Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Athens Deejay 95,2

Μόλις γύρισα από τη μαγευτική τσιμεντούπολη, πλουσιότερος κατά πολλές εμπειρίες, αναμνήσεις, γνωριμίες κι ένα λάπτοπ, το οποίο δεν το κλαίει κανείς, το κέρδισα σε διαγωνισμό, αλλά ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή.
Ξεκινάω με μερικά σκόρπια πράματα που παρατήρησα όσο ήμουν στην Αθήνα.
Κατ'αρχήν, οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου President έχουν μια μάλλον διαστρεβλωμένη αντίληψη των καιρικών συνθηκών της Αθήνας και πιστεύουν ότι υπάρχει άνθρωπος που καλοκαιριάτικα θα σκεπαστεί με πάπλωμα, γιατί με πάπλωμα είχαν στρωμένα τα κρεβάτια τους.
Κατά δεύτερον, κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει μπιτ πίσω από αυτό.

Ναι, αυτό. Όχι απλά κάποιος το βρήκε καλή ιδέα να στήσει μπιτάκι πάνω στη Λάνα-αν-βαριόμουν-περισσότερο-τη-γαμημένη-ζωή-μου-θα-δούλευα-σε-ταμείο-στην-εφορία-Ντελ Ρέι, αλλά βρήκε καλή ιδέα να το στήσει πάνω σε τραγούδι που έχει τη λέξη sadness στο γαμημένο τίτλο του. Σατανικό or what?
Επίσης, παρατήρησα ότι το MTV έπαιζε παράδοξα πολλή μουσική. Όχι μουσική που θα άκουγε σοβαρός άνθρωπος, αλλά μουσική. Μυστήρια πράματα.
Και τώρα περνάμε στα σοβαρά θέματα.
Το Σάββατο το μεσημέρι ήρθε να με παραλάβει από το τρένο ο Γρηγόρης, γνωστός σε όλους μας ως ο συγγραφέας του Ντισετάν ΝΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΣΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕ ΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ. Στην πορεία μου διηγήθηκε όλη την ιστορία της ζωής του, με ποιους συναντήθηκε στην Αθήνα, το πώς ό,τι φοράει στη Χίο γίνεται μόδα σε μια βδομάδα (μέχρι στιγμής καθιέρωσε τη μοϊκάνα, το ξυρισμένο κεφάλι, το καπέλο και πάει για τις τιράντες, τα γράφω εγώ γι'αυτόν γιατί τώρα είναι σε φάση εσωτερικού ψαξίματος και δεν πρόκειται να τα γράψει ποτέ μόνος του), ότι ένας γνωστός του που έχει κάνει φυλακή για ξυλοδαρμό, επίθεση, ναρκωτικά και διάφορα άλλα πταίσματα έχει μια καλή κιθάρα σε νορμάλ τιμή (αποφάσισα να μάθω κιθάρα, τρέμε Βαν Χέιλεν τρέμε Χέντριξ ας πούμε), και για τη Μυρσίνη.
Η Μυρσίνη είναι μια κοκκινομάλλα μεταλλού φίλη του Γρηγόρη από το Ψυχικό, την οποία γνώρισε όταν αυτή έκανε λάιβ στη Χίο και αν σας πω ποιανού κόρη είναι δεν πρόκειται να με πιστέψετε γιατί ούτε κι εγώ πίστεψα το Γρηγόρη όταν μου το είπε.
Ο αγαπητός Γρηγόρης λοιπόν πέρασε ένα μεγάλο μέρος της διαμονής του στη σπιταρόνα της Μυρσίνης στο Ψυχικό, χαζολογώντας (εγώ λέω τη γουστάρει άγρια, αυτός δεν το παραδέχεται, την καημένη τη Μαριάννα λυπάμαι) και το Σάββατο το βράδυ με πήρε κι εμένα μαζί που έβγαινε η Μυρσίνη με κάτι φίλους της και κάτι φίλους των φίλων της.
Το πρώτο πράμα που έμαθε η Μυρσίνη για μένα ήταν το όνομά μου. Πρωτότυπο. Και το δεύτερο ήταν ότι ακούω Lady Gaga, κάτι το οποίο δε με άφησε να ξεπεράσω για όλη τη βραδιά. Εν τέλει όμως κατορθώσαμε να συνεννοηθούμε.
Μερικοί ενδεικτικοί άξονες των συζητήσεων που έγιναν εκείνη τη βραδιά ήταν οι εξής:
  • Το ότι ακούω Lady Gaga.
  • Τι ομάδα είμαι (δήλωσα ότι αν ασχολούμουν θα ήμουν ΠΑΟΚ, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την κυρία Μυρσίνη)
  • Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που λέγεται "πουτσάκια" (δεν εμπνεύστηκα εγώ την ονομασία, οκ;) και παίζεται κάπως έτσι: ένας λέει ένα γράμμα, ο επόμενος λέει άλλο ένα γράμμα και ούτω καθεξής και φτιάχνουν λέξη. Άμα δεν μπορείς να συνεχίσεις τη λέξη παίρνεις ένα πουτσάκι, όπως επίσης κι αν πεις ναι ή όχι, και στα πέντε καίγεσαι ή κάπως έτσι. Στο τέλος έχασα.
