Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Βραβεία Ναρκωτικών 2015

Όπως όλοι μας ξέρουμε, στη σημερινή κοινωνία είναι αδύνατον να επιβιώσεις χωρίς ναρκωτικά. Κάποιοι παίρνουν τη δόση τους σε μαριχουάνα, κάποιοι άλλοι σε ηρωίνη, κάποιοι προνομιούχοι σε κόκα, άλλοι την ακούνε με τον ΠΑΟΚ κι άλλοι μαστουρώνουν με τα κηρύγματα του γέροντος Παϊσίου, οπότε παίρνουν ναρκωτικά αλλά είναι σαν να μην παίρνουν.
Ή το ανάποδο; Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα.
Υπάρχουν όμως και ορισμένοι που το παρακάνουν, και σήμερα θα βραβεύσουμε αυτούς που παίρνουν τα πρωτεία στη μαστούρα, την κουλτούρα και τους Σεπουλτούρα. Για να μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά τους διαγωνιζόμενους, θα τους κρίνουμε με την κλίμακα ποσοστών Νίκι Σιξ, του τυπά που είχε πιει τόση πρέζα μέσα σε ένα βράδυ που πέθανε και για να τον επαναφέρουν του χτύπησαν ενδοφλέβια ένεση με μουνοζούμια από ανήλικη γκρουπίτσα του συγκροτήματος.
Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν λέει "ένεση αδρεναλίνης", αλλά τώρα ποιος σοβαρός γιατρός που σέβεται τον εαυτό του θα παραδεχτεί ποτέ δημοσίως ότι καθόταν κι έστυβε φορεμένα στρινγκ ανήλικης γκρουπίτσας των Μότλεϊ Κρου;

  • Ραχήλ Μακρή
    Η γνωστή βουλευτής που είχε εκλεγεί με τους Ανεξέλεγκτους Έλληνες του Πάνου Ψεκασμένου και τώρα κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ για να δείξει τη σταθερότητα των απόψεών της, έκανε αίσθηση με τις δηλώσεις της ότι αν η ΕΚΤ διακόψει τη χρηματοδότηση της Ελλάδας θα τυπώσουμε μόνοι μας 100 δις ευρώ. Φυσικά ακολούθησε ο κακός χαμός, κάποιοι κακεντρεχείς βγήκαν και τύπωσαν το "Ραχηλιάρικο", ενώ άλλοι πάλι έσπευσαν να υπερασπιστούν την Ραχήλ λέγοντας ότι δεν ξέρουμε για τι πράμα μιλάμε κι ότι προβλέπεται για κάθε χώρα της ΕΕ να μπορεί να τυπώσει ευρώ σε περίπτωση έλλειψης ρευστότητας. Αν όμως διακοπεί η χρηματοδότηση, τότε δεν μπορούμε να τυπώσουμε ούτε χαρτομάντηλο για να κλάψουμε (αυτό φυσικά δεν το λένε). Την καλύτερη απάντηση στο ζήτημα την έδωσε πάντως ο Ψεκασμένος, δηλώνοντας ότι "ευτυχώς δε χρειάζεται πλέον να απολογούμαι εγώ για τη Μακρή. Ας απολογείται ο Τσίπρας". Κι αν σε αδειάζει μέχρι κι ο Ψεκασμένος...ε...κάτι δεν κάνεις σωστά.
    Ποσοστό Νίκι Σιξ: 83,7%
  • Κριστιάνο Ρονάλντο
    Ένας από τους πιο αντιπαθητικούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο, που όμως στ'αρχίδια του αν τον αντιπαθείς ή όχι, γιατί γνωρίζει εκατό συν έναν τρόπους να προκαλέσει παιδικά τραύματα στους αντίπαλους τερματοφύλακες. Επομένως τον αντιπαθούν και οι αντίπαλοι τερματοφύλακες. Εν πάση περιπτώσει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τιμήθηκε πρόσφατα με τη Χρυσή Μπάλα, που είναι το ακριβές αντίστοιχο των Όσκαρ στο ότι είναι εντελώς στημένα. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι ο εν λόγω παίχτης κάθε φορά που σκοράρει αρέσκεται να βγάζει μια χαρακτηριστική κραυγή, και δεν το ξέραμε γιατί ακόμα κι ο Ρομπ Χάλφορντ δε θα μπορούσε να βγει πάνω από ένα γεμάτο Μπερναμπέου. Αλλά ο Κριστιάνο δεν άντεξε να μην μοιραστεί την κραυγή του μαζί μας:

