Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Καιάδας 2015 edition: Die, Die My Darling

Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος.

Μετά από τόσες και τόσες φορές, you know the drill. Ευχόμαστε συλλογικό ψόφο στις παρακάτω κατηγορίες ανθρώπωνε.
  • Στους "φιλόζωους" που μαρκαρίστηκαν με πυρωμένο σίδερο στο Σύνταγμα
    Ίσως θα έχετε ακούσει για κάτι φανατικούς Καθολικούς στις Φιλιππίνες που το Πάσχα αυτομαστιγώνονται σε αναπαράσταση των Παθών του Ιησού. Αυτούς η παγκόσμια κοινότητα των προοδευτικών τους έχει αποκηρύξει ως τρελούς. Αυτά τα τυπάκια όμως που πήγανε πριν λίγες μέρες στο Σύνταγμα και έκαιγαν τα κορμιά τους με το καυτό σίδερο σε αναπαράσταση των Παθών της Αγελάδας, αυτά είναι εντελώς στα καλά τους. Κλασικοί holier-than-thou κήρυκες κοινωνικής ευαισθησίας που επιδίδονται σε εκδηλώσεις ακραίου μαζοχισμού για να δείξουν ότι φερόμαστε σκληρά στις αγελάδες. Χαίρω πολύ, Χλιμπιμίντζουρας. Δε νομίζω ότι είχε κανείς την εντύπωση ότι το ζωντανό που τρώει πέθανε από υπερβολικές αγκαλιές. Κι εν κατακλείδι, το φαΐ μου χέζει το φαΐ σας. Get used to it.
  • Στους καθηγητές που προσπαθούν να το παίξουν αστείοι
    Καταλαβαίνω ότι κάπου βαθιά μέσα σου νομίζεις ότι αυτό σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με τα κατά τριάντα χρόνια νεώτερά σου άτομα που σε παρακολουθούν βαριεστημένα να προσπαθείς να εξηγήσεις πώς λειτουργεί μια παλινδρομική μηχανή αυνανισμού. Αλλά η δουλειά σου είναι ακριβώς αυτή: οι παλινδρομικές μηχανές αυνανισμού. Δε σε πληρώνουμε για να διακόπτεις την ανάλυση για τη συχνότητα της αρμονικής πεοταλάντωσης, ώστε να μας πεις τι ατάκα σου είπε η γυναίκα σου προχθές που γαμιόσασταν ή το γκολ που κατάπιε αμάσητο ο Όλσεν στο τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ. Ακόμα κι αν γελάσει κάποιος, θα είναι το νευρικό γέλιο που σημαίνει "τι μαλακία πέταξε το άτομο και νομίζει κι ότι θα γελάσουμε" ή θα είναι από φόβο μην τον εντοπίσεις με το βιονικό σου μάτι και για τις επόμενες δέκα εξεταστικές τον κόβεις με τέσσερα.
  • Στις τύπισσες που πάνε και πλέκουνε πουλόβερ για δέντρα