  • Μάθημα από το Γρηγόρη για το πώς προσεγγίζουν οι άντρηδοι οι σωστοί οι πρόστυχοι οι μεταλλάδες τις γκόμενες, στο οποίο δεν πρόσεχα γιατί κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου που κοιτούσε την Πετροβασίλη.
  • Μάθημα από το Γρηγόρη μουσικής θεωρίας, από το οποίο δεν κατάλαβα Χριστό ανάσκελα.
  • Ερωτήσεις από πού είμαι, κι όταν απαντούσα συζήτηση για το ποιος κάνει καλύτερα πιτόγυρα, στην οποία δε χρειάζεται να αναλύσω το αποτέλεσμα.
  • Ερωτήσεις από πού γνωρίζω το Γρηγόρη (από την κόψη του σπαθιού την τρομερή).
  • Προσπάθεια χαζογκόμενας να το παίξει εξυπνογκόμενα δηλώνοντας ότι διαβάζει Νίτσε, Καντ και Στάινμπεκ. Ταυτόχρονα.
  • Εγώ, η Μυρσίνη κι ο Γρηγόρης να τραγουδάμε Bohemian Rhapsody, Chop Suey και Σφίχτερμαν στη μέση του δρόμου.
Το επόμενο πρωί πήγα και παρέλαβα το λάπτοπ που κέρδισα σε ένα διαγωνισμό, σε μια σεμνή τελετή, στην οποία το πλήθος με αποθέωσε και λοιπά που δεν ενδιαφέρουν το φιλοθεάμων κοινό του ΚΠΣΑ που θέλει να δει αίμα και σπέρμα, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά ή σε αυτές τις αναλογίες. Γι'αυτό θα περάσω στο μεγάλο γεγονός της βραδιάς που ήταν η συνάντηση με τους μεγάλους αστέρες του blogging, Γρηγόρη, Ιωάννα και Κατερίνα, αλλά πρώτα θα αναφέρω ένα ξεκούδουνο γεγονός που με εντυπωσίασε. Πριν από τέσσερις μήνες που είχα ξανακατέβει στην τσιμεντούπολη έφαγα στο TGI Fridays Κηφισίας κι Αλεξάνδρας γωνία. Χτες ξαναπήγα εκεί, και ο μπάρμαν με θυμόταν.
Οι συνμπλόγκερς έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο μπάρμαν αυτός με γουστάρει, κάτι που δεν μπορώ και να αποκλείσω.
Είχαμε ραντεβού στις 7 στο Σύνταγμα. Εγώ που λέτε έχω το πολύ κακό συνήθειο όταν έχω κάπου να πάω να πηγαίνω είκοσι λεπτά νωρίτερα.
-Και γιατί είναι αυτό το συνήθειο κακό;
-Γιατί όλοι με στήνουν και περιμένω δυο ώρες σαν το μαλάκα, γι'αυτό.
Εν τέλει στις 7 και τέταρτο εμφανίστηκε η Κατερίνα, γνωστή στους κύκλους της ιντερνετικής διανόησης και σαν K.+ (βαριέμαι να ψάξω να βρω πώς θα βάλω κανονικό σταυρό, ας πούμε ότι ήταν σταυρός κι ας το αφήσουμε να πάει έτσι), στις εφτάμισι η Ιωάννα "The Writer", με την οποία είχα ήδη τακτική επικοινωνία μέσω Facebook και οκτώ παρά πέντε εμφανίστηκε ο Γρηγόρης, ο οποίος ξεχάστηκε γιατί ήταν στης Μυρσίνης και έπαιζε κιθάρα τρεις ώρες, ξαπλωμένος στην κοιλιά της.
Όχι, Γρηγόρη αγόρι μου, δεν τη γουστάρεις καθόλου τη Μυρσίνη, στο λέω γω γκαραντί ας πούμε.
Τέλος πάντων κατευθυνθήκαμε προς το Θησείο και κάτσαμε σε μια καφετέρια. Ξαναπρωτότυπο.
Στην διάρκεια αυτής της συνάντησης μάθαμε πολλά καινούρια πράματα. Αυτά κυμαίνονταν σε διάφορες κατηγορίες, από πράγματα για τον εαυτό μου που δεν ήξερα και με συγκλόνισαν (ένα από αυτά ήταν ότι τελικά τόσον καιρό αυτό που έβρισκα στη χι ρο γιώτα σίγμα ταυ γιώτα νι άλφα λεγόταν, σύμφωνα με τον ειδικό επιστήμονα-ψυχολόγο Γρηγόρη, κόλλημα από ανασφάλεια), σε αποκαλύψεις για το φλογερό ερωτικό πάθος εμού και του Γρηγόρη (πηδιόμαστε ασύστολα, και το ξέρατε όλοι, μην κάνετε τις άσχετες) έως και απλές εγκυκλοπαιδικές λεπτομέρειες, όπως το ότι αφού ο Φρέντι Μέρκιουρι ανακάλυψε ότι την τραγουδάει τη ραψωδία έγινε πρώτες φιλενάδες με την πρώην του και της άφησε και το σπίτι του, και φυσικά ότι ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ FADE TO BLACK?

