Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Level 18 Barbarian

Σήμερα, αγαπητοί αναγνώστες, είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα και για όλη την υπόλοιπη ανθρωπότητα: ενηλικιώνομαι.

Φέρτε μου την τούρτα με τη στριπτιτζού.
Μπορώ πλέον να βγάλω δίπλωμα οδήγησης και να ψηφίσω. Φυλαχτείτε.
Είμαι ενήλικος, ε; Που σημαίνει ότι τα χρόνια της αθωότητάς μου τελείωσαν. Πριν καλά καλά το καταλάβω, θα βρεθώ παντρεμένος, με δύο παιδιά που πάνε δημοτικό και τσιρίζουν όλη τη μέρα, αρχή καράφλας στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, μπάκα Παντελίδη και γενικώς να έχω εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια να δείχνω ωραίος, να τρέχω όλη μέρα προσπαθώντας να βγάλω άκρη με τη φορολογική μου δήλωση, το σέρβις του αυτοκινήτου και την πεθερά μου που γκρινιάζει που έβγαλα την κόρη μου από τη μάνα μου κι όχι από αυτήν.
-Τα 18 έκλεισες, όχι τα 38, ξεκόλλα.
Ναι, έχετε δίκιο.
-Κι επιπλέον για να βρεθείς παντρεμένος με δύο παιδιά θα πρέπει πρώτα να κάνεις σεξ, κάτι που δε θα γίνει ούτε άμα του χρόνου το πρωτάθλημα το πάρει η Καλλονή.
Βρε άι στο διάολο. Εγώ φταίω που σας δίνω θάρρος. Πάρ'τονε στο γάμο σου να σου πει "και του χρόνου". Εγώ σας το λέω και να μου το θυμηθείτε, φέτος είναι η χρονιά μου.
-Πού, ρε καημένε; Στη Μηχανολόγων Μηχανικών, που το κοντινότερο πλάσμα που θα υπάρχει εκεί μέσα σε θηλυκό θα είναι η χοντρή σαραντάρα κυλικειατζού;
Α, με συγχωρείτε, δεν ήξερα ότι οι φοιτητές της Μηχανολόγων Μηχανικών επιτρέπεται να έχουν κοινωνικές συναναστροφές μόνο μεταξύ τους και με κανέναν άλλον φοιτητή από καμία άλλη σχολή. Να το ξέρω δηλαδή, τώρα που θα έρθει ο Γρηγόρης στη Θεσσαλονίκη και δε θα είναι στη Μηχανολόγων Μηχανικών να μην του μιλάω.
-Δεν είπαμε αυτό ρε έξυπνε, απλά είπαμε ότι στη σχολή σου, με την οποία αναπόφευκτα θα έχεις περισσότερα πάρε-δώσε, θα υπάρχουν τρεις γυναίκες εκ των οποίων οι δύο λεσβίες.
Και τι έπρεπε να κάνω δηλαδή, να δηλώσω καμία Φιλοσοφική; Μήπως Καλών Τεχνών; Μήπως να πήγαινα σε καμία σχολή κομμωτικής; Άλλωστε, και στο Πολυτεχνείο ακόμα, δεν χάνεται η ελπίδα. Υπάρχει πάντοτε η Αρχιτεκτονική.
-Και θα χτυπήσεις εσύ καημένε γκόμενα από την Αρχιτεκτονική. Μήπως να γύριζες στην φουσκωτή κούκλα που αποκαλείς Μπιγιονσέ κι έχεις βάψει μαύρη με μαρκαδόρους, λέω εγώ;
Τι είστε εσείς, ρε. Μην έχει ένας άνθρωπος γενέθλια και θέλει να χαρεί, αμέσως να του μαυρίσετε την ψυχή.
-Έλα ρε, πλάκα σου κάνουμε, μη μασάς, μια χαρά θα τα καταφέρεις, σου έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.
Αλήθεια ρε παιδιά;
-Όχι, αλλά προκειμένου να κλαψομουνιάζεις μέχρι του χρόνου...

