Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γρηγόρης στην Πόλη των Θαυμάτων


Όπως ίσως καταλάβατε, ο Γρηγόρης, αλλιώς The Artist Formerly Known As Master, πάτησε το πόδι του στην Ερωτική Πόλη, Φτωχομάνα, Συνταγματική Νομαρχία του Πανίκα, Δημαρχάτο του Κρασοπατέρα, Μπαξέ Τσιφλίκι και Καλαμαριά γωνία και τα λοιπά και τα λοιπά, και εγώ παριστάνω το Άσπρο Κουνέλι του (αυτό ακούστηκε λίγο κάπως, κι επίσης μάλλον πρέπει να κόψω τους μπάφους), και αυτό θα συζητηθεί και σήμερα.
Αλλά πρώτα, θα συζητήσουμε μερικά άσχετα πράγματα που ανακάλυψα τις τελευταίες μέρες και δεν ήξερα που να τα τσοντάρω.
Αρχικά, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί πού ακριβώς οφείλεται η μεγάλη (;) επιτυχία (;) της θριαμβευτικής (;) επανόδου της Lady Gaga.
Ναι, αγαπητοί μου φίλοι, σε περίπτωση που είχατε ξεγελαστεί, ούτε τα βίντεο στο Youtube, ούτε οι φιλότιμες προσπάθειες των ραδιοφωνικών παραγωγών, ούτε το ατελείωτο πρήξιμο που έκανε το επίσημο Twitter της Γκάγκαλης (η οποία τον τελευταίο καιρό κάνει ανησυχητικά ανθρώπινες στιλιστικές επιλογές και οι ειδικοί έχουν αρχίσει να εκφράζουν φόβους για την ψυχική της υγεία), ευθύνονται για την απήχηση της νέας της προσπάθειας. 
Ούτε φυσικά κι αυτό το χαρτί στον τοίχο το κόλλησε ένας άκυρος little monster (όπως χαϊδευτικά αυτοαποκαλούνται οι σκληροπυρηνικοί φαν της Γκαούγκαγκα, προφανώς γιατί το είδωλό τους είναι το τέρας το ίδιο και δεν ξέρω αν σας το έχω πει αλλά λατρεύω τη Lady Gaga και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ποπ καλλιτέχνις των καιρών μας) που ήθελε να κάνει κι αυτός το κομμάτι του.
Όχι, όχι. Αυτή εδώ η φοβερή αφίσα, τυπωμένη ασπρόμαυρη, σε φύλλο Α4, με μια φωτογραφία της Γκαγκαδιασμένης που εύκολα βρίσκει ο κάθε πικραμένος στο Google, και κολλημένη πάνω σε μια παλαιότερη αφίσα με σελοτέιπ, είναι ειδικά προμελετημένη και σχεδιασμένη από το ακούραστο τμήμα προπαγάνδας της Γκα-γκα-ου-λα-λα για να προσηλυτίσει κάθε άπιστο Θωμά (ή και άλλο όνομα, δεν ξέρω) στο μεγαλείο της.
Γκέμπελς, παραιτήσου τώρα.
Επίσης, ανακάλυψα πού δε θα απευθυνθώ ποτέ σε περίπτωση που έχω τεχνικό πρόβλημα με τον υπολογιστή μου:
Θα μου πείτε τώρα, "γιατί γίνεσαι κακός; Με την ορθογραφία του θα σου φτιάξει τον υπολογιστή;" και απαντάω ότι αν ήταν καμία λέξη τύπου ασκαρδαμυκτί, ή ανεξιθρησκία που δεν γράφεται με ει όπως η θρησκεία, ή Ναβουχοδονόσωρ, θα το συγχωρούσα μάλλον, αλλά οι καταλήξεις των ρημάτων είναι κάτι που μαθαίνουμε στην τρίτη δημοτικού.
Επομένως ο συγκεκριμένος τεχνικός δεν έχει βγάλει την τρίτη δημοτικού κι άρα θα μπορούσα απλά να πάω στο δημοτικό της γειτονιάς μου και να περιμένω να έρθει κανένα οκτάχρονο να μου το φτιάξει, αν βεβαίως το να στηθώ έτσι στο άκυρο έξω από ένα δημοτικό δεν είχε τα αρνητικά connotations του παιδεραστή.
Και το άλλο καλό είναι η Μέρα Θετικής Ενέργειας, ένα promotional event που διοργανώνει η Αμίτα Μόσιον κάθε χρόνο διοργανώνοντας συναυλία με υπέρτατους καλλιτέχνες του βεληνεκούς της Φουρέιρα, του Σταν και του Μάστερ Τέμπο, η οποία φέτος θα γίνει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.
Μάλιστα, στο τρέιλερ της συναυλίας αυτής διαφημίζουν και έναν "σπέσιαλ καλεσμένο-έκπληξη", ο οποίος, με βάση την ημερομηνία που επιλέχθηκε και γενικότερα την αντίληψη που έχουν αυτοί οι άνθρωποι για τη θετική ενέργεια στο κεφάλι τους, είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι ο Μητσοτάκης.
Always look on the bright side of life, παίδες.
Και τώρα ήρθε η ώρα για το σοβαρό θέμα της ημέρας: την έλευση του Γρηγόρη στην ερωτική πόλη και ταλιμπάν και ταλιμπάν.

