Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο μαύρος, ο αράπης, ο σκύλος, ο ταμ-ταμ-ταμ

Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες έχουν ανάγει τη μαλακία σε επιστήμη. Είναι επίσης γνωστό ότι αν η σύγχυση της βούρτσας με το ανδρικό όργανο ήταν Ολυμπιακό άθλημα, η Ελλάδα δε θα είχε που να βάλει τα χρυσά μετάλλια (προτάσεις για την επίλυση του χωροταξικού αυτού προβλήματος θα γίνουν δεκτές αρκεί να μην περιλαμβάνουν κάποιου τον κώλο).
Στην εποχή που ζούμε, μετά το μέγα θέμα που είναι η περιβόητη οικονομική κρίση, ένα ακόμα θέμα του κώλου που στα πολιτισμένα κράτη θα είχε λυθεί σε μια βδομάδα είναι το μεταναστευτικό. Και λέω στα πολιτισμένα κράτη, γιατί εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι χωρίς να οργανώσει συναυλία υποστήριξης ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να σπάσουν κάτι οι Χρυσαυγίτες, χωρίς να διαφωνήσει το ΚΚΕ και χωρίς να βγάλουν τα κανάλια έναν μικροαπατεώνα μικρομεσαίο επιχειρηματία της Ομόνοιας να κλαίει με μαύρο δάκρυ επειδή δεν μπορεί να κυκλοφορήσει και του κλείσαν το μαγαζί και έχασε το λεωφορείο και ο αδερφός του του έφαγε τη γυναίκα και μπλα μπλα μπλα.
Κατ'αρχήν, όμως, ας δούμε λίγο πόσο γελοίο είναι το να είναι κανείς, και ειδικά ένας Έλληνας, ρατσιστής. Ως παράδειγμα θα χρησιμοποιήσω τους μαύρους, γιατί τα Βαλκάνια, η Ρωσία και ο Καύκασος αρχίζουν να απομυθοποιούνται, οι πούστηδες μέχρι γάμους κάνανε και αν πει κανείς ότι οι Εβραίοι τυγχάνουν κακομεταχείρισης θα τον πάρει ο διάολος και θα τον σηκώσει. Εσύ λοιπόν υποστηρίζεις ότι ο μαύρος, επειδή είναι μαύρος, είναι αυτομάτως και κατώτερος από σένα. Δε με λες τώρα, πιστεύεις στη θεωρία της εξέλιξης; Γιατί αν την πιστεύεις, τότε θα ξέρεις ότι το ανθρώπινο είδος (ολόκληρο) προήρθε από την Αφρική. Άρα κι εσύ είσαι Αφρικανός.
Αλλά αν δεν την πιστεύεις, τότε πιθανότατα θα πιστεύεις στο Χριστιανισμό. Για να δούμε λεπόν τι υποτίθεται ότι λέει ο Χεσούς επί του θέματος. Α, ναι, βέβαια: "Αγάπα τον πλησίον σου, εκτός κι αν είναι μαύρος, Πακιστανός, Ιρακινός, Ινδός, Κινέζος, Αλβανός, Βούλγαρος, Ρουμάνος, Ρώσος, Γεωργιανός, Αρμένιος, Τούρκος, γύφτος, πούστης, κοντός, χοντρός, τρώει πίτσα με αντζούγιες ή φοράει κόκκινο σώβρακο χωρίς να είναι η δεύτερη Τρίτη του μήνα". Τι; Όχι; Δεν είπε έτσι; Τότε εσύ γιατί φέρεσαι με αυτό τον τρόπο;
