Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Καιάδας again: Νενίκηκά σε, Mikeius

Τι σας έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα; Ότι θα αρχίσω πάλι να ανακυκλώνω τις παλιές μου ιδέες. Και δεν ντρέπομαι και καθόλου. LET'S GET HARDCORE IN THIS MOTHAFUCKA!

Και αφού μουσικωθήκαμε, πάμε να ευχηθούμε αργό και βασανιστικό ψόφο:
  • Σε όσους κράζουν για μποϊκοτάζ στη βουλγάρικη κόκα-κόλα:
    Πρώτον, αν η Κόκα Κόλα, η οποία δεν είναι φιλανθρωπική οργάνωση αλλά πολυεθνική εταιρεία που ως στόχο έχει το κέρδος, πιστεύει ότι τη συμφέρει περισσότερο να παράγει στη Βουλγαρία παρά στην Ελλάδα, κάτι παραπάνω θα ξέρει από σένα που κάθεσαι όλη μέρα και ξύνεις την πέτσα σου βρίζοντας τον Χουμπ Στέφενς. Δεύτερον, μήπως θα πρέπει να αρχίσεις να αναρωτιέσαι γιατί το κράτος σου είναι τόσο αφιλόξενο προς την παραγωγή; Και τρίτον, ακόμα κι αν όλη η Ελλάδα σταματήσει αύριο να πίνει τα προϊόντα της Κόκα Κόλα, η εταιρεία έχει τριακόσια εκατομμύρια αμερικανάκια που πίνουν Κόκα Κόλα αντί για νερό. Σαν αγορά, της κλάνεις δύο μάντρες και κάτι τσιμεντόλιθους που περίσσεψαν. Οπότε σκάσε και πίνε.
  • Σε όσους βρίζουν τον οδηγό επειδή άργησε το λεωφορείο:
    Δεν το άκουσες από μένα, αλλά η Θεσσαλονίκη δεν είναι το Λοσάντζελε που έχει τις λεωφόρους με τις πέντε λωρίδες ανά κατεύθυνση. Η Θεσσαλονίκη είναι ένα ατελείωτο πλέγμα από κωλόστενα, και όλοι οι δρόμοι που έχουν παραπάνω από δύο λωρίδες έχουν έργα για το μετρό. Μέχρι αυτό να ολοκληρωθεί (το οποίο εικάζεται ότι θα συμπέσει με το επόμενο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ), όλο αυτό το πλέγμα από κωλόστενα μπορεί να το μπλοκάρει μέχρι κι ο Μήτρογλου με το παπάκι του. Αλλά ο άλλος σου λέει "μα ο οδηγός κάθεται και τα ξύνει στην αφετηρία". Ε...στην Ελλάδα είσαι. Δείξε μου έναν εργαζόμενο που μπαίνει με όρεξη και προθυμία στη δουλειά του, ειδικά όταν αυτή η δουλειά είναι να παλεύεις με το μποτιλιάρισμα και τις γριές για οχτώ ώρες, και εγώ τα βροντάω όλα κάτω και γίνομαι θιβετιανός μοναχός.
  • Στους παραγωγούς του ραδιοφώνου που μιλάνε πάνω από το τραγούδι:
    Κατά γενική παραδοχή, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί λένε μαλακίες. Πολλές μαλακίες. Χοντρές μαλακίες. Αυτό βέβαια θα αλλάξει όταν κάποιος μου δώσει τη δική μου ραδιοφωνική εκπομπή και μαγέψω τους ακροατές με τη βαθιά, ερωτική και αισθησιακή φωνή μου και τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές μου, σκάσε Γρηγόρη, αλλά μέχρι τότε οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα λένε μαλακίες. Όταν δεν παίζει τραγούδι, εντάξει. Κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν τα μισθά τους κι αυτοί, αλλιώς θα βάζανε μια playlist και θα φεύγανε. Αλλά όταν έχει αρχίσει να παίζει το τραγούδι κι εσύ ακόμα συνεχίζεις απτόητος να λες μαλακίες, θέλω να έρθω στο στούντιο του 1055 Rock και να σου ταΐσω το μικρόφωνο. Απ'τον κώλο.