Τώρα το ξέρω, εντάξει Γρηγόρη αγάπη μου;
Κάτι που μάθανε οι άλλοι για μένα είναι ότι έχω μια ροπή να εκστομίζω ό,τι αρλούμπα/κοτσάνα/χοντράδα/μαλακία εν γένει χωρίς να το σκεφτώ καθόλου και μετά να χτυπάω την κεφάλα μου στον τοίχο για τα επόμενα δύο χρόνια. Τι εννοώ εν προκειμένω; Διαπίστωσα, που λέτε, ότι η Κατερίνα έμοιαζε φυσιογνωμικά (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ) με τη Μις Βάθος Πενήντα Εκατοστά του σχολείου μου. Και φυσικά, αυτή τη διαπίστωση ΔΕΝ μπορούσα να την κρατήσω για τον εαυτό μου.

Σε μια τέτοια περίπτωση, οποιαδήποτε φυσιολογική κοπέλα θα μου έριχνε μια μπούφλα να μετρήσω πόσα αστεράκια έχει η Αστερόεσσα (πενήντα σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις). Η Κατερίνα, όμως (η οποία ελπίζω να μην παρεξηγηθεί με το ότι την αντιδιαστέλλω με τη "φυσιολογική κοπέλα" γιατί δεν εννοώ ότι δεν είναι φυσιολογική κοπέλα και ας με κλειδώσει κάποιος σε ένα σκοτεινό υπόγειο για να μη μιλάω σε ανθρώπους) είπε ότι δεν παρεξηγήθηκε, γιατί ξέρει από τα γραπτά μου ότι είμαι καλό παιδί.
Ναι, αυτό.
Επίσης με υπερασπίστηκε και ο Γρηγόρης με το επιχείρημα ότι είμαι κοινωνικά απροσάρμοστος, ότι εκείνη είναι η πρώτη (!) κοπέλα που μου απευθύνει το λόγο και γι'αυτό δεν ξέρω πώς να το χειριστώ, κάτι για το οποίο μάλλον θα έπρεπε να παρεξηγηθώ αν απείχε από την πραγματικότητα.
Στη συνέχεια, όμως, ξεπεράσαμε αυτή την άτυχη στιγμή και αναπτύχθηκε ένα φλογερό πάθος αναμεταξύ μας, το οποίο ξεπέρασε σε φλογερότητα και το πάθος αναμεταξύ εμού και του Γρηγόρη (φλογερότητα...νόμιζα δεν υπάρχει αυτή η λέξη αλλά ο αυτόματος διορθωτής δε μου την παίρνει λάθος), αλλά δε θέλω να μου στεναχωρηθείς, τροφαντό αγόρι, θα έχω πάντα στην καρδιά μου τις αναμνήσεις που περάσαμε μαζί, και σε γενικές γραμμές αυτά έγιναν στην Αθήνα.
Α! Επίσης έφαγα Haagen Dazs. Είχα ξαναφάει, αλλά αξίζει κάθε φορά.
Κι αυτά ήταν όλα τα αξιοσημείωτα που έγιναν.
Ίσως θα έπρεπε να είχα ψαχτεί να πάω στους Slayer, αλλά αν έμπαινα εγώ σε mosh pit δε θα με ξανάβλεπε το φως της γης.
Αναλογιζόμενος βέβαια την φάση που παίχτηκε, δε μου φαίνεται άσχημη προοπτική.
Αυτά, και να προσέχετε όταν περνάτε τους δρόμους στην Αθήνα, γιατί οι Αθηναίοι οδηγοί είναι όλοι νευρόσπαστοι και λογικό είναι γιατί δεν υπάρχει μαγαζί στην πόλη τους να κάνει πιτόγυρα της προκοπής ή μάλλον "σουβλάκια" της προκοπής, γιατί εκεί τρώνε σουβλάκια με γύρο άκουσον άκουσον, ούτε ελληνικά σωστά δεν ξέρουν να μιλήσουν, τους ξενερώνει και το υπερήφανο λλ της Θεσσαλλονίκης που εγώ δεν το έχω στην ομιλία μου αλλά δεν έχει σημασία και ψηφίζω αυτή τη στιγμή Κάτω Αγουλινίτσα για πρωτεύουσα της Ελλάδας, καλύτερα θα'μαστε.