Αυτό, γιατί με έπρηξε.
Από το πρωί, ο αγαπητός Γρηγόρης με πήρε δεκαέξι εκατομμύρια εφτακόσιες εβδομήντα εφτά χιλιάδες διακόσια δεκαέξι τηλέφωνα προσπαθώντας να μάθει ποιο λεωφορείο να πάρει για να πάει πού, αφού πρώτα κατάφερε να πάρει το 31 προς τη λάθος κατεύθυνση, να φτάσει στο ΚΤΕΛ και να κάνει τον κύκλο.
Εντέλει πήγε και είδε τη Φαίη, που τόσο πολύ τον είχε εντυπωσιάσει από τις φωτογραφίες στο ίντερνετ, και τελικά απογοητεύτηκε. Τώρα, αν πάω να πω για γυναίκες που δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες και τελικά σε ρίχνουν τουλάχιστον πεντέξι από σας θα μου πείτε να μη σας ζαλίζω πάλι τον έρωτα με τη Χριστίνα και θα έχετε και δίκιο.
Άλλωστε η Φαίη δεν είναι γυναίκα αλλά το σπίτι που ήθελε να πιάσει.
Και ξανάλλωστε, ο Γρηγόρης δεν κάνει πλέον τέτοια πράματα, είναι engagé.
Και ξαναμανάλλωστε εγώ την έχω ξεπεράσει τη Χριστίνα.
Κόφτε το δούλεμα, αλήθεια λέω.
Να μη σώσει ο Γρηγόρης να χαρεί τον έρωτά του.
Είδες, δεν είπα το όνομά της, σέβομαι την επιθυμία σου να μην γίνει βούκινο η κοπέλα.
Μέχρι να αρχίσει να ψάχνει για άλλα υποψήφια σπίτια, ο Γρηγόρης είχε λίγο χρόνο κενό για να τον τιμήσω με την παρουσία μου, από τις τρεις μέχρι τις πέντε. Εγώ εκείνη την ώρα είχα τόσο σοβαρές ασχολίες να κάνω που λίγο έλειψε να κάτσω να παρακολουθήσω Κωνσταντίνου και Ελένης, οπότε αποδέχτηκα την πρόσκλησή του.
Στο λεωφορείο, η καλή μου τύχη ξαναχτύπησε. Πετύχαμε, σε δρόμο μιας λωρίδας χωρίς αντίθετο ρεύμα, σκουπιδιάρικο, που μας έφαγε ένα γερό πεντάλεπτο της ζωής μας. Μπορώ να πω ότι οι ώρες που αμολάει τα σκουπιδιάρικά της η υπηρεσία της καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες. 
Βέβαια είχε και καλύτερο. Βλέπετε, όλα τα παράθυρα του λεωφορείου ήταν ορθάνοιχτα, γιατί ποιος τα κλείνει για να βάλει κλιματιστικό όταν έχει μόνο 30 βαθμούς έξω, τζάμπα πετρέλαιο θα καίμε τώρα; Έτσι, όση ώρα περιμέναμε κολλημένοι πίσω από το σκουπιδιάρικο, κατέκλυζε τα ρουθούνια μας αυτό το θεσπέσιο άρωμα, μια μίξη σάπιων φαγητών, φαγητών που δεν πρόλαβαν να σαπίσουν ακόμα και μερικές απαλές νότες από σκατωμένα κωλόχαρτα.
Θυμίστε μου να πάω να παίξω ένα Τζόκερ μια από αυτές τις μέρες.
Τέλος πάντων φτάνει το λεωφορείο στην Αριστοτέλους, κι εκείνη τη στιγμή παίρνει τηλέφωνο ο Γρηγόρης. Εδώ προκύπτουν τα εξής τρία προβλήματα:
α) Είμαι λίγο περήφανος στα αυτιά, κάτι που μπορεί να έχει ή να μην έχει τίποτε να κάνει με την ένταση που βάζω στα ακουστικά μου.