  • Στους τύπους που πάνε στα κλαμπ και χορεύουν σαν γκέι τροχονόμοι:
    Υπάρχει ένας και μόνο λόγος που οι κάγκουρες πάνε στα κλαμπ, κι αυτός είναι πιο προφανής κι από την απάντηση στο άρτι εξαχθέν από τον κώλο μου κρύο ανέκδοτο "Ποια είναι η πιο γυμνασμένη μυϊκή ομάδα του Παοκτζή μπίλντερ". Επειδή είστε και λίγο αργόστροφοι, η πιο γυμνασμένη μυϊκή ομάδα του Παοκτζή μπίλντερ είναι ο δικέφαλος, και ο λόγος που οι κάγκουρες πάνε στα κλαμπ είναι για να βρουν γκόμενα. Αλλά ας το παραδεχθούμε: οι άντρες δεν ξέρουν να χορεύουν. Για την ακρίβεια: οι άντρες που τη βρίσκουν με γυναίκες, δεν ξέρουν να χορεύουν. Οπότε το να προσπαθείς να παριστάνεις τον Τραβόλτα, με τη χάρη ενός ιπποπόταμου με στολή μπαλαρίνας, είναι κάτι από το οποίο δεν κερδίζει κανείς τίποτα. Μπορείς κι εσύ να γλιτώσεις τον εαυτό σου από έναν ανούσιο εξευτελισμό.
  • Σε όποιον κλαίγεται ότι δεν μπορεί να γαμήσει:
    Άμα έχεις τόσο μεγάλη πρεμούρα να γαμήσεις, φίλε μου, ιδού η Σαπφούς, ιδού και το πήδημα. Κατάλαβες, Θωμά; Κατάλαβες ότι μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με τη μίρλα σου, Θωμά; Κατάλαβες ότι κανείς δε νοιάζεται που δεν μπορείς να γαμήσεις, Θωμά; Κατάλαβες ότι κανείς δε σε συμπονά που δεν παίρνεις τη μοίρα σου στα χέρια σου και κάθεσαι και μυξοκλαίς σαν τη μυξοπαρθένα, ΘΩΜΑ; Ναι, το κατάλαβα, Θωμά, αλλά τώρα σκάσε, γιατί μας κοιτάνε περίεργα.
  • Σε αυτούς που καπνίζουν τα λαθραία τσιγάρα των Ρωσοπόντιων:
    Ζώντας επί δεκαεννιά χρόνια στην Ελλάδα, όπου καπνίζουν μέχρι κι οι γλάστρες με το βασιλικό, κατέληξα να συμφιλιωθώ με τον καπνό σε βαθμό που να μπαίνω σε μαγαζί μη καπνιζόντων και να νιώθω ότι κάτι λείπει από εκεί μέσα. Αλλά κάπου πρέπει να μπει ένα όριο. Μπορεί να παίρνεις το τσιγάρο από τον Ρωσοπόντιο για μισό ευρώ την κούτα, αλλά αυτό το πράμα το καπνίζεις εσύ στην Καλαμαριά και παθαίνω εγώ καρκίνο στους Αμπελόκηπους. Πώς λέει ο Μπαρδέμ "Παστίλιες για τον πόνο του άλλου, εσύ τις παίρνεις και κάποιος άλλος σταματά να πονά"; Μα καμία απολύτως σχέση.
  • Στους U2 και όποιον τους ακούει:
    Εδώ και κάτι μήνες οι περισσότερες συζητήσεις που κάνω με τον Γρηγόρη καταλήγουν κάπως έτσι:
    Γ:-Οι Van Halen είναι για τον πούτσο.
    Θ:-Όχι, οι Korn είναι για τον πούτσο.
    Γ:- Όχι, οι Van Halen είναι πολύ πιο για τον πούτσο.
    Θ:-Όχι, οι Korn είναι άπειρα για τον πούτσο.
    Γ:-Δε φτάνει όλο το ΙR για να περιγράψει πόσο για τον πούτσο είναι οι Van Halen.
    Θ:-Για τους Korn όμως δε φτάνει ούτε όλο το C.
    και συνεχίζεται ad infinitum, μέχρι που αναφέρω τους U2 και συμφωνούμε. Μουσικά είναι ένα τίποτα, κιθαριστικά είναι ένα τίποτα με πιο πολύ delay κι από τα πανηγύρια που τραγουδάει η Γωγώ Τσαμπά, η φωνή του Μπόνο είναι το ηχητικό αντίστοιχο της εμμηνόπαυσης και οι στίχοι τους είναι ο Ξανθόπουλος της Ιρλανδίας.
  • Στον διαφημιστή του Τζάμπο:

    Δίνω δέκα χιλιάδες ευρώ που δεν έχω σε όποιον καταφέρει να ακούσει αυτό το πράμα από την αρχή του ως το τέλος του χωρίς να πέσει κάτω και να χτυπιέται βγάζοντας αφρούς από το στόμα. Κάθε νότα αυτού του, χάριν της οικονομίας της συζήτησης θα το αποκαλέσω άσμα, του άσματος, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σπάσει κι ένα διαφορετικό νεύρο του ανθρώπινου οργανισμού, μέχρι που τελικά να μη μείνει κανένα. Επίσης, αν υπάρχει κάτι που μου βαράει τις μπιέλες (γιατί ή είσαι μηχανολόγος ή δεν είσαι) πιο γρήγορα από τα πεντάχρονα στις ραδιοφωνικές διαφημίσεις, είναι τα πεντάχρονα στις ραδιοφωνικές διαφημίσεις που έχουν αυταρχικό ύφος. Νέος νόμος που θα καθιερώσω όταν η Μ.Α.Λ.Α.Κ.Ι.Α. ανέβει στην εξουσία: όταν χέζεις ακόμα τα βρακιά σου, δεν δικαιούσαι να έχεις αυταρχικό ύφος, επί ποινή δέκα χτυπημάτων στο πωπουδάκι με πλαστική παντόφλα.
  • Σε όποιον υπήρξε αρχιτέκτονας στη δεκαετία του '80:
    Όλοι ξέρουμε ότι η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι μια Σοβιετία. Δε χρειάζεται να μας το υπενθυμίζουν κάθε μέρα μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αρχιτεκτονικά αριστουργήματα σαν τούτο εδώ:

    2014 έχουμε και καθόμαστε και τα καμαρώνουμε. Πότε θα βρεθεί επιτέλους ένας σωστός δήμαρχος να πάρει μια Μάιλι Σάιρους και να τα γκρεμίσει όλα τα γαμήδια; Ε; Καταλάβατε; Έκανα αστείο με τη Μάιλι Σάιρους γιατί she came in like a wrecking ball και...ναι, αυτό.
  • Στη Μάιλι Σάιρους:
    Ως γνωστόν, όλοι οι καλλιτέχνες πεθαίνουν είτε από ναρκωτικά είτε σε αεροπορικό/αυτοκινητιστικό δυστήχημα. Η Μάιλι Σάιρους (πού κολλάει με τους καλλιτέχνες θα με ρωτήσετε και θα έχετε δίκιο) πρέπει να πεθάνει και από τα δύο. Να κάνει ναρκωτικά καθώς οδηγεί και να καρφωθεί σε έναν τοίχο. Κι αν αναρωτιέστε ακόμα γιατί, πάει να πει ότι δεν έχετε ακούσει ποτέ το Wrecking Ball κι ως εκ τούτου είστε πολύ πιο ευτυχείς στη ζωή σας απ'ό,τι εγώ.
  • Σε εκείνο το γαμημένο παιδάκι στο δημοτικό που σε ρωτούσε αν θες πατατάκι και μετά σου έδινε στο χέρι την άδεια σακούλα κι έφευγε τρέχοντας και γελώντας σαν το μαλακισμένο:
    Αυτό.
  • Στην πολιτική ορθότητα:
    Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, πολιτική ορθότητα είναι να θεωρείς ότι κάθε μορφή κοινωνικών διακρίσεων είναι απαράδεκτη, εκτός κι αν είναι κοινωνικές διακρίσεις ενάντια στους λευκούς ετεροφυλόφιλους άντρες, στην οποία περίπτωση όλα είναι οκ. Οι γυναίκες είναι πάνω από τους άντρες. Οι γκέι είναι πάνω από τους ετερό. Οι μαύροι είναι πάνω απ'τους λευκούς. Κι όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί, είναι αυτομάτως φασίστας του κερατά και δε δικαιούται να εκφέρει άποψη. Τι ωραία που είναι όλα αυτά, ε; Πανέμορφα! Ζωάρα! Που θα έλεγε κι η φίλη μου η Δήμητρα. Που κι αυτή έχει γκόμενο. Γουατέβερ.
  • Στη γκόμενα που επιμένει να βάζει το δωδεκάποντο παρόλο που το περπατάει σαν νεογέννητη καμηλοπάρδαλη:

    Άμα δεν μπορείς, αγάπη μου (που θα έλεγε κι ο Ψινάκης, αλλά εμείς είμεθα άντρηδοι βεβαίως βεβαίως), να το περπατήσεις το δωδεκάποντο, γάμησέ το κι άφησέ το. Έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον κάγκουρα που φορτώνει 200 άλογα στο Σάξο για να οδηγεί σαν την κότα. Δε γεννήθηκαν όλες ισορροπίστριες, και δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε κατακρίνει γι'αυτό. Βέβαια το χειρότερο είναι αυτές που το φοράνε στα κλαμπ, τις χτυπάει, και μετά το βγάζουν και τριγυρνάνε με το καλσόν και μαζεύουν στην πατούσα όλες τις στάχτες, τα χυμένα ποτά, τις σκόνες, το σπέρμα και γενικά όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί. Ουστ απ'εδώ χάμου. Βρωμιάρες. Και λέτε μετά για τους άντρες.
  • Σε αυτούς που κλαίγονται για την ΕΡΤ:
    Μέχρι τις 11/6/2013, η ΕΡΤ ήταν ένας φορέας ξεδιάντροπης κυβερνητικής προπαγάνδας, ένα όργιο διαφθοράς και μία πρόκληση για την δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία. Μετά τις 11/6/2013, η ΕΡΤ ήταν ο φάρος του πολιτισμού, μία όαση υψηλής κουλτούρας και διανόησης στον ωκεανό του τηλεοπτικού σκουπιδαριού, και φυσικά η φωνή της αντίστασης! και της επανάστασης! ενάντια στο σάπιο κράτος! της συγκυβέρνησης! και της Τρόικας!. Αυτό μου θυμίζει όλους τους βάζελους που μέχρι την Τρίτη έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός θα φάει τρία απ'τη Μάντσεστερ και την Τετάρτη το πρωί έδιναν συγχαρητήρια. Σε κάθε περίπτωση, κι οι μεν κι οι δε την ίδια ποσότητα σκατού κουβαλάνε στο κεφάλι τους.
  • Σε όλους τους παλιούς πολιτικούς που δημιουργούν καινούρια κόμματα:
    Θα μπορούσα να το πάω μέχρι και τη Μεταπολίτευση και τον Καραμανλή που έστησε τη Νουδού και τον Ανδρέα που έστησε το ΠΑΣΟΚ, αλλά ας έρθουμε στο σήμερα, που κάθε πικραμένος πολιτικός που δεν τον παίζει πια το κόμμα του ή θέλει να ικανοποιήσει κι άλλο το ψώνιο του παίρνει άλλους δυο-τρεις πικραμένους και φτιάχνουν κόμμα που δε γεμίζει ούτε μπλε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Δηλαδή τι καινούριο έχει να προσφέρει στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας ο Λοβέρδος, ο Πολύδωρας, ο Κατσανέβας, και φυσικά ο Καμμένος, πέρα από ασυγκράτητα γέλια; Αφού στο τέλος όλοι θα πάνε άπατοι και ή που θα τους φάει η μαρμάγκα ή που θα γυρίσουν στο μαντρί, κι όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Καιάδας άνευ δεύτερης σκέψεως λέμετε.
Αυτά, και να προσέχετε μη μου ξεφύγει κατά λάθος η καρότσα του ανατρεπόμενου και σας αδειάσω κι εσάς στον Καιάδα κι όχι τίποτε άλλο, αλλά μετά δε θα υπάρχει χώρος για αυτούς που το αξίζουν περισσότερο.

20 σχόλια:

  1. Χιχιχιχιχιχι.

