Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Επαγγελματικός αποπροσανατολισμός

Αυτές τις μέρες που διάγουμε, οι πολιτικοί παίζουν τα κεφάλια τους κορόνα γράμματα. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι όποιος κι αν βγει κυβέρνηση την πουλέψαμε, αλλά είναι προφανές ότι πολλά από τα πάλαι ποτέ μεγάλα ονόματα της πολιτικής θα αναγκαστούν να ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν (το μετρό της Θεσσαλονίκης σταματάει πάλι τις εργασίες, κάτι που κανείς δεν περίμενε και δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν, τρέξτε όσοι προλάβετε, περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κι ακόμα πιο περιορισμένος αν αποφασίσει να μπει ο Πάγκαλος).
Φυσικό είναι, λοιπόν, τα λαμπρά αστέρια του πολιτικού μας συστήματος να αρχίζουν να νιώθουν ανασφάλεια για το μέλλον τους. Τρίζουν οι καρέκλες τους, και όχι από το βάρος των χρημάτων στις τσέπες τους. Είναι λογικό λοιπόν να αρχίσουν να ψάχνονται, και το έγκριτο δημοσιογραφικό και πάνω απ'όλα αντικειμενικό blog Και Πού 'Σαι Ακόμα σας παρουσιάζει κατ'αποκλειστικότητα, γιατί κανείς άλλος δεν το ήθελε, έναν προάγγελο του πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια σελίδα αγγελιών σε μια τυχαία εφημερίδα της δεκάτης ογδόης Ιουνίου του δύο χιλιάδες και δώδεκα.