Αλλά ας τα αφήσουμε τώρα αυτά. Σήμερα γιορτάζουμε. Αλήθεια, μου πήρατε κανένα δωράκι;
-Ξέρεις, τώρα τελευταία έχω μείνει λίγο άψιλος, δηλαδή ούτε για τα τσιγάρα μου δε φτάνουν, και...
Καλά, εντάξει, κατάλαβα. Είστε τσίπηδες, φτηνιάρηδες, σπαγκοραμμένοι, έχετε καβούρια στον κώλο...στην τσέπη σας και δεν μπορούσατε να δώσετε ούτε πέντε ευρώ να μου πάρετε μια κούπα του καφέ με μια εξυπνάδα γραμμένη πάνω από τη Ρεζέρβα.
-Έλα, έλα τώλα, τσώπα, τσώπα, μην κλαις, κοίτα βρε τι σου πήραμε!

Χμ, ναι, σίγουρα. Σε μινιατούρα Hot Wheels, οπωσδήποτε.
-Ήθελες και κανονική Άστον Μάρτιν DB9, καημένε; Έμαθε ο κώλος σου στα πούπουλα και δεν μπορεί στις σούστες; Άιντε μη σου πάρουμε κανένα ποδήλατο χωρίς σέλα εκεί πέρα.
Ειλικρινά μιλώντας, χαίρομαι που έχω φίλους σαν κι εσάς, γιατί δε χρειάζεται να έχω εχθρούς.
-Έλα βρε γρουσούζη, όλα μαύρα τα βλέπεις.
Τέλος πάντων. Θέλω, τώρα, με τα δεκαοχτώ χρόνια πείρας! και σοφίας! στην πλάτη μου, να μιλήσω λίγο για την επόμενη γενιά, των γεννηθέντων εκεί γύρω στο 2000, και τι σκατά πάει στραβά με αυτά τα παιδιά.
Ήμουν χθες στο Magic Park με κάτι παλιούς συμμαθητές και κάναμε κάτι σαν reunion. Πρωτίστως, να πω ότι το 4G είναι μία τόσο συγκλονιστική εμπειρία που έβγαλα κάτι κραυγές που πιάνουν εύρος Χάλφορντ και βάλε (υπενθυμίζω ότι εγώ ή μιλάω ή τραγουδάω ντεθ μέταλ είναι ένα και το αυτό).
Αλλά η πιο συγκλονιστική εμπειρία ήταν το ταψί, όχι σαν ride καθεαυτό, αλλά αυτά που γίνονταν επάνω. Εμείς, οι δεκαοχτάχρονοι, δεν τολμούσαμε να αφήσουμε το κάγκελο για να μη φύγουμε και μαζεύουν τα κομματάκια μας από το ΙΚΕΑ (ταρακουνάει πολύ λαίμαι). Και ήταν και κάτι δεκατριάχρονα πάνω, που όχι μόνο άφηναν το κάγκελο, όχι μόνο σηκώνονταν από τις θέσεις τους, αλλά χόρευαν κιόλας. Κι όχι μόνο χόρευαν, αλλά έπαιρναν και πόζες, έστηναν και κωλαράκια για να βλέπει ο κόσμος που περίμενε από κάτω.
Κι όχι τίποτα τελευταία κωλαράκια, έτσι; Μιλάμε για κάτι κωλαράκια για να πας φυλακή και να σε κάνει το πουτανάκι του ο Νώντας ο νταλικέρης από τα Μέγαρα που έσφαξε τη γυναίκα του όταν την έπιασε με τον αδερφό του, τον θείο του και τον παπά του χωριού, και τους τρεις ταυτόχρονα.
Και να φοράνε, μαλάκες μου, τα δεκατριάχρονα, κάτι σορτσάκια που οι δικές μας τα φοράνε για βρακιά. Όχι στα 13 τους. Τώρα. Μιλάμε ότι η κατάσταση είναι να τρως φρίκη και να χέζεις απόγνωση.
Μη με παρεξηγήσετε, δεν είμαι σεμνότυφος, δε θα πάω να πω σε κανέναν αηδίες περί "παρθενίας μέχρι το γάμο" ή πώς να ζήσει τη ζωή του. Αλλά, που να με πάρει ο διάολος, δε θα έπρεπε να μου δίνει το δεκατριάχρονο δικαίωμα να κάνω τέτοια σχόλια για τον κώλο του!