    Αυτό που δε μάθαμε είναι αν αυτή τη χαριτωμένη κραυγή τη βγάζει και όταν σκοράρει στο κρεβάτι, κάτι που αν μη τι άλλο εξηγεί γιατί τον παράτησε η Ιρίνα Σάικ.
    Ποσοστό Νίκι Σιξ: 71,5%
  • Βάκης
    Όπως είναι γνωστό σε όλους μας τα τελευταία δύο χρόνια, οι ΑΕΚτζήδες ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Αυτό που εμποδίζει τον ερχομό τους όμως είναι η έλλειψη γηπέδου, κάτι στο οποίο αντιτίθενται οι οργισμένοι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και ο Συριζαίος δήμαρχός τους, Άρης Βασιλόπουλος και του πουλιού το γάλα, γιατί έχουν στο μυαλό τους τη σωτηρία του σπάνιου κορμοράνου της Νέας Φιλαδέλφειας. Αυτό για τους ΑΕΚτζήδες αποτέλεσε έναν λόγο για να ρίξουν μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ (λες και δεν υπάρχουν λόγοι), αλλά ο Βάκης, ένας ιδιαίτερα μαχητικός Ενωσίτης, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αποφασίζοντας να προβεί σε απεργία πείνας για να λυθεί το θέμα του γηπέδου. Προφανώς το σκεπτικό του ήταν ότι "αφού τσίμπησαν οι 'ζαίοι με τον Ρωμανό, θα τσιμπήσουν και με εμένα". Ο Ρωμανός όμως επισήμως είχε σαν αίτημά του το δικαίωμα στην εκπαίδευση (ανεπισήμως είχε σαν αίτημα το δικαίωμα να μπαινοβγαίνει στις φυλακές λες και δεν είναι κατάδικος του κοινού ποινικού δικαίου), κι όσο να πεις η παιδεία βαραίνει περισσότερο στις συνειδήσεις από το να κάνει γήπεδο η ομάδα σου. Επίσης, seriously? Κι εμείς λέμε "ΠΑΟΚ κι ας μη γαμήσω ποτέ", αλλά το λέμε σαν σχήμα λόγου.
    Ποσοστό Νίκι Σιξ: 80,4%
  • U2
    Ως γνωστόν, αν υπάρχει κάτι πιο αυτάρεσκο και υπερφίαλο από τον Μπόνο, την κουστωδία του και τις κλαψομούνικες μελωδίες τους, αυτό είναι οι γκρουπίτσες της Apple που δεν σταματάνε ποτέ να παραμιλάνε για το πόσο καλά γραφικά έχουν τα Mac τους και πώς δεν κολλάνε ποτέ ιούς και τι γαμάτο ντιζάιν που έχουν και πόσο καλά τους πετυχαίνουν το γαλλικό πεντικιούρ. Επομένως το ότι οι U2 αποφάσισαν να εξαπολύσουν το καινούριο τους όπλο βιολογικής καταστροφής-παύλα-άλμπουμ με τη μέθοδο του να το δώσουν δωρεάν σε κάθε αντίτυπο των Itunes, δείχνει δύο πράγματα: ότι α) μέχρι κι ο Μπόνο συνειδητοποίησε ότι κανείς δεν πρόκειται εν έτει 2014 να πληρώσει για να ακούσει τη μουσική του, και β) ότι οι δύο μεγαλύτερες πηγές της παγκόσμιας αυταρέσκειας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ρουφήξουν όλο το σύμπαν σε μια μαύρη τρύπα σνομπισμού και αυτοπεολειχίας ενόσω θα παίζει το With or Without You.
    Ποσοστό Νίκι Σιξ: 79,6%, μόνο και μόνο γιατί συνεχίζει να φοράει αυτό το ηλίθιο γυαλί.
  • Αντώνης Σαμαράς
    Και πριν προλάβει ο δύσμοιρος μικρός Νικόλας, που έπαιζε ποδόσφαιρο στην πλατεία και βρέθηκε να ακούει το προεκλογικό πρόγραμμα του Αντώνη, να λαλήσει τρις, το τμήμα μάρκετινγκ της Νέας Δημοκρατίας έδειξε για άλλη μια φορά ότι κάτι πίνουν και δε μας δίνουν (η πρώτη ήταν όταν εμπνεύστηκαν το σλόγκαν "Λέμε την Αλήθεια"). Το νέο κρούσμα είναι ένα βιντεάκι το οποίο υποτίθεται ότι είναι behind the scenes ή κάτι τέτοιο από ένα άλλο διαφημιστικό σποτάκι, αν κι εγώ προσωπικά στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάποιου είδους τρολάρισμα. Σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε ποτέ, για κάποιον διεστραμμένο λόγο, τι είναι αυτό που κάνει τα σκέλια της Αννούλας της Βίσση να μουσκεύουν, η απάντηση βρίσκεται σε όλο της το μεγαλείο στο βίντεο που ακολουθεί:

    Μετά από αυτό, το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι Σεξ-Βία-Νέα Δημοκρατία.
    Ποσοστό Νίκι Σιξ: 86,6%
  • Γιάγκος Ραυτόπουλος
    Ο τυπάς αυτός δεν έχει σχέση με τον Γιάγκο Δράκο της Λάμψης, ούτε και με τον Ραπτόπουλο της Μαρμίτας, αλλά είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τους Ανεξέλεγκτους Έλληνες. Για να προωθήσει την υποψηφιότητά του, ο Γιάγκος έφτιαξε τρία σποτάκια. Το ένα από αυτά έχει μια γιαγιά που "επλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ και δεν της μένει φράγκο". Το δεύτερο από αυτά έχει έναν τύπο που πάει να σηκωθεί απ'τον καναπέ και τον πιάνει η μέση του, και μια φωνή απ'το υπερπέραν ρωτάει "θες γιατρό για το λουμπάγκο;". Ενώ το τρίτο έχει τον σχετικά γνωστό τηλεπούστη Σπύρο Γρίβα να δηλώνει ότι βαρέθηκε να τρώει συνέχεια τα ίδια φρούτα, και η φωνή απ'το υπερπέραν ρωτάει "ε και τι θέλεις, μάνγκο;". Η αποστομωτική απάντηση και στα τρία σποτάκια είναι "Θέλω Γιάγκο!", κι ακολουθεί το I Need A Hero της Μπόνι Τάιλερ για να τονίσει τον ανδρισμό του υποψηφίου.
    Ποσοστό Νίκι Σιξ: 91,5%
  • Κόμμα "ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α"
    Κι επειδή η ανάρτηση βγήκε κατά κύριο λόγο προεκλογική, θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα με το κόμμα ΕΛληνική ΛΑϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση, το οποίο δεν καταφέρνει βέβαια να ξεπεράσει σε ευρηματικό ακρωνύμιο την Μοναδική Αξιόπιστη Λύση και τα λοιπά και τα λοιπά, αλλά μας αποζημιώνει με το εξάλεπτο σποτ του. Το σποτ ξεκινάει με ένα τραγούδι από κάποια παγκοσμίως άγνωστη αοιδό, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως αίσθηση ρυθμού και μέσα απαριθμεί τις φιλοσοφικές θεωρίες του Σωκράτη. Και στη συνέχεια παρουσιάζονται οι τρεις υποψήφιοι του κόμματος: ο Παπα-Αγανακτισμένος Πατήρ Νεκτάριος του Συντάγματος που εκφράζει τον Παπαφλέσσα, ο Σύγχρονος Κολοκοτρώνης Αντώνιος Ξεπαπαδάκος (ναι, φοράει στολή Κολοκοτρώνη από παράσταση δημοτικού για την 25η Μαρτίου) κι ο παρουσιαστής του καναλιού Τηλεφώς-Υγεία-Οικολογία, Κωνσταντίνος Παπανικόλας. Σύμφωνα με φήμες στο κόμμα ζήτησε να ενταχθεί κι ο Σάββας Θεοδωρίδης.