β) Ο Γρηγόρης έχει το πολύ κακό συνήθειο να μιλάει σε ταχύτητα "grab a brush and put a little make up", το οποίο ευτυχώς αναγνωρίζει κι ο ίδιος και η παραδοχή είναι το πρώτο βήμα προς τη θεραπεία.
γ) Η στάση Αριστοτέλους είναι ακριβώς η στάση στην οποία γίνεται η επιδρομή των βαρβάρων, όλοι τρέχουν, καλπάζουν, ποδοπατιούνται, τσιρίζουν και γενικώς οχλαγωγούν για να προλάβουν την πολυπόθητη θέση και να μην ξεροσταλιάζουν τρεις ώρες.
Επομένως αυτός κάτι μου έλεγε, εγώ δεν άκουγα, για να μη φανώ αγενής απάντησα το κλασικό "ναι, ναι, ναι" που απαντάς όταν δεν ακούς τι σου λέει ο άλλος και κάπως έτσι καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι έχει έρθει κι η αδερφή μου μαζί, ενώ δεν είχε έρθει.
Απογοητεύτηκε πολύ, περιττό να σας πω.
Στη συνέχεια περπατήσαμε προς την Καμάρα και καθίσαμε σε μια καφετέρια, όπου έγιναν συζητήσεις περί μεταλλοσύνης, Μετάλλικα, Μέιντεν, του mash-up "μελωδία του Baby-στίχοι του Psychosocial"...
...του πόσο θεοί είναι οι Παντέρα, για τη φάση που περνάω τους τελευταίους δυο μήνες με τους Βαν Χέιλεν και την οποία δεν προβλέπεται να ξεπεράσω τώρα σύντομα και τουλάχιστον όχι μέχρι να βγάλω το φινάλε του Εκλεκτού, καθώς και για τα μελλοντικά του σχέδια, που, μετά από δεκαέξι ώρες στο πλοίο Χίος-Θεσσαλονίκη, περιλάμβαναν να πάει στην Αθήνα και να το πάρει από εκεί, για να επιστρέψει και να τελειώσει με τα μαθήματά του για το δίπλωμα οδήγησης.
Φυσικά η επιλογή της Αθήνας είχε κι άλλα παράπλευρα οφέλη, καθώς έτσι θα έβλεπε...την Αθήνα, την Αθήνα, την Αθήνα, τα αξιοθέατα της Αθήνας, Ακρόπολη, Θησείο, Σύνταγμα, καθώς και άλλες περιοχές της Αθήνας, που μία από τις οποίες που μου έρχεται έτσι στο μυαλό, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, είναι για κάποιο λόγο το Ψυχικό.
Είδες όμως, ε, με το γάντι σε σφάζω.
Α, ναι, και να συναντήσει την Κατερίνα-σοκολατίτσα, μπισκοτάκι και λοιπά που ο Ρασκώλος βρίσκει αηδιαστικά.
Άλλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το πόσο του την έσπασε ο αρχιμουνόδουλος που μας περιέγραφε την άλλη φορά, το ότι επίτηδες άνοιξαν το Μετρό του Ελληνικού αφότου έφυγε αυτός για να μην μπορεί να πάει να βρει την Ιωάννα, καθώς και το ότι του επέλυσα την απορία του πώς σκατά πήγαινε κάθε βράδυ η Ελένη Βλαχάκη από το Μαρούσι στα Εξάρχεια.
Τελικά, όπως με ειδοποίησε από το κοντρόλ, κατάφερε να ξεπεράσει τη Φαίη και να βρει άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή. Τι ευτυχία.
Αυτά, και να προσέχετε μην τυχόν κι εσάς το λάπτοπ σας ζεσταίνετε πολύ και κολλήσετε πίσω από σκουπιδιάρικο καθώς πάρετε το λεωφορείο για να πάτε στη Φαίη να το φτιάξετε.

