Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αμπελοφιλοσοφίες (aka μαλακίες) για να περνάει η ώρα

  • Ο Ελληνικός λαός είναι ο πατέρας της λογικής...γιατί της έχει γαμήσει τη μάνα.
  • Αν η Ελληνική Βουλή ήταν σχολείο, η μόνη γλώσσα που θα διδάσκονταν οι μαθητές θα ήταν η ξύλινη, τα μαθήματα "Πολιτική και Δίκαιο" και "Αρχές Οικονομίας" δε θα υπήρχαν, και στο μάθημα της φυσικής η έννοια του έργου θα ήταν εκτός ύλης.
  • Πάντως στο εν λόγω σχολείο θα ήταν σίγουρος για τη θέση του σημαιοφόρου ο Κασιδιάρης. Με παραστάτες την Κανέλλη και τη Δούρου.
  • Και ο Βύρων Πολύδωρας καθηγητής στο μάθημα της Λογοτεχνίας. Γιατί κανείς δεν είδε την κομμένη γράνα.
  • Εγώ πίστευα από την αρχή ότι κάποια στιγμή κάποιος Σαμαράς θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Αλλά εννοούσα τον Τρύφωνα.
  • Για άλλη μια φορά βγήκε πρώτο το κόμμα Ανεξάρτητη Πολιτική Οργάνωση για τα Χρηστά Ήθη. Τι θα πει δεν υπήρχε τέτοιο κόμμα; 37,5% μάζεψε. Απλά στις κάρτες των καναλιών το βγάζουν με τα αρχικά του και δεν το αναγνωρίσατε αμέσως.
  • Μα γιατί κάποιοι κακοήθεις συνέκριναν τόσον καιρό τον Τσίπρα με τον Παπανδρέου; Ο επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Κι εγώ είμαι μαζί σου Ανδρ...Αλέξη.
  • Τώρα πλέον ζω για να δω τον Άδωνι στο Παιδείας. Τα βιβλία του Όποιος Διαβάζει Είναι Βλάκας θα αντικατασταθούν από τα βιβλία του Οίκου Γεωργιάδη.
  • Και υπουργός πολιτισμού η Ευγενία. Δε σας χάλασε κιόλας.
  • Εγώ πάντως στενοχωρήθηκα πολύ που δεν τα πήγε καλύτερα το Παναθηναϊκό Κίνημα. Αλλά τι τα θες; Η παράγκα του Κόκκαλη δεν τέλειωσε ποτέ.
  • Αγαπητό 37,5% του ελληνικού εκλογικού σώματος, πώς ήτανε η θάλασσα την Κυριακή, καλή, καλή; Α, ήτανε λίγο κρύα; Όταν θα τη φας και θα 'ναι κρύα θα σε πω εγώ.
  • Τι πάει να πει δεν ψηφίζω από άποψη, δεν βρίσκω κανένα κόμμα που να με εκφράζει; Τόσα κόμματα υπήρχαν για να ψηφίσετε. Κίνημα δεν Πληρώνω, Παράταξη Συνεχιστών του Καποδίστρια, ΚΚΕ Μπουλκουμέ, Κόμμα Πειρατών Ελλάδος, Μοναδική Αξιόπιστη Λύση για την Αξιοκρατία, την Κοινωνική Ισότητα και την Ανάπτυξη, της Παναγιάς τα μάτια. Σε λίγο θα πάει ψηφοφόρος και κόμμα. Άσχημα θα 'ναι;
  • Νομίζω ότι από τις προχθεσινές εκλογές θα μείνει στην ιστορία η παρέμβαση της Ελένης Λουκά στο Sky News. Ελένη, για άλλη μια φορά μας κάνεις υπερήφανους.
  • Όπως κι ο Καραγκούνης. Ο οποίος πρέπει να είναι βαφτισιμιός του Μητσοτάκη, καθώς τη μία και μοναδική φορά που του έγινε όντως φάουλ και δεν έδωσε άλλη μία από τις φαντασμαγορικές μουσικοχορευτικές παραστάσεις του, έφαγε κίτρινη κάρτα.
  • Η Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση, Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ανάσα) πήρε μόνο μία ψήφο. Φαίνεται του τελείωσαν τα οικόπεδα.
