Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Τα 10 χειρότερα βίντεο κλιπ ever

Πάρτε το απόφαση. Δεν πρόκειται ποτέ να γλιτώσετε από τις λίστες μου. Αν δε σας αρέσει, τη βόλτα σας. Σημείωση: Προφανώς και η λίστα περιορίζεται σε καλλιτέχνες που έχουν σημειώσει την οποιαδήποτε μορφή επιτυχίας στην καριέρα τους. Δεν έχω καμία διάθεση να ψάχνω το τάδε παγκοσμίως άγνωστο porngore συγκρότημα που όλα τα βίντεο κλιπ του είναι...well...porngore.
Εύφημος μνεία ανήκει στους Right Said Fred και το I'm Too Sexy, γιατί...απλά δείτε το.
  • 10. Queen-I Want To Break Free

    Αρχικά, το σκηνικό μας είναι ένα σπίτι που κάνει το περιώνυμο "Ρετιρέ" του Δαλιανίδη να μοιάζει με τη βίλα του Τσάρλι Χάρπερ στο Μαλιμπού. Σε αυτό το σπίτι διαμένουν τα μέλη των Queen, ντυμένα τραβεστί (κάτι που θα δούμε αρκετές φορές σήμερα). Την παράσταση φυσικά κλέβει ο Φρέντι Μέρκιουρι, συνδυάζοντας το εμβληματικό μουστάκι του με βυζιά τόσο μυτερά που τρεις καμεραμέν έχασαν το δεξί τους μάτι, βάζοντας περιχαρώς ηλεκτρική σκούπα. Στη συνέχεια φεύγουμε από το σπίτι της Κατερίνας Σοφιανού και πάμε στη μάζωξη κάποιας μυστικιστικής αίρεσης, η οποία εν τέλει καταλήγει σε μια παρτούζα με τον Φρέντι κι εκατό κομπάρσους από την Κλεοπάτρα, που φοράνε ολόσωμες φόρμες με animal print αγελάδας. Ήταν η απόδειξη ότι μία από τις παρενέργειες του AIDS είναι η μεταμόρφωση στη Lady Gaga.
    Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Το ατμοκίνητο ξυπνητήρι που χρησιμοποιεί για να ξυπνήσει...ε...ένα απ'τα μέλη των Queen που δεν είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι. Σεξ-βία-μηχανολογία.
  • 9. Madonna ft. Justin Timberlake-4 Minutes

    Γνωστό και σαν "η τελευταία φορά που ασχολήθηκε κανείς με τη Μαντόνα", στο βίντεο κλιπ αυτό βλέπουμε τη Μαντόνα να φοράει μια ολόσωμη δερμάτινη στολή που θα ήταν σέξι σε οποιαδήποτε γυναίκα με τα μισά της χρόνια, την οποία προοδευτικά βγάζει για να αποκαλύψει από κάτω ένα ενοχλητικά εφαρμοστό και ενοχλητικά δερματί ολόσωμο μαγιό, και το πρώην μέλος των N'Sync Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο. Από τι, θα με ρωτήσετε; Από ένα μεταδιδόμενο...κάτι, που κόβει στα δύο τους ανθρώπους και δείχνει τι γίνεται μέσα στα στόματά τους όταν φιλιούνται. Προφανώς αυτό θεωρήθηκε απαραίτητο γιατί, όταν έχεις ήδη δει δύο γλώσσες να σφιχταγκαλιάζονται μέσα σε ένα στόμα, η πενηντάχρονη Μαντόνα με εφαρμοστά μπεζ εσώρουχα δε σου λέει πλέον τίποτα.
    Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Μόλις η αντίστροφη μέτρηση του τραγουδιού τελειώσει, η σκηνή του φιλιού πάει να αναπαρασταθεί από τη Μαντόνα και τον Τίμπερλεϊκ. Θα μπορούσε να είναι ο γιος σου, μωρή λυσσάρα.
  • 8. Robin Thicke-Blurred Lines