    Με κίνδυνο να ακουστώ σαν να κλαίγομαι για τα παιδάκια στην Αφρική που δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό και φαγητό ενόσω θα χλαπακιάζω πατατάκια με γεύση μουσακά, θα πω την εύλογη απάντηση που έδωσαν κι άλλοι στο άκουσμα αυτού του τρεντ: Λίγο παραδίπλα υπάρχουν άστεγοι που τουρτουρίζουν στο κρύο κι εσείς πάτε και πλέκετε πουλόβερ για τα δέντρα; Βέβαια αυτή η απάντηση δεν είναι και τόσο εύλογη γιατί μόλις τελείωσε ο Σεπτέμβρης, καλά καλά δεν ξύπνησε ο Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ να φανταστείς, και δεν έχει πιάσει τόσο κρύο στην Ελλάδα που να τουρτουρίζουν οι άστεγοι. Η απάντηση που δίνουν οι τύπισσες για την ενασχόλησή τους είναι ότι προσπαθούν να κάνουν πιο όμορφη τη γκρίζα μεγαλούπολη που λέγεται Αθήνα, στην οποία περίφτωση η μόνη αντίδραση που ταιριάζει είναι γέλως μέχρις ενουρήσεως.
  • Στις feminazi
    Ο όρος αυτός έχει πολύ συγκεκριμένο περιεχόμενο και δεν απευθύνεται στις κοπέλες που έχουν το θράσος να βγαίνουν απ'την κουζίνα τους ή τολμάνε να φοράνε παντελόνια. Πρόκειται φυσικά για τις μισότρελες που χρησιμοποιούν τη λέξη "σεξισμός" τέσσερις φορές σε κάθε πρόταση, πιστεύουν στα ίσα ότι υπάρχει η "κουλτούρα του βιασμού", μπορούν να εντοπίσουν εφτά αντιφεμινιστικά μηνύματα στην ερώτηση "το 14 περνάει από Καμάρα;" και αν μια γυναίκα δε συμφωνεί με τις ταλιμπανιστικές απόψεις τους περί χειραφέτησης έχουν έτοιμη τη διάγνωση του "εσωτερικευμένου μισογυνισμού", γιατί, όπως και οι Κνίτες στο δικό τους τομέα, είναι οι μόνες που κατέχουν την απόλυτη αλήθεια κι όλοι οι άλλοι είναι πλανεμένοι. Ειδικά όποτε διαβάζω αυτό το τελευταίο, το θεωρώ τίτλο τιμής να με αποκαλέσει μισογύνη μια από αυτές. Κι όπως λέει κι η φίλη μου η Αεριωθούμενη Ιωάννα, δε δίνω δεκάρα για το κακό μου όνομα.
  • Στους "οπαδούς της Ντόρτμουντ" που φώναζαν "Άρης-Άρης" μες στην Τούμπα
    Τάχα μου δήθεν και καλά ότι οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είναι αδερφοποιημένοι με τους οπαδούς του Άρεως Θεσσαλονίκης; Ναι, δεν το κόβω. Η σχέση τους είναι μάλλον η ίδια σχέση με το δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι που έχει πάνω στο μαξιλάρι της φωτογραφία του Τζάστιν Μπίμπερ και τον αποκαλεί "ο Τζάστιν μου" παρόλο που δε θα τον πλησιάσει ποτέ πάνω από 100 μέτρα κι αν το κάνει θα φάει περιοριστικά μέτρα από δω μέχρι τη Σελήνη. Δηλαδή υπήρξαν 5-10-50 οπαδοί του Άρη που πλήρωσαν 25 απ'τα ωραία τους ευρουλάκια μόνο και μόνο για να μπούνε στη θύρα των οπαδών της Ντόρτμουντ, να φωνάξουν Άρης και να προκαλέσουν τα ούγκανα της θύρας 4 για να τιμωρηθεί η έδρα του ΠΑΟΚ. Μά'στα. Λίγο πιο κομπλεξικός και γίνεσαι ο "Καριόλα Εμμανουέλα Αγγουράκη μ'έχεις κάνει τάρανδο".
  • Σε αυτούς που διπλοπαρκάρουν στη Μητροπόλεως
    Κάποιες φορές βγαίνουν στον τύπο διάφορα μεγαλεπήβολα σχέδια του Μπουτάρεως να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε Κοπεγχάγη πεζοδρομώντας κεντρικές αρτηρίες. Το σκέφτομαι για δύο δευτερόλεπτα, και μετά θυμάμαι ότι η Μητροπόλεως έχει μετατραπεί σε όλο το μήκος και το πλάτος της σε αυτοσχέδιο πάρκινγκ και ανταπαντώ στον κρασοπατέρα-δήμαρχο "σοφή η μαλακία σου". Η κορυφαία στιγμή της σύντομης ως τώρα οδηγικής εμπειρίας μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν όταν είδα διπλοπαρκαρισμένο Πορσικό, και μάλιστα χωρίς την πατέντα του "ανάβω αλάρμ γιατί κατέβηκα μόνο για να πάρω τσιγάρα κι άμα έχεις αναμμένα αλάρμ δεν εμποδίζεις γιατί τα αυτοκίνητα περνάνε από πάνω σου". Κατηραμένη κρίση. Να οδηγείς Πορσικό και να μην έχεις πέντε ευρώ να το βάλεις σε γκαράζ. Κατακαημένε Μάνθο Φουστάνο.
