Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012: Όλα όσα τα κανάλια δε θέλουν να μάθετε

Καλημερούδια, αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι στο δύσκολο έργο της ενημέρωσης. Σε περίπτωση που εξωγήινοι σας απήγαγαν, σας βίασαν και μετά σας διέγραψαν τη μνήμη ως έφηβος που διαγράφει το ιστορικό του Google Chrome για να μην βρει η μάνα του τις τσόντες που δε θα τις βρει έτσι κι αλλιώς γιατί δεν ξέρει να δουλεύει το μηχάνημα, χθες στην Ελλάδα είχαμε κοινοβουλευτικές εκλογές. Και φυσικά, τι σόι σκατά κόμμα σχολιασμού της επικαιρότητας είναι το Και πού σαι ακόμα-You've seen nothing yet-Du hast noch nichts gesehen-Ουκ οίσθα έτι τι για τους αρχαιόκαυλους, αν δεν σοδομίσει σχολιάσει όλα τα γεγονότα της χθεσινής μέρας;

  • Μεγάλη υπήρξε η νίκη της Νέας Δημοκρατίας, παρ'όλο που κατέγραψε τα ιστορικά χαμηλά της με 20%. Βλέπετε, σε αυτές τις εκλογές η νίκη ήταν το να μπουν στη βουλή. Ο Αντώνης Σαμαράς, σε ένα ρεσιτάλ σταθερότητας απόψεων και αποφασιστικής επιμονής στα λεγόμενά του πριν μερικές μέρες, δήλωσε έτοιμος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, άλλοτε πρωθυπουργός και υπεύθυνος για τη μαγευτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα, δήλωσε "Ωραία όλα αυτά, πάμε να φάμε τώρα κι έχει κοκορέτσι η Νατάσα", ενώ χαρακτηριστική υπήρξε και η δήλωση της πιο ηχηρής μεταγραφής της φετινής εκλογικής σεζόν, Αδώνιδος Γεωργιάδη: "Νιώθω έμπλεως συναισθημάτων ευτυχίας για τη σημερινή νίκη του κόμματός μου, και θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να σας θυμίσω να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΟΥΠΙΖΟΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 90 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ! ΠΑΡΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!"
  • Μεγάλη ήταν όμως η χθεσινή βραδιά και για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α, το οποίο πήρε τη δεύτερη θέση για κάποιο λόγο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ότι τάζουν έξοδο από μνημόνιο και ποιος συκοφάντης τα λέει αυτά και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν είναι λαϊκίστικο κόμμα και σα δε ντρέπεστε λέω εγώ που θα αμφισβητήσετε τις προθέσεις του Αλέξη μας. Ως κόμμα που έχει ιδιαίτερη επιτυχία στα νεανικά κοινά, διοργανώνεται πάρτι στο πιο in club της Αθήνας, το οποίο δεν ξέρω ποιο είναι γιατί δε συχνάζω στα club της Αθήνας, στο οποίο είναι όλοι καλεσμένοι με την επίδειξη ενός απλού πιστοποιητικού αντιμνημονιακών φρονημάτων. Εκτενή ρεπορτάζ επί του πάρτεως αναμένονται από τον ειδικό ανταποκριτή Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, ο οποίος πάντα μάχεται για την ποιοτική ενημέρωση επί των λικνιζόμενων κώλων. Φήμες, δε, θέλουν τον Αλέξη μας να έχει ήδη βρει τον νέο ύμνο του κόμματος, ο οποίος θα γίνει το νούμερο ένα χιτ της εποχής.