    Ερώτηση: πώς μπορείς να έχεις τρεις γυμνόστηθες γυναίκες σε ένα βίντεο κλιπ και να καταλήξεις με ένα θέαμα τελείως στεγνό από οποιαδήποτε υποψία ερωτισμού; Ο Robin Thicke, στο ακριβώς ένα τραγούδι του το οποίο θα θυμάται κάποιος μετά από 5 χρόνια, το κατάφερε, παρ'όλο που κι ο ίδιος είναι αντικειμενικά ωραίος άντρας. Το θέμα του τραγουδιού, το οποίο σχοινοβατεί ανάμεσα στη συναινετική και τη μη-συναινετική πλευρά του σεξ, δε βοηθάει ιδιαίτερα. Ούτε και το γεγονός ότι μέσα στο βίντεο κλιπ υπάρχουν μπάντζο, αυτοκίνητα-παιχνίδια, γιγάντιοι αναπτήρες που πουλούσαν κάποτε οι Πακιστανοί στα φανάρια και μπάλες από άχυρο. Το χειρότερο είναι ότι τα μοντέλα μοιάζουν εντελώς βαριεστημένα. Κάποιος έπρεπε να είχε φροντίσει για επαρκή ποσότητα κόκας πριν το γύρισμα.
    Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Στο 3:25 βλέπουμε τον Ρόμπιν να τραγουδάει στην πατούσα της μιας από της κοπελιές, η οποία μετά από πέντε δευτερόλεπτα τον χαστουκίζει, αποδεικνύοντας έτσι ότι το βίντεο αυτό σκηνοθετήθηκε από τον Κουέντιν Ταραντίνο.
  • 7. Twisted Sister-I Wanna Rock
    Το να έλειπαν οι Twisted Sister από μια λίστα με τα χειρότερα βίντεο κλιπ είναι σαν να έλειπε το μπέικον από συνταγή του Epic Meal Time. Και μόνο τα μούτρα του Ντι Σνάιντερ, βαμμένα σαν τον πρωταγωνιστή της ταινίας τρόμου "Η σχιζοφρενής τραβεστί με το πριόνι" θα αρκούσαν, αλλά αξίζει να σταθούμε στο μήνυμα των Twisted Sister, που δεν είναι άλλο απ'το ότι θέλουν να ροκάρουν. Στην αρχή έχουμε τον σαδιστή δάσκαλο που βγάζει αφρούς από το στόμα του στον ξυρισμένο Μπίλια, επειδή ζωγράφισε το λόγκο των Twisted Sister στο βιβλίο του. Και στο 1:30 ο Μπίλιας μεταμορφώνεται στον Ντι Σνάιντερ και οι μαθητές του σχολείου δείχνουν ότι "θέλουν να ροκάρουν" στον σαδιστή δάσκαλο με τρόπους βγαλμένους από την λιγότερο αστεία teen comedy που είδατε κάποιο βαριεστημένο Σάββατο μεσημέρι στο Σταρ.
    Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Στο 3:15 οι μαθητές του σχολείου κοπανάνε τα κεφάλια τους στα ντουλάπια, κάτι που μάλλον εξηγεί γιατί τους φάνηκε καλή ιδέα αυτό το βίντεο κλιπ.
    Bonus: Το We're Not Gonna Take It. Άλλη μια γύρα από τα ίδια, με τη διαφορά ότι ο σαδιστής δάσκαλος είναι πλέον σαδιστής πατέρας. Γιατί ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.
  • 6. Michael Jackson-Black Or White
    Ο Μάικολ Τζάκσον, γνωστός ως ο άνθρωπος που τελειοποίησε τη φόρμουλα του αφηγηματικού βίντεο κλιπ που κρατάει τρεις εβδομάδες (κάτι το οποίο θα το βρούμε μπροστά μας στη συνέχεια), το 1991 μας έδωσε αυτό. Η εισαγωγή του βίντεο είναι κόπια του We're Not Gonna Take It, απλά με πρωταγωνιστή τον Μακόλεϊ Κάλκιν, και αν σας φαίνεται pathetic το να αντιγράφει ο Βασιλιάς της Ποπ τους Twisted Sister, είναι γιατί όντως είναι pathetic. Στη συνέχεια βγαίνει ο Μάικολ κι εμφανίζεται να χορεύει με όλες τις φυλές του Ισραήλ, γιατί το όραμα του Μάικολ πάντα ήταν να γυρίσει ένα διαφημιστικό της Μπένετον, και καταλήγει με ένα κεφάλι που αλλάζει εκατό πρόσωπα με το χειρότερο CGI που έχετε δει ποτέ. Ήταν απαραίτητο: κάτι έπρεπε να υπάρχει που να είναι πιο ανατριχιαστικό από τον ίδιο τον Μάικολ.
    Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Το rap breakdown, το οποίο εμφανίζεται να εκτελεί, απ'όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν στον κόσμο, ο Μακόλεϊ Κάλκιν. Γιατί, ως γνωστόν, ένα λευκό οχτάχρονο που ραπάρει είναι totally legit, my nigga.
  • 5. Katy Perry-Last Friday Night

