Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Υπαρξιακές εμπειρίες

Σήμερα γύρισα από τους μαγευτικούς Νέους Πόρους Πιερίας, αγαπημένο ταξιδιωτικό προορισμό της εξωτικής Λάρισας και των ξανθών υπάρξεων από Ντόιτσλαντ, Νέδερλαντς, Πόλσκα και Σρμπιγια που έχουν την ατυχία να πρέπει ακόμα να πάνε διακοπές με τους γονείς τους.
Και το μόνο που έχω να πω είναι ότι κατάφερα να πετύχω στον Star FM 97,1, number one hit station of Thessaloniki και τα συναφή, το A Casa Di Irene.
Τώρα πια μπορώ να πεθάνω.

Κάποια στιγμή μπορεί να δείτε και κανονικό άρθρο.

12 σχόλια:

  1. όοοοοοοοοοχι ρε μαλάκα!!!!

    τι θυμήθηκες;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ντιτζέης του Σταρεφέμ το θυμήθηκε. Όσο να πεις, δε βιώνεις κάθε μέρα να περιμένεις να ακούσεις όλη τη δισκογραφία της Ριάνας και δεν ξέρω εγώ ποιας άλλης ξεκωλιάρας και να βγαίνει ο Ιταλός τροβαδούρος και να μένεις παγωτό μερέντα από το σοκ.

      Διαγραφή
  2. Το σπίτι της Ειρήνης...κέντρο διερχομένων. Δεν χρειάζεται να πω αλλα για το σπίτι που κοντράρει στα ίσια το σπίτι της Μαντάμ Αλόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Qu'est-ce que c'est Μαντάμ Αλόμα;

      Διαγραφή
    2. https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTwNo1Y_1yZIH0IIfggFd36lQukKTX4k9iDXnYw6zLMKStI4Ahw

      και για να το κάνω πιο λιανά...η Αλόμα μόνο Αλόμα δεν είναι. Αλόμος όμως είναι σίγουρα

      http://trashmania.files.wordpress.com/2012/06/ta-megala-kamakia-ton-travesti.jpg

      Διαγραφή
    3. Το έψαχνα και μόνος μου αν ήθελα. Εδώ μέσα όμως ήθελα να διατηρήσω ένα επίπεδο κι εσύ μου το γάμησες.

      Διαγραφή
  3. Άντεγαμήσουρεμαλάκα, εγώ σήμερα γύρισα από Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας, στον οποίο είδα καφετέρια με την ονομασία "A Casa Di Irene"!!
    Αυτό κι αν είναι Υπαρξιακή Εμπειρία... εκαλάεντάξειμιασύμπτωσηήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα σε λέω...
      Οι φωτογραφίες ακόμα μεσα στην ψηφιακή είναι (την εν λόγω καφετέρια δεν έβγαλά βέβαια φωτο -πού να ήξερα ο δόλιος- αλλά οι ημερομηνίες είναι εκεί)
      Πήγα με τη μηχανή μια βόλτα και στους Πόρους, αλλά μόνο στους Παλιούς (χάλια ήταν), είμαι βλέπεις του βουνού, θάλασσα δεν πατάω...

      Διαγραφή
    2. Παλιούς Πόρους έχω πάει κι εγώ πριν χρόνια, είχε μια ωραία ταβέρνα στην πλατεία, δεν ξέρω αν υπάρχει κι αν είναι ακόμα ωραία.

      Διαγραφή
  4. Κάτσε καλά, ναούμ, A casa d' Irene κουλτούρα... τουλάχιστον είναι ωραίες οι υπάρξεις που κοζάρεις από ντόιτσλαν, πολσκα, νιντερλαντεν και σρμπιγια; Να αποζημιωθείς αισθητικά, όχι τίποτε άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.