  • Έμπειρος ακροβάτης με ειδίκευση στην κωλοτούμπα με εκπαίδευση στην ακαδημία παλιάτσων Noudou και πολυετή θητεία στο τσίρκο "Η Βουλή των Ελλήνων" αναζητά νέο τσίρκο μετά τη διάλυση του προηγούμενου. Στα συν του ότι απωθεί γκαντεμόσαυρους, βρικόλακες και λοιπά μυθολογικά πλάσματα (όχι τον Edward Cullen, δεν είναι βρικόλακας αυτός, αδέρφω είναι). Επίσης είναι μνημονιακός, που σημαίνει ότι μπορείτε να τον πληρώνετε τρία ευρώ το μήνα και να μην παραπονεθεί. Πληροφορίες στον κ.Αντώνη.
  • Κατεδαφίσεις ο Βάγγος. Μεγάλη επιτυχία στο γκρέμισμα των ποσοστών γνωστού κόμματος. Παλαιότερες δουλειές του περιλαμβάνουν επίσης την κατεδάφιση μιας χώρας, των εργασιακών δικαιωμάτων του λαού της και εκατόν πενήντα κιλών κοκορετσίου. Στον ελεύθερό του χρόνο είναι ο frontman μεταλοειδούς μπάντας μικρού διαμετρήματος-τραγουδάει και στο γάμο σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Κατεδαφίσεις ο Βάγγος. Γκρέμισ'τα, γκρέμισ'τα, όλα σπάσ'τα.
  • Είσαι αντιμνημονιακός; Θέλεις να κατακτήσεις την αγγλική γλώσσα για να τα χώνεις στους ιμπεριαλιστές και καπιταλιστές ηγέτες της Ευρώπης που μας θέλουν υποχείριά τους, αλλά δεν μπορείς να βρεις ένα φροντιστήριο της προκοπής; Σχολή Ξένων Γλωσσών Τσίπρας. Lower σε δύο μέρες, Proficiency σε τρεις εβδομάδες. Τα δίδακτρα πληρώνονται από τις καταθέσεις του ελληνικού λαού. Με τη Σχολή Ξένων Γλωσσών Τσίπρας, you will play the English on your fingers!
  • Είμαι γοητευτική. Είμαι αισθησιακή. Οι άνθρωποι παραγγέλνουν τσόντες με τ'όνομά μου. Είμαι η Αλέκα, και μπορώ να κάνω τον μικρό σου σύντροφο να ξεσηκωθεί ενάντια στο κατεστημένο. Η παροιμιώδης ομορφιά της Ρωσίας συναντά την καυτή σεξουαλικότητα της Μεσογείου στο ίδιο πακέτο. Μικρή στο μάτι μεγάλη στο κρεβάτι. Παρ'όλο που είμαι κατά της ατομικής ιδιοκτησίας, μπορείς να με κάνεις δικιά σου. Στο κρεβάτι φωνάζω "Όχι, όχι, όχι". Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του κόμματος.
  • Ζητάω πρόσληψη από καπνοβιομηχανίες για τη θέση της δοκιμάστριας τσιγάρων. Δεν έχω παράλογες απαιτήσεις όπως συλλογική σύμβαση, 1400 ευρώ βασικό μισθό και δεκαπέντε χρόνια πληρωμένη άδεια. Τα λέω έξω από τα δόντια, αλλά είμαι πάντα ευγενική και δε διακόπτω ποτέ τον άλλον όταν μιλάει. Λιάνα.
  • Πωλείται σειρά βιβλίων εκατόν εβδομήντα τόμοι για το Χριστιανικό συμβολισμό στα αρχαία ελληνικά αγάλματα. Τετρακόσιοι τρεις τόμοι για την αρχαία Σπάρτη και για το πόσο αληθοφανής ήτο η απεικόνισίς της στην ταινία 300. Εξήντα εννιά τόμοι για τις σεξουαλικές στάσεις των προγόνων μας και δώρο η τελειωτική απόδειξη ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι δεν μαστίγωναν το δελφίνι. Δώρο ψηφιακός δίσκος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ευγενίας Μανωλίδου. Όλα μαζί στην εκπληκτική τιμή των 122.789,30 ευρώ κυρίες και κύριοι. Τρέξτε να προλάβετε. Εκδόσεις Γεωργιάδη.
  • Πωλούνται τσιμπούκια με δόσεις, Θεοδόσης (εντάξει, δε θα εκτοπίσουμε και τις άλλες αγγελίες για χάρη των πολιτικών, αρκετή χάρη τους κάνουμε που ασχολούμαστε μαζί τους).
  • Νους υγιής εν σώματι υγιή. Ήρθε η ώρα να εγέρθητω από τον καναπέ και να διώξετε τις πατσές από το αγαλματένιο αρχαιοελληνικό κορμί σας. Γυμναστήριον "The Golden Dawn". Εκπαιδευτείτε στα ευγενή αθλήματα του παγκρατίου, της πάλης και της πυγμαχίας με αληθινούς Πακιστανούς. Επιπλέον τμήματα τοξοβολίας, σκοποβολής και ξιφασκίας. Ειδικό πρόγραμμα για τους Αλβανούς συνδρομητές μας: μαραθώνιος δρόμος Αθήνα-Τίρανα. Τώρα και διατροφικές συμβουλές, για να ξεβρωμίσει ο οργανισμός σας.
  • Ένας από τους μεγαλύτερους λογοτέχνες της εποχής του, μετά τα αριστουργήματα "Στρατηγός Άνεμος", "Ασύμμετρη Απειλή" και "Κομμένη Γράνα", παρουσιάζει το νέο του έργο, "Πρόεδρος για δυο μέρες". Ένα μυθιστόρημα με αυτοβιογραφικά στοιχεία που αναδεικνύει την τρέλα και τον παραλογισμό της πολιτικής μέσα από το προσωπικό δράμα του λογοτέχνου. Βύρων Πολύδωρας, Πρόεδρος για δυο μέρες. Χορηγός επικοινωνίας: Άλτερ.
  • Σχολή υποκριτικής "Loverδος". Κατακτήστε την τέχνη της μουνόκλαψας της συγκλονιστικής υποκριτικής και δείξτε στην Μάρθα Βούρτση, το παιδί του λαού Νίκο Ξανθόπουλο και το μικρό Βασιλάκη Καΐλα τι εστί βερίκοκο. Θυμηθείτε τις μεγάλες ερμηνείες του δασκάλου στις ταινίες "Δεν υπάρχει σάλιο", "Θα τα δείτε σε φωτογραφία" και "Δε βγαίνω μάνα μου". Παράλληλα παραδίδονται μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Το προφυλακτικό σώζει.
  • Παραδοσιακό ελληνικό ταβερνείο "Ο Λουκάς". Θα γευτείτε φτηνές αλλά ποιοτικές λιχουδιές, γιατί εμείς σεβόμαστε τον κόσμο στον καιρό της κρίσης. Σπεσιαλιτέ του Σεφ μας τα οικονομικά στοιχεία. Ζωντανή μουσική από την κομπανία "Αρχίσανε τα όργανα". Παραδοσιακό ελληνικό ταβερνείο "Ο Λουκάς". Μ'εμάς θα φάτε καλά. Διεύθυνση: Χριστίνης Λαγκάρντ 46 και Ευρωπαϊκής Ενώσεως 17 γωνία, έναντι της Τραπέζης της Ελλάδος.
  • Πρότυπο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Παπανδρέου. Ειδικά για τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να μάθουν καλά και σωστά ελληνικά. Επιπλέον μαθήματα επιλογής η Πολιτική, η Ρητορική Τέχνη και η Διαπραγμάτευση. Οι αθλητικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν κανόε-καγιάκ, ποδηλασία και τρέξιμο από τις ευθύνες. Σεξουαλική εκπαίδευση με ομοίωμα του ελληνικού λαού. Ειδικά για τους μαθητές της τρίτης λυκείου παρέχονται και μαθήματα οδήγησης χωρών σε γκρεμούς.
Αυτά, και να προσέχετε μην χάσετε την ευκαιρία για παρακολούθηση μαθημάτων στη Σχολή Ξένων Γλωσσών Τσίπρας.

