Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το μεγάλο λεξικό της φοιτητικής ζωής

Χμ. Καιρό είχα να βγάλω το μεγάλο λεξικό του τάδε. Ήρθε η ώρα να δούμε μαζί όλες αυτές τις έννοιες που απασχολούν το φοιτητή, αυτόν τον αγωνιστή του πνεύματος, που πολεμά σκληρά και φυλάει Θερμοπύλες έχοντας ένα και μόνο ιδανικό στο μυαλό του: τη γνώση.
"Μωρή τελειωμένη λούγκρα του Μπαχτσέ Τσιφλίκι, εσύ δε μας είχες υποσχεθεί ότι δε θα ξανακάνεις λίστες;" Χωστήρας
Επίσης κι εσύ είχες υποσχεθεί στην Κρήτη ότι θα ξεκόψεις με τις Ρωσίδες, αλλά προχτές πήρε πάλι τηλέφωνο η Σβετλάνα και σ'έψαχνε, μπαγασάκο. Ας αφήσουμε όμως αυτές τις πονεμένες ιστορίες κι ας πάμε στο ψητό.
  • Αίθουσα: Κάτι σαν εκκλησία, όπου οι ευσεβείς φοιτητές, αντί για σώμα και αίμα Χριστού, κοινωνούν τη γνώση. Οι ασεβείς πάλι φοιτητές πατάνε κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα.
  • Αλκοόλ: Ουσία, με επιστημονική ονομασία "αιθανόλη" και χημικό τύπο C2H6O, η οποία εμπεριέχεται σε πλείστα όσα ποτά (για παράδειγμα βλ. λήμμα "ρακόμελο") τα οποία αρέσκονται να πίνουν οι φοιτητές (εκτός από τον Γρηγόρη, αλλά αυτός δε μετράει γιατί δεν είναι άνθρωπος) κατά τις εξόδους τους στα μπαρ (βλ. λήμμα).
  • Αντιγραφή: Μέθοδος επιτυχούς αντιμετώπισης των δυσκολιών της εξεταστικής, που συμβάλλει τα μάλα στη συναδέλφωση των φοιτητών και την καλλιέργεια του πνεύματος συνεργασίας στους νέους της χώρας.
  • Βαλαωρίτου: Οδός της Θεσσαλονίκης, που ξεκινάει από κάπου και καταλήγει κάπου αλλού, και ναι είμαι πάντα τόσο κατατοπιστικός κι ο Τσακ Νόρις με έχει για GPS στο αυτοκίνητό του, και περιέχει πλείστα όσα μπαρ (βλ. λήμμα) στα οποία αρέσκονται να βγαίνουν οι λατέρνατιβ και μη φοιτητές.
  • Βιβλιοθήκη: Χώρος του Πανεπιστημίου, ο οποίος περιέχει βιβλία (γι'αυτό άλλωστε και ονομάζεται βιβλιοθήκη, αν περιείχε άπλυτα βρακιά από Κινέζες πορνοστάρ θα λεγόταν κινεζοπορνοσταροαπλυτοβρακοθήκη αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας) τα οποία μπορούν ανά πάσα στιγμή να συμβουλευτούν οι φοιτητές.
  • Γκαρσονιέρα: Είδος διαμερίσματος, με έκταση περίπου όσο το δεξί κωλομέρι του Πάγκαλου, στο οποίο ο φοιτητής που δεν σπουδάζει στην πόλη καταγωγής του, μαζί με τη μαμά και το μπαμπά, απολαμβάνει την ανεξαρτησία του, την ελευθερία του να βλέπει τσόντες χωρίς να κλειδώνει την πόρτα και το να πρέπει να πλένει μόνος του τα σώβρακά του. 
  • Γκόμενα: Άνθρωπος θηλυκού (συνήθως) γένους, επιφορτισμένος με το δύσκολο και σημαντικό έργο του να ανακουφίζει τις σεξουαλικές ορμές του φοιτητή, που είναι νέος και βράζει το αίμα του, ώστε αυτός να μπορεί να επικεντρώνεται μετά στην αναζήτηση της γνώσης. Ο έγκριτος γλωσσολόγος-μελετητής Χωστήρας εδώ θα δήλωνε ότι "γκόμενα είναι αυτό που δε θα αποκτήσει ποτέ ο Θωμάς", αλλά ο έγκριτος γλωσσολόγος-μελετητής Χωστήρας γαμιέται.
  • ΔΑΠ: Ομάδα ανθρώπων που πλησιάζει τους πρωτοετείς φοιτητές με σκοπό να τους δώσει συμβουλές και βοήθεια για το ακαδημαϊκό τους μέλλον, και στη συνέχεια οργανώνει πάρτι στο Vogue στα οποία διάφοροι καημένοι πηγαίνουν μπας και βρουν γκόμενα αλλά εν τέλει καταλήγουν να γαμάνε την παλάμη τους.
