Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

This country's on fire

Και μην πείτε τίποτα. Η άλλη εναλλακτική σας ήταν το "Φωτιά με φωτιά".
Που λέτε λοιπόν, εκεί που ήταν όλα ωραία και καλά, σκάει είδηση ότι στη Λάρισα πέθαναν δυο φοιτητές και χαροπαλεύουν άλλοι τρεις, γιατί είχαν ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθούν, επειδή δεν είχαν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο. Και φυσικά, έγινε της τανασπού το κάγκελο. Σήμερα, λέει, έχει πορεία στη Λάρισα οι φοιτητές εναντίον της πολιτικής του μνημονίου και της εξαθλίωσης, το ΚΚΕ κλαίγεται για τις λαϊκές οικογένειες που δεν μπορούν να ζεσταθούν και καταφεύγουν σε μεθόδους άλλων δεκαετιών (και σε πολιτικές άλλων δεκαετιών, όσοι τουλάχιστον σας ψηφίζουν) και τα Χρυσά Αυγά από Κότες Αλανιάρες για τα Ελληνόπουλα που πεθαίνουν για τα ξένα συμφέροντα (ε, ρε, και να αποδειχθεί πως ήταν Αλβανά).
Ναι, οκ, ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα πριν φτάσουμε σε μια ετυμηγορία. Αρχικά, όλοι ξέρουμε ότι η παιδεία στα ΤΕΙ είναι για τον μπούτσο, ή τέλος πάντων πιο για τον μπούτσο από ότι είναι στα ΑΕΙ. Αλλά ακόμη κι έτσι δεν μπορεί να έχεις βγάλει Λύκειο και να μην ξέρεις ότι δεν πρέπει να αφήσεις αναμμένο μαγκάλι να καίγεται σε μικρό κλειστό χώρο, γιατί ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ!
Βέβαια, τα παιδιά δε θα μπορούσαν να το σκεφτούν αυτό, γιατί η νεκροψία έδειξε ότι είχαν αλκοόλ στο αίμα τους. Φυσικά! Τι πιο φυσιολογικό! Όποιος δεν έχει λεφτά για να βάλει πετρέλαιο, οπωσδήποτε έχει λεφτά για να πιει μπύρες!
Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ρε πούστη μου. Έχει γίνει ολόκληρο πολιτικό θέμα κάτι που κανονικά θα έπρεπε να είναι θέμα για τα Darwin Awards.
Αλλά ας αφήσουμε τις μαλακίες στην άκρη. Ένα είναι το μεγάλο και σημαντικό θέμα της εβδομάδας. Ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης-Ατσαλάκωτος-Φτερωτός-Γιατρός-Παπαγεωργόπουλος μπήκε φυλακή ισόβια.
Μαλάκες μου, σοκ! Δεν το πιστεύω ότι το δικαστήριο ήταν τόσο σκληρό μαζί του! Τι αποδείξεις είχανε; Δε σκεφτήκανε πώς έχει δοξάσει την πατρίδα σαν Ολυμπιονίκης; Ναι, αυτό το τελευταίο χρησιμοποιήθηκε σαν επιχείρημα από τη γαμημένη δικηγόρο του Ατσαλάκωτου. Αν πάω εγώ και πω στη φίλη μου τη Βαρβάρα ότι πρέπει να μου κάτσει επειδή πέρυσι της έλυσα δυο ασκήσεις μαθηματικών, θα είναι πιο σοβαρό κι έγκυρο επιχείρημα από αυτό. Αν και η φίλη μου η Βαρβάρα δεν πρόκειται να μου κάτσει έτσι κι αλλιώς. Γιατί είναι κακόγουστη.
Αμάν, τώρα που είπα Ολυμπιονίκης μου ήρθε κι άλλο τραγούδι σχετικό με φωτιά. Μακάρι να είχα προλάβει να το βάλω πριν βάλω την παπαριά που έβαλα.
Ότι δηλαδή φαγώθηκαν δεκαοχτώ εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης επί δημαρχίας Παπαγεωργόπουλου, ο ίδιος γυρνούσε καθημερινώς με λιμουζίνες, ακριβά κοστούμια, έκανε πανάκριβες εκδηλώσεις σαν τη Γιορτή των Μπουρδ...Αγγέλων, έφερε τη γαμημένη Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου κι όταν παρέλαβε ο Κρασοπατέρας δεν είχε σκουπιδιάρικα να βγάλει στους δρόμους κι όλη η Ερωτική Πόλη είχε γίνει μπουγάτσα με σκουπίδια (μπρρρ...αθηναίικο χιούμορ, δεν ξέρω από πού το κόλλησα), κι όχι μόνο νομίζει ότι δε θα καταλάβουμε ότι αυτός τα έφαγε, αλλά μας λέει κιόλας ότι κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις.