Πώς είναι δυνατόν, στα πέντε χρόνια που μεσολάβησαν από τότε που ήμουν εγώ δεκατριάχρονο, να ισοπεδώθηκαν τόσο πολύ τα πάντα; Θυμάμαι ότι όταν ήμουν εγώ πρώτη-δευτέρα γυμνασίου, υπήρχαν τρεις κοπέλες στο σχολείο που είχαν σχέση, με την οποία είχαν φτάσει το φιλάκι στο μάγουλο, και όλες οι υπόλοιπες ήτανε σαν την Μεγκ Γκρίφιν, αν όχι στα κιλά (που συνέβαινε συχνά βέβαια), σίγουρα στα μυαλά και στην αρκτική θερμοκρασία του κώλου τους.
Αν υπήρχε καμία, που είχε χάσει δυο τρεις χρονιές κι άρα δε μετρούσε για δεκατριάχρονο, που υπήρχαν φήμες, όχι απτά στοιχεία, ότι τον είχε φάει, αποκτούσε μια για πάντα το στίγμα της πουτάνας και δεν το ξεφορτωνόταν ούτε αν άλλαζε σχολείο, πόλη, χώρα ή πλανήτη.
Κι εμείς τα καημένα προσευχόμασταν να μας στείλει το υπουργείο καμιά νόστιμη καθηγήτρια να μαζέψουμε λίγο υλικό για homework, και μας έστελναν όλες τις παλιόγριες, και στο τέλος καταλήγαμε να εκτονωνόμαστε παίζοντας μπάλα με πατημένο κουτάκι κοκακόλας (στην οποία ήμουν μονίμως ο τερματοφύλακας γιατί δεν είχα πάντα το απολλώνιο κορμί που έχω τώρα).
Βλέπαμε καπότα και δεν ξέραμε σε τι χρησιμεύει-εντάξει, θεωρητικά ξέραμε, αλλά στο τέλος καταλήγαμε να τη φουσκώνουμε και να την κάνουμε μπαλονάκι για να κάνουμε πλάκα σε καμιά σεμνότυφη θρησκευτικού.
Και σήμερα, τα κοριτσάκια για να τον φάνε δεν περιμένουν όχι να ενηλικιωθούν, όχι να ωριμάσουν σωματικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά, αλλά ούτε καν να τους έρθει περίοδος.
Δε μιλάμε δε για τσιγάρο, αλκοόλ και λοιπά. Στο γυμνάσιο, όταν πήγαινα εγώ, κάπνιζαν πεντέξι και ήταν όλα τα φρούτα του σχολείου που κόντευαν να πάρουν σύνταξη εκεί μέσα. Όσο για αλκοόλ, το πολύ που είχαμε πιει ήτανε ένα ποτηράκι κρασί σε ένα γάμο.
Και σήμερα μαθαίνουν να στρίβουν τσιγάρα και να πίνουν ουίσκια πριν μάθουν ότι αυτό εκεί κάτω δεν χρησιμεύει μόνο στο κατούρημα.
Τα παραλέω; Όταν ξανανοίξουν τα σχολεία, περάστε έξω από κανένα γυμνάσιο και θα με καταλάβετε.
Και ναι, εμείς ήμασταν καλύτερα. Όταν είσαι δεκατριών χρονών, είσαι ακόμα παιδάκι. Βέβαια αρχίζουν τα πρώτα σκιρτήματα όπως τότε που είδες την δεύτερη ξαδέρφη σου την Κατερίνα να αλλάζει μαγιό στο Κατάκωλο ή όπου αλλού έκανε διακοπές ο Μάστερ Τζι. Κι αρχίζεις να ψάχνεσαι. Αλλά όχι να ψάχνεσαι με τέτοιον τρόπο.
Δηλαδή όταν ενηλικιωθούν αυτά τα δεκατριάχρονα, τι σκατά θα κάνουν;
Αυτά, και να προσέχετε πώς μεγαλώνετε τα παιδιά σας.
Και χρόνια μου πολλά.