  • Εξεταστική: Η ευκαιρία που δίδεται τρίπαξ (γιατί ή το μιλάς το ελληνικό ή δεν το μιλάς) ανά έτος στο φοιτητή να αποδείξει έμπρακτα ότι ξεζούμισε το κάθε μάθημα και κράτησε όλη την απαραίτητη γνώση που θα τον βοηθήσει στο μελλοντικό του επάγγελμα.
  • Εργαστήριο: Ο τόπος στον οποίο ο φοιτητής μπορεί να αγγίξει τη γνώση, να γίνει ένας μικρός θεούλης και να παίξει αυτός τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιστημονική εξέλιξη. Πρακτικά καταλήγει να σπάζει δοκιμαστικούς σωλήνες και να αναμειγνύει τυχαία υγρά σε μια προσπάθεια να προκαλέσει έκρηξη.
  • Καθηγητής: Προπονητής του φοιτητή στον μεγάλο αγώνα του και ακούραστος στρατηγός στον πόλεμο κατά της αμάθειας, που μαστίζει τη φοιτητιώσα νεολαία καθώς έρχεται αγράμματη από το εξετασιοκεντρικό και βαθμοθηρικό σύστημα των πανελλαδικών και ανθρωπιστική παιδεία ρε μουνιά.
  • Κατάληψη: Καλλιτεχνικό δρώμενο, το οποίο λαμβάνει χώρα μετά από απόφαση της συνέλευσης (βλ. λήμμα) του συλλόγου φοιτητών, και περιλαμβάνει το να κλειδώνονται οι αίθουσες και να μη λαμβάνει χώρα το μάθημα, στο όνομα της καλύτερης παιδείας βεβαίως βεβαίως.
  • Καφές: Κρύο ή ζεστό ρόφημα, χρώματος καφέ (όπως είμαι σίγουρος ότι ποτέ δε θα μαντεύατε), το οποίο κρατάει τον οργανισμό (κι ιδίως το έντερο) σε εγρήγορση και βοηθάει τον φοιτητή να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε ολονύκτιο διάβασμα ή κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων με τίτσου (βλ. λήμμα).
  • Καφετέρια: Κατάστημα (και τα παρακείμενα τραπεζοκαθίσματα) το οποίο ειδικεύεται στην παρασκευή του καφέ (βλ. λήμμα), όπως είμαι σίγουρος ότι ποτέ δε θα μαντεύατε, και αποτελεί κατεξοχήν σημείο συνάντησης των φοιτητών για κοινωνική συναναστροφή, ανταλλαγή απόψεων, φιλοσοφικούς στοχασμούς και βαθμολόγηση διερχόμενων κώλων.
  • ΚΝΕ: Παραθρησκευτική οργάνωση που δρα στα πανεπιστήμια, με ιερό βιβλίο το Ριζοσπάστη, και σκοπό να προσηλυτίσει όσο το δυνατόν περισσότερους φοιτητές στους κόλπους της. Τα μέλη είναι ευδιάκριτα από τις αξύριστες μασχάλες, το μούσι (και στα δύο φύλα) και τη χαρακτηριστική ευωδιά λεβάντας και μοσχολέμονου, καθώς φυσικά κι από το ότι θα στο πουν μόλις σε αντικρίσουν.
  • Κρέπα: Παρασκεύασμα από αλεύρι και νερό, το οποίο τυλίγεται σε κάποιο είδος οριγκάμι, γεμίζεται με της Παναγιάς τα μάτια και καταβροχθίζεται μετά μανίας από φοιτητές που έχουν καιρό να πάνε στη μάνα τους να τους φορτώσει τάπερ. Νόστιμο, θρεπτικό, υγιεινό.
  • Κυλικείο: Κατάστημα που στεγάζεται εντός της εκάστοτε σχολής και σερβίρει αμφίβολης φαγωσιμώτητας τυρόπιτες, τοστ, κρύα σάντουιτς και καφέδες στους φοιτητές, ώστε να λαμβάνουν τις απαραίτητες θερμίδες που καταναλώνει ο εγκέφαλός τους όσο αυτοί παράγουν γνώση.
  • Λέσχη: Ευαγές ίδρυμα, του οποίου ο ρόλος είναι να προσφέρει στους άπορους φοιτητές νόστιμα, θρεπτικά κι υγιεινά γεύματα, των οποίων οι παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν ελαφρά ως βαριά δυσπεψία, εμετό, διάρροια, αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και εκβλάστηση χεριών σε σημεία του σώματος που δε θα έπρεπε να υπάρχουν.
