Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει

Πού χάθηκες εσύ, νεαρέ;
Δεν είπαμε; Στη Χαλκιδική.
Μπα, μπα; Εκδρομούλες; Και για πες μας, πού πήγες; Καλλικράτεια-Φλογητά-Μουδανιά, μπιτς μπαρ, εκατοντάδες καγκούρια και ξεκώλια να κωλοχτυπιούνται με τα Μπραζίλιαν μαγιό μέχρι πρωίας υπό τους ήχους του David Guetta και άλλων μεγάλων καλλιτεχνών;
Όχι.
Πόρτο Καρράς, χλιδοφάση, γκουρμεδιές, σαμπάνιες, σπα, ρουμ σέρβις, καμαριέρες να σου κάνουν μασάζ στα αρχίδια καθώς θα αγναντεύεις το ηλιοβασίλεμα και τις πλούσιες Ρωσιδούλες που κολυμπάνε στην πισίνα, στο ρουφ γκάρντεν με το μοχίτο ανά χείρας;
Όχι.
Κανένα αναρχοαυτόνομο κάμπινγκ με άπλυτους Κνίτες, ελληνικό ροκ, μπύρα, μπάφο και αριστερά γκομενάκια με τζίβες να σου αναλύουν το πολιτικό πρόγραμμα της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α πριν τους αναλύσεις το πολιτικό πρόγραμμα πίσω από κάτι θάμνους;
Όχι.
Τότε πήγες στο Άγιον Όρος για να "αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό", να φας τεράστιες ψαρούκλες παρέα με τους καλόγερους και να μυηθείς στην ιερή τέχνη της κτηματομεσιτικής λιμνοθαλασσών.
Όχι λέμε.
Και πού σκατά πήγες;
Στην Ολυμπιάδα, με τη μαμά και το μπαμπά, οικογενειακό θέρετρο στην ανατολική πλευρά, τίγκα στους Βούλγαρους με ανήλικα παιδιά και στους συνταξιούχους, στο οποίο οι μόνοι κάγκουρες ήταν οι σερβιτόροι στις πέντε ταβέρνες, τρεις καφετέριες κι ένα μπαρ του χωριού και το κοντινότερο ξεκώλι ήταν στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, δεκαπέντε χιλιόμετρα μακριά.
Και μετά υποθέτω ότι σε πήγανε στο λούνα παρκ, σε ανεβάσανε στη μεγάλη ρόδα και μετά έκλαιγες όλη την υπόλοιπη νύχτα γιατί δε σου παίρνανε μαλλί της γριάς, μπέμπη.
Καλά, κορόιδευε εσύ, αλλά πρώτον, δεν έκανα έτσι όταν ήμουν μικρός, ήμουν πολύ ήσυχο παιδάκι, δεύτερον, το μαλλί της γριάς είναι μια βλακεία, και τρίτον αν έχεις εσύ να μου προσφέρεις καμιά εναλλακτική λύση που να μην χρειάζεται ένα κάρο λεφτά θα χαρώ πολύ να την ακούσω. Καταλάβετέ με. Είμαι ένα φτωχό παιδί από μια φτωχή οικογένεια. Γλιτώστε τη ζωή μου από αυτή τη θηριωδία. Γκαλιλέο Φίγκαρο. Και τέθοια.