ΕΣΥ θα έπρεπε να πεθάνεις με τύψεις, γαμημένε βλαχοδήμαρχε! Ουπς, σόρι, σε πείραξε μήπως το βλαχοδήμαρχε; Φυσικά και σε πείραξε, γιατί ήσουν τόσο αριστοκράτης που έβαλες να σου κουβαλήσουν τη λιμουζίνα σου στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ στη Ρόδο, μην τυχόν και μπεις σε νοικιασμένο αμάξι και πάθει βαβά ο κώλος σου!
Και μετά, λέει, μόλις έφτασε στην Ψειρού, το επόμενο πρωί πήγε και ζήτησε να τον μεταφέρουν σε κελί μη καπνιστών. Δεν ήξερα ότι μπορούμε και να επιλέγουμε σε ποιο κελί θα μας βάλουν. Αν εγώ ήμουν διοικητής των φυλακών, θα φρόντιζα να τον βάλουν σε ένα κελί με τη Λιάνα Κανέλλη, τον Slash και τον καθηγητή μου της Έκθεσης, να έρθουν τα πνευμόνια του να γίνουν μαύρα σαν την ψυχή του.
Και την επόμενη μέρα στέλνει επιστολή στον τύπο στην οποία βασικά κλαίγεται που έτρεχε σε όλη του τη ζωή σε ανοιχτούς και πολιτικούς στίβους και τώρα είναι περιορισμένος στα δύο τετραγωνικά (σας παρακαλώ βιάστε τον κάποιος εκεί στα ντους, δεν μπορεί, ολόκληρα Διαβατά έναν βαρυποινίτη κωλομπαρά θα τον έχετε), και μεταξύ άλλων παπαριών λέει και το κορυφαίο, "Ο Σαξώνης έκλεψε 58 εκατομμύρια δραχμές το 98, πριν αναλάβω δήμαρχος, οπότε πώς με κατηγορείτε για συνέργεια;"
Το ότι ο χοντρός συνέχισε να κλέβει και μετά το 98 προφανώς και αναιρείται από το γεγονός ότι έκλεβε πριν από το 98. Οκ. Αυτό ήθελα να διευκρινίσουμε.
Όχι, όχι. Το κορυφαίο είναι οι ΟΡΘΙΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ! Παραγγείλτε από τώρα το Καπιλαρίν, γιατί με τη μαλακία που θα ακούσετε θα σας πέσουν τα μαλλιά κι όχι τίποτε άλλο, όσοι έχετε περήφανη χαίτη σαν το Γαμιά της Κρήτης θα κλαίτε τα χρόνια που φάγατε να τη μακρύνετε. Ακούστε τώρα λοιπόν τι πέταξε ένας από τους κολαούζους του Ατσαλάκωτου: "Μη στεναχωριέσαι, αρχηγέ, και τον Κολοκοτρώνη φυλακή τον βάλανε".
Παραιτούμαι. Ειλικρινά σας μιλάω, παραιτούμαι. Στα σχεδόν τέσσερα χρόνια της λαμπρής μπλογκικής σταδιοδρομίας μου έχω ασχοληθεί με Γιωργάκηδες, Κωστάκηδες, Λαζόπουλους, Μενεγάκες, Beliebers, δεν ξέρω εγώ με ποιον άλλον ηλίθιο, και δεν είπα τίποτα. Αλλά αυτή ήταν η τελευταία σταγόνα στον κουβά με τα βοθρολύματα. Φεύγω. Τελείωσα. Θα μεταναστεύσω στο Θιβέτ και δε θα ξαναακούσετε ποτέ από μένα. Αυτή είναι η τελευταία μου υπόκλιση. This is it. Και τέθοια.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι τόσο ανάξιοι να λέγονται άνθρωποι. Εντάξει, το καταλαβαίνω, διόρισε την άχρηστη κόρη σου που με αξιοκρατικό τρόπο δε θα την έπαιρνε ούτε το Μακντόναλντς να τους καθαρίζει τις χέστρες, έβαλε χέρι στον ΟΑΣΘ και τώρα το λεωφορείο σταματάει ακριβώς μπροστά στην έξοδο της οικοδομής σου αντί για πενήντα μέτρα πιο κάτω, τέλος πάντων σου έκανε ρουσφέτια. Τώρα πια δεν έχει καμία πολιτική ισχύ, είναι ένας απλός καθημερινός μαλάκας σαν όλους τους άλλους, και το δικαστήριο τον έχωσε μέσα για τα επόμενα είκοσι χρόνια. ΚΙ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ; Πόση κοπριά παίζει να έχεις στο κεφάλι σου, γράφω και Φυσική αύριο και κάποια στιγμή πρέπει να διαβάσω;
Αλλά ας κλείσουμε με κάτι ευχάριστο.
Μπα, δε μου έρχεται τίποτα.
Αυτά, και να προσέχετε μην γίνουν κι άλλα καθυστερημένα λαϊκοί ήρωες επειδή πέθαναν χάρη στο δικό τους στραβό κεφάλι, και τώρα εμένα πώς μου ήρθε στο μυαλό ο Γρηγορόπουλος, κάτι συνειρμούς που κάνει ο εγκέφαλός μου δεν μπορώ να τους καταλάβω με τίποτα.