  • Το Καμένο Κατακαημένο Κολλημένο Καραβοτσακισμένο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος έπεσε πολύ μετά τα γεγονότα της εβδόμης Ιουνίου. Τώρα η Παπαρήγα ψάχνει να βρει τον Κασιδιάρη για να ρίξει μερικές ακόμα στην Κανέλλη.
  • Για τις επόμενες εκλογές, ο Βενιζέλος σκέφτεται να βάλει τον Χρυσοχοΐδη να δείρει τη Ντόρα. 
  • Πάντως θέλω πολύ να δω σε αυτή τη χώρα υπουργό υγείας τον House.
  • Δε θα ήταν πολύ ωραία αν έβγαινε στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης; Οι πιτσαρίες της χώρας θα γνώριζαν μεγάλη άνθηση.
  • Σε λένε Αλέξη, με λένε Αντώνη, κρατώ ένα μνημόνιο, τον πούλο, άντε γεια, σας πιάνω τον κώλο, γεμίζω ευτυχία, σας πίνω το αίμα, σας τρώω τα λεφτά...
  • Και τώρα παίζουμε με τη Γερμανία, ε; Διόρθωσις: ΔΕΝ παίζουμε με τη Γερμανία. Germany is no laughing matter.
  • Στο μεταξύ, η Εθνική Γερμανίας έχει για βασικούς δύο Τούρκους, δύο Πολωνούς, έναν Αφρικανό κι έναν Λατιναμερικάνο. Στις λοιπές ειδήσεις, ο Αδόλφος Χίτλερ στριφογυρνάει στον τάφο του τόσο πολύ που η γερμανική ΔΕΗ τον έδεσε σε έναν άξονα και τον έκανε γεννήτρια.
  • Ο Φερνάντο Τόρες εξακολουθεί να σκοράρει. Κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ. Στο τέλος θα μπει παίχτης με ένα χτένισμα στο πρώτο ημίχρονο και με διαφορετικό στο δεύτερο...
    (όπα, αυτό πιάνει, για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο...) Στο τέλος θα μου κάτσει και η Μπιγιονσέ...(μπα, τίποτα).
  • Στο μεταξύ, οι ευχές όλων των random γέρων στα λεωφορεία και τα καφενεία θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή το κόμμα "Εθνική Ελπίδα-Γεώργιος Παπαδόπουλος".
  • Νομίζω, πάντως, ότι η καλύτερη υποψηφιότητα που υπήρχε και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ήταν το "Φίλοι του Ανθρώπου-Εχθροί του Μαλάκα". Αλλά πάλι μπορεί να είναι και ιδέα μου.
  • Δε θα ησυχάσω αν δε δω στην Ελληνική Βουλή Σάκη Ρουβά, Μίστερ Εθνικά Μπούτια, Σταμάτη Γονίδη, Πασχάλη Αρβανιτίδη, Ελένη Φουρέιρα, Μάικλ Τζάκσον, Έρικ Κάρτμαν και Ζορό. Όχι ο Ζορό που ήταν νομάρχης Θεσσαλονίκης, ο άλλος.
  • Ξέρω ήδη ότι θα το μετανιώσω αυτό που λέω τώρα, αλλά η επόμενη εγγραφή είναι η εκατοστή αυτού του μπλογκ. Γι'αυτό λοιπόν, είστε ελεύθεροι, για πρώτη και πιθανότατα τελευταία φορά, να μου κάνετε όποια πρόταση θέλετε για το θέμα της, κι εγώ μπορεί και να τη λάβω σοβαρά υπόψη. Εκτός από το Χωστήρα, βέβαια, ο οποίος θα πει "Γράψε για τη μαγειρική, τα ζώδια, το βρακί της Παπαρίζου και τους εκατό συν έναν τρόπους να ξενερώσεις τον άντρα σου σαν πρωινατζού που είσαι". Κι όποιος πει ότι είμαι φασίστας θα φάει μπουγέλο και μπούφλα που δε θα ξέρει από πού του ήρθε.
  • Λευτεριά στον Άκη.
Αυτά, και να προσέχετε μη θελήσετε να κάνετε σοβαρό ρεπορτάζ για διεθνές δημοσιογραφικό δίκτυο σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από την Ελένη Λουκά.