Νυχτερινή ζωή γιοκ, δηλαδή;
Όχι τελείως γιοκ. Είχε ένα μπαρ, το οποίο το Σάββατο διοργάνωσε λάιβ ελληνική βραδιά με "έντεχνο λαϊκό". Αυτό εκεί στην Ολυμπιάδα υποθέτω ότι μεταφράζεται σε Παντελίδη και Πάολα, γιατί τέτοια έπαιζαν.
Επομένως μπορούμε να υποθέσουμε χωρίς βλάβη της γενικότητας ότι, για άλλη μια φορά, δε βρήκες γκόμενα.
Όχι, αποφάσισα να μείνω πιστός στην Κατερίνα.
Καλά, έτσι λένε όλοι. Στο μεταξύ η μάνα μου με ρωτάει αν ξέρω κανένα ωραίο ήσυχο μέρος για να πάει διακοπές. Λες να της συστήσω την Ολυμπιάδα;
Α, ξέρω γω; Γιατί όχι.
Έχει καλές παραλίες;
Έξω από το χωριό, σε κάτι κολπίσκους. Μέσα στο χωριό έχει πέτρες, αχινούς και Βούλγαρους.
Μάλιστα. Κι από φαΐ τι λέει;
Αν πας στην Ολυμπιάδα και δε φας μύδια είναι σαν να πας στην Κωνσταντινούπολη και να μη φας μπακλαβά, ή στο Αφγανιστάν και να μη φας χειροβομβίδα στη μάπα. Δοκίμασα δύο ταβέρνες. Η μία από αυτές ήταν φοβερή. Στην άλλη μας έφεραν κάτι φαγητά τύπου "χταπόδι με μέλι και πορτοκάλι", οι τιμές στο θεό και το σέρβις ήταν κάτι σαν τον θάνατο από καρκίνο του πνεύμονα: αργό κι επώδυνο. Αλλά επειδή προφανώς και με διαβάζει όλο το σύμπαν και πρέπει να φυλάγομαι από τυχόν ιπτάμενα εξώδικα από τυχόν μαγαζάτορες που θα παρεξηγηθούν, δε θα σας πω ποια είναι ποια, για να πάτε και να την πατήσετε μόνοι σας.
Είσαι κακούλης.
Γι'αυτό με λατρεύεις.
Τι άλλο πρέπει να προσέχει όποιος πάει στην Ολυμπιάδα;
Κουνούπι μέχρι θανάτου, για να βρεις πάρκινγκ και δη με σκιά πρέπει πρώτα να πας στο Άγιον Όρος και να κάνεις χαρτοσημοκολλημένη αίτηση θαύματος απευθείας στο πνεύμα του Γέροντα Παΐσιου, περιπλανώμενοι γύφτοι που διαλαλούν την πραμάτεια τους στις οκτώ γαμημένη η ώρα το γαμημένο πρωί, κι ένας Βούλγαρος λυράρης που γυρνάει από ταβέρνα σε ταβέρνα και παίζει συνεχώς το "Από ξένο τόπο κι απ'αλαργινό".
Α, θαυμάσιο μέρος.
Άμα δε γουστάρεις, τράβα στα Μουδανιά και τις Καλλικράτειες και μη μας πρήζεις.
Και σε κανένα άλλο μέρος δεν πήγες;
Πήγα, πώς δεν πήγα. Μερικά από αυτά τα μέρη ήταν α) η Ουρανούπολη, στην οποία επιζούν από τους Ρώσους που έρχονται για το Άγιον Όρος, β) το Στρατώνι, το οποίο είναι εντελώς ρημαγμένο από τα νταμάρια αλλά στο μοναδικό μπιτς μπαρ του χωριού είχε μια κοκκινομάλλα σερβιτόρα άλλο πράμα λέμε και μη με ρωτήσετε γιατί δεν της την έπεσα, δεν της την έπεσα γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μου καθότανε, γ) η Αμμουλιανή, νησάκι ανάμεσα σε δεύτερο και τρίτο πόδι, δ) ο Σταυρός, στον οποίο είχε συναυλία λόγω πανηγυριού Αγίας Παρασκευής, μια κοπέλα που στην αρχή τραγουδούσε κάτι σέρβικα και μετά έπιασε το I Still Haven't Found What I'm Looking For της ξεπουλημένης πόρνης της Ιρλανδίας με τέτοια τέλεια αγγλική προφορά που νόμιζα ότι ακόμα τραγουδούσε στα σέρβικα, και ε) τα Νέα Ρόδα, όπου ένας σκατόγυφτος καφετζής μας έφερε τέσσερα άτομα ένα μικρό μπουκαλάκι νερό και το χρέωσε κιόλας. Στους γιατρούς να τα φας.
Εκεί σε αυτά τα μέρη έχουν ακόμα της ψωλής τους το χαβά με το χρυσό και τις Σκουριές;
Αν τον έχουν λέει. Στην Ουρανούπολη κάποιος είχε γράψει σε τοίχο "ΝΕΡΟ ΑΕΡΑΣ ΔΑΣΗ ΥΤΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕ". Αυτό το ΥΤΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕ σημαίνει αδιαπραγμάτευτα, αλλά ξεκίνησε να το γράφει, δεν του έφτασε ο χώρος και το YTA το έβαλε από πάνω. Έξω από τα Νέα Ρόδα υπήρχε πινακίδα που έδειχνε τον Αστερίξ και τον Οβελίξ να σαπακιάζουν κάτι λεγεωνάριους κι από πάνω το ευφάνταστο σύνθημα "Φτάνουν πια οι αυταπάτες, ή με τους Ρωμαίους ή με τους Γαλάτες". Επίσης, κάπου που δε θυμάμαι πού, διοργανώνεται αυτές τις μέρες "αντιστασιακή κατασκήνωση". Αυτό που ακούσατε.
Αυτά ήταν όλα;
Σχεδόν. Τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξω την καλύτερή μου ανακάλυψη, ένα αδόξως εγκατελειμμένο και ερειπωμένο κλαμπ στην αρχή της Ολυμπιάδας, το οποίο κερδίζει το βραβείο φαντασίας στην ονομασία κλαμπ στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Ιδού:
Έχω τρεις εκδοχές για το όνομα αυτού του κλαμπ: α) όταν πρωτοάνοιξε, ήταν τόσο ωραίο που οι πελάτες έλεγαν στο αφεντικό "φτου να μη σας το ματιάξω" κι από κει έμεινε, β) το αγαπημένο τραγούδι του αφεντικού ήταν αυτό που λέει "φτου σου κοπελάρα μου, σήκω από τη θέση σου" και το έβγαλε από κει, και η τρίτη και μακρύτερη είναι ότι το άνοιξαν ο Φανούρης, ο Τιμόθεος, ο Ορέστης κι ο Υάκινθος και το κάνανε από τα αρχικά τους, κάτι σαν το ΠΕΔΕΣ, εκπομπή του Άλφα με πέντε άκυρα παιδαρέλια στην οποία βγήκε ο Malakeius για να επιβεβαιώσει ότι έχει ξεπουλήσει και τα τελευταία ίχνη της μπλογκικής ψυχής του στο διάολο για λίγα λεφτά και λίγες πίπες από τον Ερμόλαο.
Αυτά, και να προσέχουμε.
Έι, αυτό είναι δική μου ατάκα.