35 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/3/13 13:46

    Το ότι τα παιδιά ήταν μεθυσμένα δεν αναιρεί το γεγονός ότι αν είχαν πετρέλαιο δεν θα άναβαν μαγκάλι. 10 ευρώ για να σουρώσεις στο σπίτι σου και 200 ευρώ για πετρέλαιο δεν είναι το ίδιο που συγκρίνεις ποσοτικά!!!
    Για τη δημαρχάρα σας μακάρι να σαπίσουν μέχρι κι οι κωλότριχες του πριν βγει από εκεί μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που λέω είναι ότι τα έξοδα του σουρώματος είναι περιττά έξοδα που δε θα έπρεπε να γίνονται αν είσαι στην απελπιστική κατάσταση του να μην έχεις πετρέλαιο. Ο Ατσαλάκωτος μακάρι να πεθάνει με τύψεις στη φυλακή και να μην τον δούμε πάλι σε δυο χρόνια έξω να αλωνίζει.

      Διαγραφή
  2. Απλά ίσως να έβγαζες και εσύ το σκασμό για πράγματα που δεν ξέρεις! Ειδικά όταν καταδικάζουν κάποιον σε ισόβια χωρίς απόδειξη πέρα από την κατηγορία ενός ήδη καταδικασμένου.

    Ειλικρινα, να σου τυχει και εσενα, και να δω τότε πόσο ομορφο θα θεωρεις ακομα και το μικρο δικαιωμα να μεταφερθεις σε κελι με αλλους 10 που τουλάχιστον δεν θα καπνιζουν. Γιατι ΟΛΟΙ το εχουν αυτο το δικαιωμα ΑΣΧΕΤΕ!

    Πες και εσυ την αποψαρα σου, μπορεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποψάρα μου όπως είπες. Αν κατά τη δική σου αποψάρα ο εν λόγω μαλάκας έπρεπε να είναι έξω, με γεια σου και χαρά σου.

      Διαγραφή
    2. Αν είναι ένοχος, να μπει μέσα και να βγει όταν ρίξει χιόνι στην κόλαση. Όταν όμως βρεθεί ένοχος με αποδείξεις, και όχι με το τι είπε στην τρίτη κατάθεση του ένας μαφιόζος.