73 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά,βρε Θωμάκο. Ό,τι επιθυμείς και μ' ένα καλό,όμορφο (+ μελαχρινό) κορίτσι. :)

    Για τα άλλα,καλά τα λες. Χθες το σκεφτόμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά, κι εσύ με έναν καλό γαμπρό που να τον εγκρίνει κι ο θείος Ρασκόλνικωφ.
      Υ.Γ. Τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται. Νόμος.

      Διαγραφή
    2. Καλά,μεταξύ μας,καθόλου δε με απασχολεί αυτό. :p

      Διαγραφή
    3. Το να βρεις καλό γαμπρό ή να εγκρίνει το γαμπρό ο Ρασκόλνικωφ;

      Διαγραφή
    4. Το δεύτερο,αλλά και το πρώτο δε μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη φάση. Για ευνόητους λόγους.

      Διαγραφή
    5. Ναι, έχεις διάβασμα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/8/13 20:30

      Ντροπή σας!:Ρ

      Διαγραφή
    7. Μην αρχίσεις πάλι.

      Διαγραφή
  2. Που να δεις στα 18 χρόνια που μεσολάβησαν από τότε που ήμουν 13χρονο πως ισοπεδώθηκαν τα πάντα...

    Χρόνια πολλά, ρε μάγκα! Αν κρίνω από τα γραπτά σου είσαι ισορροπημένος. Προσπάθησε να μείνεις έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ έτσι θέλω να λέω στον κόσμο, ότι είμαι ισορροπημένος. Ευχαριστώ πάντως.

      Διαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ Μ' ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΙΙΙΙΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ...μαμά, γκελ μπουρντά να σε πω τι έγινε με τις Ρωσίδες.

      Διαγραφή
    2. είναι στη δουλειά τώρα και της έχουν κόψει το ίντερνετ, θα έρθει σε 1 ώρα ώστε να έχω προλάβει να πακετάρω για μόνιμες διακοπές στο Τομπάκο-Τρινιδάδ

      Διαγραφή
    3. Με τις αραπίνες λάγνες ερωτιάρες; Και στο φεγγάρι να πας, θα σε ξετρυπώσει.

      Διαγραφή
    4. Αν θέλει να φύγει, ας πάει στο καλό.
      Εμείς δε παρακαλάμε.
      Άντρες υπάρχουν πολλοι.

      Διαγραφή
    5. Κι εμένα δε με σκέφτεστε; Τι θα πω στα άλλα παιδάκια όταν με ρωτάνε "γιατί η μαμά σου κι ο μπαμπάς σου δε μένουν μαζί"; Τα παιδικά τραύματα που θα μου προκαλέσετε και τους ψυχαναλυτές που θα πληρώνω;

      Διαγραφή
    6. Δε γίνεται παιδί μου να ζητιανεύουμε την αγάπη του πατέρα σου. Αν θελει αραπίνες λάγνες ερωτιάρες, ας πάει να τις βρει.
      Θα ψάξουμε να τις βρούμε τις ισορροπίες μας εμείς.

      Διαγραφή
    7. Αν πάντως θέλει να κερδίσει την αγάπη μου αγοράζοντάς μου ξέρω εγώ κανένα αυτοκίνητο, εγώ θα τον συγχωρήσω που μας παρατάει έτσι.

      Διαγραφή
    8. Κατάλαβα....το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.

      Διαγραφή
    9. Όταν γεράσεις και θέλεις να πηγαίνεις στο ΙΚΑ, μη ζητάς να σε πάω εγώ με το αυτοκίνητο που θα μου πάρει ο Χωστήρας.

      Διαγραφή
  4. Xρόνια πολλά αγόρι μου, κι ελπίζω να περάσω τα επόμενα χρόνια κοντά σου -στην ίδια πόλη εννοώ αλλά δε σου το λέω να μη σε στεναχωρήσω μέρα που είναι.

    Και φέτος θα είναι άνετα η χρονιά σου, μη σου πω σήμερα θα είναι η μέρα σου αν προσπαθήσεις σκληρά!

    Όσον αφορά τα δεκατριάχρονα, εγώ βλέπω προοπτικές στο μέλλον. Για την κοινωνία ολόκληρη. Οπότε άσε της γκρίνιες και χάζευε μπουτάκια. ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ! Και μην αγγίζεις!!! Παραδόξως, απ'ότι φαίνεται, τα πράγματα εδώ είναι χειρότερα...