  • Λεωφορείο: Αυτοκινούμενο όχημα, ορθογωνίου σχήματος και θορυβώδους υπόστασης, το οποίο εξυπηρετεί τους φοιτητές στις μετακινήσεις τους και στη στενή επαφή μεταξύ τους. Κι όταν λέμε στενή, εννοούμε στενή.
  • Μηχανολόγος μηχανικός: Ο άνθρωπος που, με τη δύναμη της γνώσης και της επιστήμης, προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του στην βιομηχανία και την επιστημονική έρευνα, και δε θα ήταν υπερβολή, όχι δε θα ήταν, μη γελάτε, να πούμε ότι πάνω του είναι χτισμένη όλη η οργάνωση της κοινωνίας όπως τη γνωρίζουμε.
  • Μπαρ: Κατάστημα το οποίο σερβίρει αλκοολούχα (βλ. λήμμα) ποτά στους φοιτητές (εκτός απ'τον Γρηγόρη που δε μετράει γιατί δεν είναι άνθρωπος), όταν αυτοί επιλέξουν να ξεκουραστούν (ξελαμπικάρουν αν θέλετε) από τη διαρκή αναζήτηση της γνώσης.
  • Μπάφος: Ιατρικό σκεύασμα, όμοιο με τσιγάρο, το οποίο συνδυάζεται εκπληκτικά με το ηλεκτρονικό παίγνιο "Προ" και ερευνώνται οι ιδιότητές του στην παραμόρφωση του χωρόχρονου, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι η χρήση του παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια των σπουδών.
  • Ναβαρίνου: Πλατεία της Θεσσαλονίκης, που ξεκινάει απ'τον Κατάλευκο Πύργο και εκτείνεται μέχρι την Εγνατία, στην οποία βγαίνουν οι φοιτητές προς άγραν κρέπας, πιτόγυρου, καφέ, αλκοόλ, μπάφου κι ενίοτε και γκόμενας (βλ. αντίστοιχα λήμματα).
  • Πανεπιστήμιο: Ο ναός της γνώσης, η φωτεινή πηγή από την οποία φωτίζεται όλος ο κόσμος, το πηγάδι απ'του οποίου τα δροσερά νερά ξεδιψά ο ακούραστος οδοιπόρος στο μακρύ ταξίδι του προς την αλήθεια, τη δικαιοσύνη, την ελευθερία και το να σταματήσει ο Thomas The Barbarian να γράφει μαλακίες.
  • Πιτόγυρο: Έδεσμα αποτελούμενο από κρέας κάποιου τετράποδου (συνήθως) ζώου, τηγανιτές πατάτες, κρεμμύδι, τζατζίκι, ντομάτα και διάφορα άλλα, τυλιγμένα σε μια πίτα. Νόστιμο, θρεπτικό, υγιεινό. Μπόλικες βιταμίνες.
  • Πολυτεχνείο: Υποκατηγορία του Πανεπιστημίου, ιδιαίτερης αξίας για την κοινωνία καθώς από αυτήν εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί μηχανολόγοι μηχανικοί (βλ. λήμμα), και στην οποία συρρέουν σε ορδές μπάκουροι, αγάμητοι, μοναχικοί καβαλάρηδες, αειπάρθενοι και τρεις γκόμενες που μοιάζουν με τον Τσουμπάκα.
  • Πτυχίο: Χαρτί το οποίο πιστοποιεί ότι ο φοιτητής ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του, έλαβε όλες τις απαραίτητες γνώσεις που του χρειάζονται ώστε να είναι ένα χρήσιμο και δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας, χρησιμεύει δε ιδιαίτερα στο τύλιγμα σουβλακιών.
  • Ρακόμελο: Αλκοολούχο ποτό το οποίο, όπως δε θα πιστεύατε ποτέ, αποτελείται από ρακή και μέλι. Προτιμάται ιδιαίτερα από τους φοιτητές, γιατί κάνει κάτι σε λατέρνατιβ κι εγκζότικ και τέθοιους.
  • Σημειώσεις: Απαραίτητο βοήθημα, το οποίο ο φοιτητής μπορεί να χρησιμοποιήσει για να συμπληρώσει την γνώση που του παρέχει απλόχερα το σύγγραμμα (βλ. λήμμα), κι επίσης να ζητήσει από κάποια εμφανίσιμη συμφοιτήτρια με απώτερο σκοπό να τη ρίξει στο κρεβάτι, στον καναπέ, σε ένα τραπέζι ή σε μια επίπεδη επιφάνεια τέλος πάντων.