71 σχόλια:

  1. Φλογητά; Αυτά είναι! Στα Νέα Πλάγια, δίπλα δηλαδή, έχω ένα εξοχικό. Ακόμα δεν ξέρω αν θα πάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα εγώ δεν πήγα στα Φλογητά, τα ξέρω απλώς σαν μέρος που μαζεύονται όλοι οι κάγκουρες.

      Διαγραφή
    2. Όχι και όλοι! Κάποιοι θα ξέφυγαν.

      Διαγραφή
    3. Οι περισσότεροι τέλος πάντων.

      Διαγραφή
  2. Αγάπη μου,πολύ γέλασα με τις περιγραφές σου.
    Έτσι,πιστός να μου είσαι και μακριά από κοκκινομάλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ασχολείται με κοκκινομάλλες όταν υπάρχουν μελαχρινές. Και ποιος ασχολείται με τις υπόλοιπες μελαχρινές όταν υπάρχεις εσύ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/7/13 16:52

      Κολλήσαμε από τα σορόπια.!

      Διαγραφή
    3. Μπάρμπα, δεν πας στον καφενέ να παίξεις πρέφα με τα λοιπά γερόντια;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/7/13 19:14

      Τους έχω πάρει τα σώβρακα και μου απαγορέψαν να ξαναπαίξω πρέφα!Λεφτά δεν έχω για καφέ οπότε μπααα!

      Διαγραφή
    5. Άμα τους έχεις πάρει τα σώβρακα πώς δεν έχεις λεφτά για καφέ ρε γελοίε;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/7/13 01:27

      Τα τρώω για να φτιάξω την προίκα της ανιψιάς μου!!

      Διαγραφή
    7. Η προίκα είναι ένα απαρχαιωμένο μικροαστικό κατάλοιπο που δε συμβαδίζει με τις σύγχρονες εποχές που ζούμε.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος30/7/13 15:27

      Βλέπω την κατήχηση στη ΚΝΕ την παρακολουθείς τακτικά κομμουνιστάκο!