    Και του χρόνου! Και μην ξεχάσεις την επόμενη φορά που θα κατέβεις στην Αθήνα να πας μια γύρα και από το 6G!


    Εγώ πάντως θα σου φέρω και δώρο όταν έρθω! Τον εαυτό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλύτερο δώρο, μωρό μου.
      Υ.Γ. Εγώ πάντως επιμένω ότι τα σημερινά δεκατριάχρονα είναι κατάντια κι όχι προοπτική. Αλλά whatever, μπορεί να είμαι εγώ ο στριμμένος γεροξούρας.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα. Τον εαυτό μου,λέει. Θεϊκό.

      Διαγραφή
    3. Είναι μεγάλη ιστορία το τι εννοώ για τα δεκατριάχρονα. Είτε θα το γράψω, είτε θα σου πω από κοντά.

      Επειδή όμως δε μπορώ να συγκρατηθώ, θα σου τη χαλάσω:

      http://cheezburger.com/7722822144

      Κατερινά δε νομίζω να διαφωνείς!

      Διαγραφή
    4. Μωρέ πώς γελάσαμε πάλι.

      Διαγραφή
    5. Τελικά η σειρά των προτάσεων παίζει μεγάλο ρόλο! Το "Κατερινά δε νομίζω να διαφωνείς!" πήγαινε στο ότι είμαι το καλύτερο δώρο.

      Εμένα πάντως η εικόνα μου φάνηκε αστεία, γιατί έφερα ένα γνωστό μου στο μυαλό... Ένα φίλο μου, δεν τον ξέρεις! Μουαχαχαχαχα σου την είπα και τέτοια!

      Διαγραφή
    6. Το Κατερινά είναι γαλλικό,να φανταστώ. :p Ωστόσο,όχι,δε διαφωνώ.

      Διαγραφή
    7. Αφού λοιπόν συμφωνεί μαζί σου κι η Κατερινά εγώ δεν έχω να πω τίποτα.

      Διαγραφή
  5. Χρόνια πολλά ρε ΆΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Happy Birthday!! Ότι επιθυμείς και τα σχετικά... Διακοπές δεν παίζουν φέτος; Τίποτα; Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσες στις εξετάσεις, φανταζόμουν ότι οι γονείς θα ξηγηθούν οικονομική ενίσχυση για μια βδομαδούλα με κολλητούς...κάπου!

    Μην αγχώνεσαι ρε με τις γκόμενες. Θα έρθει και αυτό. Όπως όλα τα πράγματα είναι να γίνει η αρχή, να πάρεις μπρος. Μετά θα σου έρθει φυσικά. Κοίτα να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι ευγενικός και να μην πιέζεις καταστάσεις. Οι περισσότερες θα το εκτιμήσουν και θα σου δώσουν κανονάκι για την επόμενη πίστα..

    Τα 13χρονα και στη δική μου εποχή είχαν ξεφύγει τελείως. Αν κάνεις βέβαια το λάθος και απλώσεις κανά χέρι, το μικρό θα αρχίσει τις τσιρίδες και θα σκάσουν οι μπάτσοι με ελικόπτερο από το "Minority Report" πριν προλάβεις να πεις WTF! Και άντε μετά να τους πείσεις ότι δε σε λένε Δουρή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακοπές, όπως ανέλυσα δυο-τρία άρθρα παραπίσω, έπαιξαν με γονείς, και να λέμε κι ευχαριστώ. Κι εγώ δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να απλώσω χέρι στο 13χρονο. Εδώ το 17χρονο, που είναι ένα χρόνο παρακάτω από μένα, και μου φαίνεται ανώριμο και χαζοχαρούμενο.

      Διαγραφή
    2. Ήμουν σίγουρος ότι είσαι γεννημένος για ώριμες καταστάσεις...

      Υ.Γ Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στην Κατερίνα!Μαύρο φίδι που σ'έφαγε...

      Διαγραφή
    3. Η Κατερίνα είναι η φωτεινή εξαίρεση, μην τα ισοπεδώσουμε κι όλα.

      Διαγραφή
    4. :) Τι καλά παιδιά που είστε κι οι δύο;!