118 σχόλια:

  1. Μα τι να πρωτοπώ αγαπητέ μου Thomas και τι να πρωτοθυμηθώ διότι βλέπω πως ξεκινάς τη φοιτητική ζωή ορμητικότατος με κατακτήσεις που ελπίζω να μη ρίξουν τους βαθμούς σου καθώς θα ανεβάζουν το ναρκισσισμό σου. Και δε μιλάω για τα κορίτσια αλλά για το μπάρμαν που σε θυμόταν και, κυρίως, για το φλογερό έρωτα του -Γρηγόρη τον λές-Μα Master τον θυμάμαι ο οποίος πριν λίγους μήνες που ο Χωστήρας κανόνιζε Συνάντηση έκανε τον κόπο να αναπτύξει διεξοδικά πόσο και γιατί δε θέλει να γνωρίσει κανένα blogger.
    Αλλάζουν βέβαια οι άνθρωποι μα υποψιάζομαι ότι
    κάποια κρυφή χάρη έχεις, άλλη από το μυαλό σου που όλοι εκτιμούμε.. δε μπορεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βλέπετε έτσι τα πράγματα, Κυρία με το Κ κεφαλαίο Χρονοπούλου, γιατί εμένα δε μου φαινόταν ακριβώς θετικό το θέμα με τον μπάρμαν.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/13 21:20

    Χαχαχαχαχα!!!!!Με έκανες και γέλασα παναθεμα σεε!Έλειπα εγώ για αυτό δεν ήξερες πως να μιλήσεις στο Κατερινιώ!χεχεχεχε!!

    Η φωτογραφια με τον Σλακμπλαντερ τα σπάει!:Ρ:Ρ

    Αν ξανακατέβεις Αθηνα μες στο καλοκαίρι να γίνουμε μπούγιο!:Ρ:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω τώρα σύντομα να επισκεφτώ την τσιμεντούπολη. Εσύ εκεί θα περάσεις το καλοκαίρι; Σπουδάζεις στην Κέρκυρα και κάνεις καλοκαίρι στην Αθήνα; Είσαι ντιπ ανώμαλος;
      Υ.Γ. Μπλάκαντερ. Εκτός κι αν ξεκίνησες το κόλπο του Χωστήρα που λέει τη λέξη λάθος, του λες τη σωστή και σε ξαναδιορθώνει στη λάθος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/7/13 21:43

      Θα κάνω και ένα μινι τουρ αλλά ναι Αθηνα!!Ρε φίλε έχει πολύ κόσμο το καλοκαίρι!Ασε που την έχουν κοπανήσει όλοι και ειμαι σαν τη καλαμιά στο καμπο!!

      ΥΓ:Στο 4 κύκλο στο τρίτο ή τέταρτο επεισόδιο(δε θυμάμαι καλα) με την Αεροπορία ο Λόρδος Φλασχαρντ ονομάζει έτσι κοροιδευτικα τον Μπλακαντερ γιατί του πήγαινε κόντρα!!Μπορείς να τσιρίξεις σαν αδυναμο γυναικάκι τώρα!

      Διαγραφή
    3. Μπορώ, αλλά δε θα το κάνω για να σου σπάσω τα νεύρα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/7/13 21:55

      Τα νεύρα μου δε τα έχουν σπάσει άλλα και άλλα θα μου τα σπάσεις εσύ;;;;ΠΑΣ ΚΑΛΑ;Να σου θυμήσω έχω βρεθεί σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση της σχολής μου με όλα τα κομματόσκυλα μαζεμένα!Νομίζεις μπορείς να τα φτάσεις σε πρηξιμο;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/7/13 22:03

      Δεν μου αρέσει να κλαίνε τα μικρά παιδάκια!:/

      Διαγραφή
  3. Δεν μας τα λέτε καλά εσύ με τον Γρηγόρη...
    Νέος Halford με τον μανατζαρέο του μυρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το κρατάμε κρυφό, αγάπη μου, βγαίνουμε και το φωνάζουμε.

      Διαγραφή
  4. Thomas και Κατερίνα have joined forces? OMG!

    Η πρωτεύουσα δεν θα είναι ίδια χωρίς εσένα. Ωχ, καρφώθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το έπιασα αυτό το τελευταίο. Εκτός κι αν είσαι εσύ ο μπάρμαν.

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορώ να αποκαλύψω. Μη με πιέζεις.

      Διαγραφή
    3. Άσ'τα αυτά, σε έχουμε καταλάβει πια.

      Διαγραφή
  5. Είμαι η μόνη που ξέρει ότι αυτό το "πάπλωμα" πάνω στα κρεβάτια των ξενοδοχείων ΔΕΝ είναι πάπλωμα αλλά κάλυμμα κρεβατιού, το οποίο βγάζεις και απλα αν θες κατι πιο ζεστό βάζεις την κουβέρτα που βρίσκεται στην ντουλάπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε ΚΑΙ κανονικό πάπλωμα, σεντόνια πάντως ΔΕΝ είχε και έπρεπε να τρέχω στη ρεσεψιόν δύο η ώρα τη νύχτα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/7/13 23:03

