Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Και πού 'σαι ακόμα Awards 2012

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές, πρώτον, καλή χρονιά, και δεύτερον, ετοιμαστείτε για κόκκινα χαλιά, τουαλέτες και κοστουμιές, παπαράτσι, "ευχαριστώ τη μαμά μου" και θάψιμο της ενδυμασίας σας αύριο στο Δέστε Τους. Αυτή η βραδιά θα μείνει στην ιστορία για τις υπέρτατες προσωπικότητες που θα βραβευθούν, τις μάχες που θα κόψουν την ανάσα, τον σχολιασμό σε στιλ Thomas the Barbarian που τόσο πολύ αγαπήσατε και το συγκλονιστικό μπάτζετ των δύο τοστ τυρί-γαλοπούλα. Παρουσιάστρια της βραδιάς είναι η Μπιγιονσέ, η οποία επιλέχθηκε με άκρως αξιοκρατικό τρόπο και δεν υπήρξε καμία εύνοια εκ μέρους της επιτροπής. Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, κηρύσσω επισήμως την έναρξη των Και πού 'σαι ακόμα Awards 2012:

  • Βραβείο ανδρικής φωνής: Μιχάλης Τζάκσον. Γιατί αν δεν ήταν ο Μιχάλης, ο κόσμος δε θα είχε απολαύσει το Θρίλερ, την Μπίλι Τζιν που δεν είναι η αγαπητικιά του, αλλά μια κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι αυτή, αλλά το παιδί δεν είναι δικό του, το Κοπάνα την και τα πιο νόστιμα σκάνδαλα παιδεραστίας της περασμένης δεκαετίας. Ελπίζω να είναι ωραία εκεί κάτω.
    Αναπληρωτής: Σέργιος Τανκιάν. Γιατί Ελλάς-Αρμενία-Συμμαχία. Και γιατί είναι το μόνο ουρλιαχτό που δε με κάνει να θέλω να βουτήξω από τον πύργο του Άιφελ. Και δε με νοιάζει αν έχει πάθει νταλαρισμό (πάθηση από τη χρυσή εποχή του Master G).
  • Βραβείο γυναικείας φωνής: Amy Winehouse. Δε λέω, καλή και η Μπιγιονσέ, αλλά δε μου σηκώνει την τρίχα το άκουσμα της φωνής της (κάτι άλλο μου σηκώνει, αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης). Και γιατί είναι η υπέρτατη απόδειξη ότι δε χρειάζεται να είσαι καύλα για να κάνεις καριέρα (αν πει κανείς Susan Boyle θα τον αποκληρώσω). Και γιατί πέθανε. Οι υπόλοιπες έχουν ακόμα όλο τον καιρό μπροστά τους. Τελικά όλους τους καλούς μουσικούς η πρέζα τους καταστρέφει.
    Αναπληρώτρια: Στεφανία-Ιωάννα-Αγγελική Τζερμανότα, ή Lady Gaga, ή Μπριζολοφόρος αν προτιμάτε. Και ναι ρε μαλάκες, έχει φωνή! Και έχει βγάλει και τραγούδι της προκοπής. Και στην τελική έτσι γουστάρω. Στέφι-ζούμε-στη σχάρα να σε δούμε!
  • Βραβείο teen pop star: Μπρίτνεϊ. Γιατί ενέπνευσε σε όλο τον κόσμο τη φαντασίωση "στολή μαθήτριας". Και γιατί ενέπνευσε σε όλο τον κόσμο τη φαντασίωση "στολή αεροσυνοδού". Και γιατί ενέπνευσε σε όλο τον κόσμο τη φαντασίωση "στολή Ουκρανέζας που χορεύει τα βράδια στο Βαρδάρη". Γιατί, τελικά, η Μπρίτνεϊ είναι μια φαντασίωση. Κι αν έχετε ακόμα καμιά αμφιβολία...
    Αναπληρώτρια: Απλά δεν υπάρχει. Η Μπρίτνεϊ είναι μία. (Αν σκέφτηκε κανείς Miley Cyrus παρακαλώ να φύγει από την αίθουσα βραβεύσεων χωρίς περαιτέρω σχόλια)
  • Βραβείο μη αντιπαθητικής αδερφής: Φρειδερίκος Υδράργυρος. Τραγουδιστής των Κουήν. Ο άνθρωπας είχε την υπέρτατη φωνή (έχασε το αντίστοιχο βραβείο στα σημεία). Δεύτερον, σε αντίθεση με μερικούς, δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις σεξουαλικές του προτιμήσεις για να γίνει αγαπητός στον κόσμο, αλλά κέρδισε τον σεβασμό του με τη μουσική του. Και τρίτον, πηδούσε και γυναίκες. Όλοι έχουν δικαίωμα στην αγάπη του Φρέντι. Γι'αυτό τον αγαπάμε (θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω ότι μου αρέσουν αποκλειστικά και μόνο οι γυναίκες).