  • ΣΠΑ.ΠΑ.ΠΕ: Σπατάλη Πατρικής Περιουσίας. Επαγγελματική ειδικότητα που επιλέγει μερίδα φοιτητών, σε οποιοδήποτε σημείο της διάρκειας των σπουδών της, όταν διαπιστώσει ότι η επιλογή που έκανε πρωτίστως δεν ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία της και το τσι της. Είναι δε αξιοσημείωτο ότι το 100% των φοιτητών που επιλέγουν τη ΣΠΑ.ΠΑ.ΠΕ ολοκληρώνει με επιτυχία την ειδίκευσή του σε αυτήν.
  • Σύγγραμμα: Ο πιστός σύντροφος του φοιτητού στην αναζήτηση της γνώσης, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει ο καθηγητής που το έγραψε, γιατί συνήθως τα περισσότερα συγγράμματα είναι για τον πούτσο. Ή έτσι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος. 
  • Συνέλευση: Καλλιτεχνικό δρώμενο κατά το οποίο Κνίτες, Δαπίτες (βλ. λήμματα) και διάφοροι τυχάρπαστοι φοιτητές μαζεύονται σε ένα χώρο, συμμετέχουν σε δημοκρατικό διάλογο, αντιπαραθέτουν ιδέες και απόψεις και τελικά αποφασίζουν κατάληψη.
  • Τάβλι: Πνευματικό παίγνιο, ιδιαίτερα αγαπητό μεταξύ των φοιτητών, που οξύνει την κρίση και βοηθάει τους φοιτητές να ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις του πνευματικού τους αγώνα, καθώς και να περνούν δημιουργικά τις ώρες που δεν αφιερώνουν σε αυτόν.
  • ΤΕΙ: Ίδρυμα το οποίο εξειδικεύεται στο να παρέχει στους φοιτητές πρακτική ειδίκευση σε χρήσιμες ειδικότητες όπως η Μπουγατσοκοπτική με Φωτόσπαθο, η Κομμωτική Αιδοίου, η Ιχθυοψυχολογία και το Καλλιτεχνικό Οριγκάμι. Ιδιαίτερο ρόλο παίζει στην τόνωση των τοπικών οικονομιών μεγαλουπόλεων σαν το Μεσολόγγι, τη Σάμο και την Άνω Κατσικοραχούλα.
  • Τίτσου: Χαρτοπαίγνιο, παιζόμενο με είδος τράπουλας το οποίο περιέχει δράκους και άλλα πράγματα που βλέπει κανείς όταν καταναλώνει μπάφους (βλ. λήμμα), και το οποίο είναι ιδιαίτερα εθιστικό ανάμεσα στους φοιτητές. Στους πάσχοντες συνιστάται να απευθυνθούν στα ειδικά κέντρα απεξάρτησης από το τίτσου ή στην τηλεφωνική γραμμή 2310696969.
  • Φιλοσοφική: Ουτοπικό μέρος όπου το γρασίδι είναι πράσινο, τα κορίτσια είναι όμορφα και οι υπόλοιποι στίχοι του Άξελ Ρόουζ λαμβάνουν σάρκα και οστά, τουλάχιστον αν είσαι καταπιεσμένος μηχανολόγος (βλ. λήμμα) όπου στη σχολή σου είναι τρεις γυναίκες και οι δύο λεσβίες.
  • Χανγκόβερ: Κωμωδία με τον Ζακ Γαλιφιανάκη, ιδιαιτέρως δημοφιλής. Επίσης, κατάσταση στην οποία περιέρχεται ο φοιτητής μετά από ν αριθμό αλκοολούχων (βλ. λήμμα) ποτών, όπου το ν καθορίζεται με έναν ιδιαίτερα πολύπλοκο μαθηματικό τύπο τον οποίο δε χρειάζεται να ξέρετε γιατί ειδικά αν είστε ο Ρασκόλνικωφ δεν πρόκειται να καταλάβετε. Εξίσου δημοφιλής.
Ναι, είμαι σίγουρος ότι όλο και κάτι σημαντικό θα έχω ξεχάσει. Συμπληρώστε το από κάτω στα σχόλια γιατί βαριέμαι.
Αυτά, και να προσέχετε μην πέσετε θύματα της σκληρής και άπονης καρδιάς της Κατερίνας, κάτι που δεν είχε να κάνει με την ανάρτηση αλλά με το προσωπικό δράμα που βιώνω μετά τον χωρισμό μου από την Κατερίνα και ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΩ...ε, αχέμ, ναι, πάνω απ'όλα αξιοπρέπεια.