    Speaking of "αφηγηματικά βίντεο που κρατάνε τρεις εβδομάδες"... Η υπόθεση του βίντεο είναι ότι το Κατερινάκι είναι ένα κακάσχημο νερντοκόριτσο και ξυπνάει με χανγκόβερ, μόνο και μόνο για να δει στο Facebook φωτογραφίες από το χθεσινοβραδινό πάρτι στο σπίτι της. Γιατί όλοι οι κακάσχημοι νέρντουλες είναι τόσο κοινωνικοί που διοργανώνουν πάρτι στο σπίτι τους κι έρχεται όλο το σχολείο. Κι επιπλέον, για τους σκοπούς αυτού του πάρτι, μεταμορφώνονται σε πορνοστάρ απ'το 1987. Σοβαρά, κοιτάχτε την. Φοράει μία γόβα κίτρινη και μία γόβα ροζ, πράσινη φούστα, ροζ μπλούζα, είναι βαμμένη σαν Ρωσίδα χορεύτρια και το μαλλί της είναι Ντόνα Σάμερ. Μετά από το πιο 80's πάρτι που έγινε το 2011, εμφανίζονται οι γονείς της, οι οποίοι βγήκαν απ'την ίδια teen comedy που ενέπνευσε το I Wanna Rock.
    Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Ποια θα αναλάμβανε το makeover της Κατερινιώς, αν όχι...η Ρεμπέκα Μπλακ; Όχι, δεν κάνετε λάθος. Είναι η ίδια Ρεμπέκα Μπλακ που μας έμαθε ότι το Σάββατο έρχεται μετά την Παρασκευή, κι η Κυριακή αμέσως μετά.
  • 4. Van Halen-Pretty Woman