    Αναπληρωτής (ή μάλλον -τρια): Μπομπ Σφουγγαράκης. Εκτός κι αν είστε ο Καλαμάρης, οπότε είναι αντιπαθητική. Και όχι, δεν κατάφερα να βρω καλύτερη αδερφή που να μη ζει στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων (ούτε ο Smithers από τους Σίμπσονες μετράει...). Πάρτε τώρα παρακμή να γουστάρετε:
  • Βραβείο γκαντεμιάς: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Δηλαδή συγνώμη, εσείς τι ακριβώς περιμένατε; (φωτογραφικό υλικό δεν έχει...το θέλω το κεφάλι μου)
    Αναπληρωτής: Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ 2011-12. Αν δε θυμάστε τι έγινε, την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός κέρασε τρία τεμάχια την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, μέχρι το 89 περνούσε και στα επόμενα δύο λεπτά η Μαρσέιγ βάζει δύο γκολ στη Ντόρτμουντ μέσα στη Γερμανία και περνάει αυτή. Γαμήθηκε ο Δίας; Όχι, φίλοι μου. Εδώ έκανε όλος ο Όλυμπος πάρτι με ούζα και είχε και τον Μωάμεθ να τραβάει βίντεο.
  • Βραβείο συνθήματος: Ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει: Μικρό μου Πόνυ, Μικρό μου Πόνυ! (και όχι, δεν είναι το ΜΠΑ.ΓΟΥ.ΔΟ το σύνθημα που όλους μας ενώνει. Το ξεφτιλίσατε πια. Η μόνη βερσιόν που δεν έχουμε ακούσει ακόμα είναι "Γαμάει ο Ατρόμητος με το Γεώργιο Δώνη, Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι!" Κι αν δε σας αρέσει, τραβάτε στη Συρία να διαδηλώσετε κατά του καθεστώτος).
    Αναπληρωματικό: "Έτσι γαμάνε αυτοί που σας χρωστάνε", για να μην πικραθούν και τα κόκκινα παιδιά. Κατά τραγική ειρωνεία, πάντως, στο τέλος η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που έχασε από τη Μαρσέιγ και πέταξε τον Ολυμπιακό στο Ουέφα, οπότε ποιος γαμάει ποιον τώρα;
  • Βραβείο συνέπειας: Γιώργος Παπανδρέου. Ξεκινάμε με το "Πού πήγαν τα λεφτά;", συνεχίζουμε αισιόδοξα με "Λεφτά υπάρχουν" και καταλήγουμε στη ζοφερή διαπίστωση "Δεν υπάρχει σάλιο". Α, εκείνο το περιβόητο "θα αναμορφώσω την Ελλάδα σε εκατό μέρες" το θυμάστε; Ακόμη μας αναμορφώνει.
    Αναπληρωτής: Μετρό Θεσσαλονίκης. Εκείνο δεν ήταν που θα τελείωνε το 2012; Α, τελικά 2015 είπανε; Μάλιστα. Όπως θα έλεγε και η Ελένη Βλαχάκη, "κάτσε να δούμε σε πόσο λίγο θα έρθει αυτό το μετρό γιατί με βλέπω στα εγκαίνια να μου λένε κάθισε γιαγιά γιατί δεν μπορεί η μέση σου". Χέσε υπογείως και αγνάντευε.
  • Βραβείο ιδιοφυούς πολιτικής κίνησης: Γιώργος Παπανδρέου. Το δημοψήφισμα που έκλεψε τις καρδιές μας. Η εξαγγελία αυτή που έκανε τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί να σκυλιάσουν από το κακό τους και διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά σε πόσο μη κίνδυνο βρίσκεται το ευρώ. Γιατί, στο κάτω κάτω της γραφής, εμείς εφηύραμε τη δημοκρατία! (κι εμείς την ξεπαρθενέψαμε επίσης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
    Αναπληρωτής: Θόδωρας Πάγκαλος. Γιατί, ε ναι λοιπόν, μαζί τα φάγαμε. Κι ας μην ξεχνάμε τη συνεισφορά στην τέχνη και τα γράμματα του Vagos "The Dragon" Venizelos. Φου Που Άλφα είκοσι τρία τοις εκατό στην εστίαση. Δώσε πόνο, μάστορα!
  • Βραβείο ανδρισμού: Τρύφων Σαμαράς. Από εδώ και εμπρός η τεστοστερόνη θα λέγεται Τρυφωνόνη.