  • Στα μαγαζιά που μετά τις δύο το γυρίζουν σε σκυλάδικα
    Μεγάλη μάστιγα αυτό το πράγμα στη νύχτα της Θεσσαλονίκης. Πας σε ένα μαγαζί, κάθεσαι, παραγγέλνεις το πιοτό σου για να κοιμίσεις τον φλώρο που έχεις μέσα σου μπας και την πέσεις σε καμιά γκόμενα. Παίζει ποπάκια. Μπορεί να παίζει και χιπχοπάκια, καμία αντίρρηση. Κάποιες φορές μπορεί να ακουστούν απ'τα μεγάφωνα και πιο ψαγμένοι ήχοι, χιπστεράδικα που λένε. Δεκτόν. Κάποιες σπάνιες φορές μπορεί να ακούσεις ακόμα και ροκ. Γουστάρουμε. Και μετά το ρολόι βαράει δύο η ώρα, η άμαξα γίνεται κολοκύθα κι αρχίζει να βαράει Παντελίδης μέχρι που να μη μείνει τραπέζι χωρίς λικνιζόμενο κώλο απάνω. Γαμώ την υποβαλκάνια υποκουλτούρα σας. Την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε τέτοιο μαγαζί, θα σκοτώσω τον DJ με την τεχνική καρδιακής έκρηξης των πέντε σημείων και θα βάλω να παίζει Judas fuckin' Priest.
  • Στα ζευγάρια που φιλιούνται στο αστικό
    Τα public displays of affection, που λέμε και στο χωριό μου στο Upper East Side του Manhattan, είναι πάντοτε εκνευριστικό θέαμα, ιδίως για όσους είναι μονίμως μπακούρια κι η μόνη που τους κάνει τη χάρη είναι η χήρα με τα πέντε ορφανά και μόλις θυμήθηκα ότι άφησα τη βρύση του αυτοκινήτου ανοιχτή. Αλλά οκ, πες ότι είναι σε ένα μαγαζί, σε μια καφετέρια, κάθονται μαζί, απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου, βρίσκονται σε ευχάριστο περιβάλλον, το δεχόμαστε. Στο αστικό τι σκατά σας διεγείρει; Η γριά που μιζεριάζει στο σύμπαν για να της δώσουν θέση; Ο τύπος που βρωμάει σαν σάπιο καμαμπέρ; Ο άλλος που δεν είναι ζητιάνος αλλά έχει κοριτσάκι με εγχείριση και τον δείξανε και στην Τατιάνα; Ή η θέα του απέραντου τσιμέντου απ'τα παράθυρα; Τόσο πολύ βιάζεστε κι εσείς, σαν τον γαμιόλη που μπαίνει στο ασανσέρ με αναμμένο τσιγάρο; Α, και μια και φτάσαμε εκεί...
  • Στον γαμιόλη που μπαίνει στο ασανσέρ με αναμμένο τσιγάρο
    Τόση πολλή βιασύνη κι εσύ, που προκειμένου να μη χάσεις 0.05 μιλιγκράμ νικοτίνης δεν έχεις κανέναν απολύτως ενδοιασμό να ντουμανιάσεις έναν χώρο σε μέγεθος "φέρετρο Πάγκαλου". Είσαι από εκείνους τους ελεεινούς εαυτούληδες τύπους που αν σε αφήνανε θα κάπνιζες μέχρι και σε χειρουργείο παιδιατρικής κλινικής. Λίγο σεβασμό στους γύρω σου, πούστη άντρα.
  • Στις γκόμενες που κυκλοφορούν με εκατό σκουλαρίκια
    Κάθε εποχή είχε τις ηλίθιες μόδες της. Τη δεκαετία του '70 ήταν τα παντελόνια-καμπάνα και οι αφάνες, το '80 ήταν τα σακάκια με βάτες και τα λουστρίνια με άσπρη κάλτσα, το '90 ήταν τα καρό πουκάμισα και η πρέζα. Τώρα, όπως φαίνεται, η μόδα είναι να μην μπορείς να περάσεις από ανιχνευτή μετάλλων. Ξαφνικά μέχρι κι η κουτσή Μαρία κυκλοφορεί με εφτά σκουλαρίκια στο πτερύγιο του δεξιού αυτιού, οχτώ στο αριστερό, κρίκο στο δεξί ρουθούνι, στρασάκι στο αριστερό, χαλκά κρεμασμένο απ'το septum, μπίλια στη γλώσσα, μπαρμπαδέλι στο κάτω χείλος, βίδες στις ρώγες και φερμουάρ στα μουνόχειλα. Το χειρότερο απ'όλα αυτά είναι βέβαια το septum (περιμένατε να πω το φερμουάρ στα μουνόχειλα, ε;) που κρέμεται απ'τη μύτη σαν ασημένια μύξα. Και να μη μιλήσω καν για τα τατουάζ...