85 σχόλια:

  1. Ζηλεύει τον έρωτά μας,παγωτάκι μου,ο Ρασκώλος. Γι' αυτό τον αηδιάζουν και καλά αυτά που μου λες.

    Μεγαλύτερη ηλιθιότητα από την "Ημέρα Θετικής Ενέργειας" έχει χρόνια να εμφανιστεί στην ελληνική,"μουσική" σκηνή. Στην Αθήνα,παίζουν μπουγέλο με τη motion (!) και μπαίνουν στο μετρό και τον ηλεκτρικό μες στη μπίχλα. Εκεί δεν ξέρω τι κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Ή κάτι τέτοιο.
      Υ.Γ. Όχι και μπουγέλο με την Αμίτα. Είχε έρθει δυο φορές και σε μας το φαινόμενο, αλλά δεν κάνανε τέτοια.

      Διαγραφή
  2. Γρηγόρη, όποιος κι αν είσαι... I salute you! Μόνο και μόνο γιατί έπρηξες τον Θωμά να βάλει το έπος, του οποίου το riff στο 3:51 είναι ικανό να γκρεμίσει το Σινικό τείχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης, το " grab a brush and put a little make up " είναι το αντίστοιχο του " ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου " ;

      Διαγραφή
    2. Όχι,είναι το αντίστοιχο του "μιλάει πάρα πολύ γρήγορα,απορώ πώς προλαβαίνει ν' αναπνεύσει".

      Διαγραφή
    3. Αυτό εμείς οι παλιότεροι το λέγαμε γλιστρίδα...

      Διαγραφή
    4. Κι εμείς το λέμε και γλιστρίδα, αλλά είπα να βάλω ένα reference σε System να δω ποιος θα το πιάσει. Και δεν το έπιασες.

      Διαγραφή
    5. Δεν το έπιασα η αλήθεια είναι. Δεν τα πάω καλά με την αργκό του Σόχο...

      Διαγραφή
    6. Ποιου Σόχο ρε άνθρωπε; System of a Down, hard rock μπάντα από Αρμένιους μετανάστες στην Αμερική.

      Διαγραφή
    7. Αααα....Υπάρχουν ακόμα αυτοί; Αν θυμάμαι καλά έχουν να βγάλουν δίσκο από το Euro 2004. Η μόνη hard rock μπάντα που παρακολουθώ από Αρμένιους μετανάστες στην Αμερική, είναι οι Kardashians...

      Διαγραφή
    8. Αυτοί δεν είναι hard rock, hard cock είναι.

      Διαγραφή
    9. Και ενίοτε black cock.

      Διαγραφή
    10. Εγώ είμαι ο Γρηγόρης φίλτατε και, ναι, το riff αυτό ευθύνεται για αμέτρητες απώλειες πλευρών. Live μάλιστα με εναλλαγές στα china και δυο κιθαρίστες για το "δεξιά-αριστερά" είναι ακόμα καλύτερο.

      Διαγραφή
    11. Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά, αλλά μια και έπιασες Χίο βάλε σε παρακαλώ τα πράματα στη θέση τους.

      Διαγραφή
  3. Χρυσαυγήτης αυτός που έγραψε το βιβλίο.
    Κι όσο για την αναφορά στο άτομο μου α) κοντά σε άλλο σταθμό του Μετρό και β) όταν ο κύριος Γρηγόρης έρθει Αθήνα, καλά θα κάνει να αξιοποιήσει τις καινούριες στάσεις του Μετρό για να μην παραπονιέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) Ποιο βιβλίο;
      β) Ποιον σταθμό του μετρό;

      Διαγραφή
    2. α) Ψέματα, τώρα είδα ότι ήταν αφίσα. Το "ζεσταίνετε το λάπτοπ σας λέω;"
      β) Από fb θα στο πω γιατί καλό είναι να μην παραθέτω τέθοια στοιχεία εδώ.