    Ποσοστό Νίκι Σιξ: 127%. Ναι, αυτοί ξεπεράσανε και τον Νίκι Σιξ.
Και τελικά ο νικητής είναι...
.
,
.
...κανένας. Κανείς δε βγαίνει νικητής με τα ναρκωτικά. Να το θυμάστε αυτό.
Αυτά, και να προσέχετε μη σας πάρει στη Ρεάλ ο Αντσελότι με εκατό δισεκατομμύρια και για να παίζει ο Κριστιάνο...σας αφήνει στον πάγκο. I need a γύρο!

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/1/15 21:51

    Μην γράφεις ανακρίβειες...ποιοι κάτοικοι Ν. Φιλαδέλφειας? Δεν υπάρχουν αυτά...κάτι ουτιδανοί ελάχιστοι είναι, σαν τους άλλους τους 131 κατοίκους Βοτανικού που έμεναν...στα ΒΠ.

    Επίσης νικητής στα ναρκωτικά βγαίνει αυτός που θα έχει πιει τα περισσότερα και θα ζήσει περισσότερο. Μέχρι στιγμής Οζζυ και Λέμι κονταροχτυπιούνται.

    Snake (γιατι βαριεμαι να κανω log in τωρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα σε παρακαλώ. Πώς τολμάς να αμφισβητείς 17! προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας; Είσαι δάκτυλος του λαμόγιου του Μελισσανίδη κι εσύ.
      Υ.Γ. Εγώ πιστεύω ότι τελικά αυτοί οι δύο θα πεθάνουν την ίδια μέρα και ώρα που θα σηματοδοτήσει και το τελειωτικό τελείωμα της ανθρωπότητας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/15 10:21

      Ο Λέμμυ τα έκοψε ρεχαχαχαχαχα, πίνει μόνο βότκα γιατί είναι λάιτ.

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή
    3. Άμα έκοψε κι ο Λέμμυ τις ντρόγκες, τότε δεν μπορούμε πια να βασιστούμε πουθενά.

      Διαγραφή
  2. Η Ραχήλ, σε συνέντευξη όπου ερωτήθηκε "Γιατί επιλέξατε να ασχοληθείτε με την πολιτική;", απάντησε "γιατί είμαι Δίδυμος". Είναι ωραίο όταν ο άλλος επικαλείται επιστημονικά κριτήρια.
    Πάντως θα χουμε πολύ ερωτικές εκλογές. Λέγεται μέχρι και το ΚΚΕ θα κυκλοφορήσει sex tape με την Αλέκα, στα δουζένια της. Κορίτσια, φυλάχτε τα βρακάκια σας, αγόρια ετοιμάστε τις παλάμες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως η Αφροδίτη κι η Σελήνη δεν είναι καθόλου ευνοϊκές για τους Διδύμους αυτή την περίοδο. Εκτός κι αν έχει ωροσκόπο Κριό. Πρέπει να το ερευνήσουμε σε βάθος.

      Διαγραφή
  3. έχεις γράψει καλύτερα και δεν το λέω όσο αφορά τα πολιτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά κι έχω γράψει καλύτερα. Είναι όλα στην ανάρτηση Best of the Best 2014. Μπορεί να έχει και κάποια πιο παλιά.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/15 10:23

    Βούλτεψη, Αδωνις, ΕΡΤ. Θα τα έβαζα κι αυτά αλλά βαριέμαι να αναλύω τώρα.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άδωνις δεν παίρνει τίποτα. Είναι έτσι από φυσικού του.

      Διαγραφή
  5. Αυτό το βιντεάκι με τον Κλαψιάνο ΗμιτασιονΡοναλντο δεν ήθελα να το δω ποτέ γιατί θα τον αντιπαθούσα 100 φορές περισσότερο. Και τώρα φταις εσύ για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε γίνεται να πολλαπλασιάσεις το άπειρο επί το εκατό. Μάθε μαθηματικά στον άρχοντα, αγόρι μου! Στα εξηγώ ωραία;

      Διαγραφή
    2. Σωστός ! Είμαι αμαθηματικος

      Διαγραφή
    3. Ε, έλα σε μένα να σε μάθω το 'να τ'άλλο ξέρω γω τα πάντα όλα.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.