      Την προίκα την μαζεύω για την ανιψουδα μου ως δώρο γάμου για να ναι ανεξαρτητη από σένα!Εφόσον την θεωρείς λοιπόν μικροαστικό κατάλοιπο μη μάθω ότι έβαλες χέρι στα λεφτά της ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ!!Καπιτο;

      Διαγραφή
    9. Δεν έχω ανάγκη την προίκα της Κατερίνας, θλιβερέ καρμίρη. Όταν θα γίνω επιτυχημένο στέλεχος των μεγαλύτερων βιομηχανιών του κόσμου, θα δεις και πόσο θέλω την προίκα και πόσο καπιτάλα του κερατά είμαι.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος30/7/13 19:32

      Και θα αφήσω εγώ την ανιψιά μου να κακοπεράσει επειδή εσύ ένας τεμπελχανάς που πιστεύεις ότι θα γινεις δαπίτης μεγαλοεπιχειρηματίας;;;;Κανονισε να πιάσεις μια δουλειά της προκοπής κια να έχεις την ανιψιά μου στα ώπα ώπα μη σε πάρει και σε σηκώσει!!

      Διαγραφή
    11. Άσε μας, κουκλίτσα μου.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος31/7/13 02:03

      Δεν έχω αλλάξει φύλο όπως εσύ για αυτό να λες άσε μας κούκλε!

      Διαγραφή
  3. Πριν σου πω ότι έκανα καινούριο συκώτι απ τα γέλια να σε πληροφορήσω ότι ο γύρος της Χαλκιδικής πριν 3 χρόνια Αύγουστο μήνα, ήταν μια απ τις τραυματικότερες εμπειρίες της ζωής μου. Ιδιαίτερα η ανακάλυψη του επίγειου παράδεισου - της Αμμουλιανής - όπου όπως βγήκαμε απ το φέρι, έτσι το ξαναπήραμε τρέχοντας για να φύγουμε ωσάν κυνηγημένοι. Θαρρώ πως προτιμώ να κρεμαστώ ανάποδα από τον πολυέλαιο που έχει στο παλάτι ντολμά Μπαχτσέ στην Πόλη για όλη την υπόλοιπη ζωή μου και να τρέφομαι απ τα κουνούπια που ενδεχομένως φωλιάζουν εκεί, παρά να ξαναπάω γενικώς. Ναι, ήταν υπέροχα, α, και το ταξίδι είχε ξεκινήσει απ την Ολυμπιάδα η οποία μου είχε φανεί σχεδόν συμπαθητική... (ήμουν Νάξο πριν από αυτό, αν πας θα με καταλάβεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα δε μου φάνηκε τόσο αισχρή η Αμμουλιανή όσο λες.

      Διαγραφή
    2. Ένα θα σου πω, κυρίες μιας κάποιας ηλικίας και οι σύντροφοί τους, με λεοπά μαγιό, έψηναν κρεάτα καταμεσίς της παραλίας.

      Διαγραφή
    3. Αυτό γινόταν και στην Ολυμπιάδα. Τι να πεις; Έλληνες.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/7/13 16:51

    Ναι είπες να μείνεις πιστος στη Κατερίνα...Που τα πουλάς αυτα ρεε;

    ΥΓ:Κάποιος κακεντρεχής Αθηναίος θα μπορούσε να αναρωτηθεί πως ένας Βούλγαρος λέει έναν άλλο βούλγαρο με κοροιδευτικό ύφος αλλά εγώ δεν έχω τέτοια θέματα!:Ρ:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος κακεντρεχής Αθηναίος θα μπορούσε να κόψει τις μαλακίες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/7/13 19:15

      Εγώ τους τα λέω,καθότι δεν είμαι Αθηναιος,αλλά κάποιος κακεντρεχής θα το έλεγε αυτο!

      Διαγραφή
  5. Εγώ λέω να πάρεις την Κατερίνα και να πάτε κάπου.

    Εσύ τι λες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω ότι η Κατερίνα α) απέχει 500 χιλιόμετρα, οπότε το να την πάρω και να πάμε κάπου είναι μια κουβέντα, και β) έχει διάβασμα. Αλλά ας ακούσουμε και τι έχει να πει η ίδια.

      Διαγραφή
    2. Εγώ λέω ότι 10 μερούλες ελεύθερες έχω,αλλά μην με πας σε καμιά ερημιά.
      Λέω επίσης,μωρό μου,ότι ααααν ποτέ με στεφανωθείς,να πάρουμε για κουμπάρο τον Perinio. Έχει ωραίες ιδέες,γι' αυτό.

      Διαγραφή
    3. Θα βρεθείτε κάπου στην μέση ρε χαζούλικο να μοιράσετε την απόσταση. Κουτέ.
      Και ναι θα γίνω κουμπάρος !