35 σχόλια:

  1. Γεμάτο λεξικό. Θυμήθηκα αρκετά. Βέβαια εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την χειρότερη μετάλλαξη κνίτη. Αυτή του εακκίτη. Πιο τσιμπούρι από αυτούς πεθαίνεις. Κρίμα που οι σχολές δεν είναι σε υψόμετρο όπου δεν ζουν τσιμπούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε κι εμείς κάτι ΕΑΑΚίτες, αλλά δεν έχω μάθει ακόμα να τους ξεχωρίζω από τους Κνίτες, οπότε δεν ξέρω.

      Διαγραφή
  2. ωωωωωχ...πάω να το διαβάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/11/13 20:45

    Μιλας για αξιοπρέπεια εσύ,που έχεις γινει ρεζίλι και στο Πανεπιστήμιο της Μογκαντίσου με τη μουνοδουλίαση σου!

    Στις διαφωνιες τωρα!Στην αιθουσα οι φοιτητες μπαινουν ως πρωτοετεις,ως εξεταζομενοι και ως αναζητητες γκόμενας!

    Επιπλέον τι στο διαλο,το τσιπουρο που ειναι;;;Μου μαθες τα ρακομελα που χρειαζεται να ζεσταθει και δεν αναφέρεις πουθενα το τσιπουρο που το παιρνεις και το πινεις απο το μπουκάλι αμα χρειαστει!τυχάρπαστε πρωτοετη!!

    Επισης η σύνελευση ειναι αυτο που μαζεύονται όλοι και στο τέλος ξανακαταλήγουν οτι οι πασπιτες ειναι μαλάκες!

    Λίγα για το τιτσου μη σου πω τιποτα!

    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ;;;;

    Δεν υπάρχουν παντού κυλικεία!Αυτά!

    Απαιτω διορθώσεις!

    ΥΓ:Ο υπαινιγμος οτι δε ξερω ουτε βασική αριθμητική πρέπει να σταματήσει!Ειναι λάσπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν ακόμα ΠΑΣΠίτες;
      Υ.Γ. Σε παρακαλώ. Μη με μειώνεις. Δεν έχω περάσει ακόμα απ'το Πανεπιστήμιο της Μογκαντίσου, δε με ξέρουν οι άνθρωποι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/11/13 20:50

      Σε μας και ειναι σαν την οικογένεια Μητσοτάκη,απέθαντοι και παντού παρόντες!

      Διαγραφή
    3. Εγώ δεν τους έχω δει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/11/13 20:59

      Εισαι συμβολο μουνοδουλιασης!

      Διαγραφή
    5. Κάτσε ρε μαλάκα, αυτό που κολλούσε με τους Πασπίτες;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/11/13 21:06

      Απλά το ξεχασα και το συμπληρωσα μετα!!

      Διαγραφή
    7. Ανίκανος σε όλα σου.

      Διαγραφή
  4. Γκόμενα: αυτό που δεν έχετε εκεί στο Μηχ. Μηχ.
    ΕΚΠΑ: Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Φήμες λένε ότι θα ανοίξει το 2033 και θα λειτουργήσει κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φήμες λένε ότι το ΕΚΠΑ θα λειτουργήσει την ίδια μέρα με το μετρό της Θεσσαλονίκης.

      Διαγραφή
  5. "Εξεταστική: [...] κράτησε όλη την απαραίτητη γνώση που θα τον βοηθήσει στο μελλοντικό του επάγγελμα." Θυμάται κανείς εξεταστικές που να μας έβαζαν να σερβίρουμε καφέδες;

    "Συνέλευση: Καλλιτεχνικό δρώμενο κατά το οποίο Κνίτες, Δαπίτες (βλ. λήμματα) και διάφοροι τυχάρπαστοι φοιτητές μαζεύονται σε ένα χώρο [...]" Έχει δει ποτέ κανείς δαπίτη σε συνέλευση;;;