      Διαγραφή
    5. Είμαστε που να μην ήμασταν.

      Διαγραφή
    6. Συμφωνώ με τον Kantharo- και μιλάω για άλλο αιώνα και άλλαξα και πολλά σχολεία. Μπορεί τώρα να ντύνονται πιο ξε-ό,τι πεις, αλλά η συμπεριφορά έτσι ήταν πάντα, τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα και μάλλον εσύ δεν το πρόσεχες. Εκτός αν το δικό σου σχολείο είναι η εξαίρεση..

      Χρόνια Πολλά με όσα επιθυμείς!

      Διαγραφή
    7. Αυτό εγώ δεν το αποκαλώ ωρίμανση, αλλά κάπως αλλιώς που δε θα το πω γιατί σέβομαι την ομήγυρη.

      Διαγραφή
  7. Εγώ στα είπα κι από φου μπου τα χρόνια πολλά μα τα λέω κι εδώ.
    Εγώ θυμάμαι που όταν ήμουν στο Δημοτικό, η μεγαλύτερη βρισιά ήταν το βλάκας και τώρα βρίζουνε σαν νταλικέριδες. Για τα 13χρονα τώρα, έχεις απόλυτο δίκιο. Εμείς λέγαμε ότι δε θα καπνίσουμε ποτέ και τέθοια.
    Αυτά κι αν ξανανέβεις Αθήνα, δε μπορεί, στην Αγγλική Φιλολογία ή στα ΜΜΕ που θα είμαι, όλο και κάποια θα σου γνωρίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και παθαίναμε σοκ και πέος όταν κάποιος έλεγε την εθνική λέξη του Έλληνα (αυτή που αρχίζει από μα και τελειώνει σε λάκας). O tempora, o mores.

      Διαγραφή
  8. υπαρχουν τετοιες ηλικιες στη μπλογκοσφαιρα;
    ποτε θα γινεις μελος στο μπλογκ μου ωστοσο ενηλικα;;; ΠΟΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του χρόνου στις 31 Φεβρουαρίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/8/13 20:30

      Μη λες τέτοια γιατί ποτέ δεν ξέρεις!Ξέρω κοπελιά γεννημένη 29 Φεβρουαρίου!!

      Διαγραφή
    3. Έχεις δίκιο, θα το πάω 32 για να είμαστε σίγουροι.

      Διαγραφή
    4. Παραλίγο να γελάσω με το σχόλιο του Στέφανου Μαξ. Αλλά τι να περιμένω από κάποιον που δεν ξέρει τον Master G;

      Διαγραφή
    5. Ώρες ώρες κάνει σαν τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς. ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ;

      Διαγραφή
    6. Εμένα πάντως με διασκεδάζει!!

      Διαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?v=DNF2KNcRm-U
    Αυτό. Ευχές κτλ κτλ. Χρονια πολλα και τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Φίδης έδωσε για άλλη μια φορά την απάντηση. Μπ'άβο, χαί'ομαι.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος8/8/13 20:34

    Χρόνια πολλά ρεε μαν!Αντε και καμιά κοπελιά σου εύχομαι!!Μην ελπίζεις βέβαια γιατί οι γυναικες είναι και πολύ πουτάνες αλλά μην απελπίζεσαι!

    Επίσης αυτά που λες για τους μηχανολόγους!Έχω γνωρίσει μια κοπέλα πολιτικων μηχανικών η τύπισσα που καίει καρδιές και όχι μόνο και δεν είναι λεσβία(αν και μεταξύ μας όλες οι γυναίκες λίγο πολύ λεσβίες είναι)!Dont despare!!

    Τέλος για τα 13χρονα ένα θα πω:Αν φέρεται σα πουτάνα σαν πουτάνα την αντιμετωπίζουμε!Δεν φταίμε εμείς που ναι ηλίθιες,απλά εμείς είμαστε έξυπνοι και το εκμετταλευόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο πολιτικών, άλλο μηχανολόγων. Στο πολιτικών ακούω ότι είναι πιο ανθρώπινα.