      Και να σου πω και κάτι; Ήταν δήμαρχος 11 χρόνια. Αν ήταν απλήρωτοι όλοι, γιατί αποφάσισαν να απεργήσουν λίγους μήνες αφότου βγήκε ο μεθύστακας και τα έκανε όλα σαν τα μούτρα του και όχι τόσα χρόνια; Ξαφνικά τώρα βρεθήκανε ελλείμματα; Γιατί οι έλεγχοι ήταν σωστοί και ξαφνικά τώρα δεν είχανε να πληρώσουνε τους υπαλλήλους;

      Και τέλος, εσεις ειρωνεύεστε ακόμα και το ότι ζήτησε να μπει σε κελί μη καπνιζόντων. Αυτή είναι η παιδεία σας και χέσε με με όλα τα άλλα.

      Διαγραφή
    3. Όταν λες εμείς; Ποιοι εμείς; Σε ποια κατηγορία αμόρφωτων υπανθρώπων με κατατάσσετε, πανσοφοτάτη; Θέλω πολύ να το ακούσω αυτό, και για τον Παπαγεωργόπουλο έχεις τα χίλια δίκια του κόσμου, αλλά για εξήγησέ το, γιατί είμαι και αργόστροφος και δεν τα πιάνω.

      Διαγραφή
    4. Όσοι αρπάξανε την ευκαιρία να τον ειρωνευτούνε για αυτό το γεγονός με το κελί. Δεν είσαι ο πρώτος και δεν είσαι ο μόνος. Αυτό και μόνο το γεγονός, με κάνει να βλέπω κάποια πράγματα. Δεν αναγνωρίζετε σε έναν ισοβίτη το δικαίωμα να είναι με άλλους 10 εγκληματίες, αλλά έστω μη καπνιστές.

      Μάλιστα λες ότι θα ήθελες να κάνεις το αντίθετο, να τον κάνεις καπνιστό σολωμό. Χέσε με λοιπόν με τις ειρωνίες και τις εξυπνάδες. Μουτζαχεντίν όλοι.

      Διαγραφή
    5. Ωραία λοιπόν. Εμείς είμαστε Μουτζαχεντίν. Εσένα πόσο σε τιμάει να ασχολείσαι με τους Μουτζαχεντίν;

      Διαγραφή
    6. Α αρχίσαμε τα επιχειρήματα του 9GAG. Με την ίδια λογική εσένα πόσο σε τιμάει να ασχολείσαι με όλον αυτό το κόσμο που κράζεις τόσο καιρό;

      Ειλικρινά τέτοιο επιχείρημα μη το χρησιμοποιήσεις στην Έκθεση.

      Διαγραφή
    7. Τι θα έπρεπε να σου απαντήσω δηλαδή; Θα έπρεπε να σου ζητήσω συγνώμη που σε προσέβαλλα; Αυτά είναι τα επιχειρήματά μου, κι αν σ'αρέσουν. Εσύ γιατί ασχολείσαι μαζί μου, αν δεν τα θεωρείς αξιόλογα;

      Διαγραφή
    8. Άνθρωπε μου, απάντηση δίνω γιατί αυτό πιστεύω. Έπρεπε ντε και καλά να απαντήσεις κάτι; Με ρώτησες, σου απάντησα, γιατί έπρεπε να το παίξεις εξυπνάδα με ατάκα δημοτικού; Ξεκόλλα.

      Διαγραφή
    9. συμφωνώ με τη Βίκυ όσο αφορά το θέμα αποδείξεων, στάνταρ, αλλά και από την άλλη δεν γίνεται να φανεί κάπου καπνός χωρίς να υπάρχει φωτιά, σίγουρα ίσως σπιλωθούν άδικα υπολήψεις, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η πολιτική είναι ένας χώρος όπου κανένας δεν υφίσταται με καθαρά χέρια

      Διαγραφή
    10. Αν σου φαίνεται ατάκα δημοτικού το "αν δε με θεωρείς άξιο λόγου, τότε γιατί ασχολείσαι μαζί μου", τότε χαιρέτα μου τον πλάτανο.
      Υ.Γ. Ο Μανωλιός σωστά μίλησε (πώς το 'παθε;)

      Διαγραφή
    11. Μανώλη μαζί σου, και είδες ότι αυτό είπα. Αλλά από αυτό μέχρι το να βρίζουμε κάποιον και μάλιστα να του αρνούμαστε κάτι που το δικαιούνται και οι τελευταίοι εγκληματίες, τότε να πάνε όλα στο γερο-διάλο.