"Μα οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν Πας μη Έλλην βάρβαρος" (Σε αυτό το σημείο θα μπορούσα να πω ότι εγώ είμαι και Έλλην και βάρβαρος, αλλά το θεώρησα πολύ μαλακία ακόμα και για τα μέτρα αυτού του μπλογκ). Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι μπορεί να το έλεγαν αυτό, αλλά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν έναν από τους υψηλότερους πολιτισμούς που είδε ποτέ ο motherfucking πλανήτης, κάτι που τους έδινε το δικαίωμα να θεωρούν βάρβαρους τους Αιγύπτιους, τους Πέρσες (This is Sparta) και τους (Είναι τρελοί αυτοί οι) Ρωμαίους. Εσύ, ο Νεοέλληνας, που έχεις το ίδιο πολιτισμικό επίπεδο με τα σκατά που αμολάς μετά το σάπιο πιτόγυρο, δεν έχεις αυτό το δικαίωμα.
Αλλά θα στο κάνω το χατήρι. Πας μη Έλλην βάρβαρος. Γι'αυτό, αν ο γιος σου σου φέρει Τουρκάλα νύφη, θα γίνει εδώ μέσα "Τα Σύνορα της Αγάπης" (γνωστό και σαν "τούρκικο πριν τα τούρκικα"). Αν σου φέρει νύφη από τη Γερμανία, θα αντιδράσεις το ίδιο, έτσι; Δε σ'ακούω. Μίλα πιο καθαρά. Α, όχι, ε; Εμ βέβαια. Αυτοί που μας συμφέρει δεν είναι βάρβαροι.
Αλήθεια, τι ακριβώς είσαι όταν θεωρείς κατώτερους και μιάσματα τους Άραβες που μένουν πέριξ της Ομόνοιας και σκοτώνουν και κλέβουν και βιάζουν παρθένες και μεταδίδουν τη χολέρα και πουλάνε την άσπρη σκόνη (κατά την δική σου, ολόσωστη κοσμοθεωρία που πήρες κλόπι πέιστ από το Τηλεάστυ), αλλά δεν έχεις παρόμοιες αντιλήψεις για τους Άραβες που υποτίθεται ότι θα αγόραζαν τον Παναθηναϊκό;
Η λέξη που σου αρμόζει, φίλε μου, αρχίζει από Μ και τελειώνει σε "αλάκας".
Βέβαια η ίδια λέξη αρμόζει και στους politically correct, που θεωρούν ότι το να αποκαλείς κάποιον "αράπη" ή "πούστη" είναι φυλετική διάκριση και θα σε πάνε στο δικαστήριο της Χάγης. Σιγά μη μας κρεμάσεις κιόλας επειδή είπαμε το ανέκδοτο με τον μαύρο και τον άσπρο! Ντάξει, φαντάζομαι ότι ο αράπης θα έχει και όνομα, αλλά φυλετική διάκριση είναι να μην τον παίρνεις σε μια δουλειά ακόμη κι αν έχει τα προσόντα, να τον πληρώνεις χειρότερα και γενικά να του φέρεσαι με τρόπο σαν να είναι διαφορετικός από τους άλλους (χμ...).
Και στο κάτω κάτω της γραφής, θεωρείτε φυσιολογικό να μισεί τους μετανάστες κάποιος του οποίου ο πατέρας κι ο παππούς ήταν Gastarbeiter στη Γερμανία ή για πιάτο στην Αστόρια, δηλαδής...χμ, πώς το λέτε εσείς εδώ στο Ελλάντα; α, ναι: ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!
"Δηλαδή εσύ, πάνσοφε και μέγιστε Thomas the Barbarian, μας λες ότι δεν υπάρχει μεταναστευτικό πρόβλημα".
Είσαι τελείως μαλάκας ή έτσι μου φαίνεται; Άκου δεν υπάρχει πρόβλημα! Υφάρχει και παραϋφάρχει! Όταν βγαίνεις έξω στο δρόμο και δεν μπορείς να περπατήσεις επειδή το πεζοδρόμιο είναι κατειλημμένο από μούφες τσάντες Λουί Μπετόν και σώβρακα Κλάιν Μάιν, όταν φοβάσαι να περπατήσεις στην Ομόνοια και όταν σε σκοτώνουν για μια κάμερα, θα πρέπει να ζεις στον κόσμο του Βιτάμ για να μη βλέπεις ότι υπάρχει πρόβλημα.