  • Στις γκόμενες που κυκλοφορούν με εκατό τατουάζ
    Fuck me sideways. Οκ, δεν αντιλέγω, καλό είναι που μπορεί πλέον ο καθένας να κάνει τατουάζ χωρίς να είναι ναυτικός ή φυλακόβιος, αλλά είπανε του τρελού να χέσει κι αυτός ξεκωλιάστηκε. Εγώ είμαι της άποψης ότι αν είναι να κάνεις τατουάζ, θα πρέπει να είναι ένα σχέδιο που έχει μια άλφα σημασία για σένα, γιατί είναι κάτι που είναι μόνιμο και θα σε ακολουθεί. Και μετά βλέπεις κάθε τύπισσα να βαράει τατουάζ όπως οι χαζομαμάδες κρεμάνε τις άθλιες ζωγραφιές των παιδιών τους στον τοίχο του γραφείου. Ονειροπαγίδα στην πλάτη, πεταλούδα πάνω απ'τον κώλο, tribal στο δεξί μπράτσο, το κινέζικο σύμβολο της μαλακίας στον αριστερό καρπό, λατινικά ρητά στη βυζοχαράδρα, κισσός στο δεξί πόδι και το εξώφυλλο του Peace Sells (But Who's Buying) στα κωλομέρια.
    Και, οκ, δεν λέω, κι οι τατουατζήδες άνθρωποι είναι, κλέφτες θα γίνουν; Αλλά εσύ, κοπελιά, δεν είσαι ούτε η Κρίστι Μακ ούτε η Μπόνι Ρότεν (NSFW αμφότεραι). Είσαι η Τασούλα, μένεις στην Ξηροκρήνη και σε μερικά χρόνια θα παντρευτείς έναν φαναρτζή με πένθος στο νυχάκι και τατουάζ τον Δικέφαλο Αετό στην πλάτη.
  • Στους "πού είναι η πολιτεία"
    Οι γνωστοί γαμημένοι Ελληναράδες που μέχρι να ξύσουν το ένα αρχίδι τους έχει πιάσει φαγούρα στο άλλο, κι επειδή βαριούνται να κατέβουν δύο ορόφους, να ανοίξουν με το πεντάλ τον κάδο και να πετάξουν μέσα τις δύο μαύρες σακούλες με το διαμελισμένο πτώμα της πρώην τους, τις πετάνε χάμω απ'το μπαλκόνι. Κι όταν αρχίσουν να μαζεύονται οι αρουραίοι, η πανούκλα και οι εφτά πληγές του Φαραώ θα είναι οι πρώτοι που θα αρχίσουν τα "πού είναι η πολιτεία και τι κάνει ο δήμος και γιατί δε μαζεύουν τα σκουπίδια και να έρθει εδώ ο ίδιος ο δήμαρχος αυτοπροσώπως με το φτυάρι να καθαρίσει". Γαμώ το σπίτι σου, γαμώ τα σκουπίδια σου και γαμώ και το δήμαρχό σου, ανθρωπόμορφη σκουληκαντέρα. Αν εσύ δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι ζεις σε μια ανεπτυγμένη (ε...αυτό τέλος πάντων) κοινωνία του έτους 2015, και να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν, το μόνο που μπορεί να σου κάνει η πολιτεία είναι ανατροπή και πέναλτι στη γκόμενα απέναντι.
  • Στους παπάρες που κάνουν ζογκλερικά στα φανάρια
    Έχουν πάντα την ίδια εμφάνιση. Μαλλί που έχει τζιβώσει σαν μπουχάρα μπορδοροδοκόκκινη των οχτώ δισεκατομμυρίων κόμπων, μούσι τζιχαντιστή (για τους άντρες, αλλά όχι απαραίτητα), μπλουζάκι από κάποια ska ή ρέγκε μπάντα που βγάζει το ίδιο τραγούδι με άλλο τίτλο εδώ και 15 χρόνια, βράκα διασταύρωση Κρητικού με MC Hammer και σταράκια σε χειρότερη φάση αποσύνθεσης κι απ'τη φάτσα του Μίκι Ρουρκ. Περιμένουν πότε θα ανάψει το κόκκινο για να βγουν στη διάβαση και να αρχίσουν να πετάνε μπάλες στον αέρα ή να στριφογυρίζουν αλυσίδες με φωτιές στην άκρη, νομίζοντας ότι διασκεδάζουν τον Έλληνα οδηγό που ως γνωστόν είναι ήρεμος και πράος και δεν ψάχνει αφορμές να διαπράξει κατά συρροήν ανθρωποκτονία. Κάποιες φορές φαντασιώνομαι ότι απορροφώνται τόσο πολύ από την "τέχνη" τους, δεν προλαβαίνουν να πηδήξουν στο πεζοδρόμιο και γίνονται μπουγάτσα με κιμά από κάποιο διερχόμενο φορτηγό. Και δεν το μετανιώνω καθόλου.
Αυτά, και να προσέχετε μη σας βιάσει ένας τζιβάτος οπαδός της Ντόρτμουντ με πουλόβερ, οχτώ σκουλαρίκια και δέκα τατουάζ μέσα στο ασανσέρ κι αφού χύσει ανάψει τσιγάρο.