    Θα έρθει κάποτε μια μέρα που δε θα βρω τρόπο να χώσω τους Van Halen σε ανάρτησή μου, αλλά δεν είναι η σημερινή. Στο βίντεο του τραγουδιού (που ναι, είναι διασκευή του γνωστού Pretty Woman) βλέπουμε τον χοντρό μπασίστα μεταμφιεσμένο σε χοντρό σαμουράι, τον αδερφό του Έντι ντυμένο Αφρικανό ιθαγενή, τον Έντι ντυμένο καουμπόη και τον Ντέιβιντ Λι Ροθ ντυμένο Ναπολέοντα, γιατί το να ντυθεί Ναπολέοντας ήταν ο μόνος τρόπος να ξεπεράσει σε γελοιότητα έναν Ολλανδό καουμπόη με 80's περμανάντ. Στη συνέχεια αυτούς τους τέσσερις τους φωνάζει ο Κωδωνοκρούστης της Παναγίας των Παρισίων για να σώσουν μία τραβεστί που την έχει απαγάγει μια συμμορία νάνων. Ποιο κομμάτι δεν σας λέει "Pretty Woman"? Ο χοντρός σαμουράι, ε; Ναι, κι εγώ αυτό υποψιάζομαι.
    Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Η διασκευή του Pretty Woman βγήκε δύο λεπτά λιγότερη από το μήκος του βίντεο, αλλά δεν έπρεπε να χαθεί ούτε δευτερόλεπτο από αυτό το αριστούργημα, οπότε βάλανε τον Έντι να γρατζουνάει δύο λεπτά την κιθάρα για να γεμίσει το χρόνο.
  • 3. LMFAO-Sexy And I Know It

    Στα υπόλοιπα βίντεο της λίστας υπάρχει μια απόπειρα να περάσει ένα μήνυμα, να ειπωθεί μια ιστορία, πάρα πολλά ναρκωτικά ή η έλλειψη αρκετών ναρκωτικών. Εδώ το μόνο που υπάρχει είναι το αποτέλεσμα εφτά γενεών αιμομιξίας. Αυτοί οι τύποι που περηφανεύονται ότι "είναι σέξι και το ξέρουν" έχουν κορμιά που δε θα ζήλευε ούτε ο νέρντουλας που η μόνη συντροφιά του τα βράδια είναι ένας T.I. 83, και επιπλέον φοράνε λαμέ ποδηλατικά κολάν και γυαλιστερά man-thongs, που φαίνονται σέξι πάνω σε απολύτως κανέναν. Όσο για το μέρος που ενήλικοι άντρες κουνάνε τις πούτσες τους μέσα στα μούτρα σου, νόμιζα ότι οποιοσδήποτε έχει αποφοιτήσει από την πέμπτη δημοτικού με επιτυχία θα έπαυε να το βρίσκει αστείο. Και έχω δίκιο. Αυτοί οι τύποι δεν μπορεί να έχουν αποφοιτήσει από την πέμπτη δημοτικού.
    Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Στο 1:35, κάτι τύποι γυμνασμένοι και με μπόλικο street cred βλέπουν τον τύπο απ'τους LMFAO να τους κλέβει τις γκόμενες. Σύμφωνα με μια θεωρία, υπάρχουν γύρω στα άπειρα παράλληλα σύμπαντα. Αυτό δε θα συνέβαινε σε κανένα.
  • 2. Soundgarden-Black Hole Sun
    Η δεκαετία του '90 δεν ήταν ακριβώς η πιο χαρούμενη στην ιστορία της ροκ μουσικής, αν κρίνουμε ότι ο πιο επιτυχημένος εκφραστής της ήταν πρεζάκιας και αυτοκτόνησε στα 27 του. Το τραγούδι Black Hole Sun δεν αποτελεί εξαίρεση: είναι αργό, καταθλιπτικό και πιθανότατα δε θα βοηθούσε κάποιον να μην πηδήξει από μια γέφυρα. Αλλά το βίντεο κλιπ είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος εφιάλτη. Εν ολίγοις, όλοι οι χαρακτήρες που δεν είναι μέλη της μπάντας είναι τρόφιμοι κάποιου ψυχιατρείου: την ώρα που, απ'όσο μπορώ να καταλάβω, ο ήλιος μεταμορφώνεται σε μαύρη τρύπα, όλοι έχουν ένα χαμόγελο που είναι κάτι ανάμεσα στην Τζόαν Ρίβερς και το στόμα της φουσκωτής κούκλας. Επίσης, ο ήλιος μεταμορφώνεται σε μαύρη τρύπα, κάτι που ποτέ δεν είναι καλό σημάδι.
    Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Στο 2:18, βλέπουμε ένα κοριτσάκι να σουβλίζει μια Μπάρμπι. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά κατ'εμέ ένα κοριτσάκι που σουβλίζει ένα πλαστικό ομοίωμα ανθρώπου είναι αντικείμενο λιγότερο για βίντεο κλιπ και περισσότερο για συνεδρία με ψυχίατρο.
  • 1. Lady Gaga-Alejandro