  • Αντίθετα, συντριπτική ήττα υπέστη το ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται να υπέβαλλε μήνυση εναντίον του διαφημιστή που εμπνεύστηκε το σύνθημα "Αυτοδύναμη Ελλάδα" για παραπλανητική διαφήμιση, ενώ ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τον Ανδρέα Παπανδρέου να φασκελώνει με το ένα χέρι αυτόν και με το άλλο τον γιο του. Ο πρόεδρος προσπάθησε να φορτώσει το βάρος της ήττας στον Πύρρο Δήμα, αλλά αυτός αρνήθηκε, γιατί στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς και ως το θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς αρσιβαρίστας είναι, όχι μαλάκας. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Μαζί την φάγαμε", ενώ όλοι οι παρουσιαστές του Mega Channel, σταθμού γνωστού για την αμεροληψία του απέναντι στα πολιτικά κόμματα του τόπου, θα τηρήσουν στις εκπομπές τους ενός λεπτού σιγή και θα φοράνε μαύρο περιβραχιόνιο σε ένδειξη πένθους. Συναυλία συμπαράστασης, τέλος, αναμένεται να δώσει ο μεταλάς σωσίας του Ευάγγελου, όπου και θα παρουσιάσει μια διασκευή του Symphony of Destruction.
  • Ιδιαίτερη υπήρξε η επιτυχία του κόμματος του Πάνου Καμμένου, Ανεπίδεκτοι Ανόητοι Ανίκανοι Ανεγκέφαλοι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η οποία επίσης δεν οφείλεται καθόλου στην αντιμνημονιακή στάση του κόμματος και μη λέμε τώρα μαλακίες και ο Καμμένος είναι υπεύθυνο κόμμα και έχει πρόγραμμα και δεν κάνει θεατρινίστικες δηλώσεις για να τσιμπήσει ψηφαλάκια από την οργή του κόσμου και ήταν σαφές και ξεκάθαρο ότι ήταν αυτό το κόμμα που έλειπε από την Ελληνική Βουλή και σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ που δεν του δώσαμε και την αυτοδυναμία για να μας σώσει τελείως.
  • Το κόμμα-δημόσιος υπάλληλος της Ελλάδας παρέμεινε για άλλη μια φορά τσιμεντωμένο στο 8%. Παρ'όλα αυτά, η Αλέκα Παπαρήγα, γενική γραμματεύς του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδος και πρωταγωνίστρια των ταινιών ερωτικού περιεχομένου "Η Παπαρήγα η Καλή νούμερο 1 έως 178", έκανε δηλώσεις για την ανερχόμενη δυναμική του ΚΚΕ, κάτι που αποδεικνύει ότι διαφωνεί ακόμα και με τα αποτελέσματα της κάλπης. Η Λιάνα Κανέλλη υπήρξε για άλλη μια φορά μετριοπαθής και ψύχραιμη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της, ενώ όλοι οι βουλευτές του κόμματος διατήρησαν την καλή τους συνήθεια να μη διακόπτουν τους άλλους όταν μιλάνε.
  • Θεαματική άνοδο σημείωσε η Χρυσή Αυγή, η οποία δεν είναι ναζιστικό κόμμα και μην αρχίζετε πάλι τις ίδιες μαλακίες γιατί δε θα τελειώνουμε ούτε του χρόνου. Δηλώσεις για λάσπη από τα μέσα που μεταδίδουν τσόντες μετά τα μεσάνυχτα, που έκαναν κάπως πιο πικάντικο το κλίμα της εκλογικής αναμετρήσεως και θύμισαν για άλλη μια φορά ότι η μαλακία πέφτει σύννεφο, έκανε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος κάποιον μου θυμίζει ρε πούστη μου, κάποιον μου θυμίζει, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου...
    Στη συνέχεια, τα στελέχη του κόμματος παρέθεσαν δεξίωση για να γιορτάσουν τη νίκη τους, στην οποία έφαγαν Αλβανούς και Πακιστανούς.