      Διαγραφή
    3. Αν δεν περνάει από Φάληρο, το συζητάμε ευχαρίστως. Αααααν έρθω, διότι η με τις εγγραφές να κυμαίνονται 11-27, τα πράγματα είναι το λιγότερο δύσκολα.

      Διαγραφή
    4. Δεν περνάει από Φάληρο.

      Διαγραφή
    5. Καμία σχέση με Φάληρο.

      Διαγραφή
  4. Πρέπει να έχει συνηθίσει ο Γρηγόρης τη μπίχλα που βγαίνουν εκεί 8-9 το πρωί και μαζεύουν σκουπίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρεξήγησις, κύριε Αλκοόλα. Εγώ ήμουν μόνος στο λεωφορείο και απόλαυσα μόνος μου τη σκουπιδίλα. Αλλά και σε εμάς (που δεν είμαστε Δήμος Θεσσαλονίκης αλλά κάτι παραδίπλα) πρωί τα μαζεύουνε, μόνο στο ΔΘ έχουν τέτοιες πρωτοτυπίες.

      Διαγραφή
  5. Τα δυο πρώτα βίντεο είναι κομματάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον παίζεις σε διπλό ταμπλό Θωμάκο. Και Γρηγόρη θέλεις και το μπισκοτοσοκαλατίνι σου την Κατερίνα.
    Πρέπει να ξεκαθαρίσεις την θέση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κατηγορείς ότι, εκτός από τα γλυκά, μου αρέσουν και τα ξινά; Ντροπή σου. Αυτό που λες πάντως μου θυμίζει έναν τίτλο που είδαμε χθες στο εξώφυλλο της Εσπρέσο, "Παπάς θέλει το Δήμαρχο και τα φτιάχνει με τη γυναίκα του για να τον κάνει να ζηλέψει".

      Διαγραφή
    2. Οπότε τα έχεις με την Κ. για να ζηλεύει ο Γκρέγκορ ;

      Διαγραφή
    3. Ιιιιιιι. Θωμά,ξηγήσου.

      Διαγραφή
    4. Είναι όλα ψέματα, μερεντούλα μου. ΨΕΜΑΤΑ! Αυτός ο Περίνιο με διαβάλλει για να ικανοποιήσει τους ιδιοτελείς σκοπούς του, τους οποίους θα μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σας τηλεοπτικής σειράς "Τόλμη και Αλητεία".

      Διαγραφή
    5. Ναι ρε ο Περίνιο φταίει για όλα.

      Διαγραφή
    6. Φυσικά και φταις εσύ για όλα. Άμα με αφήσει η Κατερίνα για τις εξυπνάδες σου, θα σου ξεριζώσω τα αρχίδια να τα φάνε ωμά τα σκυλιά (Οδύσσεια, ραψωδία Σ).

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος3/9/13 18:58

      Περίνιο εχεις αποδειξεις για ολα αυτα;;;;

      Διαγραφή
    8. Αρχίδια αποδείξεις έχει.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος3/9/13 22:14

      Πρώτα θα τις ακουσω και μετα θα σου πω!

      Διαγραφή
    10. Είναι όλα ψέματα, θείε της μερεντούλας μου. ΨΕΜΑΤΑ!

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος4/9/13 00:29

      Πρώτα θα ακουσω και μετα θα αποφανθώ!!

      ΥΓ:Αν ημουν θειος της μερεντας δε θα την ειχες γνωρισει γιατι θα την ειχα κλειδωμενη σε ενα δωματιο και θα την ετρωγα ολημερις και ολονυχτις!