    Κοιτάξτε το URL της ανάρτησης. Και τώρα πίσω σε μένα. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει η Lady Gaga, είναι να μας πουλήσει ό,τι της κατέβει στην γκλάβα ως έναν συμβολισμό που δε συμβολίζει απολύτως τίποτα. Για αρχή, αυτό το πράμα κρατάει οχτώμιση λεπτά, και από τη στιγμή που δε λέγεται Master Of Puppets, δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο. Από τους μουσκουλάτους στρατιώτες που φοράνε διχτυωτά καλσόν ως το κούρεμα της Άνγκελα Μέρκελ, από τη στολή της καλόγριας και το αναπόφευκτο εξευτελισμό των χριστιανικών συμβόλων μέχρι τα ημιαυτόματα που έχει δεμένα στο σουτιέν της, κάθε δευτερόλεπτο από τα οχτώμιση λεπτά αυτού του βίντεο κλιπ είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κατουρήσει την αισθητική μας στη μάπα. Κι εμείς να ζητάμε κι άλλο. Τέτοιοι είμαστε.
    Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Η τελευταία σκηνή του βίντεο κλιπ. Σκοπεύατε να κοιμηθείτε κάποια στιγμή στη ζωή σας; Well, too bad. Αυτή η εικόνα θα σας στοιχειώνει μέχρι να πεθάνετε ή να την απωθήσετε στο υποσυνείδητο με πολύ, πάρα πολύ αλκοόλ.
Αυτά, και να προσέχετε μη σας απαγάγει η Lady Gaga κι έρθει να σας σώσει ο Μάικολ Τζάκσον φορώντας λαμέ στρινγκ, κίτρινες γόβες και την περούκα του Ντι Σνάιντερ.

20 σχόλια:

  1. Σε αγαπώ που έκραξες το Alejandro. Αλήθεια σε αγαπάω.
    Υ.Γ. Δεν είναι τίποτα, είμαι αγαπησιάρα μια φορά την πανσέληνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως ο κόσμος μεταμορφώνεται σε λυκανθρώπους την Πανσέληνο, όχι σε αγαπησιάρηδες.

      Διαγραφή
    2. Εγώ κάνω την εξαίρεση.

      Διαγραφή
  2. Δεν εχεις βαλει.... το Doctor Jones από Aqua?

    Το καλυτερο παντως βιντεο κλιπ σε πανγαλαξιακο επιπεδο είναι ένα.... "Εγω και ο Πουφ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. If it makes any difference, στο I Want To Break Free θέλανε να σατυρίσουνε την κλασική συντηρητική αγγλική κοινωνία όπου όλοι είναι καθώς πρέπει αλλά κατά βάθος καταπιεσμένες κατίνες.

    (μη ξεχνάμε ότι το τραγούδι απαγορεύτηκε σε πολλές χώρες ως υπεύθυνο για υποκίνηση επαναστατικών ιδεών)

    Στη συνέχεια βέβαια κάτι πήγε εντελώς στραβά, κάποιος πήρε λάθος πρέζα, μπέρδεψε το σακουλάκι του χόρτου με ρίγανη ξέρω γω, αλλά το ξυπνητήρι κακά τα ψέματα, το θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαναστατικές ιδέες, ε; Οι στίχοι όμως ξεκαθαρίζουν ότι ο τίτλος αναφέρεται σε ερωτική απογοήτευση, άρα το πιο επαναστατικό που υπάρχει στο τραγούδι είναι το μουστάκι του Φρέντι. Και φυσικά το ξυπνητήρι.