  • Χαμηλότερα από το αναμενόμενο υπήρξαν τα ποσοστά της Δημοκρατικής Αριστεράς. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Γιάννης Μπέζος: "Είναι Απαράδεκτο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι της Ελλάδος τα παιδιά δεν ψήφισαν το κόμμα μας. Θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι Ευτυχισμένοι Μαζί, αλλά αυτοί διάλεξαν πάλι το λάθος δρόμο. Πρόκειται για Κλινικές Περιπτώσεις." 
  • Διπλή πίκρα πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έμεινε εκτός βουλής και έχασε την μητέρα της. Όλα αυτά την ημέρα των γενεθλίων της. Πριν από δύο χρόνια, πάλι την ημέρα των γενεθλίων της, την είχε διαγράψει από τη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς. Κατά τα άλλα, δεν πιστεύω να χαρακτηρίσει κανείς κακοπροαίρετος τον οίκο των Μητσοτάκηδων ως γκαντεμόσογο. Οι φήμες, πάντως, ότι ο πατήρ του οίκου των Μητσοτάκηδων πέθανε από τη στενοχώρια του που έχασε τη γυναίκα του, παραμένουν στη σφαίρα του ευσεβούς πόθου.
  • Η πολιτική σκηνή της χώρας έχασε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές της ενόργανης γυμναστικής, καθώς το κόμμα του Γεώργιου Καρατζαφέρη έμεινε εκτός Βουλής. Η μεγαλύτερη πίκρα πάντως ήταν ότι στη βουλή δεν μπήκε η Βάνα Μπάρμπα και δεν της δόθηκε έτσι η ευκαιρία να αναδείξει τα πολλά και ποικίλα προσόντα της. Από την άλλη, βέβαια, θυμάται κανείς ότι για να αναδείξει η Βάνα Μπάρμπα τα πολλά και ποικίλα προσόντα της δε χρειάζεται να βγει στη Βουλή, αλλά στο κλαρί, οπότε ησυχάζει.
  • Στα λοιπά κόμματα, οι Οικολόγοι Πράσινοι έμειναν για άλλη μια φορά στην απ'έξω, οπότε αποφάσισαν να πνίξουν τον πόνο τους στο-βιολογικό πάντα-κρασί και να αφοσιωθούν στις δενδροφυτεύσεις. Αρκετά εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα του κόμματος Δημιουργία Ξανά, αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτή τη χώρα δεν έχουμε μάθει να δημιουργούμε τίποτα. Η Παράταξη Συνεχιστών του Καποδίστρια θα κάνει προσπάθειες για να φέρει την καλλιέργεια της πατάτας στην Ελλάδα, ενώ το μεγάλο αυτό πολιτικό όνομα που λέγεται Στέλιος Παπαθεμελής αποφάσισε να επιδιώξει καριέρα στον αθλητικό χώρο και συγκεκριμένα στο μπάσκετ. Η Λούκα Κατσέλη δήλωσε ότι ανυπομονεί να κάνει διακοπές, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος προσπαθεί να χακέψει το σύστημα του ΥΠ.ΕΣ προκειμένου να μπει στη Βουλή, το Παναθηναϊκό Κίνημα αποδίδει την ήττα του στην παράγκα του Κόκκαλη και του Μαρινάκη, ενώ η Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση, Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδας (ανάσα) πραγματοποιεί τις δεσμεύσεις της και χαρίζει οικόπεδα στους ψηφοφόρους της (και τους τρεις). Κλασική, τέλος, ήταν η αντίδραση του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος απεκάλεσε τους πολιτικούς λαμόγια, ζώα, κλέφτες, αλήτες και λωποδύτες, ενώ τα ΚΚΕ Μ.Λ, Μ.Λ.ΚΚΕ, ΚΚΕ μπουλκουμέ και λοιπά κομμουνιστικά κόμματα με διάφορα ευφάνταστα prefixes ή suffixes στο όνομά τους απευθύνουν τους αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς στα είδη προς εξαφάνιση που είναι οι ψηφοφόροι τους.
Αυτά, και να προσέχετε αν είστε Αλβανός, Πακιστανός ή οποιαδήποτε άλλη εθνικότητα που δε συμπίπτει με την Ελληνική, γιατί βγήκε η Χρυσή Αυγή και θα ξεβρωμίσει ο τόπος.