37 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/6/12 18:23

    Grapse gia to dota poso malakia einai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχουν κάνει άλλοι πριν από μένα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/12 00:25

      Nai alla esy exeic allo stil

      Διαγραφή
    3. Μα δεν έχω παίξει καν DOTA για να ξέρω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/6/12 12:00

      Ela paradeksou to xarikec otan to eidec!

      Διαγραφή
    5. ΧΑ! Το ήξερα!
      Γράψε για...
      Μπα, δεν είναι πρωτότυπο...
      Α! Γράψε για όσους αφήνουν ηλίθια σχόλια!

      Γράψε για τους οδηγούς.

      Διαγραφή
    6. Είναι κι αυτό μια άποψη.

      Διαγραφή
    7. Θα 'σκαγα αν δεν το 'γραφα το "grapse gia to dota poso malakia einai". Sorry...

      Διαγραφή
    8. Aye! Έκανα το πρώτο μου τρολλάρισμα!!!

      Διαγραφή
  2. Κάπου στην ηλεκτρογεννήτρια του Χίτλερ οι γείτονες κάλεσαν το 100... Νόμιζαν ότι αυτή τη φορά πραγματικά μου σάλεψε!

    Τί θέμα να σου δώσουμε πασά μου, όλα τα χεις κανιβαλήσ......εε αναλύσει!
    Τι να σου πω, γράψε για ζώα!Θα μου πεις, δύο συνεχόμενες εγγραφές για ζώα πάει πολύ ε;

    Τι θα λεγες να μας εξιστορήσεις τις περιπέτειες και την αγωνιώδη μάχη σου με το άλλο φύλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, όσο γι'αυτό μην ανησυχείς, έχω εγώ γερά κονέ στις τάξεις των φονικών χοίρων, θα το κανονίσουμε. Όσο για την πρότασή σου, νιώθω ότι αν την πραγματοποιήσω θα φάω τόσο πολύ δούλεμα που θα παρατήσω το μπλογκ και θα τρέξω να κρυφτώ κάτω από μια πέτρα. Αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρεις. Θα δω και τι θα πουν οι άλλοι και εδώ είμαστε.

      Διαγραφή
    2. Τόσο χάλια ε;
      Είμαστε καριόλες τελικά...

      Αλλά μας αγαπάτε.
      Γιατί σας πλένουμε τα ρούχα.

      Εμένα να ακούς.

      Διαγραφή
    3. Εμένα τα ρούχα μου τα πλένει η μάνα μου, από την οποία ευτυχώς δεν έχω κανένα παράπονο. Κατά τ'άλλα μπορεί να έχεις και δίκιο.

      Διαγραφή
    4. Κάποια στιγμή η μάνα σου θα σου πει "Τώρα αγόρι μου βρες μια καλή κοπέλα να βολευτείς ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΕΝΩ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

      Πάντα έχω δίκιο. Να με εμπιστεύεσαι.

      Διαγραφή
    5. Η πιθανότητα να μάθω να βάζω μόνος μου πλυντήριο και να μην έχω ανάγκη κανέναν να μου πλένει τα ρούχα δεν υφίσταται;

      Διαγραφή
    6. Το πλυντήριο είναι η δικαιολογία που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να πείσουν τους άντρες ότι τις έχουν ανάγκη (μαζί με τις άλλες δουλειές του σπιτιού).

      Όλα εγώ θα στα λέω;

      Άντε και σου προδίδω όλα τα μυστικά μας. Σε λίγο θα μου πεις να αποκαλύψω και τι κρύβεται πίσω από το project "Περίοδος".
      Να μην ξανασυμβεί!