    Love is in the air.
    Ήρθες από την ερωτική Θεσσαλονίκη και ξύπνησες της ορμές όλων. Η writer πως και σου γλύτωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θωμά μου,πώς ήταν το ταξίδι σου; Σε περιποιήθηκαν όπως σου αρμόζει;
    Αυτό με τα "πουτσάκια" δεν το ήξερα... Ευχαριστώ που μου μεταλαμπαδεύεις τις απύθμενες γνώσεις σου.
    Και όχι,δεν παρεξηγήθηκα που με αντιδιαστέλλεις με μια φυσιολογική κοπέλα.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε γενικές γραμμές ναι. Μόνο ένας ηλίθιος ελεγκτής στο τρένο που εφηύρε νέους κανονισμούς πήγε να μου κάνει μανούρα γιατί πήρα εισιτήριο με 50% έκπτωση ενώ δικαιούμουν με 25% και ήθελε να με βάλει να πληρώσω τη διαφορά, αλλά στο τέλος του πέρασε. Όσο για τα "πουτσάκια", ρώτα και τον Γρηγόρη, που είναι ο πρωταθλητής στο παιχνίδι, μαζί με μάντεψε ποιαν.
      Υ.Γ. Χαίρομαι που δεν παρεξηγήθηκες με αυτό. Ελπίζω ότι ούτε με την αρχική χοντράδα που πέταξα δεν παρεξηγήθηκες, γιατί εμένα το κεφάλι μου κι ο τοίχος δε γλιτώνουν τη μετωπική με 50 χιλιόμετρα την ώρα.

      Διαγραφή
    2. Είπαμε,παιδί μου,δεν παρεξηγήθηκα. Τόσες φορές μου εξήγησες ότι δεν το εννοούσες άσχημα. Ξέχασέ το κι άσε το κεφάλι σου στην θέση του!

      Διαγραφή
  8. President? Δεν ήξερες δεν ρώταγες? Συμπλήρωνε πουτσάκια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ρε φίδι κολοβό, όχι μόνο δεν ήξερα για το President, όχι μόνο δε ρώταγα κιόλας, αλλά ναι, το παραδέχομαι κιόλας. Όχι θα σ'άφηνα...ουπς, κάηκα.

      Διαγραφή
  9. Ποια κοκκινομάλλα Μυρσίνη μεταλλού; Μια 25χρονηπόσοείναι πρώην φοιτήτρια στη Χίο; (πόσες κοκκινομάλλες Μυρσίνες μεταλλούδες να υπάρχουν;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, μια 17χρονη μαθήτρια λυκείου στο Ψυχικό (όπως φαίνεται τουλάχιστον δύο).

      Διαγραφή
  10. Κι εγώ να ενημερώσω το αναγνωστικό σου κοινό ότι για κάμποση ώρα ο Θωμάς κρατούσε μούτρα στο Γρηγόρη επειδή έχει αργήσει επειδή έπαιζε κιθάρα ξαπλωμένος στην κοιλιά της Μυρσίνης. Μετά τα βρήκανε και ποιος ξέρει πόσο άγριο σεξ έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα με τη Μυρσίνη; Θαμπώθηκε από τα Ψυχικά, τις σπιταρόνες και τις Φιλιππινέζες. Εμείς μπορεί να μην έχουμε λεφτά, κύριος, αλλά έχουμε καρδιά. Οκ, Ξανθόπουλος μόουντ τέλος, απλά να διευκρινίσω ότι ψάχνοντας άκρη με τα λεωφορεία έχασες το επεισόδιο όπου παρατάω το Γρηγόρη και ερωτεύομαι παθιασμένα την Κατερίνα. Just saying.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει ένας έρωτας εδώ; Να χαρώ ή μας δουλεύεις;

      Διαγραφή
    3. Όχι, σας δουλεύω (αν και ξέρω ότι θα ήθελες πολύ για νύφη την Κατερίνα αλλά τέλος πάντων).

      Διαγραφή
    4. Ναι βρε παιδί μου, την συμπαθώ πάρα πολύ αυτή την κοπέλα. Και διάβασα στης writer την ανάρτηση πως δεν μιλούσε πολύ αλλά άκουγε και αυτό το στοιχείο το έχω κι εγώ στο χαρακτήρα μου και την συμπάθησα ακόμη περισσότερο.

      Εσύ Αθήνα είπαμε θα σπουδάσεις;

      Διαγραφή
    5. Όχι, Θεσσαλονίκη, αν και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις δε μου φαίνεται κι άσχημο να τα βροντήξω όλα κάτω και να φορτώσω έξοδα τον πατέρα μου (τον real life, όχι το Χωστήρα) για να κάνω φοιτητική ζωή στα Τσιμέντα.

      Διαγραφή
    6. Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις;;;

      Επίσης θα ήταν καλύτερο για σένα να αλλάξεις πόλη και περιβάλλον. Η Αθήνα μπορεί να είναι δύσκολη πόλη αλλά σε κάνει άνθρωπο. Σε μαθαίνει να εκτιμάς.
      Κι εγώ Αθήνα σπούδασα.

      Διαγραφή
    7. Ο μεγάλος έρωτας με την Κατερίνα φυσικά, τι άλλο;
      Υ.Γ. Επειδή έχουμε και την αδερφή μου από πίσω, μάλλον δε μας παίρνει να αλλάξω πόλη και περιβάλλον.