      Διαγραφή
    2. Το I want to break free (το βίντεο) ...

      Έκανε spoof στην αντίστοιχη "Λάμψη" που παίζει (από το 1960 ως και σήμερα) στην αγγλική TV. Δεν προβλήθηκε από το MTV, ίσως επειδή οι executives του ακόμα νεοσύστατου καναλιού they didn't get the joke σε αντίθεση με τους Άγγλους που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να το προβάλουν και να διαφημίσουν έτσι, μέσω του βίντεο το single, το άλμπουμ και φυσικά τη μπάντα.

      Επίσης το MTV είχε αρνηθεί να παίξει & το Body Language και πάλι των Queen το 1982, καθώς θεώρησε το περιεχόμενο too much, κάτι που από την δικιά τους σκοπιά δικαιολογείται αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για την μόλις 2η χρονιά των 80's (με ότι αυτό συνεπάγεται) και πρώτη (ολοκλήρη) ύπαρξης του καναλιού (1981 Αυγουστος το άνοιγμα, με ότι αυτό συνεπάγεται επίσης).

      Φυσικά εννοείται πως παντού πλην MTV (που γούστο τους και καπέλο τους στη τελική που δεν τα έπαιξαν), τα δύο αυτά βίντεο είχαν κυκλοφορήσει & προβληθεί κανονικότατα παγκοσμίως σε κανάλια που είχαν είτε μουσική εκπομπή στο πρόγραμμα τους, είτε μουσικό slot.

      Το μοναδικό βίντεο των Queen που αντιμετώπισε πρόβλημα σε διάφορες χώρες και του έγινε διαφορετικό μοντάζ (τις περισσότερες περιπτώσεις) ή δεν έγινε προβολή (ελάχιστες περιπτώσεις) ήταν το Bicycle Race, λόγω ότι είχε σκηνές από γυμνή ποδηλατοδρομία. Με το «γιατί» να είναι προφανές και ξεκάθαρο για το 1978, που έγινε αυτό.

      Tο I Want To Break Free (το τραγούδι)

      Τόσο ως single όσο και στο δίσκο The Works κυκλοφόρησε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ σε όλο το κόσμο και με πολύ καλές πωλήσεις παντού και υψηλά πλασαρίσματα στα charts για αρκετές εβδομάδες. Μάλιστα ως single έγινε χρυσό στην Αγγλία.

      Τα μοναδικά μέρη του κόσμου που δεν κυκλοφόρησε (και όχι μόνο το συγκεκριμένο, τίποτα δεν κυκλοφορούσε εκεί) ήταν από τη μία μεριά τα πολύ μπροστά...σε επαναστατικές ιδέες μέρη, που αποτελούσαν το ανατολικό μπλοκ και από την άλλη κάποιες αραβικές χώρες που έμπαιναν τότε στην εποχή των Ιμάμηδων που παριστάνουν τα firewall…

      Απλά πράγματα, λοιπόν.

      Το βίντεο έκανε spoof την αγγλική «Λάμψη», το MTV δεν γούσταρε να το παίξει για τους δικούς του λόγους, άλλοι το έπαιξαν κανονικά, το τραγούδι ως single αλλά και στο δίσκο κυκλοφόρησε ΚΑΝΟΝΙΚΑ όπου έπρεπε να κυκλοφορήσει, κανείς δεν το απαγόρεψε να υπάρχει και να κυκλοφορεί, να παίρνει radio time και να είναι διαθέσιμο στον καθένα, η αγγλική κοινωνία το έκανε χρυσό, κρατώντας το 15 εβδομάδες στα charts & στις ΗΠΑ παρά το θέμα με το MTV έμεινε 8 εβδομάδες στα charts.
      Οπότε αν κάποιοι κατηγορήσανε ένα τραγούδι ότι...υποκινεί «επαναστατικές ιδέες»(!!!), με αποτέλεσμα να απαγορευτεί κυριολεκτικά η ύπαρξη του σε κάθε μορφή δια παντώς και διά ροπάλου, ήταν μόνο, οι φύλακες της «επανάστασης» και των «ιδεών» της από την μία μεριά και οι ιμάμηδες από την άλλη, κάτι που φυσικά έκαναν με όλους και όχι μόνο με τους Queen.