      Διαγραφή
    7. Μάλιστα, κυρία. Να γράψω κι εκατό φορές "δε θα ξανακάνω ηλίθιες ερωτήσεις" για τιμωρία;

      Διαγραφή
    8. Όχι, θα ακούσεις το Κούνα Κούνα του Ominus 100 φορές.

      Διαγραφή
    9. βρε ζουμπά αγάμητε, η κοπέλα παίζει μπαλίτσα κι εσύ κάθεσαι ακόμα στην τηλεώραση και τρως πίτσα;;;;....μαλάκα είσαι τσίου

      Διαγραφή
    10. Βρε μαλάκα, μιλάς κι εσύ για ζουμπάδες; Πίτσα δεν έτρωγα, την τηλεόραση την έχω κόψει γιατί βλάπτει την υγεία και στην τελική τι σε νοιάζει εσένα; Αν τη θες, στη χαρίζω.

      Διαγραφή
    11. Παιδιά, ένας-ένας γιατι έχει έρθει και μια παρτίδα ναύτες στο λιμάνι και έχει πέσει κίνηση.

      Μια σπέσιαλ στο τέσσερα...

      Διαγραφή
    12. Μας παρεξήγησες βρε, δεν εννοούσαμε τέτοια πράγματα, αλλά αφού το θέτεις έτσι, τους χαιρετισμούς μου στο περήφανο ναυτικό της μαμάς πατρίδας.

      Διαγραφή
    13. Δεν γράφεις για πίτσες λέω γω;

      Διαγραφή
    14. Και τι να γράψω δηλαδή για τις πίτσες; Τις παραγγέλνεις, σου τις φέρνουν, τις τρως, τελείωσε. Έχει κι άλλο;

      Διαγραφή
    15. Αχ δεν μπορείς να εκτιμήσεις το πολυδιάστατο μιας πίτσας τι να πω...

      Λοιπόν το βρήκα. Θα γράψεις για τα ιδιώματα μουσικής που ευδοκιμούν στα πάτρια εδάφη και τους φαν.Ε;Ε;Ε;

      Διαγραφή
  3. Προσυπογράφω και κλέβω...

    PS. ξέρεις ότι έχεις καλό μπλογκ όταν πρώτα σχολιάζω το δικό σου και μετά το δικό μου. Το νέο θεώρημα του Master!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα αποδείκνυα αυτό το θεώρημα, αλλά είναι αυταπόδεικτο.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/6/12 12:11

    Στα σε λένε Αλέξη με λένε Αντώνη παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου και να ξεράσω το ελαφρύ βρώμικο που έφαγα για κολατσό!Όσο για το πρώτο κόμμα(μπράβο που δεν σε μπέρδεψαν τα κανάλια με τα αρχικά) οι ψηφοφόροι του μπορούν να είναι οι πρώτοι που θα κρεμαστούν στο σύνταγμα όταν αγανακτήσουν από Σεπτέμβρη.
    Υ.Γ.Πλυντήριο μπορείς εύκολα να βάλεις στο σιδέρωμα να δω τι μαγκιά σου!9 χρόνια εργένικη ζωή ακόμα η μανούλα μου σιδερώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόντεψες να πάθεις τέτοια ζημιά; Δεν είναι καιροί τώρα να χάνεις δουλειές. Θα απολαμβάνεις την άπειρη σοφία μου μόνο στο σπίτι.
      Υ.Γ. Ε, καλά τώρα. Πολύ επιστήμη θέλει και το σιδέρωμα; κι αν θέλει, θα το φοράω κι ασιδέρωτα, εκεί είναι το θέμα σου;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/6/12 14:43

    Οι πιτσαρίες θα γνώριζαν άνθιση από τον Αντώνη όχι από το Βασίλη. get your facts straight

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γράψε για το έργο που έχει προσφέρει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην ελληνική μουσική σκηνή. Είναι και ποπ είναι και έντεχνος και όταν θέλει γράφει και ωραία λαικά. Είναι και dance. Γαμάει και την Ζέτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το γράψω, όχι για εκατοστή εγγραφή όμως, αλλά όταν βγει κυβέρνηση το ΚΚΕ.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.