      Διαγραφή
    8. Καταλαβαίνω. Πολλά τα έξοδα. Στη Κρήτη δεν έχει τη σχολή που θες; Έλα καμάρι μου εδώ, να σε σπουδάσουμε εμείς.

      Διαγραφή
    9. Δεν έχει, αλλά και να είχε ποιος ακριβώς θα μου πλήρωνε το νοίκι;

      Διαγραφή
    10. Ποιο νοίκι; Στα δικά μας τα σπίτια νοίκι; Θα σου παραχωρούσαμε ένα. Και θα έτρωγες και μαγειρευτό φαγητό από τα χεράκια μου. μμμμμμμμ

      Διαγραφή
    11. Αν η πρόταση είναι σοβαρή, δεν έχω κάνει ακόμα το μηχανογραφικό μου.

      Διαγραφή
    12. Αφού δεν έχουμε τη σχολή σου.
      Για ψάξτο καλύτερα.

      Διαγραφή
    13. Σωστά. Δεν πειράζει, εδώ καλά είμαστε.

      Διαγραφή
    14. Απλά όταν τελειώσεις τη Σχολή να κατέβεις Αθήνα για Μεταπτυχιακό. Η αδερφή έρχεται απειλητικά; Ή έχει ακόμη χρόνια για Γ Λυκείου;

      Διαγραφή
    15. Απειλητικά λέει. Ούτε χρόνο δεν έχουμε. Αύγουστο εγώ, Ιούλιο αυτή. Όσο για μεταπτυχιακό, έχω μεγαλύτερες βλέψεις. Αγγλία και Αμερική that is.

      Διαγραφή
    16. Τώρα που το ξανασκέφτομαι και καλά θα κάνεις. Χαμένο θα πάει στην Ελλάδα, τέτοιο μυαλό.
      Να φύγεις και θα σου στέλνω αεροπορικώς κοτόπουλο με μπάμιες. (αηδία φαγητό πάντως)

      Διαγραφή
    17. Άμα σε αηδιάζει το κοτόπουλο με μπάμιες, μπορείς να μου στέλνεις και παστίτσιο, δεν είναι θέμα να μην το φάω.

      Διαγραφή
    18. Τώρα τα είδα αυτά! Τι καλοί που είστε κι οι δύο,ρε γαμώτο. :) Και φαντάζομαι έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι γλείφτρω...

      Διαγραφή
    19. Μωρό,άλλη φορά να μ' ενημερώνεις για τα τελευταία δρώμενα! Δε σου κράτησα μουτράκια για το "Μις Βάθος κ.λπ.",μη σου κρατήσω γι' αυτό,δεν λέει.

      Διαγραφή
    20. Ποιο δρώμενο; Τι έχασα; Κάτι δεν έκανα σωστά, αλλά τι;

      Διαγραφή
    21. Δεν μου είπες ότι λέτε καλά λόγια για 'μένα,ντε! Δεν πειράζει,όμως,αλίμονο. :)

      Διαγραφή
    22. Βρε χαζό, έχεις αμφιβολίες για την αγάπη μου; Έκανα ολόκληρη εγγραφή και δεν ανέφερα πουθενά τη Μπιγιονσέ κι έχεις ακόμα αμφιβολίες; Με πληγώνεις βαθύτατα.

      Διαγραφή
    23. Όχι,καρδούλα μου,δεν αμφιβάλλω για τίποτα που σχετίζεται μαζί σου,πόσο μάλλον για την αγάπη σου! :) (τι λέω,ρε γαμώτο;Με χάλασε η συνάντηση μαζί σας)

      Διαγραφή
    24. Όλους μας χάλασε αυτή η συνάντηση, κάποια στιγμή θα στρώσουμε.

      Διαγραφή
  11. δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά θα σε βρω ρε φλώρε και θα σε σκοτώσω που απήγαγες το Θωμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο άνθρωπος που φοράει V.

      Διαγραφή
    2. Ο Θωμάς ο Βάρβαρος ζωντανός είναι κι είχα την τιμή να τον γνωρίσω από κοντά την Κυριακή. Μια χαρά είναι το παιδί. Δεν απήχθη. Μη σου πω ότι αυτή τη στιγμή κάνει τηλεφωνικό σεξ με τον Γρηγόρη.

      Διαγραφή
    3. Είναι ανάγκη να τα καρφώνεις όλα, χρυσό μου;

      Διαγραφή
    4. θες να μιλήσω για τις φορές που σε είχαμε προσκαλέσει στα προηγούμενα meetings και δεν δέχτηκες ρε κεφτέ;;;;

      ο κανονικός Θωμάς δεν πάει σε συναντήσεις, αυτός που γνωρίσατε είναι η τριτοξάδερφή του

      Διαγραφή
    5. Δεν πήγαινα με σένα γιατί άλλη όρεξη δεν είχα. Στην προκειμένη περίπτωση υπήρχαν γυναίκες. Με βυζγιά.