      Θωμά ναι είναι δημοτικού. Θες να σου παραθέσω όσα σου τα ποστ που κράζεις κόσμο που δεν θεωρείς άξιο λόγου;

      (πάντως ατάκα δημοτικού αποκάλεσα το "αυτά λέω και σε όποιον αρέσουν", καθώς το να μου αρέσει κάτι ποτέ δεν είναι προαπαιτούμενο για να κριτικάρω)

      Διαγραφή
    12. Αγαπητή μου V Svens τα σαλωνικιότικα πολιτικά δεν τα ξέρω και δεν έχω γνώμη. Ξέρω όμως τι γίνεται με άλλους δημάρχους και (μια και η φυλακή δε σωφρονίζει) άκουσα το επιχείρημα ότι η ποινή είναι για παραδειγματισμό μήπως αρχίσουν να επιστρέφουν χρήματα.
      Για το τσιγάρο όμως διαφωνώ. Εδώ πολίτες ασχολούμαστε με το εφιαλτικό επίπεδο ζωής στις φυλακές (με αυτοκτονίες/βασανιστήρια/ τιμωρίες κ.λ.) που δεν ανακοινώνονται κι ολόκληρος πολιτικός τώρα το θυμήθηκε πως το κάπνισμα των συγκρατούμενων βλάπτει την υγεία του μη καπνιστή; Τόσα χρόνια επισκέφθηκε φυλακή, νοιάστηκε για το συνωστισμό;

      Θρασύς και γελοίος μου φαίνεται και πολύ καλομαθημένος. Ειδικά εκείνο το καμηλό παλτό που έκρυβε τις χειροπέδες ενώ μας έχει γίνει συνήθεια τους κρατουμένους να τους μεταφέρουν μελανιασμένους και κλωτσηδόν... δε μπορεί, όσο κι αν τον εκτιμάς θα σου έκανε κάποια ετύπωση...

      Διαγραφή
    13. Δηλαδή χάνεται το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια; Χάνεται το δικαίωμα να πηγαίνεις με το κεφάλι ψηλά ενώ ακόμα παλεύεις για την αθωότητα σου; Όσοι έχουν ενοχές σκύβουν το κεφάλι.

      Άκου, διάβασα μέχρι το ότι ζητάει πολυτέλειες. Για να υπάρχει όμως κελί με μη καπνιστές σημαίνει ότι αυτό δεν είναι μόνο δικό του δικαίωμα, και μάλλον σημαίνει ότι οι φυλακές αυτές δεν είναι του είδους που ξέρουμε, με βασανισμούς κτλ.

      Ξέρετε, ο ίδιος δεν ανακοίνωσε ότι θέλει κάτι τέτοιο. Έκανε μια αίτηση διακριτικά και απλά κάποιος το έβγαλε παραέξω. Οπότε όχι, δεν βλέπω κάτι κακομαθημένο.

      Το ότι έχουμε μάθει τα χειρότερα δεν σημαίνει επουδενί ότι πρέπει να χαθούνε και τα λίγα.

      Τώρα, κατά πόσο ένας άνθρωπος που κοντεύει τα 70, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία του, δεν θέλει να είναι σε ένα ασφυκτικό κελί με καπνό, θεωρείται "θρασύτητα"...