    3,5,7,8!!!!!!Πόσο περισσότερο να συμφωνήσω;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έι. Το 5 ήταν το κράξιμο εναντίον μου. Σου απαγορεύω να συμφωνήσεις.

      Διαγραφή
    2. Εγώ μου το επιτρέπω όμως. *Σνούπι με μαύρα γυαλιά ηλίου*

      Διαγραφή
    3. Τράβα στην κουζίνα σου, γυναίκα.

      Διαγραφή
    4. Γιατί άντρα,εσύ πιάστηκες;

      :)

      Διαγραφή
    5. Ναι, γυναίκα. Αφού πας στην κουζίνα έλα να με τρίψεις.

      Διαγραφή
  2. Όταν είπες το ανέκδοτο, κι εμένα στο δικέφαλο πήγε το μυαλό μου, αλλά υποψιάζομαι όχι για τον ίδιο λόγο...

    Οι U2 κατά τη γνώμη μου δεν είναι για τον πούτσο. Δεν είναι τίποτα. Απολύτως τίποτα. Απλά, όταν σκέφτομαι μουσική το μυαλό μου δεν πάει καν στους U2.

    Οι VH πάλι είναι τόσο άπειρα για τον πούτσο που καταρρίπτουν το continuum hypothesis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξήγησέ μου ποιος είναι ο λόγος σου και θα σε πω.
      Υ.Γ. Οι Korn είναι τόσο για τον πούτσο που όλοι πέθαναν. Τέλος.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/2/14 19:49

    Τι να πούμε κι εμείς εδώ που ακούμε ράδιο κάθε πρωί και απόγευμα και ΣΕ ΚΑΘΕ διάλειμμα για διαφημίσεις παίζει ΠΑΝΤΑ το σποτάκι του τζάμπο;;;
    Πούστη, κι εγώ θέλω να γράψω για τις τζαμποδιαφημίσεις, άσε με!


    Που να ακούσεις και το σποτάκι που είχε βγάλει η ΕΡΤ όταν έκλεισε που έπαιζε στο ίντερνετ. Για πολλά γέλια

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιρό έχω να ρίξω πολλά γέλια. Στείλε λινκ να γελάσουμε.
      Υ.Γ. Something died inside of me όταν άκουσα ότι είσαι αναγκασμένος να ακούς και πολλές φορές τη μέρα το Μαμασίτα.

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=nmlmUVKc5AM

      τόσα χρόνια ντρεπόντουσαν να κάνουν ή να πουν κάτι, τώρα τους έπιασε...

      Διαγραφή
    3. Ε, τώρα τους έτσουξε το κωλί τους.

      Διαγραφή
  4. Θέεεεελεις λίγο ακόμα για MIkeius, αλλά εντάξει, καλό ητανε!
    Αλλά αναλώθηκες ρε πούστη μου σε τετριμένα και χιλιογαμωειπωμένα αντί να μιλησεις ξερωγώ για το πόσο το Μέγκα έφτασε τα επίπεδα του Σταρ στις ειδησεις και το τι καλά είναι που ξαναβάλανε το Supernatural

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε βλέπω Supernatural. Μπορείς κι επίσημα να με αποκληρώσεις.

      Διαγραφή
  5. Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι άλλη μια δικαιολογία για τους Κνίτες της σχολής μου να κλαίγονται. ΕΜΜΕ ρε μουνιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ, μακάρι να ψοφήσει το παιδάκι με την άδεια σακούλα πατακίων ή φουντουνίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/3/14 23:09

    Το ακουσα ολο,που παίρνω τα λεφτά μου;

    ΥΓ:Είσαι σε μια εταιρεία που οι μάνατζερ ειναι για το πούτσο και χρεοκοπούν την εταιρεία κάθε μέρα που περνάει,προάγουν οσους τους γλύφουν τις μποτες για να κάθονται και τους λοιπούς τους έχουν να δουλεύουν σα σκυλιά για τρεις και εξήντα.Η εταιρεία μια μέρα φουντάρει.Μάντεψε ποιος έφταιγε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεφτά σου θα τα πάρεις από το ταμείο ανεργίας γιατί σιγά μη βρεις δουλειά ποτέ στη ζωή σου, τεμπελόσκυλο.
      Υ.Γ.Εσύ έφταιγες.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.