      Διαγραφή
    6. Βλέπω ότι εκτιμήθηκε δεόντως ο εσωτερικός μας κόσμος. :p

      Διαγραφή
    7. Φυσικά, αγάπη μου.

      Διαγραφή
    8. Θωμά, χαίρομαι που εκτιμάς τα εσωτερικά μας χαρίσματα.

      Διαγραφή
    9. Αμάν πια παρεξηγιάρες κι οι δύο, δεν είπα ότι δεν εκτιμάω τα εσωτερικά σας χαρίσματα, απλώς εκτιμάω ΚΑΙ τα εξωτερικά σας χαρίσματα.

      Διαγραφή
    10. Εγώ δεν παρεξηγήθηκα,πλάκα έκανα.

      Διαγραφή
    11. Ναι, μωρό μου, αλλά η Ιωάννα παρεξηγήθηκε, και στην τελική γυναίκες είστε, όλο και κάποιο κρυμμένο φεμινιστικό απωθημένο θα βρείτε να προτάξετε εναντίον μου.

      Διαγραφή
    12. Όχι,καρδιά μου,είναι νωρίς ακόμα για τέτοια.
      Ιωάννα,μην παρεξηγείς τον Θωμάκο μου. Εννοείται πως ξέρει να εκτιμά την προσωπικότητα μιας κοπέλας και δεν επικεντρώνεται μονάχα στα βυζ(γ)ιά!

      Διαγραφή
    13. Το πώς με καταλαβαίνεις δε λέγεται.

      Διαγραφή
    14. Εγώ πάλι δε κατάλαβα τι είπες στην K+ μας και θεωρηθηκε παρεξηγήσιμο; Ήταν καλό ή κακό, αντικειμενικά, ότι δε μοιάζει με τις άλλες κοπέλες του σχολείου σου;
      Και τι σημαίνει: Μις βάθος πενήντα εκατοστά;

      Διαγραφή
    15. Μις βάθος πενήντα εκατοστά, φράση παρμένη από ένα greek parody, σημαίνει ότι οι σωματικές της οπές έχουν βάθος τόσα εκατοστά, δηλαδή τον μπαίρνει ασυστόλως. Κι όσο να πεις το να λες ξαφνικά σε μια κοπέλα ότι μοιάζει με μια αρχιτσουλάρα που ξέρεις δεν είναι και πολύ κομψό.

      Διαγραφή
    16. Από χτες διαβάζω το σημείο εκείνο και προσπαθώ να καταλάβω τι εννοούσες, αλλά δεν εβρισκα άκρη.
      Και τον Χωστήρα ρώτησε αλλά δε μπορούσε να μου απαντήσει...σιδέρωνε τα V μπλουζάκια του.
      χαχαχα Του στοίχισε που τον κακοχαρακτήρισες ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ. Γιατί έχει αντιληφθεί την συμπάθεια που τρέφω προς το μουτσούνι σου!

      Διαγραφή
    17. Μα αν είναι δυνατόν. Κοτζάμ γαμιάς της Κρήτης να ζηλεύει εμένα.

      Διαγραφή
    18. Δεν σε ζηλεύει. Σε παραδέχεται.

      Διαγραφή
    19. Διότι σπάνια συμπαθώ κόσμο εγώ...χαχα

      Διαγραφή
    20. Κουφαλίτσα. Πάντα βαθιά μέσα μου το ήξερα ότι με παραδέχεσαι, αλλά τώρα το επιβεβαιώνει κι η Πρώτη Κυρία. Δεν έχεις πια δικαιολογία.

      Διαγραφή
    21. Α όλα κι όλα. Μη με λέτε Πρώτη Κυρία. Έτσι έλεγε την πρώην του και μου σπάνε τα νεύρα όταν το ακούω.
      Να με λέτε απλά Κρήτη. Οκ;

      Διαγραφή
    22. Εσύ ειδικά...να με λες "μαμά".

      Και ναι σε παραδέχεται. Μου το έχει πει πολλές φορές πως είσαι ο καλύτερος της ηλικίας σου. Και ότι (άκου τώρα η ψωνάρα ο Μάνος) κάποτε θα γράφεις γαμάτα σαν αυτόν.

      Διαγραφή
    23. Καλά ξυπνητούρια πες του, μαμά. Τι φαΐ έχουμε για αύριο;

      Διαγραφή
    24. Γαμώτο, είχα φτιαχτεί για κοτόπουλο με μπάμιες.

      Διαγραφή
    25. Αυτο ήταν το ανέκδοτο της ημέρας.

      Διαγραφή
    26. Δεν παρεξηγήθηκα. Απλά χαίρομαι που με θεωρείς γυναίκα με στήθος. Δεν φόρεσα το στράπλες φουστάνι τζάμπα.

      Διαγραφή
    27. Κι όμως όχι. Θα δεις ότι στο φαγητό είμαι πολύ βολικό παιδάκι.

      Διαγραφή
    28. Στράπλες διαβάζω. Το πεθάνατε το αγόρι.
      Πέρασες καλά Θωμά μου, ε;

      Και τελικά δε μας είπες από που κέρδισες τον υπολογιστή;

      Διαγραφή
    29. Κι εγώ φοβόμουν τα κρυμμένα φεμινιστικά απωθημένα.