Και ναι, το παρεμπόριο είναι πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο, γιατί από τα γυαλιά ηλίου, τις χλαπάτσες γουρούνια και τους τεράστιους αναπτήρες χάνονται τεράστια ποσά φόρων. Αν το σκεφτείς, όμως, η εναλλακτική που έχεις από τους μικρομεσαίους Έλληνες επιχειρηματίες είναι να πάρεις ένα προϊόν παρόμοιας ποιότητας στην πενταπλάσια τιμή. Και χωρίς απόδειξη. Δες κάτι πράγματα.
Από την άλλη, οι προσπάθειες για την πάταξη του παρεμπορίου περιορίζονται σε μία κλαψιάρικη διαφήμιση στην TV100 που δε θα δει ποτέ κανείς και σε περιπολίες από τη δημοτική μπατσαρία που έχουν ως αποτέλεσμα οι μελαψοί φίλοι μας να μαζεύουν τα σεντόνια και να τα ξαναστήνουν δέκα μέτρα παραπέρα.
Υπάρχει ένας τρόπος, βέβαια, να μην τα ξαναστήνουν, που περιλαμβάνει το να δώσουμε σε κάθε μπάτσο από ένα φλογοβόλο και άδεια να κάνουν μπάρμπεκιου στο ψαχνό. Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου, όμως, είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση που θα προκληθεί από τις φωτιές και το να βρεθούν κονδύλια για τα καύσιμα.
Πρέπει όμως να το σκεφτούμε πιο σοβαρά. Υπάρχει κανείς, άραγε, που να πιστεύει ότι ο οποιοσδήποτε μαύρος, αν είχε να διαλέξει ανάμεσα στο να πουλάει CD και στο να κάνει μια νόμιμη δουλειά, με μισθό και τέτοια, θα διάλεγε τα CD? (Ναι, υπάρχουν, οι ψηφοφόροι του Χέρι Χέρι και της Χ.Α, κι ότι είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην κάνω ηλίθιες ερωτήσεις).
Και τώρα κάποιος εξυπνάκιας θα μου πει ότι είμαι με το ΣΥΡΙΖΑ και λέω να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες. Ρούφα το αυγό σου ή ό,τι άλλο θέλεις τέλος πάντων για να μη λες μαλακίες. Δεν γίνεται να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες, αλλά και να γινόταν, πάλι δε γίνεται, γιατί μαζί με αυτούς που θέλουν να δουλέψουν θα νομιμοποιούνταν και οι πρεζέμπορες.
Οπότε τι να κάνουμε; Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να ελέγχεται κάθε μετανάστης που θέλει να γίνει πολίτης για κάποιο διάστημα, π.χ. πέντε χρόνια (ή και περισσότερο αν θέλετε, εγώ είμαι χουβαρντάς, δεν τσιγκουνεύομαι τα χρόνια), και αν σε αυτό το χρόνο δείξει ότι ήρθε εδώ για να δουλέψει, μένει. Αν πάλι δείξει ότι έχει έρθει εδώ για να κλέβει, να σπάει και να σκοτώνει, τον στέλνουμε όπως είναι πίσω στην πατρίδα του. Απλό.
Ή, μάλλον, θα ήταν απλό σε μία πολιτισμένη χώρα. Στην Ελλάδα, που δεν υπάρχουν καλά καλά δουλειές για τους Έλληνες, θα υπάρξουν για τους μετανάστες; Μην τρώτε το παραμύθι. Στην Ελλάδα υπάρχουν δουλειές. Απλά είναι για αυτούς που θέλουν να δουλέψουν. Όσοι θέλουν να κωλοβαράνε, ας προφασίζονται οικονομικές κρίσεις.
Αυτά, και να προσέχετε μη σας κάψει τον player το αντιγραμμένο DVD της Τζούλιας.