      Διαγραφή
    4. Κάπου στη μέση μας βγαίνει το Πήλιο. Δε λέω, ωραίο γραφικό μέρος μας διάλεξε ο κουμπάρος. Αλλά μην ακούσω τίποτα "ο κουμπάρος την κουμπάρα" κι αηδίες.

      Διαγραφή
    5. :) Τέλεια. Θωμά,δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση.

      Διαγραφή
    6. Όχι βέβαια. Ωραίο το Πήλιο.

      Διαγραφή
    7. Καμία απολύτως αντίρρηση δεν έχω.

      Διαγραφή
    8. Άντε και παιδιά κανονήστε το έτσι ; Ευκαιρία είναι. Ελπιζω να έχουν πέσει ήδη τηλέφωνα για λεπτομέριες.

      Ο κουμπάρος την κουμπάρα μόνο αν δεν μπορεί ο Τόμας.

      Διαγραφή
    9. Αυτά τα υπονοούμενα με προσβάλλουν βαθύτατα και λίγο θα λείψει να χαλάσει η κουμπαριά.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος29/7/13 19:17

      Θα γίνω εγώ κουμπάρος Θωμά μην άγχεσαι!Εγώ ποτέ την κουμπάρα,καθότι ανιψούδι!!Ελπίζω να κάνετε πεντε έξι παιδάκια να χαρώ και εγώ ο γέροντας!

      Περινιο πρόσεχε πως συμπεριφερσαι στην ανιψουδα μου!!Και μην προσπαθείς να την κάνεις να χωρίσει από το γαμπρό μου!!Σαρδανάπαλε!

      Διαγραφή
    11. Το πρώτο που θα κάνουμε θα το βγάλουμε Ρασκόλνικωφ.

      Διαγραφή
    12. Το πρωτο να το βγάλετε Σταλιν !

      Διαγραφή
    13. Και το δεύτερο Μάο.

      Διαγραφή
    14. Και το τρίτο το καλύτερο Λένιν, να γίνει ποιητής!

      Διαγραφή
    15. Παραβλέπω το γεγονός ότι φτάσατε ήδη στα παιδιά και ερωτώ: η Μήδεια τι σας λέει; :)

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος30/7/13 01:28

      Έτσι,έτσι!!Το πρώτο περινιο θα το βγαλουν ροντια ή βλαδίμηρο!Εσύ διάλεξε ονόματα για τα άλλα παιδιά!

      Κατερίνα κάτω τα χέρια από τα παιδιά σου!

      ΥΓ:Έργο του Μποστ δεν είναι η Μήδεια!;:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    17. Και τραγωδία του Ευριπίδη.

      Διαγραφή
    18. Ανώνυμος30/7/13 15:27

      Παραβλέπουμε την τραγωδία γιατί θα κάνω συνειρμούς για το γάμο σας!

      Διαγραφή
    19. Τελικά εκδρομή θα πάτε ; Το κανονήσατε ;

      Διαγραφή
    20. Ανώνυμος30/7/13 19:31

      Τους έκανα ένα δώρο στη Χονολουλού αλλά ο Θωμάς προτίμησε Χαλκιδική!!Ήθελε να θαυμάσει τις Ολυμπιαδίτισσες!

      Διαγραφή
    21. Οι Ολυμπιαδίτισσες είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία άνω των πενήντα και δεν πάσχω από γεροντολαγνεία.
      Υ.Γ. Ο Περίνιο μάλλον έχει την εντύπωση ότι όλα αυτά που λέγονται εδώ μέσα λέγονται στα σοβαρά.

      Διαγραφή
    22. Και βέβαια λέγονται σοβαρά.

      Διαγραφή
    23. Α, μάλιστα. Σε αυτή την περίπτωση ειδοποιήστε την Κατερίνα να έρθει να με βρει μεθαύριο στις πέντε το απόγευμα στο Βόλο (έχει τρένα από Λάρισα).

      Διαγραφή
    24. Ανώνυμος31/7/13 02:05

      Ναι είσαι νεκρόφιλος!!Συγγνώμη!

      ΥΓ:Περίνιο δεν έχω μια για την προίκα της Κατερίνας γιατί την ξόδεψα για να ράψώ μια πλήρη κοστουμιά στο Σαμαρά,αλλά μη το πείτε στη ΚΑτερίνα!Θα της ξαναμαζέψω τα λεφτά,το υπόσχομαι!