      Διαγραφή
    12. Ήταν Απρίλης του 12. Ο ήλιος έλουζε τα ολόλευκα μαύρα μαλλιά του Θωμά και μη θέλοντας να χάσει ευκαιρία ο Γρηγόρης μπέρδευε τα δάχτυλα του ανάμεσα τους. Καθόντουσαν στο γρασίδι μιας τσιμεντούπολης οκλαδόν. Το ένα έφερε το άλλο και στο τέλος κατέληξαν να φιλιούντε - αγκαλιάζοντε στριφογυρίζοντας τα κορμιά τους στα ξερασμένα κουράδια σκύλων. Ο έρωτας είναι τυφλός και δεν χαμπαριάζει από τέθοια. Δυστυχώς η Κ. περίμενε καρτερικά τον Θωμά να γυρίσει να φάνε μουσακά. Ο Θωμάς όμως ερωτοτροπούσε με τον μεγαλύτερο γοη της υφηλίου. Γύρισε σπίτι τα ξημερώματα μυρίζοντας γρασίδι και κουράδια. Είπε πως είχε ένα ατύχημα. Η Κ. τον πίστεψε. Κακομοίρα...

      Διαγραφή
    13. Άι στο διάολο ρε ηλίθιε, με αηδίασες πάνω που έτρωγα το πρωινό μου.

      Διαγραφή
    14. Ρε Περίνιο... έλεος.

      Διαγραφή
    15. Χαίρομαι που σας άρεσε !

      :)

      Διαγραφή
    16. Τι να πω, ξετρελαθήκαμε.

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος4/9/13 15:52

      Χαχαχαχα!!Περίνιο η αξιοπιστία σου ως μαρτυρα ειναι γνωστη και αποδεδειγμένη!Έχεις καποια φωτο ως τεκμήριο των ισχυρισμών σου;;

      Θωμα τι εχεις να πεις για οσα σου καταμαρτυρει ο Περινιο;

      Διαγραφή
    18. Τα σκατά είναι ένα ψέμα. Για τα υπόλοιπα δυστυχώς ξεσκεπάστηκα. Ποντάρω στη μεγαλοψυχία της ανιψιάς σου. Δε ζητάω να με καταλάβει. Μόνο να μη μου κρατήσει κακία.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος3/9/13 12:07

    Αρχικά να δηλώσω την απογοήτευση μου που το ειδύλιο με την Φαίη δεν είχε την ευτυχή κατάληξη που θα θέλαμε όλοι!

    Συμφωνώ με τον Περίνιο. Κάπως μπερδεμένα τα μεταφέρεις τα πράγματα Θωμά ή μήπως να σε λέμε Άσπρο Κουνέλι του Γρηγόρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε όλοι σας ανώμαλοι, σιχαμένοι, πορνοδιαστροφικά τέρατα και ξεδιάντροπα πουτανάκια του καπιταλισμού.

      Διαγραφή
    2. και αντιπρόσωποι !

      Διαγραφή
    3. Αυτό είναι το χειρότερο απ'τα ελαττώματά σας.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος3/9/13 18:56

    Πώς από ολη αυτη τη λογοδιάρροια εφτασες στο οτι δεν μπορω και δεν θελω να κολλάει ο υπολογιστης απο τα σιρόπια σας δε ξερω πραγματικα!

    Επίσης εχω να δηλησω πως δεν ξερεις το παραμικρό για γκαντεμια,οποτε αστο καλυτερα!!Ειμαι ο επισημος γκαντέμης του κοσμου!!

    ΥΓ:Ελα μας δουλευεις!Παρασκευή και 13 αυτή η συναυλία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ένα ταλέντο να φτάνω σε άκυρα συμπεράσματα με τη λογοδιάρροιά μου.
      Υ.Γ. Όχι, εγώ είμαι ο μεγαλύτερος γκαντέμης του κόσμου. Στο μόνο που είμαι τυχερός είναι ότι γνώρισα το τιραμισουδάκι μου (έτσι, για το άντε γαμήσου).

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/9/13 22:12

      Είναι μεγάλο ταλεντο αυτο!Κράτα το!

      ΥΓ:Δεν εισαι πιο γκαντέμης απο μενα!Trust me!!!!Εγώ δεν ειχα αυτο το τιραμισουδάκι κωλόφαρδε!

      Διαγραφή
    3. Καλά, τότε εσύ είσαι ο πιο γκαντέμης, για να μην κλαις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/9/13 00:28

      Αυτο ειναι πασίγνωστο,δεν χρειαζεται να μου το πεις καημενε!!