    Προσθέτω:
    Καμάκι: Ευγενής ασχολία αρρένωνφοιτητών, κατά την οποία αναζητούν γκόμενες (βλ. λήμμα) ώστε να συνεργαστούν στην δύσκολη πορεία τους προς τη γνώση, και στην οποία δεν επιδίδεται ποτέ ο Θωμάς

    Ξινή: Συγκεκριμένη καθηγήτρια ενός συγκεκριμένου τμήματος του Α.Π.Θ., δε μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί ένα μάθημα θα περάσω, μην το χάσω κι αυτό

    Κλαμπ: Τόπος συνεύρεσης φοιτητών όπου καταναλώνουν αλκοόλ (βλ. λήμμα) ώστε να ξεδώσουν, έρχονται σε επαφή μεταξύ τους (με ποικίλες έννοιες) και επιδίδονται σε λίκνισμα του κορμιού τους σε κακής ποιότητος άσματα. Παρουσιάζει αρκετά κοινά με το λεωφορείο (βλ. λήμμα), αν και οι γκόμενες (βλ. λήμμα) είναι σαφώς δυσκολότερες στο τελευταίο.

    Βαριέμαι να γράφω άλλα τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ας πούμε ο ναός της γνώσης ανταποκρίνεται τέρμα στην πραγματικότητα.
      Υ.Γ. Σκάσε.

      Διαγραφή
    2. ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ!

      Διαγραφή
    3. Αίμα-τιμή-γαμήστε την ξινή.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/11/13 21:08

      Το αιμα θα φωνάζει,γαμηστε το Θωμα σε ολο το βορρα!

      Διαγραφή
    5. Αρκετά ήπιες, παππού.

      Διαγραφή
  6. δέχομαι τη λίστα μόνο και μόνο για το γεγονός ότι όταν ήμουν φοιτητής δεν είδα ούτε το ένα τρίτο από αυτά (π.χ. κατάληψη, τίτσου, ΤΕΙ, Πανεπιστήμιο Φιλοσοφική και άλλα πολλά)

    on the bright side: μπορείς να πας στα Πανεπιστήμια που έχει τυφλές φοιτήτριες και κάποια θα δεχτεί (ίσως) να βγει μαζί σου. Τυφλές είναι οι κοπέλες, όχι χαζές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Always look on the bright side of life. Η αισιοδοξία σου με τρελαίνει.

      Διαγραφή
  7. Εντάξει,καλούτσικο ήταν...

    ...γέλασα αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο χλωμή σε βλέπω όμως, σοκολατοπιτούλα μου. Και δε μου είπες ότι άρχισες το τσιγάρο.

      Διαγραφή
  8. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ φοιτητής. Μπήκα στα δύσκολα από νωρίς.
    Τεμπέληδες πάρτε και κανά πτυχίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/13 04:26

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑΑΑΑ!!!ΚΑΤΑΣΦΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟΟΟΟ!!

      Διαγραφή
    2. Τεμπέληδες, εμείς; Αρκεί μόνο να σου απαριθμήσω τις εξής δραστηριότητες που έκανα χθ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος12/11/13 23:44

    Αρκετά εμπεριστατομένο λεξικό (έτσι λέγεται-γράφεται;;;) σίγουρα θα βοηθήσει τη νέα γενιά να αποφύγει τις κακοτοπιές!


    Υ.Γ.Ξεστραβωθήτε στουρνάρια και μορφωθήτε γιατί σας βλέπω να αρμέγετε τσιπούρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Εμπεριστατωμένο
      *Ξεστραβωθείτε
      *Μορφωθείτε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/13 14:12

      Στα λόγια μου έρχεσαι...

      Διαγραφή
    3. Τουλάχιστον βγάζουν καλό γάλα οι τσιπούρες;

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος14/11/13 11:39

    Ξέχασες το πιο σημαντικό λήμμα...

    Πέντε: Ο βαθμός που αν δει σε μάθημα, ιδίως δύσκολο ή μετά από αντιγραφή (βλ. λήμμα) ο φοιτητής μετά από εξεταστική τρελένεται, χοροπηδάει από τη χαρά του, του φεύγουν δυο κλανιές, παθαίνει 3 εγκεφαλικά, ζει και για να το γιορτάσει καταλήγει σε μπαρ μέχρι να πέσει κάτω από τη μεθιά (εκτός από το Γρηγόρη, ο οποίος δεν είναι άνθρωπος)!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαμώτο, και το'ξερα ότι είχα ξεχάσει κάτι πολύ σημαντικό.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.