    Αναπληρωτής: Αυτός εδώ ο παλίκαρος στο Black Out. Το γεγονός ότι τον βάλανε να διαγωνιστεί μαζί με την Miss Νταλικέρης 2011, 2012 και 2013 μαζί μόνο τυχαίο δε μου φαίνεται (και ναι, ο "άντρας" έχει την πιο λεπτή φωνή από τους δύο!). Δείτε το μέχρι το τέλος-αμφιβάλλω ότι η Μπουλέ θα μπορούσε να τον συναγωνιστεί στο χορό.
  • Βραβείο "γαμιάς της γειτονιάς": Στον έναν, το μοναδικό, τον υπέρτατο, τον μπήχτη των πέντε ηπείρων, τον ανεπανάληπτο, τον άρχοντα, τον Τσακ Νόρις του έρωτα, τον γίγαντα, τον...χμ, ναι, τέλος πάντων, στον Δομήνικο Στρος Καν! Απολογισμός: έντεκα εκατομμύρια Έλληνες και μία καμαριέρα. Αν μπορείτε, κάντε εσείς καλύτερα. Να σας δω τώρα.
    Αναπληρωτής: Μάνθος Φουστάνος. Έχουμε και λέμε: Πέγκυ, Φιόνα, Λίλα, Τζοάννα, Έλλη, Μιράντα, ένα γκρουπ Σουηδέζες, μια Γερμανίδα ονόματι Χέλγκα, Ρόζμαρι (παρ'ολίγον μητέρα του παιδιού του Κατακουζηνού), Σιλβάνα (Ιταλίδα αρραβωνιασμένη με τον Νίνο Φαλλό), Μιρέλα (το πρωί κομμώτρια το βράδυ πόρνη), δύο τουρίστριες στην Πάτμο, μερικά κορίτσια που έκαναν κάστινγκ για τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα του Μαυρέα και λίγο έλειψε να συμπεριληφθεί και ο Λάκης Φορτουνάκης. Αν είστε η μοναδική του αγάπη, αφήστε του μήνυμα λατρείας.
  • Βραβείο διαφήμισης 2011: Κοσμοτέ με βρωμικάδες έξω από το γήπεδο. Ξέρετε μωρέ, εκείνη που λέει "Ομορφάντρα μου!", και είναι η πρώτη διαφήμιση της Κοσμοτέ μετά από πολύ καιρό που δεν με προκαλεί να μπήξω τα δάχτυλά μου βαθιά μέσα στα μάτια μου σαν άλλος Οιδίποδας μόλις έμαθε ότι η καινούρια του γκόμενα ήταν η μάνα του. Κι αυτό είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα (το σήμα θα το κάνουμε ποτέ καμπάνα ή πολλά ζητάω;).

