Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σήμερα θα αντιγράψω τον RWJ

Ναι, νομίζω ότι ο τίτλος είναι αρκετά ξεκάθαρος.
Και σας ακούω να με ρωτάτε τώρα, "Ρε Θωμά, το ελληνικό ίντερνετ έχει ήδη έναν αποτυχημένο αντιγραφέα του RWJ, τον Jeremy. Τώρα θα τον αντιγράψεις και εσύ;" Ναι, αλλά εγώ δεν τον αντιγράφω σε μορφή βίντεο, άρα είμαι πρωτότυπος γαμώ την Μπροοδευτική μου.
Ναι, κανονικά την Μπαναχαϊκή μου γαμώ, αλλά σήμερα γαμώ την Μπροοδευτική μου γιατί η Μπαναχαϊκή μου έχει περίοδο.
Το πρώτο βίντεο που θα σχολιάσω για σήμερα μάλλον θα το έχετε ήδη δει, είναι το Harlem Shake της Αθήνας. Αν ζείτε κάτω από τις πέτρες και δεν ξέρετε τι είναι το Harlem Shake, κατά βάση είναι ένας τύπος βίντεο που κάθονται κάτι τύποι μάιντινγκ δέιρ όουν μπίζνες που λένε και στο 'Murica, και ξαφνικά πέφτει μια dubstepιά και αρχίζουν όλοι κοπανιούνται μπρος πίσω πάνω κάτω δεξιά αριστερά μέσα κι έξω από την 25η διάσταση σαν να είναι επιληπτικοί που μόλις είδαν το βίντεο κλιπ του Niggas in Paris.

Jay-Z, χαίρομαι πολύ για σένα και θα σ'αφήσω να τελειώσεις, αλλά η συνεργασία με τον Kanye είναι μια απ'τις χειρότερες όλων των εποχών.
Τέλος πάντων βλέπουμε εδώ το Harlem Shake της Αθήνας, όπου στην αρχή ένας τύπος με κοστούμι και αντιασφυξιογόνο μάσκα κάνει τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη χορευτική κίνηση "γαμάω τον αέρα" που την είδε ο Μάικολ και του έπεσε η μύτη:

Ει, έι, έι, για κάτσε λίγο, κάπου τον ξέρω αυτόν τον τύπο. Κοντός...κοστούμι...αντιασφυξιογόνος μάσκα...μα βέβαια! Είναι ο Mikeius! Ναι ρε, ο γνωστός! Αυτός που κάποτε έκραζε όλες τις καινούριες μόδες που έσκαγαν στην Ελλάδα από την Αμερική και τώρα πάει κι αυτός και κάνει τις ίδιες μαλακίες με τα Αμερικανάκια.
Μωρή πουλημένη πόρνη του καπιταλισμού, έχεις καταλάβει πόσο γελοίος είσαι; Ντάξει, το ξέραμε ότι πήρες την κατρακύλα μετά από τα πισωκολλητά με τον Ερμόλαο και το Σίλα, από τα οποία και σου έμεινε αυτή η κίνηση γιατί σε λυπούνται και σε αφήνουν να είσαι από πάνω, αλλά αυτό είναι too much. Έχεις γίνει πλέον άλλος ένας μαλακοσελέμπριτι.
Τι άλλο σου μένει δηλαδή να κάνεις; Θα κυκλοφορήσεις δικό σου άρωμα και σειρά κρασιών; Θα υιοθετήσεις παιδάκια από την Αφρική; Θα ιδρύσεις φιλανθρωπικό ίδρυμα με τίτλο "ΜΠΡΑΦ στη φτώχεια"; Θα δώσεις συνέντευξη στον Κωστόπουλο;
Ξεφτιλισμένε. Γελοίε. Παντελίδη του χιούμορ.