      Διαγραφή
    5. Καημένο να πεις...δεν ξέρω, κάποιον που να είναι καημένος.

      Διαγραφή
  9. Ήρθε η ώρα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Η πικρή αλήθεια είναι η εξής. Ο έρωτας στον οποίο αναφέρομαι είναι η Κατερίνα, εγώ είμαι δήμαρχος της Χίου και ο Θωμάς είναι παπάς.

    Όλα τελείωσαν, δεν μπορώ να το κρατάω άλλο μέσα μου...

    Κουνελάκι μου, εντάξει. Ζήλεψα. Μπορείς να χωρίσεις την Κατερίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας να γαμηθείς. Στο Ψυχικό.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ. Αν πω "κι εσύ στο Σύνταγμα" ή "Κι εσύ στους Αμπελόκηπους", κάποιος θα παρεξηγηθεί κι αυτό δεν το θέλουμε.

      Διαγραφή
    3. Αν εννοείς αυτήν που αρχίζει από Χ και τελειώνει σε κάτι άλλο, ότι θα παρεξηγηθεί με το "κι εσύ στο Σύνταγμα", είσαι γελοιωδέστατος.

      Διαγραφή
    4. Εσύ θα παρεξηγηθείς αν πω Αμπελόκηπους κι εννοώ τη χι ρο, και η πίτσουλα με μερέντα σου αν πω σύνταγμα.

      Διαγραφή
    5. Πίτσουλα με μερέντα λέει. Όχι, πίτσα Ορέο που έλεγε κι ο Ξεπουλημένος.

      Διαγραφή
    6. Υπάρχει, μου άφησαν φυλλάδιο σήμερα. Αλλά δεν έλεγε τιμή. Στα άλλα πάντως, 0,80 ευρώ η στάνταρ (Μαργαρίτα ή και με μπέικον) και 1 τα υπόλοιπα (με γύρο, πατάτες, κ.α.), δυν 0,20 ανά κομμάτι για delivery. Γαμάτο. Εννοείται ότι το κράτησα.

      Διαγραφή
    7. Μιλάς σοβαρά τώρα; Πίτσα με μερέντα; Αυτό είναι κάτι που θέλω πολύ να δω.

      Διαγραφή
    8. Μερέντα και μπισκότο. Είναι στην οδό Χατζηανδρέου (πίσω από το νοσοκομείο), στο ύψος του μαθηματικού περίπου, αν θυμάμαι καλά. Θα σε πάω καμιά μέρα.

      Διαγραφή
    9. Ω, θεοί του Ολύμπου. Αν λες αλήθεια, θα σε συγχωρήσω που με διαβάλλεις μπροστά στο λουκουμάκι μου.

      Διαγραφή
    10. Μην πας, κάτσε να πάμε παρέα. έτσι, για το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Πάντως αν έλεγε αλήθεια το φυλλάδιο, αλήθεια λέω κι εγώ.

      Διαγραφή
    11. Καλά, θα σε περιμένω.

      Διαγραφή
  10. μπράβο μαλάκα, κατάφερες να κάνεις μια ανάρτηση, το ίδιο μπάχαλο με του Γρηγόρη, την ίδια στιγμή που ο ίδιος έχει φτιάξει κατα πολύ το ρυθμό γραφής του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν απορώ. Ο Γρηγόρης χθες το απόγευμα, μεταξύ τσιγάρου και τέταρτου γύρου, μου έλεγε ότι η Κατερίνα για κάποιο διεστραμμένο λόγο προτιμά το δικό του ανώμαλο χιούμορ από το δικό μου πιο ομαλά ανώμαλο χιούμορ...
      ΧΑ! Τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσει η κατάσταση. Μπουγατσούλα, ξηγήσου.