    Αναπληρωματική: Χάινεκεν. Γιατί όταν εμείς θεοποιούμε τις μαλακιούλες με το Τυχαίο δε Νομίζω και τον Τζάμπα που ζει αλλά αν τον πιάσω στα χέρια μου δε θα ζει για πολύ, οι άλλοι στήνουν ολόκληρα σόου για να διαφημίσουν τη μπύρα τους! Σαν μπύρα μπορεί να μην πίνεται, αλλά σαν διαφήμιση γαμεί. Και δέρνει.
  • Βραβείο χαζογκομενίστικης ατάκας: "Άχου, τι γλυκό!" (η σωστή προφορά είναι πάντα με όλα τα φωνήεντα τραβηγμένα από τα μαλλιά ). Συνήθως ακούγεται όταν η εν λόγω χαζογκόμενα βρεθεί σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από γατάκι, κουταβάκι, αρκουδάκι πάντα, οποιοδήποτε χνουδωτό και χαδιάρικο ζώο ή μωρό που σταματάει να κλαίει για δύο δευτερόλεπτα. Μείνετε μακριά αν θέλετε οι όρχεις σας να παραμείνουν κολλημένοι στο σώμα σας.
    Αναπληρωματική: "Θα είμαστε μαζί για πάντα!" (η προφορά ομοίως). Εμ, ξέρεις κάτι; Τώρα που το ξανασκέφτομαι, είσαι υπερβολικά ηλίθια για να ξυπνάω μαζί σου κάθε ένα από τα εναπομείναντα γύρω στις είκοσι χιλιάδες πρωινά μου. Μην παρεξηγηθείς όμως. Κάπου θα βρεις κι εσύ ένα βλήμα αντίστοιχου βεληνεκούς που δε θα έχει αντίρρηση να είστε μαζί για πάντα και να βλέπετε μαζί το Λαζόπουλο και να νομίζετε ότι είναι ο σύγχρονος Αριστοφάνης. Και πάλι λυπάμαι.
  • Βραβείο ηλίθιας μόδας: Χνουδωτές μπότες UGG. Γιατί ούτε τα κρύα του χειμώνα δεν έχουν το δικαίωμα να στερήσουν από τις γυναίκες τα πιο κακόγουστα παπούτσια που είχε το θράσος να κυκλοφορήσει στην αγορά μία αδερφή του χειρίστου είδους που ξαφνικά αποφάσισε να αυτοαποκαλείται σχεδιαστής. Αν τολμήσει καμία να τις υπερασπιστεί, θα την πάω στη Σαουδική Αραβία να τη λιθοβολήσουν μέχρι να ανοίξει στα δύο το άδειο της κρανίο.
    UGG
    Αναπληρωματικά: Σκισμένα τζιν (γιατί μπορείς πολύ απλά να πάρεις ένα μη σκισμένο στη μισή τιμή και να το κάνεις μόνος σου μπουρδέλο), βράκες (για κάποιο λόγο δεν είχαν κάνει ιδιαίτερη επιτυχία όταν φορούσε κάτι παρόμοιο ο MC Hammer) και υπερβολικά χαμηλοκάβαλα τζιν όταν τα φοράνε άνδρες (δε γουστάρουμε τον κώλο του Σάκη του Υδραυλικού, εντάξει;-για γκόμενες οφείλω να ομολογήσω ότι δε με χάλασε ιδιαίτερα).
Αυτά, και να προσέχετε μην πάρει φωτιά το εργοστάσιο και αρρωστήσει η θεία σας η Λίλα.

15 σχόλια:

  1. Στο βραβείο γυναικείας φωνής κόντεψα να βάλω τα δάχτυλά μου στη μπρίζα από τη φρίκη...αναπληρωματικιά η Γκάγκα στη Γουάηνχάους;!;!Το πρεζόνι θα έπρεπε να είναι βοηθός-πιστολάκι που χτενίζεται η Γκάγκα!!!Μετά θυμήθηκα ότι...γούστα είν' αυτά κι επίσης μιλάμε και για τον χρόνο που πέρασε...αλλά αν θες να δεις all-time-classic φωνή-μουνί,δες αυτό και πες μου


    http://youtu.be/5u56TSu2240

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βραβείο συνθήματος έχω να παραθέσω από Αστέρα Εξαρχείων μερικά..

    Η γάτα μου τρελάθηκε με σκύλο ζευγαρώνει, μπάτσοι γουρούνια, δολοφόνοι...

    Ο καλύτερος μεζές είναι το πνευμόνι, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι

    Η μπύρα μου ζεστάθηκε και τώρα πως κρυώνει;.. μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι

    Ξέρουμε το αυτοκίνητο σου, συγκεντρώσου-συγκεντρώσου(για διαιτητή)

    Αναπληρωματικό, από οπαδούς του Ιωνικού..

    Πουτάνα κόκα-κόλα εσύ τα κάνεις όλα, γιαυτό και οι Ιωνικοί πίνουν 7up-- up,up,up γαμιέται ο ΟΠΑΠ!!!

    Αυτό με τον Μάνθο και τις γυναίκες του είναι θεϊκό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθάνατα Εξάρχεια, Monsieur Cannibal!