15 σχόλια:

  1. Κι εγώ εδώ είμαι, αλλά περιμένω το 100% της επικράτειας προτού γράψω...
    Πάντως με πέθανες στο γέλιο, να 'σαι καλά μέρα που είναι.
    Έχουμε κι εμείς να(μη)ζι γιούπι!

    You take a mortal man
    and put him in control...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, καλά κι εσύ, 99 έχει τώρα, μεγάλη διαφορά έχει; Ναζί κανείς ή να μη ναζί; Ιδού η απορία. Ποια απορία βέβαια; Και βέβαια να μη ναζί! Ε, σε πέθανα εγώ στο γέλιο, θα μας πεθάνουν κι αυτοί στη μαλακία, zombie apocalypse θα γίνει...

      Διαγραφή
    2. Σε πληροφορώ ότι έχει διαφορά. Λείπουν 2 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ και αναλόγως το ποσοστό ίσως να μπορούν να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας αυτοί οι δύο!

      [Πρέπει, εκτός από Βουλ.ΝΔ+Βουλ.ΠΑΣΟΚ>=151 να ισχύει και (ποσοστο ΝΔ+ Ποσοστό ΠΑΣΟΚ)/2>Ποσοστό Σύριζα]

      Διαγραφή
    3. Master εγώ τα έγραψα, ασχέτως αποτελέσματος, άν το δεις θα καταλάβεις γιατί δε μ'απασχολεί το αποτέλεσμα. Και νομίζω θα σου πατήσω και τον κάλλο.. (sorry)

      Διαγραφή
    4. Ε, ναι. Τώρα όμως με 100% ενσωμάτωση δεν βγάζουν αυτοδυναμία Πασοκονουδούδες.

      Διαγραφή
  2. Οφείλεις να παραδεχτείς (αν κοιτάξεις ξένα ειδησεογραφικά πόρταλ) πως έχουμε καραφλιάσει τον πλανήτη μ'αυτά που ψηφίσαμε.
    Να'σαι καλά ρε Thomas, ξεράθηκα στο γέλιο.
    Πάω να παραλάβω το οικόπεδο που αγόρασα με την ψήφο μου. :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε ψήφισες Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση, Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδας (ανάσα); Καλά έκανες εδώ που τα λέμε.

      Διαγραφή
  3. Μεγάλη στενοχώρια με κατατρώει βλέποντας την απουσία της Ιουλίας απ´ τη βουλή... Καμία σωτηρία πια. Δώστε τσόντα στο λαό βρε λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, καλά κι εσύ. Η Ιουλία δε χρειάζεται τη Βουλή για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

      Διαγραφή
  4. Δικό σου. Ταιριάζει με την περίσταση.

    http://www.youtube.com/watch?v=emTHesTGzPk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/5/12 18:44

    Kοίτα να βάζεις πολύ αντιηλιακό από δω και πέρα μην παραμαυρίσεις λέω εγώ γιατί άμα σε τρακάρουνε μαύρε μου τα χρυσόπαιδα πουθενά και σε περάσουνε για πάκι την έβαψες.
    Εδώ κοπροσκυλιάζεις και σε ψάχνουμε στο άλλο μαντρί;
    ( ένα λαμόγιο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες, ε; Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Και μαυρίζω κι εύκολα γαμώ τη μελανίνη μου.

      Διαγραφή
  6. Άξιος, Θωμά, μίλα εσύ για εμάς. Συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σου. Αναφορικά με τη Χ.Α, σου λέω ένα πράγμα: Άσε τα ζωντόβολα για ένα 6μηνο στη βουλή και μετά πέτα εκλογές. Έχουν τόση αδρεναλίνη και έχουν τόση μαλάκυνση επειδή δεν το πιστεύουν ότι μπήκαν, που θα κάνουν απίστευτες γκάφες και εντός εξαμήνου θα είναι εκτός. Αντίθετα με τα κομμούνια, οι εθνικοσοσιαλισταί δεν έχουν το τακτ να ξεγλυστράνε και να λειτουργούν υποτονικά μέσα στον κοινοβουλευτισμό. Οι κομμουνιστές έμαθαν, μετά από εμφυλίους και διώξεις, να έχουν ανοχή στις διώξεις και πάντα μιλάνε για "ανυπακοή", αλλά δεν έχουν επιχειρήσει ένοπλο political take over, πράγμα που τους νομιμοποιεί ακόμη. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το 8% και την αδιαλλαξία να την είχαν προσχεδιασμένη στον Περισσό, για να μην διακινδυνεύσουν να αποκτήσουν ισχυρή θέση, πράγμα που θα τους έβαζε σε δύσκολη πολιτική θέση. Όπως είναι τώρα βρίσκονται, όπως πάντα, στην απέξω. Αντίθετα, οι χρυσαυγίτες αποτρελάθηκαν και νομίζουν ότι όσοι τους ψήφισαν θα κάνουν τεμενάδες ό,τι και αν πει το διάγγελμα του Μιχαλολιάκου. Οπότε άστους να συνεχίσουν τις ηλιθιότητες και τα φασιστικά καφριλίκια του τύπου "ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ" και τους δίνω 3-6 μήνες ζωής ΤΟ ΠΟΛΥ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι κι αλλιώς, όλοι παραείναι μαλάκες ή ψώνια ή και τα δύο για να συνεργαστούνε, οπότε δεν κόβω να κρατά πολύ αυτή η Βουλή.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.