18 σχόλια:

  1. Respect. Τα χουμε μπλέξει τόσο πολύ σε αυτή τη χώρα που το "μεταναστευτικό" δεν θα τη γλύτωνε.

    Ξέχασες και το "επιχείρημα" εμείς δεν κλέψαμε δεν σκοτώσαμε και μπλα μπλα. Όλα είναι α μπαντς οφ ΜΠΟΥΛΣΙΤ. Έλληνες δουλέψανε με τους Ιταλούς στήνοντας το παράνομο στοίχημα και όποιος χρώσταγε τον έτρωγε το μαύρο φίδι, Ελληνικής καταγωγής θανατοποινίτης υπάρχει στο Τέξας ακόμα (δεν ξέρω αν τον εκτέλεσαν) και Έλληνικης καταγωγής ήταν ο επονομαζόμενος "scarface of illegal porn".Mickey G. Thavis, for starters όλα αυτά.

    Φυσικά το αποπάνω "επιχείρημα" έχει και συνέχεια η οποία είναι αυτή: επειδή δεν πειράξαμε κανέναν έτσι δεν μας πείραξε κανείς. Φυσικά άλλος ένας μύθος. Το τι φλεγόμενους σταυρούς έφαγαν στο νότο οι γκρικς από τους ΚΚΚ και πόσα λιντσαρίσματα και σπασίματα επιχειρήσεων δεν περιγράφεται. Μέχρι και οι νίγκερς δεν σε ήθελαν να δουλεύεις σκαφτιάς π.χ!

    Συμπέρασμα: Κανένα. Δυστυχώς το χάος δεν μπαίνει σε τάξη, αντίθετα το χάος καταναλώνει την τάξη. Η λύση είναι απλή αλλά όπως λες και συ στο πνευματικό χάος που επικρατεί στο Ελλάντα άντε να κάνεις το απλό, να πεις το αυτονόητο, να εφαρμόσεις το λογικό...(και δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα).

    Εδώ επί 100 χρόνια όποια εταιρεία έβγαζε καρτ-ποστάλ με τον Παρθενώνα δεν πλήρωνε φράγκο σε αντίθεση με το αν έβγαζε με τον Πύργο του Άιφελ. Σήμερα κάτι διάβασα πως θα ζητάνε φράγκα για εμπορικές φωτογραφίσεις και κινηματογραφήσεις και τα ζα δεν έχουν πάρει χαμπάρι και ουρλιάζουν "πάει η ακρόποληηηηηη και τα μνημεία μαααααας"...Φακ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πράγμα είναι απλό. Υπάρχουν οι καλοί Έλληνες και οι κακοί Έλληνες. Και σκότωσαν Έλληνες και κλέψανε και βίασαν-εκτός κι αν ο Δουρής, ο Πάσσαρης και ο Παλαιοκώστας μας ήρθαν από τη Ζιμπάμπουε. Και ποιος δε μας πείραξε; Από Πέρσες, Ρωμαίους, Βυζαντινούς, Τούρκους, ΚΚΚ που λες κι εσύ και τώρα Ευρωπαϊκές Ενώσεις, ήρθαν όλοι και μας γάμησαν τον πάτο μία γύρα. Κι όσο για τον Παρθενώνα, αν δεν είχαμε κατοχυρώσει κλόπιράιτ για το σημαντικότερο μνημείο μας, οι πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας μας μάραναν.

      Διαγραφή
    2. Exactly.

      όσο για τα κλοπι ισχύει διάβασα μια μαλακία στο news 247 με τίτλο "Νοικιάζουν την Ακρόπολη" και άρχισε ο πανικός (από ότι είδα έκοψαν και αρκετά σχόλια). Και χέσε τις φωτό.

      Δηλαδή οι Τουρ Αιφέλ είναι μαλάκες που πήραν 100.000 δολάρια για μία ημέρα γυρισμάτων στο View To A Kill στα 80's και άλλο τόσο μαλάκες στη Βενετία που τσεκουρώναν άλλα τόσα για κάθε ημέρα γυρισμάτων στην βιβλιοθήκη και στο ναό στο Last Crusade. Και πιο κορυφαίοι μαλάκες οι Ιορδανοί! που τσεκούρωσαν για την ίδια ταινία τον ναό που βρίσκεται στην Πέτρα. Και γάμα τις ταινίες. Δηλάδη επί 30 χρόνια που γυρίζοντουσαν ντοκιμαντέρ στον Παρθενώνα δεν παίρναμε φράγκο!