23 σχόλια:

  1. Πω, έχω κι εγώ τέτοιους καθηγητές με παγωμένο χιουμοράκι. Δηλαδή συγγνώμη, στο Έμμε ήλθα ή στο Δελφινάριο;
    Πάλι καλά στη γειτονιά μου, στην εξωτική Αργυρούπολη, δεν κρυώνει κανένα δεντράκι και δεν τους πλέξανε πουλοβεράκια. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε τόσο καμένους χίψστερζ, αλλά δωδεκάχρονα που τσιρίζουν μες στο μεσημέρι, χαζομαμάδες, χαζομπαμπάδες, σκυλιά, γατιά. Πάλι καλά.
    Εγώ πάω σε χιψστεράδικα, δεν ξέρω για μαγαζιά που παίζουν σκυλάδικα μετά τις 2. Αυτά είναι καπιταλιστικά και μη προσήκοντα στην προσωπικότητά μου.
    Κοίτα να δεις, πολλές κοπέλες όντως το παρακάνουν με τα piercings. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες που ναι μεν έχουν πολλά, αλλά τους ταιριάζουν.Επίσης, υπάρχουν κοπέλες που τους κολακεύει το septum λόγω του σχήματος του προσώπου τους, παρόλο που η πλειοψηφία τους το κάνει γιατί είναι μόδα. Αυτές βέβαια δεν ανταποκρίνονται στο γούστο σου στις γυναίκες, εφόσον δεν είσαι και το πιο αλτέρνατιβ αναρχογκομενάκι της πιάτσας.
    Εγώ θέλω να αναφερθώ στα κλαρίνα με τα πολλά τατού επειδή είναι μόδα.Δεν έχω φετίχ με ζωντανούς τοίχους της Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, thanks for asking.
    Υ.Γ. Μου πες να περάσω τον Οκτώβρη για να μάθω γιατί εμείς στο Έμμε είμαστε πιο καμμένοι από μηχανολόγους. Here I am, rock you like a hurricane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω ότι μέσα στα επόμενα δύο-τρία χρόνια οι χίπστερς θα αποκηρύξουν το Γκάζι, τα Εξάρχεια και την Πλατεία Μαβίλη ως too mainstream και θα αρχίσουν να πλακώνουν στην Αργυρούπολη. Αφού έχει και μετρό, δεν είναι θέμα η πρόσβαση.
      Ξέχασες να πεις ότι είναι αθέμιτα, αντισυνταγματικά και μη βιώσιμα.
      Περί πίρσινγκ και τατουάζ, αν ψάξεις τις πορνοστάρ που ανέφερα (Κρίστι Μακ και Μπόνι Ρότεν) θα τρομάξεις, και η αλήθεια είναι ότι...αχέμ...εκτιμώ το...αχέμ...έργο τους. Αλλά η φάση έχει ξεφύγει από τις πορνοστάρ και κάθε κυρα-Μαριγούλα την έχει δει μοντέλο του Inked Magazine. Ε, χέσε μας.
      Υ.Γ. Έφτασε κιόλας Οκτώβρης; Τον Μπίλι Τζο τον ξύπνησε κανείς ή θα τον αφήσετε να κοιμάται κι άλλο; Κι επίσης δε θυμάμαι για ποιο πράγμα μιλάς. Κάνε μια καλή πράξη και θύμισέ μου.