      Διαγραφή
    25. Και μετά λες για μένα, καθήκι; Κατερίνα, γκελ μπουρντά να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση με το μπάρμπα σου για την προίκα σου.

      Διαγραφή
    26. Καλά θείο,είσαι σοβαρός; Πρώτα διαβάλλεις τον Θωμά και τώρα ομολογείς ότι έφαγες την προίκα μου; Να μην μας ξαναενοχλήσεις.

      Διαγραφή
    27. Έτσι ακριβώς.
      Υ.Γ. Κανόνισες τα εισιτήρια;

      Διαγραφή
    28. Ανώνυμος31/7/13 13:40

      Θωμά ο Σαμαράς θα σώσει την πατρίδα!!Έπρεπε να έχει καινούργια κοστουμιά!

      ΚΑτερίνα δεν διαβάλλω το Θωμά!!Προσπαθώ να ελέγξω αν είναι όσο τίμιος θέλει να παρουσιαστεί!!!Για σένα δουλεύω ανιψούδ' μ'!!Ο αγαπημένος σου ο μπαρμπούλης;;;;;;;;;;;
      Που θα σε πάρει δώρο μόλις μπεις στην νομικη ένα ολοκαινουργιο ταγεράκι για να ξεχωρίζεις μέσα στο αμφιθεάτρο και που θα σου κάνει δώρο και ένα ταξίδι στο Λονδίνο τη νομική καρδιά του παγκόσμιου εμπορίου;;;;;;εεε Κατερίνα;

      Διαγραφή
    29. Άμα της πάρεις εσύ ταγιέρ, εγώ θα της ράψω όλη της τη γκαρνταρόμπα στον Γκούτσι.

      Διαγραφή
    30. Ανώνυμος1/8/13 01:23

      Δεν έχεις λεφτά!

      Διαγραφή
  6. Εισαι νουμπας. Η καλυτερη ανακαλυψη στην Χαλκιδικη ειναι ενα νυχτερινο κλαμπ στον δρομο προς Σανη (απο τα βουνα, οχι απο τον κεντρικο), ενα κλαμπ με οψη παλατιου της Κοκκινης Πλατειας και το μυστηριωδες ονομα "Κρεμλινο".

    Μονο για ψαγμενους, και πατεραδες που ξερουν τον πισω δρομο και-σιγα-που-θα-παω-απο-τον-κεντρικο-σαν-το-ζωο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Σάνη όμως είναι από το πρώτο πόδι κι εγώ ήμουν στην άλλη πλευρά, οπότε δεν μπόρεσα να το ανακαλύψω. Κάποια στιγμή που θα καταλήξω στις κατασκηνώσεις του Αριστοτελείου με σήμα τον Άγιο Δημήτριο, στο Ποσείδι, θα το ερευνήσω το ζήτημα.

      Διαγραφή
  7. Στο χω ξαναπεί μα εδώ στα Αθήνας έχουμε ονόματα μαγαζιών όπως "Απλά Ελληνικά", "Ελλήνιον" και "Το Γευματα΄κι" οπότε τι μου λες δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στη Θεσσαλονίκη έχουμε γυράδικα με ονόματα όπως "Γυροπλάτανος" και μπουζουκτσίδικο ονόματι "Μαμούνια Live", αλλά το club Φτου ήταν κορυφαίο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/7/13 10:20

    Μια χαρά πέρασες πάλι! Πάλι καλά που έχεις την Κατερίνα και δεν μπαίνεις σε πειρασμούς βρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φλογητά είχα πάει κι εγώ. Είχαμε ένα ψυγειάκι γεμάτο μπύρες οπότε τη βγάλαμε χωρίς πολλά πολλά έξοδα.

    Ζωάρα κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά, το Club Φτου είναι πραγματικά ότι πιο ηλίθιο έχω δει ποτέ για όνομα :P

    Χαιρετίσματα από το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.. Να, τώρα το κουνάει για να σε χαιρετίσει (με βάρεσε η ζέστη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραία πέρασες. Οι διακοπές με γονείς εκτός από ανεξοδες έχουν και πλάκα. Διαπιστώνεις πόσο γρήγορα πρέπει να φυγεις από το σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι στο σπίτι συμφωνήσαμε ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά, οπότε κάπου εκεί καταλήγουμε.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.