      Δηλαδή δεν μου λες, και οι άλλοι κρατούμενοι που ζήτησαν και είναι σε κελί μη καπνιστών είναι θρασείς και γελοίοι;

      Διαγραφή
    14. Αυτό βασικά είναι το θέμα. Ότι προκαλούσε και συνεχίζει να προκαλεί με τη γενικότερη συμπεριφορά του, κι ότι φέρεται σαν να ήταν ο βασιλιάς του σύμπαντος ή δεν ξέρω γω τι. Αν είχε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να μην παριστάνει ότι κάποιος είναι, θα τον άφηνα στην ησυχία του. Αλλά έτσι πως κάνει, ακόμη κι αν δεν έφαγε, που πολύ αμφιβάλλω, τα τραβάει ο οργανισμός του.

      Διαγραφή
    15. Βίκυ, επίτρεψέ μου να θέσω τη δική μου άποψη (αν και είναι δύσκολο να έχω άποψη, λόγω της σχετικής ασχετοσύνης μου με τα Θεσσαλονικιότικα). Αναφορικά με τις αρχές σου έχεις ΔΙΚΙΟ. Είναι άδικο αυτό που περιγράφεις και συμφωνούμε όλοι. Εκείνο που εξοργίζει είναι ότι of all people ΑΥΤΟΣ βγαίνει και ζητάει αυτά τα πράγματα και γίνεται χαμός. Αν ήταν κάποιος άσχετος που απλά ζητούσε αυτό το δικαίωμα παίζει και να μη γινόταν τίποτα. Πάντως πράγματι, δικαίωμά του ήταν, από τη στιγμή που δεν έχει αποδειχθεί ένοχος. Ο Θωμάς προφανώς κρίνει το θέμα πιο συναισθηματικά, με τη λογική ότι ο εν λόγω κύριος έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα. Αλλά σφάλλει στο ότι, σαφώς, δε γίνεται να κάνουμε άλματα απόδοσης δικαιοσύνης. Παραδόξως έχετε και οι δύο με διαφορετικούς τρόπους δίκιο, αν κατάλαβα καλά το ζήτημα.

      Διαγραφή
    16. Και για άλλη μια φορά η Αυτού Προεδρικότης της Επίσημης Καγκελαρίας του Kenpachi και δεν ξέρω καν αν σήμαινε κάτι όλο αυτό, απέδωσε δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
    17. κερνάω καφέ αν κάποιος ενδιαφέρεται, απλά χρειάζεται να βάλετε το νερό, τη ζάχαρη και το γκαζάκι

      Διαγραφή
    18. Καφέ έχεις ή να τον φέρουμε κι αυτόν;

      Διαγραφή
  3. Άσε,άσε, μαύρα χάλια.
    Και σου απαγορεύω να ανεβάζεις το Girl On Fire. Το τραγούδι αυτό, αν και είναι σχετικά καλό, έχει το χειρότερο βιντεοκλίπ της περασμένης χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θωμά συμφωνώ απόλυτα. Και το σχόλιο του Τζήμερου (που πονάει κάποιους δήθεν ως "απάνθρωπο") πολύ εύστοχο είναι. Αλλά σε μια κουλτούρα που ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να πεθάνουν και άλλοι για να τους κάνει οσιομάρτυρες στο όνομα της κρίσης (και ας πέθαναν για άσχετους λόγους) δεν είναι να εκπλήσσεσαι. Εγώ φοβάμαι περισσότερο τον φασισμό των αναρχοαυτόνομων, που βλέπουν εχθρούς σε οποιονδήποτε δεν ασπάζεται τις στρεβλές απόψεις τους. Δηλαδή είναι να φοβάσαι ότι έτσι και πεθάνεις από άσχετες αιτίες θα έχεις τα κοράκια να σου σκυλεύουν την μνήμη προς όφελός τους!

    Η χώρα αυτή με έναν τρόπο μόνο σώζεται: Carpet bombing ή στα γρήγορα μερικά ICBM με πυρηνικές κεφαλές σύντηξης να μη μείνει τίποτε όρθιο. Τέτοια κατάντια, τέτοια ξεφτίλα... να ντρέπεσαι να λες ότι είσαι Έλληνας, ρε πούστη μου, με όλα αυτά που κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφορικά με τα θέματα της Θεσσαλονίκης, πάντως, δεν είμαι αρκετά ενημερωμένος για να έχω άποψη. Ξέρω από μαρτυρίες ότι στο ΑΠΘ το έχουν μπουρδελέψει τελείως και γενικά υπάρχει μαφία και "συναλλαγές" παντού...