Τέλος πάντων, μετά από αυτό πηγαίνουμε στο επόμενο βίντεο όπου έχουμε τον πρώην γαμηστερό ροκ σταρ και νυν κριτή του American Idol Στίβεν Τάιλερ που υπερασπίζεται τη Μπιγιονσέ επειδή αυτή τραγούδησε την Αστερόεσσα στην ορκωμοσία του Μπαράκ πλεϊμπάκ ή κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω αν σας το έχω πει, αλλά από τότε που σταμάτησα να θεωρώ τις ταινίες του Έντι Μέρφι αστείες πιστεύω ότι η Μπιγιονσέ είναι η πιο υπέρτατη γαμάτη απίστευτη θεϊκή υπερδιαστημική μουνάρα που έχει πατήσει το πόδι της στον πλανήτη.
Κι έρχεται τώρα η αρσενική γριά για να μας πει το αυτονόητο, δηλαδή ότι η Μπιγιονσέ είναι τόσο καυτή που μπορεί να κάνει ό,τι γαμημένα θέλει. Κάτι μας είπες τώρα.
Αλλά φυσικά ο ναρκομανής μπισμπίκης ξέρει πολύ καλά ότι η Μπιγιονσέ δε χρειάζεται την υπεράσπισή του. Έχει άλλους σκοπούς. Don't you see the λιγούρης' eye? Ο άνθρωπος φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να απλώσει τα αηδιαστικά ροζιασμένα του χέρια στο ατελείωτο κορμί της Μπιγιονσέ και να το φιλήσει all over με το αποτρόπαια μεγάλο στόμα του.
Για κάτσε ρε φίλε. Πώς το έχεις δει τώρα; Επειδή ο Jay-Z είναι στο Παρίσι με τον Kanye κι εγώ είμαι απασχολημένος με το να παριστάνω αποτυχημένα τον RWJ νομίζεις ότι μπορείς να αλωνίζεις ανενόχλητος; Αυτό είναι πιο γελοίο κι απ'το να βλέπεις τον Mikeius να τραγουδάει Παντελίδη!
Το αγαπημένο μου σημείο βέβαια είναι αυτό που ο χοντρούλης από το TMZ λέει αυτό που κρυφά βαθιά μέσα μας σκεφτόμαστε όλοι για αυτές τις συνταρακτικές ειδήσεις: Who gives a fuck? Και μετά ο άλλος παπάρας προσπαθεί να τραγουδήσει την Αστερόεσσα και αποτυγχάνει οικτρά. Πάντως όχι τόσο οικτρά όσο αποτυγχάνω εγώ να μιμηθώ τον RWJ.
Και μετά από αυτό πάμε στο επόμενο βίντεο. Όπως ξέρουμε όλοι, το Youtube είναι ένα τρίτο μουσική, ένα τρίτο γκόμενες που βάφονται, ένα τρίτο γάτες και ένα τρίτο αντικείμενα που προσγειώνονται στα αρχίδια κόσμου. Τι εννοείτε ότι έκανα λάθος στις πράξεις; Σας παρακαλώ, είμαι μαθηματική ιδιοφυΐα, δεν μπορείτε να με αμφισβητείτε. Από εδώ και στο εξής στη μονάδα θα χωράνε τέσσερα τρίτα. Και η Μπιγιονσέ θα τραγουδάει κανονικά την Αστερόεσσα.
Τέλος πάντων πάμε στο τέταρτο ένα τρίτο, δηλαδή στις προσγειώσεις αντικειμένων στον καλύτερο φίλο του άντρα.