      Διαγραφή
    2. Είμαστε και πολύ πουτάνες,ε; Ελπίζω να μην τα λες και παραέξω αυτά,γιατί σε βλέπω μπακούρι μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. :p

      Διαγραφή
    3. Θείο, τι να πω. Μόλις άνοιξες τον τάφο σου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/8/13 15:22

      Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!ΚΑτερινα μην επεμβαίνεις οταν μιλάει ο άντρας σου και ο μπάρμπας σου!!Θωμά βάλε σε μια τάξη τη γυναίκα σου!!

      ΥΓ:Μην άγχεσαι ΚΑτερινα δε τα λέω παραέξω!!παράμέσα τα λέω!:Ρ

      Διαγραφή
    5. ΚΑτερίνα, τράβα στην κουζίνα να πούμε δυο αντρίκειες κουβέντες με τον μπάρμπα μου.
      Υ.Γ. Να μιλάς καλύτερα στη γυναίκα μου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/8/13 03:32

      Έτσι μπράβο ανιψιέ εξ αγχιστείας!

      ΥΓ:Είναι μυστικός κώδικας επικοινωνίας,μην ασχολείσαι εσύ με αυτα!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος8/8/13 21:49

    Χρόνια πολλά καλά!!!
    Δηλαδή τώρα δε μπορούμε να σε αποκαλούμε μικρό κτλ;

    Όταν εγώ έλεγα για τα 13χρονα και το πόσο έχουν ξεφύγει με κατηγορούσαν μερικοί μερικοί ότι εγώ τα βλέπω υπερβολικά! Πες τα Θωμά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, δεν μπορείτε να με αποκαλείτε μικρό, μπορείτε όμως να συνεχίσετε να με αποκαλείτε άρχοντα, μεγάλο, τεράστιο, γίγαντα και μετά ξύπνησα.

      Διαγραφή
  12. Αυτό το πάρκο είναι παλιό; Πρέπει να είχαμε πάει κι εμείς στην εκδρομή του σχολείου...

    Χρόνια πολλά και πολύχρωμος από τα πολλά χρώματα που θα αλλάξεις κατά τη διάρκεια του σεξ που θα κάνεις μόλις αρχίσεις να πίνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα είχες πάει κι εσύ, εικάζω ότι άνοιξε γύρω στην Προκάμβριο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/8/13 09:59

      Δεν είμαι τόσο γέρος όσο νομίζετε! Νέο παιδί είμαι μόλις τώρα (παρ)ακμάζω!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/8/13 10:00

      Α ναι,
      Πρόεδρας ΑΠΙ

      (το Αλτσχάιμερ βλέπεις...)

      Διαγραφή
    4. Νέο παιδί με Αλτσχάιμερ εγώ δεν ξέρω.

      Διαγραφή
    5. Θα γνωρίσεις πολλούς φοιτητές μπεκρήδες...

      Διαγραφή
  13. Θωμά μου, Χρόνια πολλά με υγεία, σεξ, πρόοδο και ό,τι άλλο επιθυμείς. Σου εύχομαι να διαπρέψεις σε όλους τους τομείς.
    Για τα 13χρονα φταίνε οι γονείς και η απέραντη ελευθερία. Εγώ στα 13 μόνοδιάβαζα και από ποτό πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό. Μια χαρά μεγαλώσαμε σπουδασαμε ευχαριστήθηκαμε το σεξ. Όλα στην ώρα τους. Δε πάθαμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέω κι εγώ. Θύμισέ μου όταν γίνω δικτάτορας του κόσμου να πρέπει να δώσεις κάποιου είδους εξετάσεις πριν κάνεις παιδιά ή κάτι τέθοιο.

      Διαγραφή
    2. Διδάκτορας του κόσμου θα γίνεις εσυ, όχι δικτάτορας.

      Διαγραφή
    3. Θα κατακτήσω τον κόσμο με τη γνώση. Επιστημονική επανάσταση και τέθοια.

      Διαγραφή
  14. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!
    Κι όσο για τα 13χρονα, 'Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα', οπότε βγαίνουνε ζαβά, και αργότερα αναθρέφουν ακόμα πιο ζαβά παιδιά, και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα γίνεται φαύλος κύκλος και η ανθρωπότης την έχει γαμήσει γενικώς και ομαδιαίως.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.