      Διαγραφή
    2. Να δω χίψτερζ να αράζουν Eterno - κλαρινοκαφέ στην Αργυρούπολη - και τι στον κόσμο.
      Ποιος είναι ο Μπίλι Τζο; Με απατάς;
      Ακολουθεί αναμετάδοση:
      the writer30/6/15 21:18
      Συμβουλή: μη διαβάζεις ιντερνετικούς διαλόγους, ειδικά σε τέτοια εποχή, εκτός κι αν έχεις να τα σκας σε ψυχιάτρους. Ποτέ. Πήγαινε μια βόλτα, άρχισε το LOL - μέχρι σε τέτοιο σημείο έφτασα, να προτρέπω κόσμο να αρχίσει το LOL -, τα ναρκωτικά, το χόρτο, μιας που θα το χεις εύκαιρο από το κάμπιγκ, ρίξτο στο αλκοόλ, αλλά πραγματικά, μη βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή τη διαδικασία. Μία φορά έκανα το λάθος να αναλωθώ σε αυτά, για λίγο το γλίτωσα το ψυχιατρείο.
      Υ.Γ. Όπως είχε πει μια φίλη "Ο Συριζαίος συνδυάζει τη γκρίνια του Κνίτη με τη γκρίνια Πασόκου". Στην ίδια συζήτηση καταλήξαμε ότι σοβαρούς Συριζαίους δε θα βρεις ποτέ, είναι urban legend. Συνήθως συνοδεύονται από φανατίλα και μάντεψε ποιος δε μπορεί τη φανατίλα και κέρδισε.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις

      Thomas the Barbarian30/6/15 21:24
      Άμα έχεις κάνει στη μηχανολογία, μετά κι ο πιο χάρντκορ ιντερνετικός καυγάς μεταξύ Συριζοτρόλ, Νουδουτρόλ κι ακόμα και Χρυσαυγοτρόλ γίνεται δροσιστικό διάλειμμα.


      the writer30/6/15 21:30
      Τέτοιες στιγμές χαίρομαι που σπουδάζω στο Έμμε. Κι εμάς μας καίγεται ο εγκέφαλος, αλλά όχι και σε τέτοιο σημείο.

      Διαγραφή

      Thomas the Barbarian30/6/15 22:54
      Νομίζω ότι είστε ελάχιστα χειρότεροι.

      Απάντηση

      the writer30/6/15 23:09
      Αποδείξεις και τεκμηρίωση ή δε συνέβη ποτέ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις

      Thomas the Barbarian30/6/15 23:31
      Βαριέμαι. Έλα ξανά τον Οκτώβριο.

      Διαγραφή
    3. Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ. Τραγουδιάρης της Πράσινης Ημέρας, που ερμήνευσε μαγευτικά το άσμα "Ξύπνα Με Όταν Τελειώσει ο Σεπτέμβρης".
      Υ.Γ. Μετά από τρεις μήνες εμπεριστατωμένης έρευνας, έχω να απαντήσω ότι είστε πιο καμμένοι γιατί φτου και το πατάω και δεν ξεκλειδώνει και καθρεφτάκια παντού.

      Διαγραφή
    4. Σιγά μη θυμάμαι το μικρό του τραγουδιάρη των Γκριν Ντέι. Έχω καιρό να τους ακούσω, παίζει από το Μάη, που για κάποιο λόγο είχα λιώσει το 21 Guns ένα βράδυ.
      Είμαστε γαμάτοι κι έχασες τα λόγια σου γι' αυτό το λόγο. Είμαστε η σχολή που μπορείς να κάνεις παρέα με στυλιζαρισμένες πελούσιες καρακαηδόνες ως κι αναρχικιές τριαντάρες που μικροδείχνουν. Για να στο εξηγήσω πιο επιστημονικά, σπάω το καθρεφτάκι.

      Διαγραφή
    5. Θα έχεις εφτά χρόνια γρουσουζιά.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/15 09:24

    "Ψοφος στα ζευγάρια που φιλιούνται στο αστικό"

    Γιατι να μην εκφραστουνε ελευθερα οι κοπελιτσες ρε συ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πχοιες κοπελίτσες; Γιου'ρ τόκιν αμπάουτ δύο κοπελίτσες; Μεταξύ τους; Εσύ ρε φίλε ζεις και σε πολύ Άμστερνταμ.

      Διαγραφή
    2. Μπόνι Ρότεν γαμώ την πουτάνα μου. Σε ενημερώνω πως παντρεύτηκε και είναι και έγκυος. Για περισσότερες λεπτομέρειες φτιάξε instagram και βρες την να της κάνεις like και να σε γράφει στο squirt μουνί της

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/10/15 15:03

      Μετα απο τοσα gang bang ειναι τοσο gay οσο ενας βετζετεριαν κανιβαλος μεσα σε ποδοσφαιρικο σταδιο στο ΛΟΝΔΙΝΟ

      Διαγραφή
    4. Τώρα μου'ριξες μαχαίρι στην καρδιά, κοντέ αγγελιοφόρε δυσμενών ειδήσεων. Όσο για τον ανώνυμο, η Μπόνι Ρότεν είναι από τα μουνιά για τα οποία ειπώθηκε το μεγαλειώδες ρητό "πες μου ποιος σε γαμεί για να του πάρω πίπα".

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/10/15 15:27

      Σε ολη τη πορνογραφια της δεν θυμαμαι να εχει παιξει με tranny grannies οποτε αν το μαθεις παιζει να σου τυχει και threesome με δυο καυτες λεσβιες η double penentration.

      Θες να μαντεψεις πως το ξερω ;

      Διαγραφή
    6. Στο είπε ένα πουλάκι 22 εκατοστών;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος4/10/15 17:31

      Ενα URL να, μια φιλμογραφια μηκος: http://www.imdb.com/name/nm5355055/

      Διαγραφή
    8. Δεν ήξερα ότι το IMDB καταπιάνεται και με αυτού του είδους τον ...αχεμ... κινηματογράφο.

      Διαγραφή
  3. Σε όλα τα μαγαζιά που παίζουν κάποια στιγμή σκυλάδικα, αν δεν παίξει ή αργήσουν να ξεκινήσουν ο κόσμος παραπονιέται. Ναι, σου λένε "ε, μαλακία ήτανε χθες, δεν έπαιξε ελληνικά". Γιατί άμα δε μυξοκλαίς παρέα με τον Παντελίδη ή δεν κουνήσεις λίγο την κωλάθρα σου σε άθλιους ελληνικούς ρυθμούς δεν περνάς καλά.