      Ελλαδάρα ολέ και σου λέει ο άλλος έγκλημα ξεπουλάνε τα αρχαια αγκ και ουγκ!

      Διαγραφή
    3. Αφού δεν ξέρουμε να εκμεταλλευτούμε αυτά που έχουμε, καλά είμαστε εδώ που είμαστε. Α, by the way, αυτό το "αγκ και ουγκ" μου θύμισε το "και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ". Δε μου φαίνεται τυχαίο. Και οι Δαπίτες τέτοιου τύπου μαλάκες είναι.

      Διαγραφή
  2. Βάρβαρος = Αυτός που δε μιλάει Ελληνικά.
    Λογικό λοιπόν το πας μη Έλλην Βαρβαρος.
    Κατα τα άλλα, well said as always

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε διαφωνώ. Ο μέσος αμόρφωτος Έλληνας όμως χρησιμοποιεί τη λέξη με την σημερινή έννοια του απολίτιστου. Και πράγματι, κάποτε αυτός που δεν μιλούσε ελληνικά ήταν όντως σαν απολίτιστος. Τώρα όμως αυτή η λογική είναι πιο παρελθόν κι από τη βιντεοκασέτα.

      Διαγραφή
    2. Μπορώ να διαφωνήσω εγώ τώρα;
      Πλεον barbarian is he who cant speak english.
      Δεν είναι προσωπικό.

      Διαγραφή
  3. Ο Νεοέλληνας νομίζει ότι επειδή είχαμε μάγκες προγόνους αυτό σημαίνει ότι είναι και ο ίδιος μάγκας. Άσχετα που είναι μαλάκας! Γι' αυτό νομίζει ότι είμαστε και ανώτεροι από τους άλλους. Κυρίως από τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς γιατί όπως και να το κάνουμε έχουν το σοβαρό επιχείρημα ότι "ρε φίλε, είναι Αλβανός". Αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που πιάνουν στο στόμα τους τους προγόνους μας δε θα έπρεπε να πιάνουν στο στόμα τους τους προγόνους μας. Και ναι ρε φίλε, είναι Αλβανός! Δείξε μου εσύ σε ποιο εγχειρίδιο εξέλιξης δείχνει ότι είναι ο Homo Sapiens και μετά ως κατώτερο είδος ο Homo Shqipiens και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου.

      Διαγραφή
  4. ....εγώ ένα έχω να πω από καρδίας:μακάρι να είχες άδικο,αλλά έχεις όλα τα δίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι, καλά τα λες και πολύ πιο σοβαρά από κάτι ημιμαθείς ακροδεξιούς που παρελαύνουν στα κανάλια. Όποιος ξέρει έστω και χοντρικά την ιστορία, γνωρίζει πως καθαρόαιμος Έλληνας δεν υπάρχει και πως κανείς δε βγήκε από το χώμα, όλοι από αλλού ήρθαμε. Το θέμα είναι όποιος έρχεται να σέβεται τη χώρα και να δημιουργεί δικό του πολιτισμό. Και πολιτισμός βασικά είναι να ξέρεις να φέρεσαι στους άλλους. Μετά πάνε οι τέχνες και τα γράμματα (καλά κι αυτά, δε λέω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έβγαιναν στα κανάλια όσοι πρέπει να βγαίνουν στα κανάλια, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.

      Διαγραφή
  6. Ρε συ, το "Πας μη Έλλην, Βάρβαρος" βγήκε για να προσβάλλει τον ήχο της γλώσσας των "κακών γειτόνων". Μ'αυτή τη λογική, κι αφού έχεις γράψει (και ματαγράψει) για τον τρόπο που ο νεοέλληνας χειρίζεται τη γλώσσα, όλο το παρόν ποστ αυτοακυρώνεται, γιατί πλέον, "Πας Έλλην Βάρβαρος εστί", και μόκο.

