούφις μαζί σου.Θα έκαναν θαύματα. (κακιούλες).
    Better luck next time πάντως και μπράβο για το θάρρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ νομίζω ότι δεν ήπιες αρκετά και δεν είχες καλή ευφράδεια λόγου.
    Από κει και πέρα μου θύμισε τη φάση στο rainbow ή πως διαολο λέγεται και αυτό σημαίνει ότι είσαι στο σωστό δρόμο και να θυμάσαι: Δε χρειάζεται τώρα να κάνεις σχέση. Πήδα και αργότερα βλέπεις για τα υπόλοιπα (είναι καμιά φορά πιο εύκολο από το να κάνεις σχέση, ειδικά σε πάρτι και ιβέντς). Απλά πρέπει να είσαι και λίγο κωλόφαρδος.

    Κι εγώ θα συμφωνήσω με το Φίδη ότι γλύτωσε η κωλοτρυπίδα σου από τον πρώτο. Μάλλον σε έκοψε για πολύ αντρουά στην τελική και λέει άστο, πάμε γι αλλού.

    Η αλήθεια είναι ότι το μπέιμπι φέις το έχεις :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το στομάχι μου, καθώς και οι χορευτικές μου κινήσεις στις πέντε η ώρα το πρωί, δε νομίζουν ότι δεν ήπια αρκετά. Όσο για κωλοφαρδία, είμαι ο τύπος που θα χάσει κουπόνι στοιχήματος από ματς Μπαρτσελόνα-Πανιώνιος.

      Διαγραφή
  7. Εμ με κερατώνεις, εμ δε γάμησες πάλι... τς τς τς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα δε θεωρείται κέρατο.

      Διαγραφή
    2. Σαφώς και θεωρείται! Η πρ΄θεση μετράει...

      Διαγραφή
    3. Μη μου αρχίζεις εμένα τα δικηγορίστικα.

      Διαγραφή
  8. Mη μπλεκεις με μικρες ρε, κεντραρε σε 29+!

    Οι μικρες δεν θελουν καθε μερα σεξ! Ποτε δε μπορουν, ποτε θελουν να τα πουν με τις φιλες τους, ποτε δεν τις αφηνει ο μπαμπας τους να βγουν απο το σπιτι, ποτε εχουν να πανε στη σχολη τους. Ετσι ουτε ο μπαοκ θα παρει πρωταθλημα ουτε θα γαμησεις ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε η μικρή 23 χρονών με είπε να βρω μια κοπέλα στην ηλικία μου. Άμα είναι 29+, το πολύ που θα μου λέει είναι "πάρε ζακέτα πριν φύγεις απ'το σπίτι".
      Υ.Γ. Αδικήθηκε πολύ ο Λεβαδειακός χθες, ε;

      Διαγραφή
  9. Εμείς πάμε Dizzy
    καλά σου λέειο Μανόλο άσε τις μικρές και έλα σε εμάς τις θείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα γυρίσει ο τροχός, θα γαμήσει κι ο μηχανικός. Κοντεύει λέμε!
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόν έχοντας πλέον διαβάσει το θέμα καλυτερα και έχοντας πεθάνει στο γέλιο αυτό που θα πω είναι...νομίζω πως μπορείς να βρεις συμβουλές γιατι το τι δεν πρέπει να κάνεις στο 8ball ή στο dizzy για να βρεις μια Κατερίνα...απο εκεί και πέρα στην εποχή μου όλες κυνηγούσαμε τις παρέες των Μηχανολόγων γιατί αυτοί ήταν οι πιο έξυπνοι του TEI και με τις περισότερες γνώσεις...τώρα τι άλλαξε σε εσάς δεν ξέρω...Όταν είστε τσούρμο 10 αγόρια το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν βρείτε ποτέ κάτι, για να γνωρίσεις κάποια πρέπει να έχεις και έναν φίλο μαζί σου ο οποιός θα πρέπει να θυσιαστεί για να κρατάει την φίλη της απασχολημένη. Ωστόσο θα πρέπει να είναι και ο ίδιος ευγενικός.

    Επίσης στο 8ball εγώ προσωπικά όταν βλέπω κάποιον μόνο τους χωρίς παρέα αυτόματα τον κατατάσω στην λίστα "Αυτός χορεύει μόνος του και όταν μεθάει την πέφτει σε όλες" τουλάχιστον εκεί κάποιες κοπέλες είναι λιγότερο γκόμενες απο άλλες. Ωστόσο δεν ξέρω το πως γίνεται παιχνίδι εκεί γιατί κάθε φορά που πηγαίναμε η Dannοssiel ήθελε να φύγει και εγώ απλά ήθελα να χορεύω.

    Οι πιθανότητες όμως να βρεις φυσιολογική κοπέλα ...ή καλύτερα φυσιολογικό άνθρωπο στο dizzy και στο 8ball είναι ελάχιστες. Εκτός απο εμένα και τον Digitaltracker δηλαδή γιατί όλοι άλλοι είναι ότι να ναι...βέβαια και εγώ δεν μπορώ να θεωρηθώ φυσιολογική όταν βλέπω anime και γράφω μαλακιες στο ινερνετ...αλλά τεσπα...

    Καλά Χριστούγεννα και να προσέχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΙ; Εμείς είμαστε του ΑΕΙ. Εγώ δε σ'έβρισα. Επίσης δεν ξέρω από πού συμπέρανες ότι ψάχνω να βρω φυσιολογικό άνθρωπο.

      Διαγραφή
    2. ότι και να θες ειμαι σίγουρη πως θες να ξυπνάς ζωντανός δίπλα της

      Διαγραφή
    3. Αυτό ναι. Θες να πεις ότι μπορεί να πέσω θύμα σατανιστικής τελετής;

      Διαγραφή
  12. "στο σχολείο" Πεθαίνω!!!! Μαλάκα δεν περνάς και άσχημα τελικά ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.