      Διαγραφή
    2. Κανταϊφάκι μου,αυτό μάλλον είναι συμπέρασμα του Γρηγόρη,γιατί εγώ δε θυμάμαι να είπα ποτέ κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    3. Ελπίζω, για το καλό όλων μας, να λες αλήθεια, γιατί δεν αργεί το διπλό φονικό.
      Υ.Γ. Το "μεταξύ τσιγάρου και τέταρτου γύρου" δε σκοπεύεις να το σχολιάσεις;

      Διαγραφή
    4. Σκόπευα,η αλήθεια είναι,αλλά όταν συναντηθήκαμε,μου είπες ότι δεν καπνίζεις. Ούτε ο Γρηγόρης. Εκτός αν άλλαξε κάτι στην πορεία.
      Αν "γύρους" εννοείς αυτές τις παντόφλες που έχετε εκεί πάνω,τι να πω; Ηρεμία,παιδιά,δεν έχουμε κατοχή.

      Διαγραφή
    5. Χμ, αθώο κορίτσι. Θα σου πω μόνο ότι δεν έχω καταφέρει να φάω πάνω από μία "παντόφλα", όπως τις θεωρείτε εσείς εκεί κάτω. Νόμιζα ότι ήταν προφανές, αν σκεφτείς ποια δραστηριότητα λέγεται ότι πάει καλά με το "τσιγάρο μετά".

      Διαγραφή
    6. ...

      Ώστε κάτι ήξερε ο Περίνιο... Ντροπή σας.

      Διαγραφή
    7. Ήταν ένα αισχρό παραστράτημα. Δεν κυλιστήκαμε στα ξεραμένα σκυλόσκατα, η αλήθεια είναι, αλλά δεν μπορώ να κρυφτώ άλλο. Θα με συγχωρέσεις άραγε ποτέ;

      Διαγραφή
    8. Μανώλη προσπάθησα σκληρά να βελτιωθώ και χαίρομαι που έστω κι ένας αναγνώστης παρατηρεί βελτίωση.

      Κατερίνα μου,είπα "φαίνεται να", και "κρίνοντας από το δικό της χιούμορ", αλλά και του Θωμά να προτιμάς, δε θα θιχτώ, για να είμαι ειλικρινής.

      Και ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να μου αντισταθεί κανείς... αλλά δε θα με βγάλετε και κοπρόλαγνο!

      Κουνελάκι μου περιμένω να δοκιμάσουμε παρέα την πίτσα με μερέντα! Και τη Χριστ... τη χι ρο να δοκιμάσουμε παρέα, γιατί όχι;

      Α, και Κατερίνα, ξέρω ότι θα πάθεις κατάθλιψη, αλλά δεν νομίζω να περάσω από Αθήνα σύντομα... Ίσως τον Οκτώβρη.

      Διαγραφή
    9. Όχι. Μου φτάνει που με τα πορνοδιαστροφικά σου όργια έχασα την Κατερίνα. Δε θα κυλιστώ άλλο στο βούρκο με το να πάρουμε παρτούζα την χι ρο. Την πίτσα με μερέντα την παίρνουμε παρτούζα άμα θες.

      Διαγραφή
    10. Α, όλα κι όλα. Κοπέλες μοιράζομαι΄. Πίτσα, όχι.

      Διαγραφή
    11. Γρηγόρη,δεν είναι θέμα ούτε προτίμησης,ούτε αν θα "θιγείς" ή όχι. Έχετε κι οι δύο έξυπνο χιούμορ,που,για να σας διαβάζω,προφανώς μου αρέσει. Για διαφορετικούς λόγους. Δεν έχω μπει στη διαδικασία περαιτέρω συγκρίσεων.

      Να έρθεις όποτε μπορέσεις,δε σε πιέζει κανείς. Και όχι,για να είμαι κι εγώ ειλικρινής,δε νομίζω να πάθω κατάθλιψη. Θα το πιω και το ποτήριον τούτο. :p

      Διαγραφή
    12. Γρηγόρη, αγόρι μου, φοβερές προτεραιότητες θέτεις. Και μετά αναρωτιέσαι γιατί δε βρίσκεις νούμερα που να σου κάνουν στο H&M.
      Υ.Γ. Χαίρομαι που με συγχώρεσες τελικά. Ακόμα κι αν δε με συγχώρεσες. Άσε με να χαίρομαι.

      Διαγραφή
  11. Έλα μωραί τώρα, με τα αίψιλον και τα άλφα γιώτα...
    (Master καλώς ήρθες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.