    Η Μαθουσάλαινα που περίμενε για εξέταση δίπλα μου σε νοσοκομείο, είχε μείνει στο "Οι καημένοι οι Πολωνοί"..
    Μόλις της είπα πως Πολωνός είναι ο άντρας μου, μου απάντησε "κι εμένα Αμερικάνος", για να της πω, "Ναι αλλά το Πολωνός προφέρεται με λιγότερη ντροπή"
    Φυσικά δεν κατάλαβε τίποτα, γιατί πολύ απλά αν είχε την ικανότητα να καταλάβει, δε θα είχε ξεστομίσει ένα τσουνάμι κοτσάνες..

    Στο θέμα: όπου πήγαν οι Έλληνες σαν μετανάστες, κάθε φορά που γυρνούσαν τους είχαν στα ώπα-ώπα γιατί έφερναν μοσχομυριστό πολιτισμό. Εκεί που πήγαν, είχαν θετικά να πάρουν, και αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν. Εδώ, σε τι ακριβώς πρέπει να προσαρμοστεί ο Πακιστανός κι ο Αλβανός; Τι έχουμε να του δώσουμε; Τι κάνουμε καλύτερα απ'αυτόν ώστε να τον κατηγορήσουμε αν δεν το πάρει;
    Από όλους αυτούς που φυσάνε τη μύξα στο δάχτυλο και την τινάζουν στο ντουβάρι, ποιος είναι ικανός να σηκώσει το δάχτυλο και να δείξει τον κατώτερο;
    Άιντε μη χέσω χριστιανούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που δεν στήριξα ολόκληρο το ποστ μου σε αυτό το "επιχείρημα". Αυτό το είπα σαν ένα παράδειγμα του τι μαλακία θα έβρισκε ο μέσος ημιμαθής Ελληναράς για να νομίζει ότι μου τη λέει.
      Οι Έλληνες που πήγαν στις Αμερικές, εκτός από τη μία χούφτα που διέπρεψαν στη ΝΑΣΑ και δεν ξέρω πού αλλού, είχαν τη φήμη του μικροαπατεώνα. Γιατί, άραγε; Οι περισσότεροι μετανάστες, πάντως, ήρθαν εδώ με αρχικό στόχο να περάσουν στην Ε.Ε, και μετά έμειναν. Εφόσον έμειναν, θα πρέπει να φανούν χρήσιμοι στην κοινωνία σε κάτι περισσότερο από το πλύσιμο τζαμιών. Αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν καλά καλά οι Έλληνες δε θέλουν να φανούν χρήσιμοι στην κοινωνία;

      Διαγραφή
  7. Το θέμα για μένα είναι : Μπορούμε να ξαναγίνουμε όπως ήμασταν τα αρχαία αυτά χρόνια ; Να κερδίσουμε και πάλι τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Να προσφέρουμε αν όχι πάλι πολιτισμό (αυτό το προσφέραμε τα αρχαία χρόνια) κάτι άλλο καινούργιο στα χρονικά δεδομένα. Ένα από αυτά θα μπορούσε να ήταν η τέλεια λύση του μεταναστευτικού. Όχι με μεθόδους να φύγουν όλοι να πάνε αλλού ή να τους ρίξουμέ μέσα σε ένα ηφαίστειο αλλά με τρόπους όπως αυτόν που ανέφερες. Πιστεύω πως υπάρχουν και πιο ειδικοί για ακόμα καλύτερους χωρίς να θέλω να σε προσβάλω. Αλλά αν αυτοί που προσφερθούν για να βρουν την λύση έχουν σαν πρώτο στόχο να βγάζουν 10.000 ευρώ για κάθε μετανάστη που μένει ή φεύγει από την χώρα τότε απλά συνεχίζουμε να κάνουμε βήματα προς την "αφάνεια" μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα με την σύγχρονη Ελλάδα είναι ότι τα μυαλά που υπάρχουν δεν τα εκμεταλλευόμαστε. Και υπάρχουν μυαλά (όπως και παντού, άλλωστε). Μην ανησυχείς, δεν προσβάλλομαι τόσο εύκολα, ούτε και είπα ότι είμαι ειδικός.

      Διαγραφή
  8. Σου έκανα μια αφιέρωση στο μπλογκ μου, αν θες πέρνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.