Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Έκτακτο δελτίο ειδήσεων

  • Σε μία ξαφνική κίνηση φιλανθρωπίας, ο Παπανδρέου αποφασίζει να επαναφέρει το ΦΠΑ σε 19% και την τιμή της βενζίνης στο 1,20. Υπόσχεται, δε, μέχρι τον Ιούνιο να θεσπίσει βασικό μισθό 1200 ευρώ. Ο Λάκης Λαζόπουλος επικροτεί αυτή του την κίνηση.
  • Οι αγορές ανακάμπτουν. Το Χρηματιστήριο σημειώνει άνοδο 25%, συμπαρασύροντας και όλα τα υπόλοιπα χρηματιστήρια του κόσμου. Η Μέρκελ μένει ικανοποιημένη με την πρόοδο της χώρας.
  • Το ΔΝΤ φεύγει. Ο Πάγκαλος δηλώνει χαρακτηριστικά, "Ξεκουμπίδια". Η γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Αλέκα Παπαρήγα, φέρεται να συμφωνεί με την κίνηση αυτή του Πρωθυπουργού.
  • 13,272 συλλήψεις επιφανών πολιτικών, δημοσιογράφων, εφοπλιστών και βιομηχάνων πραγματοποιούνται από τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος για φοροδιαφυγή μετά από οργανωμένη επιχείρηση. Οι περιουσίες των συλληφθέντων δημεύονται.
  • Η Εκκλησία οικειοθελώς αποφασίζει να παραχωρήσει το ένα τρίτο της περιουσίας της στο κράτος προκειμένου αυτό να βγει από την κρίση, να φορολογηθεί επί του υπολοίπου με 20%, να αναλάβει μόνη της τη μισθοδοσία των τράγων παπάδων και να μην ανακατευτεί ξανά με την παιδεία. Δήλωση Πάγκαλου: "Πιάσαμε τον παπά απ'τα αρχίδια".
  • Κατόπιν αποφάσεως του Πρωθυπουργού κατεδαφίζονται πάνω από τους μισούς σταθμούς διοδίων, καθώς ήταν παράνομοι, καταχρηστικοί και ήταν απαράδεκτο να επιβαρύνονται με τέτοιες ληστρικές τιμές οι διερχόμενοι οδηγοί για δρόμους που μοιάζουν με την επιφάνεια της Σελήνης από τις λακκούβες.
  • Τα έργα του μετρό στη Θεσσαλονίκη σημειώνουν απίστευτη πρόοδο, καθώς όλα τα κωλύματα χρηματοδότησης λύνονται και έτσι οι μετροπόντικες συνεχίζουν να σκάβουν. Η ολοκλήρωση του έργου υπολογίζεται μέσα στο 2013.
  • Τα Σκόπια παραιτούνται από το όνομα Μακεδονία, χάρη σε ιδιοφυείς χειρισμούς του Υπουργείου Εξωτερικών. Χάρη σε επιπλέον ιδιοφυείς χειρισμούς του ίδιου Υπουργείου, η Τουρκία σταματάει τις παραβιάσεις εναερίου. Έτσι, το Υπουργείο Άμυνας ακυρώνει όλες τις παραγγελίες για εξοπλισμούς-ή, όπως χαρακτηριστικά το θέτει ο Πάγκαλος, "Βάλτε τους πυραύλους σας εκεί που ξέρετε".
  • Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εμφανίζεται σε καφετέρια να συνομιλεί με Πακιστανούς λαθρομετανάστες, να αφουγκράζεται τα προβλήματά τους και να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη ανεκτικότητα στο διαφορετικό πολιτισμό τους.
  • Η κίνηση στους δρόμους πέφτει κατακόρυφα, καθώς ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι δε χρειάζεται να πηγαίνει με το αυτοκίνητό του από τον καναπέ στο κρεβάτι και προτιμά να χρησιμοποιήσει τα ΜΜΜ, στα οποία όλοι πληρώνουν εισιτήριο μετά από αυστηρούς ελέγχους.
  • Ο ένας μετά τον άλλον καταξιωμένοι καλλιτέχνες ανακοινώνουν πως θα δώσουν συναυλία στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Lady Gaga, Shakira, Eminem και Rolling Stones. Όπως είναι φυσικό, τα εισιτήρια εξαντλούνται στο πιτς φιτίλι.
  • Αποκαλύπτεται με ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πίσω από κύκλωμα χρηματισμού διαιτητών. Η "ομάδα" τιμωρείται με υποβιβασμό στη Β' Εθνική και ξεκίνημα με μείον 10 βαθμούς, κατά τα πρότυπα της Γιουβέντους που τον κέρασε κάποτε εφτά τεμάχια. Η δήλωση Πάγκαλου είναι χαρακτηριστική: "Εκεί, εκεί, στη Β' Εθνική, παρέα με το Θρασύβουλο και την Προοδευτική".
Το γάμησα, ε;
Καλό μήνα σε όλους...

6 σχόλια:

  1. Τι καλά που θα ταν !!!
    Έχεις επιστημονική φαντασία πάντως. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ που τα λέμε, έστω και ένα από όλα αυτά μόνο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά όλα τα άλλα, τη Γκάγκα τι την ήθελες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλύτερα να έλεγες σε όλους τους συμμαθητές σου ότι γράφετε διαγώνισμα στα Αρχαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάω να σχολιάσω στο "με κάνετε και γελάω" που κολλάει καλύτερα το σχόλιο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.