    Το βραβείο κακογουστιάς δε θα μπορούσε να ανήκει σε κανένα άλλο αντικείμενο πέρα από την αρκουδομπότα. Εύγε Θωμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑ!!!!!Κανίβαλε γάμησες κι εσύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μπορεί να είναι τυχαίο που ο αρχαίος Οzzy γουστάρει Gaga και δεν έχει ούτε ακουστά τον Justin Bieber. Η Gaga όσες μπριζόλες και να ντυθεί, έχει πολλά καντάρια περισσότερo ταλέντο από την Amy Crackhouse, αν και καμία σχέση στο είδος. Αν μου επιτρέπεις, εκεί που έχεσε η Adelle, πρέπει να θάψανε την Amy πάντως..

    Επίσης, συνθήματα δεν ξέρω να αντιπαραβάλλω, αλλά είναι γνωστό από τα 80's πως οι μπάτσοι πουλάνε την πυτιρίδα.

    Και θα διαφωνήσω, αλλά μπροστά στη γαλότσα, η παντοφλομπότα UGG, δεν κλάνει μία. Άντε, το πολύ πολύ, να μυρίζουν το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά τα σχόλια των δύο αγαπητών φίλων και συναγωνιστών, οφείλω να ομολογήσω ότι η Amy βγήκε πρώτη μετά από μυστικές διεργασίες και σκοτεινές συνομιλίες που έκανε εκεί κάτω με τον Διάολο, και ξέρετε πολύ καλά ότι κανείς δε θέλει να μπλέξει με αυτόν. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί στα επόμενα βραβεία. Α! Και όχι ότι η Λαίδη δεν τη μυτάρει την κόκα της (παλιά τουλάχιστον, τώρα μπορεί να πήγε rehab), αλλά αφού ο Ozzy αναγνωρίζει το ταλέντο της εγώ μπορώ να πεθάνω ήσυχος. Που δε θα το κάνω γιατί πώς θα στερήσω ένα τέτοιο ταλέντο σαν κι εμένα από την ανθρωπότητα; (χμ, ναι...)
    Σχετικά με τη διαμάχη μπότας-γαλότσας, έχω να πω ότι ο καινούριος κανονισμός λέει "ο πιο χνουδωτός κερδίζει". Άρα εγώ και η Αντάρτισσα έχουμε δίκιο.
    Και τελικά την πιτυρίδα πουλάνε οι μπάτσοι; Κι εγώ νόμιζα ότι πουλάνε την άχνη ζάχαρη που πασπαλίζουμε τους κουραμπιέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι όσο για το βίδεο του Χωστήρα, δεν μπορώ να μη συμφωνήσω με τους κομμεντάκηδες από κάτω: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξαιρετικό το ποστ για άλλη μια φορά.
    Αληθεύει πως όταν έκανε τα πρώτα της βήματα η Λέντι Γκαγκά της είχαν πει πως με τέτοια μούρη δεν πρόκειτε να κάνεις τίποτα το σπουδαίο ή είναι απλά διαδώσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο για τη Λαίδη...αλλά κι αν της το είχε πει κανείς, τώρα απλά θα τραβάει τα μαλλιά του-πάντως, αυτό που αληθεύει είναι ότι όταν ξεκίνησε την καριέρα της έμοιαζε σαν ένα φυσιολογικό ποπ τσουλί. Μετά έγινε αυτό που έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τότε ήταν πιο νέα...γύρω στα 45!!!Μιλφ εντ χάνεϋ!!!
    Άλλη μια φορά ο σύνδεσμος για όποιον δεν κατάλαβε για ποια μιλάμε!!


    http://youtu.be/5u56TSu2240

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με Περίνιο. Εξαιρετικό. Δεν έχω λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έστω. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάρε να χεις...

    http://www.youtube.com/watch?v=RbC-2nN7b-E&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για το Βραβείο μη αντιπαθητικής αδερφής είναι και ο Neil Patrick Harris a.k.a. Barney Stinson από το "How I Met Your Mother"

    Χωστήρα και Perinio μπράβο για τα γούστα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έβλεπα HIMYM μάλλον ο Barney θα ήταν στη θέση του Μπομπ (ο Φρέντυ δεν κουνιέται από κει με τίποτα).

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.