Αυτό που είναι ένα τεράστιο κοντάρι με μια μπάλα στην άκρη και το σπρώχνει ένας τύπος από τη στέγη μου θύμισε μια άσκηση φυσικής που έκανα μια φορά στο φροντιστήριο: "Ομογενής ράβδος με ροπή αδράνειας I=(Md^2)/3 με μάζα m προσκολλημένη στο άκρο της και στερεωμένη σε ακλόνητο άξονα είναι αρχικά κατακόρυφη και με μικρή ώθηση αρχίζει να περιστρέφεται. Να βρείτε την γωνιακή της ταχύτητα όταν καταλήξει στα αρχίδια του μαλάκα από κάτω". Όσοι είστε θεωρητική και δεν σκαμπάζετε από τέτοια μπορείτε να κάνετε μια λογοτεχνική ανάλυση για το πουλάκι Τσίου και την επίδρασή του στη σύγχρονη ποίηση.
Αλλά νομίζω ότι μακράν το καλύτερο είναι αυτό που κάνει ο μπαμπάς ζογκλερικά με κάτι μπαλάκια κι έρχεται το παιδί και του τα πετάει από εκεί που ήταν κάποτε. Κάνε παιδιά να δεις καλό σου λέει μετά. Τέτοια απογοήτευση δεν ένιωσε ούτε η μάνα του Mikeius όταν τον είδε να κάνει Harlem Shake.
Και το τελευταίο βίντεο για σήμερα είναι...
...αυτό που o Χωστήρας γαμάει τις μάνες ολονών.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να το βρω, γιατί στην πραγματικότητα αυτό δεν συνέβη ποτέ, οπότε πάρτε αυτό εδώ το ταινιάκι που έφτιαξαν τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου Ελληνικού και μας δείξανε σήμερα στο σχολείο γιατί είναι παγκόσμια μέρα κατά της σχολικής βίας:
Ντάξει, δε λέω, τα παιδιά προσπάθησαν και μπράβο τους και το ζήτημα της σχολικής βίας είναι πολύ σημαντικό και σε κάποια φάση θα γίνουμε Αμερική και θα μπει ο φύτουλας με το Καλάσνικοφ και θα θερίσει είκοσι άτομα πριν αυτοκτονήσει...και τέθοια, αλλά σε κάποια φάση το θέμα καταντάει πιο fail κι από τον τύπο που τον χτύπησαν στ'αρχίδια με τη φωτοβολίδα.
Δηλαδή κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά το κομμάτι της σεξουαλικής βίας. Ας προσπεράσω το γεγονός ότι από πίσω παίζει ένα από τα χειρότερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ, αλλά κοιτάξτε λίγο το θύμα και τον επίδοξο βιαστή. Δε λέω ότι η κοπελιά είναι όμορφη, γιατί αν το πω θα πέσει το ταβάνι, ή ένα τεράστιο κοντάρι πάνω στ'αρχίδια μου, αλλά μπροστά της ο επίδοξος βιαστής είναι σαν τον Στίβεν Τάιλερ που την πέφτει στη Μπιγιονσέ.
Αλλά μακράν το καλύτερο σημείο του βίντεο είναι αυτό που πέντε τύποι τη στήνουν στην υπόγεια διάβαση κάθε μέρα για να δείρουν αυτόν τον κακομοίρη. Βλέπουμε λοιπόν τους τύπους να περπατάνε προς την κάμερα υπό τη μουσική υπόκρουση του Gangsta's Paradise, γιατί ποιος είναι πιο gangsta από πέντε δεκατριάχρονα που συμμετέχουν σε βίντεο κατά της σχολικής βίας άλλωστε, και να κοιτάνε με αγριεμένο βλέμμα "μόλις ήρθαμε απ'το Harlem".
Όχι shake.
Αυτά τα κάνει ο Mikeius.
Κι αυτή ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησα να αντιγράψω τον RWJ.
Αυτά, και να προσέχετε να κάνετε subscribe γιατί αλλιώς η γκόμενα που δεν έχω θα με παρατήσει και θα το έχετε βάρος στη συνείδησή σας μέχρι να πεθάνει ο Μητσοτάκης.

24 σχόλια:

  1. ΕΠΙΚ!!!!
    ΕΠΙΚ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!
    ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΕΘΟΙΑ ΑΡΘΡΑΡΑ ΑΠΟ....ΟΧΙ...ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΑΡΘΡΑΡΑ!!!
    ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά; Περίμενα να φάω πολύ κράξιμο όσο την έγραφα. Τι να πεις; Ευχαριστώ πάντως. Τα λόγια αυτά έχουν άλλη βαρύτητα όταν έρχονται από εσένα.

      Διαγραφή
    2. Νταξ, αφού πήρες τα εύσημα από τον Χωστήρα, δεν έχει νόημα να σου απονείμω και τα δικά μου.