      Διαγραφή
    30. Είπαμε, από έναν διαγωνισμό, στον οποίο έκανα επίδειξη της σατανικής ιδιοφυΐας μου.

      Διαγραφή
    31. Εμείς να ξέρετε τα βράδια μαζευόμαστε στο fb και αναλύουμε το σύμπαν.
      Αν θέλετε εσείς τα μικράκια, να μας κάνετε παρέα, είστε καλοδεχούμενα.
      Κρήτη Παπαδάκη θα με βρείτε.
      the writer και σε σένα το λέω και στην Κ+ φυσικά.

      Διαγραφή
    32. Δηλαδή Κρήτη σε βαφτίσανε;

      Διαγραφή
    33. Αν είναι να μας λύσετε τα υπαρξιακά... :)

      Διαγραφή
    34. Κρήτη και κάτι ακόμη που δεν το ξέρει κανείς πλην του Χωστήρα.

      Διαγραφή
    35. Εμείς οι δύο δεν έχουμε υπαρξιακά, Κατερίνα. Υπάρχουμε ο ένας για τον άλλον. Και τώρα μόλις το γάμησα κι επισήμως, αλλά αυτό πρέπει να το κρατήσω για να το λέω στο μέλλον.

      Διαγραφή
    36. Κατερίνα, εσύ πότε θα γράψεις την δική σου οπτική για την συνάντησή σας;

      Διαγραφή
    37. Χαχαχα. ΚΑΙ ποιητής; Κράτα και κάνα ταλέντο κρυφό,Θωμάκο μου,καρδιακιά θα με κάνεις!

      Διαγραφή
    38. Ναι, μανδάμ, κάτι σε ρώτησε η πεθερούλα σου, ανυπομονούμε να ακούσουμε τα γεγονότα κι απ'την πλευρά σου.

      Διαγραφή
    39. Α,τώρα το είδα,συγγνώμη Κρήτη. Αύριο,κατά πάσα πιθανότητα. :)

      Διαγραφή
    40. Περιμένω εναγωνίως...Νομίζω πως κάποια κενά θα μας τα καλύψεις.

      Διαγραφή
  12. Δεν γνωρίζω το παρεάκι σας, οπότε μόνο τα εξής μπορώ να γράψω για την ανάρτησή σου (που πολύ τη διασκέδασα):
    1) "Προσπάθεια χαζογκόμενας να το παίξει εξυπνογκόμενα δηλώνοντας ότι διαβάζει Νίτσε, Καντ και Στάινμπεκ. Ταυτόχρονα." - ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    2) "Επίσης έφαγα Haagen Dazs. Είχα ξαναφάει, αλλά αξίζει κάθε φορά.": Έχεις καλό γούστο! ;-)
    Χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Και κατ'αρχήν ο Νίτσε είναι ο μεγαλύτερος μισογύνης της παγκόσμιας φιλοσοφίας, πώς είναι δυνατόν να τον διαβάζει κοπέλα;
      2) Το ξέρω. Επίσης είμαι πολύ μετριόφρων.

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ τον έχω διαβάσει και είναι πράγματι μισογύνης. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν τον διαβάζουν οι γυναίκες.

      Διαγραφή
    3. Έχεις δίκιο, μαμά. Του Χωστήρα του πέρασε το V?

      Διαγραφή
    4. Οχι. Το λάτρεψε! χαχαχα

      Διαγραφή
    5. Δεν υπάρχει σωτηρία.

      Διαγραφή
    6. Τώρα που τα πλύναμε, όχι δεν υπάρχει σωτηρία.
      Πριν τα πλύνουμε, ήλπιζα σε αλλαγή...

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος2/7/13 22:01

    Haha dn to pistevw eime sxedon sigouri oti tn kserw tin mirsini pou les.. exw skalwsei
    To epitheto ts arxizei apo m. ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι, δε λέω τίποτα.

      Διαγραφή
  14. Περάσατε ωραία. Πολύ χαίρομαι για την όμορφη παρέα που φτιάξατε, αποδεικνυοντας πως το ίντερνετ δεν κρύβει μόνο ανώμαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος είπε ότι εμείς είμαστε ομαλοί;

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να μην είστε ομαλοί, αλλά είστε σίγουρα...ομαλά ανώμαλοι!

      Διαγραφή
  15. Ο πατέρας σου με V και να ρωτάει για κόντρα στέρνο την Κρήτη ,εσύ τον Γρήγορη να το φωνάζεις "μωρο μου" και να γουστάρεις και gaga ενω παράλληλα να έχεις κερδίσει σε διαγωνισμό laptop.

    Πες μου τώρα,εισαι σουρεάλ γκόμενος ετσι;

    Ενα τριήμερο έφυγα ρε κόπανε και λύσσαξες στις αναρτήσεις..Δουλεύουμε κύριε!

    Καλή ζωή ,φοιτητή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.