8 σχόλια:

  1. Το κανόε-καγιάκ δεν το έπιασα.
    Θα μπορούσες να πεις επίσης ότι στα φροντιστήρια του Παπανδρέου διδάσκει ο καπετάνιος του Κόστα Κονκόρντια και αυτός του Τιτανικού.
    Και τις κατεδαφίσεις γιατί όχι "ο Βαγγέλας";

    Πολύ ραδίο αρβύλα βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παπανδρέου έκανε και κανόε καγιάκ μεταξύ των άλλων. Και Ράδιο Αρβύλα ούτε θυμάμαι από πότε έχω να δω.

      Διαγραφή
  2. th Ntoroula mwre ksexases pou 'meine kai pentarfanh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ντορούλα έτσι πως την κόβω θα ήταν πολύ καλή για να ζητιανεύει στο μετρό ("έχασα τη μανούλα μου και τη θέση μου στη Βουλή, ελεήστε με σας παρακαλώ"), αλλά και για να γράψει κάποια καινούρια σειρά βιβλίων με βρικόλακες και να χεστεί στο τάλιρο από τα χαζοχαρούμενα της επικράτειας.

      Διαγραφή
  3. Βλέποντας τον τίτλο νόμιζα ότι θα κράξεις τον επαγγελματικό αποπροσανατολισμό που γίνεται στο σχολείο. Θυμάμαι που μας έλεγαν πόσα πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα έχουμε και όλη η παρέα μου καταλήξαμε να σπουδάζουμε το ίδιο πράγμα. Τέλος ξεσπάσματος.
    Η αγγελία για την Αλέκα είναι από τις πιο διεστραμμένες εμπνεύσεις αυτού του blog! Την επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι τέτοιο βάλε και σήμα "κατάλληλο μόνο για γερά νεύρα" για να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι ο αποπροσανατολισμός μου ήρθε από το γεγονός ότι πρόκειται για την αγαπημένη μορφή τέχνης των πολιτικών μας. Όσο για την Αλέκα έχεις δίκιο και υπόσχομαι ότι δε θα επαναληφθεί.

      Διαγραφή
  4. Πάρε και μια τσόντα από μένα:

    Απέθαντος αναλαμβάνει εξορκισμούς-μετακομίσεις-μεταφορές(οστών και τέκνων βουλευτών). Επικοινωνήστε με τους νεκρούς σας. Δείτε στο μέλλον -μαύρη μαυρίλα, πέσε κατοστάρικο- και στις προηγούμενες ζωές σας. Δοκιμάστε τον. Ήταν παρών σε ΟΛΕΣ! Γραπτή εγγύηση μονιμης απαλλαγής από poltergeist. Τον βλέπουν και φτάνει το σκατό στην εκτοπλασματική κάλτσα. Διαβάζει τη φτέρνα, τα κόλυβα και το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Call 1800-epitimos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δεν είναι κι άσχημο. Αλλά ξέχασες να πεις ότι δεν προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αθλητές της ενόργανης γυμναστικής.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.