      Διαγραφή
    2. Αυτό που μ'αρέσει είναι ότι ο Τζήμερος βγήκε και είπε το γαμημένο αυτονόητο και πέσαν από κάτω όλα τα Ορκ και τον λέγανε αναίσθητο και καραγκιόζη.

      Διαγραφή
  5. Ο Φτερωτός ΕΙΝΑΙ ένοχος, ακόμα κι αν δεν έβαλε στην τσέπη του ουτε διφραγκάκι.
    Πόσα εκατομμύρια τρύπα είπαμε έχει ο Δήμος Θεσσαλονίκης; Τριάντα; ΚΑΠΟΙΟΣ δεν πρέπει να λογοδοτήσει γι αυτά; Αν όχι ο Ανώτατος Τοπικός Άρχων, τότε ΠΟΙΟΣ έχει ευθύνη γαμώτηνπουτάναμου;
    Ξέρεις κύριε ποιός τα 'φαγε; Δώστον (τους) στεγνά, να εκτίσουν αυτοί την ποινή, και, το κυριότερο, να δημευτεί η δικιά τους περιουσία για να καλυφθεί το έλλειμα.
    Δεν ξέρεις; Ε, τι σκατά δημαρχεία παραλάμβανες και ΔΙΟΙΚΟΥΣΕΣ τόσα χρόνια; Εαν δεν είναι υπεύθυνος ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ για την πορεία του ΔΗΜΟΥ του, τότε ποιό σκατά είναι; Γιατί ζητούσες την ψήφο του κόσμου άμα ήσουν ανίκανος γι αυτή τη δουλειά; Άμα ήταν έτσι, έβαζα κι εγώ για δήμαρχος.

    Όσο για το θέμα του καπνίσματος, με κάλυψε η Δάφνη.

    Αφού ζητήσω συγγνώμη από τον μπλογκούχο και τους αναγνώστες του για τα Rage Caps, θα κλεισω λέγοντας ότι ο όρος "Δημοτικά Τέλη" στο λογαριασμό της ΔΕΗ, αποκτά πλέον άλλο νόημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ τόσο που αν δεν ήμουν εκατό τοις εκατό στρέιτ θα σου καθόμουν να μου κάνεις παιδάκι απ'τον κώλο.

      Διαγραφή
    2. αν ήσουν 100% στρέητ δεν θα έγραφες καν κάτι τέτοιο

      Διαγραφή
    3. Έχεις δίκιο. Είμαι 99,999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999%.

      Διαγραφή
  6. Για τα θεσσαλονικιώτικα ούτε εγώ έχω ιδέα. Εμένα πάντως αυτό που με εξοργίζει είναι ότι όλοι πάνε φυλακή αλλά κανείς δεν επιστρέφει τα χρήματα πίσω.

    Οσον αφορα τα παιδια της Λαρισσας μην είσαι τόσο σκληρός. Τα παιδιά σίγουρα δεν πεθαίναν από την πείνα όπως τα παρουσιάζουν . Εάν ήταν έτσι δε θα σπουδάζανε σε ξένη πόλη. Σίγουρα όμως απόφάσισαν να κάνουν οικονομία στο πετρέλαιο. Οταν είσαι φοιτητής σου έρχονται οι πιο χαζές ιδέες και τις κάνεις πράξη.

    Διάβασε εδώ http://vlemma.wordpress.com/2013/03/02/anyperaspista/

    νομίζω ότι τα λέει καλύτερα από εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, όμως και εσύ η ίδια λες ότι αυτό που έπαθαν το έπαθαν από δική τους χαζομάρα. Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά βγαίνουν οι Συριζαίοι και οι Κουκουέδες και τους παρουσιάζουν σα θύματα του καπιταλισμού και της μνημονιακής πολιτικής και λοιπές πούτσες εμπριμέ.

      Διαγραφή
  7. ειναι τραγικό δυστυχώς
    καλως σε βρήκα
    ωραια τα γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.