      Διαγραφή
  2. Το μουνί της Μπιγιονσέ έχει γίνει πλέον κουβάς, θα τη σκίσει και ο Τάιλερ και καμιά δεκαριά μπάντες ακόμα και μέχρι να γυρίσεις πίσω από την αντιγραφή του RWJGHDIS θα νομίζεις ότι γαμάς κώλο ελέφαντα...

    Α ναι, γαμώ τα άρθρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πάει έτσι τους τη χαρίζω. Τι διάολο. Δεν μπορεί να μην υπάρχει άλλη υπερδιαστημική μουνάρα στο σύμπαν.

      Διαγραφή
    2. Να πω, να πω;;;

      Η Μαριάννα!

      Διαγραφή
    3. Έχεις κι εσύ όμως της ψωλής σου το χαβά.

      Διαγραφή
  3. Το πουλιτζερ αν αναρωτιέσαι στο έδωσα εγώ...επειδή το βλέπω ορφανό ως τώρα.
    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ. Προς τι οι ευχές;

      Διαγραφή
    2. Να είμαστε και του χρόνου εδώ να τσικνίζουμε ραδίκια! Αλλά αν το προτιμάς να σε ευχηθώ "ψόφο", κανένα πρόβλημα! :)

      Διαγραφή
    3. Μπα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου θα είμαι στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

      Διαγραφή
    4. Αποκαλύψεις! Τι να ευχηθώ τώρα? Ε θα πω "καλά κρασά" που μάλλον δεν θα το παρεξηγήσεις...υποθέτω δηλαδή. Τέλος πάντων να "υπάρχεις" του χρόνου κάπου είναι το βασικό νόημα του χρόνια πολλά. Και καλή ευκολία στα υπόλοιπα (απαπα πάλι ευχή ξεστόμισα! Κάτι πρέπει να κάνω με αυτή την κακιά συνήθειά μου!)

      Διαγραφή
    5. Δεν το θεωρώ κακιά συνήθεια. Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς.

      Διαγραφή
  4. Εντάξει, το άρθρο συνουσίασε κανονικά και με τον νόμο. Ειδικά το κομμάτι που μιλάει για τον Mikeaus.
    Και πόσοι πια θα γουστάρουν την Beyonce σου; Αμάν πια!
    Και να τσεκάρεις τα email σου, έχω κάτι να σου στείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας τη γουστάρουν όσοι θέλουν. Δεν είμαι μοναχοφάης. Τα του e-mail θα σου τα απαντήσω με e-mail.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/3/13 14:19

    Ευτυχώς δεν έχω δει κανένα από αυτά τα χορευτικά. Αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα για την πόρνη του καπιταλισμού.

    Πολύ καλό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε, από τότε που o Mikeius άρχισε τα βίντεο και τα τσιμπούκια με τον Χατζηπαύλου δεν είναι πια ο Mikeius που όλοι ξέραμε.

      Διαγραφή
  6. "Αν ζείτε κάτω από τις πέτρες και δεν ξέρετε τι είναι το Harlem Shake, κατά βάση είναι ένας τύπος βίντεο που κάθονται κάτι τύποι μάιντινγκ δέιρ όουν μπίζνες που λένε και στο 'Murica, και ξαφνικά πέφτει μια dubstepιά και αρχίζουν όλοι κοπανιούνται μπρος πίσω πάνω κάτω δεξιά αριστερά μέσα κι έξω από την 25η διάσταση σαν να είναι επιληπτικοί" So fucking dead. x'D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ, πάντως, σε συμπαθώ πιο πολύ από πριν. Δεν ξέρω γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή η ηλιθιότητα,το Harlem Shake,πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή...Έβλεπα τους συμμαθητές μου να το κάνουν και μου ερχόταν να μιμηθώ τον Οιδίποδα και να βγάλω τα μάτια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι κι εγώ θα ακολουθούσα το παράδειγμα του Original Muthafucka της ιστορίας.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.