    Φέτος, κάποια στιγμή νομίζω γύρω στο Πάσχα που είχε κωλόκαιρο και 800χιλιάδες μποφόρ, από τον αέρα είχε παρασυρθεί ένας κάδος και είχε πάει στη μέση του δρόμου. Και μια βλαμμένη το βγάζει φωτογραφία και σχολιάζει μετά "Κοιτάξτε! Πού είναι το κράτος;" Πού είναι το κράτος να βλέπει τι έχει παρασυρθεί από τον αέρα; Σιγά μην κουνήσω εγώ την κωλάρα να πάω τον κάδο 5 μέτρα παραπέρα στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι λες τώρα. Εγώ άμα δεν ακούσω το Τίκα Τάκα Τίκα Τακ δε σηκώνομαι να πάω σπίτι μου. Δέκα το πρωί να πάει, να μαζεύουν καρέκλες και να σφουγγαρίζουν πατώματα, θα τους περιμένω να το παίξουν μόνο για πάρτη μου.
      Υ.Γ. Καλά, μην τα συζητάς είναι οι τύποι. Και το τσιγάρο να τους σβήσει, πού είναι το κράτος θα λένε.

      Διαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω με τις περισσότερες κατηγορίες. μερικές βέβαια δε με ενδιαφέρουν διόλου.
    Για τους καθηγητές που κάνουν χιουμοράκι....καταλαβαίνω γιατί τους κατηγορείτε. Γιατί ΔΕΝ έχουν χιούμορ. Ενώ εγώ όταν πειράζω τα καμάρια μου το θυμούνται για μέρες και το αναφέρουν.

    Φέρετρο Παγκάλου. Ανατρίχιασα και δε ξαναμπαίνω σε ασανσέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, ήταν πολύ βαρύ. "Βιομηχανικό ψυγείο με μερέντες"; Όσο για το χιούμορ των καθηγητώνε στη μηχανολογία, έχω αναπτύξει μια θεωρία που λέει ότι για κάθε γρανάζι που σχεδιάζεις χάνεις 1% του χιούμορ που είχες.

      Διαγραφή
  5. Έπρεπε να έχεις εμένα να σου παραδίδω μέσα στο αμφιθέατρο.. :p
    Αλλά πρέπει να ξέρεις να εκτιμάς ατάκες από Black adder διανθισμένες με προσωπικές προσβολές και σεξιστικά σχόλια :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα εχτιμάω...πώς λέμε "αμφότερα" αλλά όταν μιλάμε για τρία; Τριότερα θα το λέω. Τα εχτιμάω λοιπόν τριότερα.

      Διαγραφή
  6. ...ήθελα να σου πω...πως αγόρασα βελόνες, απο αυτές που πλέκουμε ... πουλόβερ...σε δέντρα...δεν μπόρεσα να αντισταθώ...θα σου πλέξω πουλόβερ για το ... δέντρο σου..ή ένα σκαμπό για να κάθεσαι...τι λες;

    εγώ έχω κουστεί που όλες οι γκόμενες στη θεσσαλονίκη ντύνονται ιδια...και που κάποιο άντρες έχουν γίνει οι ίδιοι γκόμενοι...δηλαδή...ιδιοι με τους άλλους, μου ήρθε ο άλλος με τατουαζ τον warrior ήρθε ο κλώνος του με τατουαζ το ανθρωπακι απο το reddit και μου ήρθε ο άλλος με τατουαζ του martian guy από το Bugs bunny και κατάλαβα πως ήταν 3 διαφορετικά άτομα την ημέρα που έσκσαν και οι τρεις μαζί..γιατί ως γνωστό οι κλαρινογκόμενοι γνωρίζονται μεταξύ τους. δουλεύουν όλοι μαζί σε ένα μπαρ... της Θεσσαλονίκης ... ή στο ίδιο γυμναστήριο δεν ξέρω.

    Το αστείο ειναι πως αμέσω ξεχορίζω ποιοι πελάτες είναι απο εδώ και ποιοι απο Αθήνα όταν μπαίνουν στο μαγαζι...δεν υπάρχει η Θεσσαλονίκη..τη μισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα μπορείς να μου πλέξεις καμιά γκόμενα, εγώ είμαι μέσα.
      Υ.Γ. Τη Θεσσαλονίκη δε θα την γκζαναβρίσεις...ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.