      Εκτός δηλαδή αν πρέπει να δώσουμε βραβείο στον...Rick James που δεν του έκανε προβολή το MTV το Superfreak...ή στους Prodigy για το Smack My Bitch Up…ως «υποκινητές επαναστατικών ιδεών» επειδή...έτσι.

      Διαγραφή
    3. λάικ στο Φίδι για τα trivia και τον προσωπικό σχολιασμό.
      Ρε μαλάκα θα είσαι πάντα στην καρδιά μου.
      Ξέρω ότι έχεις να γράψεις πολύ καιρό και γι' αυτό είσαι μαλάκας γιατί κάνεις σχόλια-σεντόνια πλυμμένα με σουπλίν, αλλά από άρθρα, νάκα

      Διαγραφή
    4. Σε μένα που έκανα την ανάρτηση δεν έχει λάικ; Άντε γαμήσου δηλαδή.

      Διαγραφή
    5. θα το έκανα αλλά δεν με άρεσε ρε παλικάρι που είπες για τον hλιο-κωλοτρυπίδα των σαουγκάρντε. Αλλιώς θα 'καμά.....και δύο λάικ

      Διαγραφή
    6. Εγώ φταίω και για τον ήλιο των σαουγκάρντε; Είμαι μικρός και σκιάζομαι.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/8/14 01:08

      Ένας είναι ο ήλιος!

      Υπογραφή: Πρώην Πασόκοι Σατανιστές.

      (Anonymous internet team)

      Διαγραφή
    8. Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο, σίγουρα, ναι.

      Διαγραφή
  4. Αφού ξέρεις ότι έστω και καθυστερημένα θα πω για τους Τουίστιντ Σίστερ!
    Όσο μάπα κι αν μας φαίνονται αυτά τα δυο βίντεο κλιπ τώρα, τότε έδειχναν ουσιαστικά πραγματικές καταστάσεις που είτε είχαν βιώσει οι ίδιοι είτε είχαν βιώσει πάρα πολλοί μεταλάδες ανά τον κόσμο.
    Αυτό. Σα βίντεο κλιπ και μόνο σα βίντεο κλιπ φυσικά έπρεπε να βάλεις και το Χόλι Ντάιβερ, το βλέπεις και γελάς, δε γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτό το βίντεο κλιπ του I Wanna Rock βλέπουμε τον κακό δάσκαλο να προσπαθεί να πετάξει χειροβομβίδα στους ίδιους του τους μαθητές. Η χειροβομβίδα για κάποιο λόγο κολλάει στο χέρι του, για να γλιτώσει πέφτει στην πισίνα και καταλήγει να κοπανάει το κεφάλι του στη σανίδα καταδύσεων. Αν αυτό ήταν πραγματική κατάσταση που βίωσε ο Ντι Σνάιντερ, τότε ο Ντι Σνάιντερ είναι ο Γουίλι το Κογιότ.

      Διαγραφή
    2. Προφανώς και δεν είναι πραγματική κατάσταση αυτό. Διακωμωδούνε την όλη κατάσταση γενικότερα. Η ουσία έχει σημασία με την κατάσταση που επικρατούσε στη μέταλ τότε.

      Διαγραφή
    3. Εντάξει. Στο μέταλ και στον αλκοολισμό η γνώμη σου μετράει και το ξέρεις.

      Διαγραφή
    4. Είμαι πάνσοφος. Σαν κι εμένα!

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.